STEVO JO19-1 wint ruim van Lemelerveld JO19-1

geplaatst op: 15-03-2018

STEVO JO19-1 heeft de midweekse competitie-wedstrijd tegen Lemelerveld met ruime cijfers gewonnen. Het werd 7-1 onder het kunstlicht op het hoofdveld van de Peuverweide. Al na 3 minuten was Stef Paus met zijn linkerbeen de maker van het eerste doelpunt voor STEVO.
Twee minuten later schoot Hugo Weerink STEVO naar 2-0 en weer even later was het opnieuw Hugo Weerink die uit een mooie combinatie met Mike Nijkamp de 3-0 maakte. STEVO was op dreef en een hoge score lag in het verschiet. Gijs Dierink zette STEVO nog voor rust op 4-0.
Lemelerveld kon nog net voor de thee iets terug doen 4-1.
 Na de onderbreking speelde STEVO wat minder maar wist nog wel drie keer het net te vinden van het doel van Lemelerveld. Hugo Weerink, Jelle Linneman en Thijs Beernink met een mooie hakbal bepaalden de eindstand op 7-1. Door de overwinning blijft STEVO de koploper in de hoofdklasse.