STEVO JO19-2 naar finale beker.

geplaatst op: 30-03-2019

Het STEVO JO19-2 elftal heeft zich zaterdag middag overtuigend geplaatst voor de finale van de KNVB beker. Op het hoofdveld van de Peuverweide werd het 4-0 tegen FC Winterswijk JO19-3. Bij rust stond het al 3-0 en eigenlijk was de buit toen al binnen.
STEVO startte overdonderend. Cas Droste tikte bij de verre paal goed binnen in de tweede minuut. Een prima start die een vervolg kreeg met een goal van Erik Maathuis. Mike Voorhuis tikte voor rust nog de derde binnen voor STEVO en Fc Winterswijk werd hiermee een behoorlijke tik uitgedeeld.
Na rust hield STEVO de boel goed onder controle en kon de voorsprong zelfs nog uitbouwen naar 4-0 door Mike Gringhuis. Fc Winterswijk gaf zich gewonnen en STEVO kwam niet meer in moeilijkheden.
Een prachtig en verdiend resultaat deze ruime overwinning. Binnenkort wordt de finale gespeeld. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk wanneer bekend is waar deze wordt gehouden en wie de tegenstanders zijn in het onderling toernooitje.