Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 22 September 2019 - 14:00
 vs 

Wesselink-Buunk voetvolleytoernooi zaterdag 8 juni op de Peuverweide

geplaatst op: 11-05-2019

Op zaterdag 8 juni vindt op Sportpark de Peuverweide van STEVO voor de zevende keer in successie een groot voetvolleytoernooi plaats met in totaal zestig teams. Voor de derde keer is het toernooi vernoemd naar sponsor Wesselink-Buunk Service Onderhoud en Installatie uit Enschede van Gerard Wesselink en Nico Buunk. Het jonge bedrijf is vanaf de oprichting in 2013 al weer uit haar jasje gegroeid. Achter de schermen is de directie druk bezig geweest om zich verder te richten op de toekomst. Vanwege de uitbreiding in zowel het onderhoud als in de nieuwbouw & utiliteit heeft het de huidige 2 panden ingeruild voor 1 nieuwe locatie. Wesselink-Buunk gaat verhuizen naar Marssteden 44 te Enschede! De verhuizing moet in juni en juli zijn beslag krijgen.

De organiserende commissie van het voetvolleytoernooi , Paul Gehring, John Nijhuis, Edwin Paus, Ben Kottink, Gerben Busscher, Emiel Schröder, Robert Paus, Richard Mensen en Kasper Olimulder zijn maar wat blij met deze sponsor, die het toernooi een warm hart toedraagt.

Vanaf het moment dat de inschrijving begint voor het voetvolleytoernooi stromen de aanmeldingen via de email binnen. Aan belangstelling geen gebrek blijkt telkens maar weer. Teams die eerder hebben meegedaan genieten steeds de voorkeur. Daarna mogen andere teams zich inschrijven en in een kort tijdsbestek is het voetvolleytoernooi volgeboekt. Dat was dit voorjaar niet anders, een teken dat deze activiteit van voetbalvereniging STEVO ontzettend leeft in Geesteren.
De genoemde commissie laat niks aan het toeval over en zorgt ervoor dat deelnemers en publiek een topdag hebben. Meedoen aan het Wesselink-Buunk Voetvolley-toernooi en de dag gezellig met elkaar doorbrengen vinden ze even zo belangrijk als winnen. Tenslotte kan er maar één van de zestig teams de beste zijn.

Naast de sportieve prestaties op de velden, wordt ook veel aandacht besteed aan het randgebeuren, niemand hoeft zich te vervelen. Op een gezellig terras voor de kantine is er volop gelegenheid voor een natje en een droogje met muziek van Drive-in Droste Draait Door.
Tevens is er een liveverslag van de kleine en grote finale door speaker Coen Droste.
De allerkleinsten kunnen zich deze middag uitleven op het grote springkussen wat op het kunstgrasveld wordt opgesteld en wie een gokje wil wagen kan de waarde schatten van de inhoud van de boodschappenmand van de plaatselijke PLUS Wallerbosch. Wie de waarde het dichtst benaderd mag de mand met boodschappen houden.
Verder ligt het in de bedoeling om ook dit jaar weer alle zestig teams op de foto vast te leggen.

De aanwezige jeugd mag zich deze middag volop vermaken in een pannakooi. Pannakooien kunnen zich verheugen in een almaar toenemende populariteit. De stalen voetbalkooien maken een ware opmars door en zijn inmiddels te vinden op menig gemeenteplein, schoolterrein, camping en sportaccomodatie. In de pannakooi kan de jeugd zich uitleven met technische hoogstandjes en het scoren van een ‘panna’: de bal door de benen spelen van de tegenstander. De verwachting is dat hiervoor veel belangstelling zal bestaan van de STEVO-jeugd.

Tegen de klok van 13.30 uur worden de teams en de 24 scheidsrechters verwacht op de Peuverweide. De ontvangst zal hartelijk zijn door de commissie met koffie en cake en de teams mogen de sfeer van het toernooi alvast proeven. Mocht een team of wat voor reden afzeggen, staan reserveteams gereed om mee te doen. Na een kort welkomstwoord nemen de wedstrijden om 14.00 uur een aanvang. Eventuele blessures zullen door leden van de EHBO ter plaatse verzorgd worden.
De kleine finale in de Wesselink-Buunk Arena wordt om 19.00 uur gespeeld. De grote finale volgt een half uur later. Voor de winnaar van het toernooi is naast een prijzenbedrag een grote wisselbokaal beschikbaar. De nummers twee, drie en vier ontvangen eveneens een leuk prijzenbedrag.
Sponsor Gerard Wesselink en Nico Buunk zullen na de finale prijzen uitreiken. De after-party zal daarna nog geruime tijd worden voortgezet.

In alle voorgaande edities waren de weergoden de organisatie goed gezind. De hoop is bij de voetvolley-commissie dat ook zaterdag 8 juni dit niet anders zal zijn en daardoor een belangrijke bijdrage gaat leveren aan het welslagen van het Wesselink-Buunk Voetvolleytoernooi.

Onder het nieuwe pand van Wesselink-Buunk aan de Marssteden in Enschede.

 

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon