STEVO JO19-1 verliest met 5-1 van PH JO19-1.

geplaatst op: 15-12-2018
STEVO JO19-1 lijkt met een kansloze missie bezig te zijn in de vierde divisie. Ook zaterdagmiddag tegen PH JO19-1 moesten de mannen van trainer Mark Voshaar een groot verlies incasseren. Het werd 5-1 voor de Almeloers, na een 1-1 ruststand. De tweede helft bij STEVO is een groot probleem dit seizoen. Tot aan de thee doet het meestal nog behoorlijk mee, maar daarna komt de klad erin en vallen de goals vaak als rijpe appelen van de boom.

Wie de oplossing weet, mag het zeggen. De jongens lijken best van goede wil, maar het geloof in een goed resultaat in het tweede gedeelte van de wedstrijd is blijkbaar ver te zoeken. Natuurlijk speelt kwaliteit een grote rol, maar bij PH tegen STEVO deden beide ploegen niet zoveel voor elkaar onder, althans in de eerste helft. Kansen waren schaars en Jelle Linneman had pech met een bal op de paal.  Hierna kwam STEVO zelfs op een 0-1 voorsprong door een prachtige goal uit een vrije trap van Jan Wesselink. Steenhard sloeg de bal in de kruising binnen vanaf 20 meter van het doel.
Binnen twee minuten stond het alweer 1-1 gelijk en blijkbaar knaagt dit dan toch aan het zelfvertrouwen bij de elf van STEVO.  Hoe is het te verklaren dat er daarna maar weinig lukt na de gelijkmaker.
Direct na rust schakelde PH ook nog eens een tandje bij en in de 47e minuut was het al 2-1 voor PH. Het kwaliteitsverschil werd nu ook meer en meer zichtbaar en tot aan de negentig minuten liepen de Almeloers uit naar een 5-1 overwinning. Rest niks anders bij STEVO dan de moed erin houden en proberen na de winterstop herboren op het veld terug te keren.