Geen maat op STEVO JO19-1

geplaatst op: 05-10-2019

Er staat geen maat op STEVO JO19-1 aan het begin van dit prille voetbalseizoen. De hoofdklasser won alle drie de wedstrijden tot nu toe en hoefde nog geen enkel doelpunt te incasseren. Ook SVZW JO19-1 uit Wierden was zaterdagmiddag niet in staat de verdedigingslinie van het elftal van trainer Mark Voshaar te doorbreken. Aan de andere kant was de aanval van STEVO goed op dreef en aan het eind van de wedstrijd stond een verdiende 5-0 overwinning op het scorebord.

Zonder goed te spelen had STEVO vooral in de tweede helft een makkelijke middag. Bij rust was de stand nog maar 1-0. Mick Velthuis kopte raak uit een voorzet van Joes Masselink. SVZW had ook twee hele goede kansen in de eerste 45 minuten maar het vizier stond niet scherp genoeg bij de Zwaluwen.
Na de rust was verdediger Gijs Dierink attent bij een scrimmage voor de goal van SVZW en met zijn teen tikte hij de bal in het net. De mooiste van de middag, de 3-0, kwam van de voet van Mart Velscholte die de keeper van de Zwaluwen te ver voor de goal zag staan en over 40 meter wist de spits het leer tussen de palen te schieten. Twan Krukkert zorgde met een prima goal voor de 4-0 en invaller Mike Voorhuis met de knie bepaalde de eindstand op 5-0. Zaterdagmiddag om 15:00 uur speelt STEVO JO19-1 in Almelo tegen de nummer negen van de ranglijst Oranje Nassau JO19-1