STEVO JO19-1 verdiend met 1-2 onderuit tegen ATC ’65 JO19.

geplaatst op: 20-10-2018

Het JO19-1 elftal van trainer Mark Voshaar kon het zaterdagmiddag niet bolwerken tegen ATC ‘65 JO19-1. De Hengeloers trokken diep in de 2e helft verdiend met 1-2 aan het langste eind. De met man en macht verdedigende thuisploeg had nog wel gehoopt op een stunt, maar de aanvalsgolven bleven aanhouden van ATC en dat was STEVO uiteindelijk te veel van het goede.

Het begon allemaal nog wel zo voortvarend. Jan Wesselink wist uit een vrije trap STEVO al snel op een 1-0 voorsprong te zetten. ATC kreeg gaandeweg de wedstrijd het initiatief, maar tot echt grote kansen kwam het nog niet. Eerst uit een corner kwam het halverwege de eerste helft op 1-1. Tot aan de rust bleef de gelijke stand op de borden staan.

Na de thee was er eigenlijk maar één ploeg die de lakens uitdeelde en dat was ATC. Heel lang wist STEVO de Hengeloers het scoren te beletten, maar een afstandsschot schuin voor het doel, tien minuten voor tijd, was Bas Beernink te veel. De bal verdween onhoudbaar in de verre bovenhoek. STEVO probeerde voor het vele publiek, naar schatting 150 man, nog wel om iets terug te doen, maar zag geen kans meer om zich door de verdediging van ATC heen te voetballen.

STEVO heeft nu vier punten uit vier wedstrijden en houdt nog vijf ploegen onder zich in de stand op de ranglijst. Vooralsnog geen slecht resultaat aan het begin van deze competitie. Volgende week moet STEVO uit tegen Vogido JO19-1, de nummer laatst op de ranglijst.