Zwaar bevochten 2-3 overwinning voor STEVO JO19-1 tegen ON JO19-1

geplaatst op: 13-10-2019

Ook in haar vierde wedstrijd is STEVO JO19-1 ongeslagen gebleven. In Almelo werd ON JO19-1in de slotfase met 2-3 verslagen. Het was een zwaar bevochten overwinning, die werd behaald op basis van heel hard werken. Al vroeg in de wedstrijd kwam STEVO op een 0-1 voorsprong. Joes Masselink schoot een corner laag voor, die door Mart Veldscholte bij de eerste paal prima werd binnengetikt.
In de 14e minuut was het alweer 1-1 gelijk door ON. STEVO kreeg tegenstand deze middag en moest serieus aan de bak. Een overwinning kreeg het niet zomaar in de schoot geworpen.
Tot aan de rust golfde het spel op en neer en STEVO was de meest gelukkige dat het in de 44e minuut toch weer op voorsprong kwam. Opnieuw door Mart Veldscholte en ook nu uit een corner.
In de tweede helft was de wedstrijd tot aan de 75e minuut duidelijk minder aantrekkelijk voor het publiek dan in de eerste helft.
ON probeerde wel druk te zetten en de gelijkmaker te forceren, maar dat lukte eerst in de 85e minuut.
STEVO leek door de 2-2 tussenstand vlak voor tijd tegen zijn eerste verliespunten aan te lopen in deze competitie, maar in de 88e minuut kopte Mick Velthuis STEVO opnieuw uit een corner toch nog naar een 2-3 overwinning.
Zwaar bevochten, als gezegd, deze winst maar wat zou het, de drie punten gaan mee terug naar Geesteren en de ongeslagen status blijft gehandhaafd. Volgende week speelt STEVO JO19-1 het bekertreffen in Tubbergen ten TVC '28 JO19-1.