Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 26 Maart 2023 - 14:00
 vs 

Fit & Smove

In Maart 2020 wordt op het complex van STEVO en in de gymzalen bij FYON het programma FIT & SMOVE (onderdeel van Fit & Vitaal Ouder worden) gestart. Het programma richt zich op mensen uit de doelgroep 50+ wonend in Geesteren en omgeving.  

Fit & Smove is een unieke combinatie van beweging, voeding en fysiotherapie. Wekelijks zullen diverse activiteiten worden georganiseerd, waarbij we nauw samen werken met de Fysiotherapeuten van FYON, de Huisartsenpraktijk Geesteren en de Buurtapotheek Geesteren. 

De Fit & Smove begeleiders zijn deskundig en zullen op het sportcomplex van STEVO en op de locatie bij FYON een sportprogramma op maat samenstellen voor de deelnemers.

Voor wie is het?

Voor iedereen die samen met anderen vitaal ouder willen worden, als ook voor iedereen met lichamelijke klachten zoals, Obesitas, artrose, diabetes, COPD/Astma, hart- en vaatziekten en mensen die graag weer willen bewegen en een gezonde levensstijl willen.

Wat gaan we doen?

Tijdens de maand maart geven we een 4-tal gratis clinics. Daarna iedereen deelnemen aan het sport- en beweegprogramma.

Vervolgens zal vanaf april 2020 na een intake en een fit-test vervolgens het programma officieel worden gestart. De fit-test wordt herhaald om de voortgang te meten. De deelnemers kunnen op elk willekeurig moment in het jaar beginnen met het programma. Het programma wordt vervolgens aan naar het eigen niveau van de deelnemer aangepast, opdat trainingen in eigen tempo kunnen worden gevolgd.

Fit & Smove, onderdeel van Fit & Vitaal ouder worden, is mede mogelijk gemaakt door onderstaande partijen

 

Stand 2de klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon