STEVO JO 19-1 weet weer wat winnen is

geplaatst op: 16-03-2019

Trainer Mark Voshaar en zijn STEVO JO19-1 elftal weten weer wat winnen is. Op de Peuverweide werd de nummer laatst Vogido JO19-1 met 3-0 verslagen. Een prima resultaat en dat was ook weer eens nodig nadat STEVO alleen in de eerste twee wedstrijden van deze competitie punten behaalde. Het aantal van vier werd zaterdag bijna verdubbeld. Met zeven punten en nog negen wedstrijden te gaan hoeft STEVO zich nog niet gewonnen te geven wat betreft degradatie uit de vierde divisie. Rigtersbleek en Tubantia liggen nog binnen handbereik en wie weet zit het geluk ook een keer mee, na veel tegenslagen waarin miniem werd verloren.  Met de overwinning tegen Vogido is een eerste stap gezet.

STEVO kwam door Rick Nijkamp op 1-0. De technicus poeierde de bal vanaf 25 meter uit een vrije trap steenhard in de rechterbovenhoek. De voorsprong met de wind tegen was een prima opsteker. Vogido had vooral pech in de eerste helft. Tot twee keer toe belandde de bal op de lat. STEVO had over geluk toen niet te klagen. De kleine voorsprong kon tot aan de rust worden vastgehouden. Na de onderbreking had STEVO het windvoordeel en maakte daar goed gebruik van. Eerst Mart Veldscholten met de 2-0 en later invaller Jard Kuipers met de  3-0. Vogido kreeg nog sporadisch een kans in de tweede helft. Hopelijk is deze overwinning een eerste stap naar misschien toch nog een mooi slot van deze competitie.