Teamsponsors

Hoofdsponsor STEVO en teamsponsor STEVO 1 Combi Glas

         

Onder het motto “samen staan we sterker” wil Combi Glas een solide een betrouwbare partner voor u zijn. Combi Glas is in 1992 opgericht en door kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap een begrip geworden in de regio Twente.

Met deskundige medewerkers verzorgen zij voor u de levering en plaatsing van glasproducten in vele soorten toepassingen voor zowel nieuwbouw als renovatie.

De opdrachtgevers van Combi Glas zijn particulieren, overheid, semi-overheid, aannemers, interieurbouwers, schilders- en timmerbedrijven.

Breng eens een bezoekje aan onze hoofdsponsor
Combi Glas
’n Mös 10
7678 WC Geesteren

 

Subsponsor STEVO 1 Woertman Natuursteen

           

Woertman Natuursteen is specialist in het bewerken en leveren van diverse soorten natuursteen en kunststeen, zoals marmer, graniet, composiet, kalksteen, keramiek, zandsteen, leisteen, granito & dekton.

Al ruim 30 jaar is Woertman Natuursteen een landelijke leverancier op het gebied van grafmonumenten, natuursteen voor bouwtoepassingen voor in- & outdoor. Uitgegroeid van een eenmanszaak, enkel gericht op de verzorging van grafmonumenten, tot een professionele organisatie met meer dan 20 werknemers met een breed scala aan toepassingen voor diverse soorten steen. 

Nobelstraat 3 
7651 DD Tubbergen  

Tel: (0546) 62 18 39
Fax: (0546) 62 37 26

info@woertman.net
www.woertman.net

Stand 1ste klasse H

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon