Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 10 Maart 2019 - 14:00
 vs 

Winnaars eredivisiepoule nemen prijzen in ontvangst

geplaatst op: 14-06-2018

Op het wijkvoetbaltoernooi van STEVO werden na afloop in de STEVO kantine ook de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de eredivisie poule, die de club het afgelopen seizoen organiseerde en waarbij wekelijks voorspellingen konden worden gedaan op de wedstrijden in de hoogste afdeling van het Nederlands betaald voetbal. STEVO voorzitter Eddy Droste zei dat het een spannende aangelegenheid was geweest, maar toch ieder jaar weer dezelfde namen voorin zijn te vinden. Dit jaar was dat niet anders.

Vijfde werd Gerrit Haarhuis en vierde zijn zoon Remco, die een goede vooruitziende blik heeft wat voorspellingen van voetbalwedstrijden aangaat. De derde plek was voor Joes Masselink, die zijn vader Thijs dit jaar niet in de prijzen zag vallen. Op de tweede plaats eindigde Martijn Mensen, steevast doet hij elk jaar mee aan de eredivisiepoule, deze keer ook nog eens bij de beste vijf.

Rob Rekers werd de winnaar en viel ook vorig jaar al in de prijzen. Rob mocht de hoofdprijs van maar liefst 100 Euro in ontvangst nemen. In het komende seizoen wordt de poule opnieuw opgezet met een mooie prijzenpot van 250 Euro. Voor de deelnemers zijn geen kosten verbonden.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon