Wedstrijd STEVO 2 duurde 5 minuten te lang.

geplaatst op: 16-05-2022

Vorige week was het Rkhvv dat ver in blessuretijd de winnende maakte, deze zondag was het Bon Boys dat de 2-2 maakte in de 90e minuut.

In de eerste helft een gelijkopgaande wedstrijd, waarin erg weinig gebeurde. Bon boys had iets meer de bal, maar werd net als STEVO niet gevaarlijk voor de goal. Het spel speelde zich voornamelijk af tussen beide 16m. De beide keepers hadden niet heel veel te doen. Toch scoorde STEVO vlak voor rust de totaal onverwachte 1-0. Jaron Elzinga zette de bal voor van rechts en de bal kwam in de 5m in een scrimmage terecht waar Mike Voorhuis en Stefan Steggink waarin betrokken. Uiteindelijk wist Stefan de bal achter de keeper te krijgen en de 1-0 te maken.

2e helft een heel ander spelbeeld. Bon boys voerde het tempo op en STEVO kon dat het eerste kwartier nog bijbenen. STEVO kreeg nog een mogelijkheid over rechts via Stefan Steggink, maar de bal kwam niet goed voor de goal en Pieter Kottink schoot de bal nog op de paal. STEVO moest in die fase al achteruit en Het spel speelde zich voornamelijk af op de helft van STEVO. Toch was het STEVO dat in de 58e minuut via Ruben Bekhuis de 2-0 maakte. Daarna was het alleen nog maar Bon boys dat veelal de bal had. Jelle Linneman kwam erin voor Stef Paus. STEVO probeerde wel te voetballen maar kwam niet meer in de 16m. Aan de andere kant was het Bas Beernink die wederom STEVO in de wedstrijd hield, anders had de 2-2 al eerder op het scorebord gestaan. In de 71e minuut dan toch de aansluitingstreffer voor Bon Boys. Dat gaf Bon Boys het vertrouwen dat er meer in zat en ging op zoek naar de gelijkmaker. STEVO kon de ruimtes naar voren niet meer belopen en zo werd besloten om helemaal in te zakken en daar de ruimtes klein te maken. Bas Beernink had in die fase wederom een aantal goede reddingen. Het mocht uiteindelijk niet baten. In de 90e minuut dan toch de 2-2 en die was gezien het spelbeeld volledig terecht, maar ontzettend zuur voor STEVO. Nog 3 finales te gaan voor STEVO 2 om de na competitie te ontlopen.

Opstelling: Bas Beernink, Stef Paus (60e Jelle Linneman), Gijs Dierink (85e Jan Hemmer), Marijn Hoek, Ruben Bekhuis, Remon Colleije, Stefan Steggink, Pieter Kottink, Mike Voorhuis en Jaron Elzinga. Job Kokhuis maakte de selectie compleet.