Teamsponsors

Hoofdsponsor STEVO en teamsponsor STEVO 1 Combi Glas

         

Onder het motto “samen staan we sterker” wil Combi Glas een solide een betrouwbare partner voor u zijn. Combi Glas is in 1992 opgericht en door kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap een begrip geworden in de regio Twente.

Met deskundige medewerkers verzorgen zij voor u de levering en plaatsing van glasproducten in vele soorten toepassingen voor zowel nieuwbouw als renovatie.

De opdrachtgevers van Combi Glas zijn particulieren, overheid, semi-overheid, aannemers, interieurbouwers, schilders- en timmerbedrijven.

Breng eens een bezoekje aan onze hoofdsponsor
Combi Glas
’n Mös 10
7678 WC Geesteren

 

Subsponsor STEVO 1 Hemmer Schildersbedrijf

              

Schildersbedrijf Hemmer is opgericht in 1893 door Gerard Hemmer.

Al meer dan 100 jaar zekerheid voor kwaliteit. Ontstaan als huisschildersbedrijf heeft schildersbedrijf Hemmer zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een allround adviserend, uitvoerend en onderhoudsgericht schildersbedrijf. Van het leveren en plaatsen van diverse glassoorten tot het leveren en aanbrengen van behang, glasweefsel en andere wandafwerkingen. U kunt bij hen terecht voor alle facetten van het schildersvak.

Gedegen advies op basis van jarenlange praktijkervaring, nauwkeurige uitvoering door een hecht team van gekwalificeerde medewerkers en regelmatig onderhoud voor een duurzame en optimale uitstraling.

Schildersbedrijf Hemmer
Dorpsstraat 15
7678 AT  Geesteren Ov

combiglas Hemmer schildersbedrijf Jeugdsponsor Cafe Steggink