Prima herstel STEVO JO19-1 tegen De Zweef  JO19-1, 4-1

geplaatst op: 26-09-2020

STEVO JO19-1 heeft zich prima hersteld van de nederlaag vorige week tegen De Tukkers. Op het hoofdveld van de vertrouwde Peuverweide werd het 4-1 voor de ploeg van trainer Peter Voshaar. Een verdiende overwinning,  zo mag gerust gezegd worden.
De uitslag viel wat betreft de verhoudingen in het veld misschien iets te hoog uit, maar dat interesseerde niemand bij de thuisploeg na 90 minuten. Een resultaat bij het hardwerkende STEVO, daar ging het om deze middag. Dit, om niet al vroeg in het seizoen op achterstand te geraken. Die missie werd volbracht en daarom lachende en vrolijke gezichten bij de spelers en begeleiding na afloop.
STEVO kwam nog wel op een 0-1 achterstand in de eerste helft door een strafschop, nadat een speler van De Zweef onderuit werd gehaald in de zestien. STEVO was niet van slag door deze achterstand en kwam nog voor rust op gelijke hoogte. De kopsterke Bram Tibbe was succesvol met zijn hoofd uit een corner.
STEVO ging hierna in het eerste bedrijf wel slordig om met de kansen die er wel degelijk waren.  Gelukkig kwam het alsnog het goed in de tweede helft. De Zweef voetbalde aardig mee, maar STEVO ging het best om met de mogelijkheden.
Sem Stokkelaar kreeg met zijn 2-1 de handen de lucht in bij medespelers en het thuispubliek. Het vertrouwen werd versterkt en nadat eerst nog een goal van Jan Hemmer werd afgekeurd en daarna STEVO goed weg kwam bij een bal die van de eigen doellijn werd gekeerd, was het invaller Koen Haverkort die de elf van trainer Peter Voshaar op 3-1 zette. De goal ging overigens vooraf aan goed voorbereidend werk van Joes Masselink.
De Zweef was in de resterende tijd niet meer in staat het tij te keren en Jan Hemmer zag zijn kans schoon om de eindstand op 4-1 te bepalen.
Op de foto torent Bram Tibbe hoog boven zijn tegenstander uit en kopt STEVO JO19-1 naar 1-1