Sneu 1-2 verlies voor STEVO JO19-1 tegen Tubantia

geplaatst op: 16-02-2019

Het STEVO JO19-1 elftal van trainer Mark Voshaar moest zaterdagmiddag thuis een sneu 1-2 verlies incasseren. De winnende treffer voor de Hengeloers viel in de 90e minuut. STEVO had zeker een punt verdiend op basis van de tweede helft.
In de eerste helft viel er weinig te genieten. Tubantia ook geen hoogvlieger in de vierde divisie was voetballend wat beter, maar tot kansen kwam het zelden en dat gold ook voor STEVO. In de laatste vijf minuten van de eerste helft kon STEVO eerst wat druk uitoefenen op het doel van Tubantia.
In de tweede helft kwam STEVO stukken beter voor de dag met Joes Masselink nu in de voorste gelederen. Joes bezorgde op rechts de verdediging van Tubantia handen vol werk. Toch was het Tubantia dat het eerste op voorsprong kwam direct na de rust.
Voor STEVO meteen het sein op jacht te gaan naar de gelijkmaker. De verdiende 1-1 kwam uit een vrije trap van Mats Hutten. Bram Tibbe wist de bal bij de verre paal achter de keeper van Tubantia te tikken. STEVO ging hierna nadrukkelijk op zoek naar de winnende treffer, maar kreeg in de 90e minuut een enorme domper te verwerken toen de bal uit een toegekende vrije trap voor Tubantia in één keer in de linker bovenhoek verdween.
Door de 1-2 nederlaag wordt het wel een heel moeilijk verhaal voor STEVO JO19-1 om zich dit seizoen te handhaven in de vierde divisie. De moed mag nog niet wordent opgeven, maar Mark Voshaar zal handen vol werk hebben om zijn selectie het vertrouwen te geven dat de strijd nog niet is gestreden.