ComeBackDays

De STEVO Come Back Days INSCHRIJFFORMULIER (zie aanmeldformulier onder aan)

 

STEVO! We kunnen niet zonder. Zoals het weekend bij de werkweek hoort, zo hoort voetballen en STEVO bij het leven. We mogen weer! De beperkingen als gevolg van de coronamaatregelen gaan langzamerhand weer terug naar ‘normaal’! En gelukkig maar! We zijn er echt weer aan toe!

 

INSCHRIJFFORMULIER Zaterdag 28 augustus 2021   Crazy Activiteiten Senioren (18+)

 

Het is zaak dat de senioren zich spoedigst opgeven als team (van minimaal 5 personen; dit ivm onder andere de catering en dergelijke; geef je een team op voor 31 juni 2021 dan ontvang je als team een ‘vroegboek-cadeautje’ van 10 gratis munten). Overigens is de deelname aan de activiteiten gratis! Geef je dus snel op met je team. Dit kun je doen door een mail te sturen met daarin je teamnaam en teamleden aan comebackdays@stevo.nl.

 

 

Naam:*
Mailadres:*
Telefoon:
Hiermee meld ik ons team voor de zaterdagmiddag (leeftijd boven 18 jaar) activiteiten tijdens de STEVO Come Back Days op zaterdag 28 augustus 2021.

Bedenk een leuke teamnaam en geef minimaal 5 teamleden op.

Overigens als je nog geen team hebt, maar je wilt graag mee doen? Ook dat kan natuurlijk! Vul dan je naam in het vakje 'naam' en diezelfde naam in het vakje 'teamnaam' en verstuur dit formulier!

Teamnaam:*
Speler 01:
Speler 02:
Speler 03:
Speler 04:
Speler 05:
Speler 06:
Speler 07:
Speler 08:
Speler 09:
Speler 10:Een * bij een veld, betekent dat dit veld verplicht is!

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon