Kantinedienst

Info kantine algemeen

In het seizoen 2017-2018 is het clubhuis prachtig gerenoveerd. We zijn er trots op onze leden en onze bezoekers een goede behuizing te mogen begroeten.

De kantinecommissie houdt zich bezig met advisering omtrent de inrichting. De kantinecommissie maakt regelmatig een werkschema, dat toegestuurd wordt aan de vrijwilligers. Vanaf deze pagina kunt u het werkschema ook downloaden.

De werkzaamheden die moeten worden verricht staan in een draaiboek, dat aanwezig is in de kantine. Volg de spelregels goed, dan kunnen er geen misverstanden ontstaan. De kantinecommissie maakt jaarlijks een schema aan voor de kantinediensten. Dit schema treft u bovenstaand aan.

Iedere vrijwilliger heeft tekst en uitleg over de aard van werkzaamheden ontvangen.

Met nadruk vragen we iedereen altijd de mededelingen in de map in de kantine te lezen. Deze pagina wordt regelmatig aangepast zodat iedereen kennis kan nemen van alle aangelegenheden die ons clubgebouw betreffen.

Info voor de vrijwilligers

Beste Vrijwilliger,

De elftallen zijn voor het seizoen 2017 – 2018 al weer volop in training cq het spelen van wedstrijden. Het complex, inclusief trainingsveld ligt er weer fantastisch bij; nu maar hopen dat dit ook zal uiten in de resultaten van de diverse teams.
 

Door de diverse bezuinigingen, en de stijgende kosten, is de kantine een steeds grotere bron van inkomsten voor de vereniging. Daardoor wordt het steeds belangrijker om de kantine, ook door de week, open te houden. Dat kan alleen met behulp van ieder van jullie, onze grote dank daarvoor.
In bijlage de indeling voor het komende half jaar.

Aandachtspunten zijn nog steeds:

  • Er wordt geen alcohol verkocht aan personen onder de 18 jaar.
  • De kantinedienst gaat van 18.00 uur tot uiterlijk 21.30 uur.
  • We vragen iedereen om de datum alvast in de agenda te zetten, zodat we dit niet per ongeluk vergeten
  • Met zijn allen kunnen we de accommodatie netjes houden. We vragen van iedereen om daar toezicht op te houden.

Tot slot nog het volgende:

Indien je onverhoopt niet kunt, probeer dan te ruilen met iemand van de lijst, of probeer diegene die op de reservelijst staat. Het staat slordig als er ’s avonds niemand is, en we kunnen Martin Döbber er niet alleen voor laten vliegen. Als iedereen zijn afspraken nakomt, gaan we een mooi seizoen tegemoet .

Als er nog vragen zijn, kun je je melden bij iemand van de kantinecommissie.
Mede namens het bestuur, alvast bedankt.

De Kantine commissie

kantinecommissie STEVO

Stand 1ste klasse H

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon