STEVO JO19-1 verliest met 1-3 van Voorwaarts Twello JO19-1.

geplaatst op: 08-12-2018

Op een winderige en natte Peuverweide moest STEVO JO19-1 zaterdagmiddag het onderspit delven tegen de leeftijdsgenoten van Voorwaarts Twello. Het werd 1-3 voor de gasten. Een verdiende overwinning uiteindelijk. In de rust was er nog de hoop dat een goed resultaat mogelijk moest zijn. Het stond toen namelijk nog 1-1, nadat Voorwaarts op 0-1 kwam maar Jelle Linneman in dezelfde helft met een prachtige goal de partijen weer op gelijke hoogte bracht. STEVO had in de tweede helft de wind in de rug en dat zou voordeel moeten opleveren. Het liep anders, want één minuut na rust stond het al 1-2 voor Voorwaarts en STEVO kon zich in het verder verloop geen enkele uitgespeelde kans meer creëren. Het elftal van Voorwaarts had weinig moeite om tegen de wind in te spelen en bouwde de voorsprong uit naar een 1-3 eindstand.