STEVO JO11-1 kampioen in de eerste klasse.

geplaatst op: 13-01-2018

HET STEVO JO11-1 team is vrijdagavond in de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie kampioen geworden in de eerste klasse. Voorwaar een geweldige prestatie. In een spannende wedstrijd werd DETO JO11-1 uit Vriezenveen met 4-2 verslagen. Onder grote publieke belangstelling werd de wedstrijd afgewerkt op het kunstgrasveld van de Peuverweide.

Het aantrekkelijke duel was geen kat in het bakkie voor STEVO. De nummer vier op de ranglijst DETO bleek over een heel behoorlijk team te beschikken met technisch talentvolle spelers. STEVO met ook veel spelers die er wat van kunnen, moest veel geven in deze wedstrijd en kwam op een 1-0 voorsprong. DETO maakte hierna gelijk en STEVO moest opnieuw aanzetten. Voor rust kwamen de rood-gelen weer op een 2-1 voorsprong die na de onderbreking vergroot werd tot 3-1.

DETO verweerde zich kranig en kwam toch weer dichterbij 3-2. Met nog enkele minuten te gaan deelde STEVO het genadeschot uit en de 4-2 achterstand kwamen de Vriezenveners niet meer te boven. Vreugdedansjes werden gemaakt door STEVO na het laatste fluitsignaal, felicitaties uitgedeeld en het jeugdbestuur Johan Brughuis , Mirjam Harmelink en Nico Wermelink spraken mooie woorden aan het adres van STEVO JO11-1 en allen die bij het team betrokken waren kregen een medaille omgehangen.

In de STEVO kantine werd het succesvolle team daarna gehuldigd op het hoofdpodium van het darttoernooi en werden de spelers luid toegejuicht door de vele darters. Een mooie belevenis voor dit succesvolle team waarvan in de toekomst veel verwacht wordt.