Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 26 Maart 2023 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuws

2e groep jeugdspelers gestart met Techniektraining.

18-03-2023

Na het succes van de eerste trainingen eind 2022 waaraan 25 spelers deelnamen is vrijdag 17 maart de 2e serie gestart. 

Onder de bezielende leiding van Niels Kreuwel is hij nu met een groep van maar liefst 34 jeugdspelers gestart. Niels vertelt vol overgave wat het doel van de komende 8 trainingen is.

Bij de spelertjes uit O9/O10 en O11 worden de basistechnieken verder ontwikkeld, bal aanname, kappen, draaien enz. Een vast onderdeel is de truc van de week. 

Niels vervolgt zijn verhaal en geeft aan trots te zijn op zijn trainersstaf. Jongens die hij als trainer van JO17-1 de kneepjes van voetbal heeft bij gebracht helpen hem nu. Dit zijn de trainers voor de toekomst. Tijn Rikhof, Tijn Perik, Tygo Hamer, Rink Haverkort, Niek Harmelink en Pim Kroeze zijn deze kanjers. 

De komende vrijdagen van 17:00 – 18:00 uur wordt er getraind, kom eens kijken op de Peuverweide!

TC-Jeugd STEVO

STEVO verdiend met 2-0 langs Eilermark

12-03-2023

Na de mokerslag van vorige week tegen Suryoye, was STEVO zondagmiddag op de Peuverweide beter op dreef tegen Eilermark. De elf in het veld van trainer Otto Krabbe versloegen de Enschedeers verdiend met 2-0. De uitslag had best hoger kunnen uitvallen gezien het aantal kansen wat gecreëerd werden. Hier sprong STEVO toch wat te slordig mee om en was een minpuntje.  
STEVO wordt nog steeds geteisterd door blessures, maar zag Roy Wigger wel weer zijn opwachting maken. De rappe aanvaller was een plaag voor de verdedigers van Eilermark en na zes minuten maakte Roy al de 1-0. Hiervoor had STEVO zich ook al een paar keer gevaarlijk laten zien voor het doel van Eilermark. 
Bram Tibbe had na de voorsprong pech in de 12e minut dat zijn schot op doel maar net langs de verkeerde kant van de paal ging. En ook Mick Velthuis had pech met zijn kopbal net naast het doel van de gasten. 
Af en toe kwam Eilermark er gevaarlijk uit, maar tot echt grote kansen kwam het niet. 
STEVO  controleerde de wedstrijd redelijk tot aan de rust en zag nog een volgens velen bal over de doellijn door Roy Wigger uit een corner niet goedgekeurd worden door de scheidsrechter. 
Even later een buitenspel geval van Roy Wigger waar de meningen ook over verdeeld waren.  Het had de bijna zekere twee nul kunnen zijn. 
De 1-0 bleef daardoor tot aan de rust gehandhaafd en na de thee zagen de toeschouwers een zelfde spelbeeld als in de eerste helft, waar STEVO het meeste spelaandeel had, maar te slordig met de kansen omging. 
Eilermark probeerde nog wel om druk op de ketel te zetten, maar een snelle uitval over Mauro Plegt en de voorzet daaruit werd door Bram Tibbe foutloos afgerond en STEVO stond comfortabel op 2-0. 
Jan Wesselink had even daarvoor STEVO nog behoed voor de gelijkmaker. Vermeldenswaardig in het verdere verloop is nog dat Eilermark de wedstrijd na twee keer geel met tien man moest uitspelen en Bram Tibbe zag zijn doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel, waar bij STEVO niemand het mee eens was. 
Al met al een verdiende overwinning aan het eind voor de mannen van trainer Otto Krabbe. STEVO staat nu vierde in de stand op de ranglijst. Drie punten is het verschil met koploper Bon.Boys. 
Komende zondag moet STEVO het in Zutphen opnemen tegen AZC, de nummer elf in de stand. De aanvang is om 14:00 uur. 

STEVO met 6-4 onderuit tegen FC Suryoye.

05-03-2023

In een doelpuntrijke wedstrijd moest STEVO zondagmiddag in Enschede met 6-4 het onderspit delven tegen FC Suryoye, de ploeg waar trainer Otto Krabbe volgend seizoen de scepter zwaait. 
De STEVO trainer zag een met veel passie spelend Suryoye, dat eigenlijk misschien wel iets te laag op de ranglijst staat. 
STEVO kon het niet bolwerken tegen de dadendrang van de Suryoye elf. Het begin zag er nog wel alleraardigst uit voor STEVO en het nam brutaal weg zelfs een 0-2 voorsprong, door een benutte penalty van Joes Masselink en een mooi lobje over er de keeper van Bram Tibbe. 
De kans op 0-3 liet STEVO liggen en trainer Paul Krabbe van Suryoye schreeuwde zijn mannen naar voren. Niet zonder resultaat want STEVO moest steeds verder terug. 
De aansluitingstreffer liet niet lang op zich wachten en STEVO wist met veel moeite de 1-2 voorsprong tot de rust vast te houden. Na de thee had Joes Masselink met een prima schot de mogelijkheid om STEVO weer verder op voorsprong te zetten. De bal ging rakelings langs de paal naast het doel. 
Suryoye was niet onder de indruk en met veel druk op de bal legde de ploeg STEVO het vuur aan de schenen en dat de 2-2 gelijkmaker viel was niet onlogisch.
Suryoye wilde nog meer dan een gelijk spel en in een tijdsbestek van 5 minuten scoorden de Enschedeers drie keer en stond STEVO zomaar op een 5-2 achterstand. Ongeloof op de bank bij STEVO en ook bij haar supporters. 
STEVO deed hierna nog wel iets terug, 5-3 door JoesMasselink, maar kon niet voorkomen dat ook Suryoye nog een keer het net wist te vinden, 6-3.
STEVO kreeg in de slotfase nog enkele goede kansen om de pijn wat te verzachten maar de sluitpost van Suryoye hield prima stand. 
Een pijnlijke 6-4 nederlaag voor het elftal van trainer Otto Krabbe, dat koploper Bon. Boys verder ziet weglopen na de winst op de Tukkers. 
Zondagmiddag 12 maart komt Eilermark naar de Peuverweide. De aanvang is om 14:00 uur.

STEVO club vd week bij SC Heracles

03-03-2023

Heracles Almelo heeft RKVV Stevo benoemd tot club van de week voor de wedstrijd  

Heracles Almelo – Jong AZ op vrijdag 10 maart, aftrap is om 20:00 uur,  

Zwart-Witte Streek Geesteren! 

Jeugdleden van RKVV STEVO krijgen de unieke mogelijkheid om tijdens deze wedstrijd de volgende rollen te vervullen als Ballenjongens, Middencirkeldoek, Vlaggendragers.  Kom onze Stevo jeugd en Heracles aanmoedigen in Erve Asito !!   


Kaarten Heracles Almelo – Jong AZ vrijdag 10 maart 
Speciaal voor de verenigingen uit Geesteren stellen wij de wedstrijdkaarten voor een gereduceerd tarief van €7,50 euro per kaart (normale kaarten zijn €20 euro per kaart) beschikbaar. Alle kaarten die beschikbaar gesteld worden voor jullie vereniging zitten in hetzelfde vak.
 
Hoe te bestellen? 

Volg de volgende stappen om je wedstrijdkaarten voor Heracles Almelo te bestellen: 

  1. Ga naar http://heracles.nl/stevo  en druk op bestellen. 
  2. Selecteer het vak en kies een je plek uit. (Let op! Er kan maximaal 2 kaarten worden p.p.) 
  3. Ga naar de winkelwagen en log in met je Heracles account. Indien je nog geen Heracles Account hebt kan je er een aanmaken via https://heracles.nl/registreer 
  4. Volg de verdere instructies. De kaarten worden bij succesvol afhandeling als eTicket naar het e-mailadres van het Heracles Account opgestuurd. 
     

    Mocht er tijdens het bestellen gevraagd worden om een relatienummer te koppelen, dan kan je proberen om verder te gaan als nieuwe fan.

    Lukt dit niet omdat je reeds bij ons bekend bent? Neem dan contact op met ticketing@heracles.nl of via 0546-817070.  

Auto Hekwolter of Hekhuis steunt STEVO!

26-02-2023

Wij zijn ontzettend blij te kunnen melden dat Auto Hekwolter of Hekhuis deze maand een sponsorovereenkomst heeft getekend. Ze gaan onze mooie club STEVO steunen middels een reclamebord om ons hoofdveld!

 

Autobedrijf Hekwolter of Hekhuis is een echt familiebedrijf dat zich als persoonlijk en betrokken kenmerkt. Meedenkend met zowel de zakelijke klant als ook de particulier leveren ze al meer dan 45 jaar hun topservice.

 

U kunt bij Auto Hekwolter of Hekhuis onder meer terecht voor occasions, financial lease, onderhoud en schadeherstel. Door de opening van het hypermoderne, nieuwe pand in 2021 is eigenaar Marijn Hekwolter of Hekhuis helemaal klaar voor de toekomst. De werkplaats is voorzien van alle moderne systemen en het juiste gereedschap om uw auto zo goed mogelijk te onderhouden.

 

Alle reden om eens een kijkje te nemen aan Bosweg 11 in Tubbergen of op www.autohekwolter.nl !

 

Marijn HekwolterofHekhuis, ook via deze weg bedankt voor jullie steun!

Foto's: Patrick Hegeman Fotografie

 

Robert Hegeman

Sponsorcommissie R.K.V.V. Stevo

 


 

Selectietrainers STEVO-jeugd seizoen 2023-2024 vastgelegd

18-02-2023

De technische commissie van de STEVO-jeugd is bijzonder tevreden over de ontwikkeling van de jeugdteams. Dit is onder andere te danken aan de inzet en ervaring van onze huidige jeugdtrainers. De technische commissie van de STEVO-jeugd is daarom ook verheugd om bekend te maken dat nagenoeg alle jeugdtrainers ook volgend seizoen weer te bewonderen zijn op de STEVO-velden. 

Peter Voshaar is net als dit seizoen volgend jaar verantwoordelijk voor het JO19-1 elftal. Niels Kreuwel blijft behouden voor JO17-1. Ruben Kraayvanger blijft verantwoordelijk voor Stevo JO15-1. Bjorn Waaijer maakt volgend seizoen de wissel van assistent bij JO17-1 naar eindverantwoordelijke bij Stevo JO13-1. Alle trainers zijn in het bezit van een UEFA B of UEFA C Youth trainersdiploma. 

Ten Slot heeft Frank Snijders aangegeven ook volgend seizoen de oudste jeugdkeepers te voorzien van oefenstof. 

Er zijn nog gesprekken gaande met de assistent trainers voor bovenstaande teams. Daarnaast staat de technische commissie altijd open voor ambitieuze trainers en leiders om volgend seizoen hun steentje bij te dragen in de ontwikkeling van onze jeugdelftallen. Mocht dit iets voor jou zijn dan kun je je melden bij één van de leden van de technische commissie van de jeugd. 

Peter, Niels, Ruben, Bjorn en Frank, namens TC jeugd wensen we jullie alvast succes voor dit en volgend seizoen.

Technische commissie Stevo Jeugd

Op bijgevoegde foto’s de selectietrainers, met jeugdvoorzitter Mark Haverkort en penningmeester Roy Damhuis

STEVO wint dik verdiend met 5-1 van BWO.

12-02-2023

Een dik verdiende overwinning zondagmiddag op de Peuverweide voor de ploeg van trainer Otto Krabbe. STEVO zette BWO met 5-1 te kijk. 
De wedstrijd werd in de tweede helft wel overschaduwd, door op het eerste oog zware blessure van Rick Nijkamp. In hoever zijn knie werkelijk beschadigd is zal verder onderzoek moeten uitwijzen. 
STEVO had niks te vrezen van BWO, de ploeg van Geert Veldhuis, de trainer die ook enkele jaren in Geesteren de scepter over het eerste elftal zwaaide. De Hengeloers zetten STEVO in de eerdere wedstrijd dit seizoen nog de voet dwars. Zondagmiddag was het geen partij. Ondanks de vele blessures leverden de elf die het moesten doen voor STEVO een prima wedstrijd af en dat de score zo hoog uitviel, daar viel niks op af te dingen. Het voetbal zag er bij vlagen ook nog alleraardigst uit en dat moet trainer Otto Krabbe goed stemmen. 
STEVO drukte het overwicht in de eerste helft al uit uit door een prima binnengeschoten vrije trap van Joes Masselink en door Bram Tibbe, die een vrije trap van Stijn Harmelink met de punt van zijn schoen verlengde over de keeper van BWO. 
De 2-0 ruststand was een goede afspiegeling van de krachtsverhouding in het veld. 
Na de thee een zelfde spelbeeld. STEVO bepaalde en BWO wilde wel, maar kon niet deze middag. 
Jelle Linneman die de geblesseerde Rick Nijkamp verving maakte in de tweede helft zijn eerste doelpunt in STEVO 1. Schuin voor het doel, vanaf rechts,  schoot hij de bal binnen. De doelman van BWO kon het leer net niet genoeg beroeren. 
Na eerst nog een uitstekende redding van keeper Luuk Oude Lansink verkleinde BWO onverwacht in de 84e minuut de stand tot 3-1. STEVO was even van de leg door de blessure van Rick Nijkamp, maar pakte de draad toch snel weer op en in het resterende gedeelte van de wedstrijd zorgden Bram Tibbe en Joes Masselink voor een dik verdiende 5-1 uitslag op het scorebord. 
Op de foto schiet Joes Masselink de vrije trap binnen.

STEVO verdiend met 0-3 langs Schalkhaar.

05-02-2023

STEVO boekte zondagmiddag in en tegen Schalkhaar een verdiende 0-3 overwinning. De einduitslag was al bij rust bereikt.  STEVO leverde een prima eerste helft af en werd daarvoor ook rijkelijk beloond. Schalkhaar zette daar weinig tegenover en eerst in de tweede helft kon Schalkhaar wat meer verzet bieden. Tot echt grote kansen kwam het daarbij zelden. STEVO, van trainer Otto Krabbe, zag dat goede spel in de eerste helft na 20 minuten beloond worden door Stijn Harmelink, die een corner van Daan Kottink uitstekend binnen kopte. 
Even later was het al 0-2 door Hugo Weerink, die met een lage schuiver in de verre hoek de doelman van Schalkhaar passeerde. STEVO moest eerst nu wat meer tegenstand dulden van de thuisploeg, maar echt gevaarlijk werd het nooit. 
STEVO daarentegen vergrootte op slag van rust de voorsprong naar 0-3. Daan Kottink posteerde zich achter een toegekende vrije trap. Op zo'n 20 meter van het doel deed Daan waarin hij goed is, raakschieten. De keeper van Schalkhaar stond aan de grond genageld en kon niks uitrichten.
Veel kon STEVO hierna niet meer gebeuren. De tweede helft was dan ook meer een formaliteit waarin STEVO nog wel op zoek ging naar een vierde goal, maar het geluk zat niet altijd mee. Schalkhaar wilde wel, maar kon niet.  
Het bleef bij de 0-3 voor STEVO en daardoor blijft het elftal van trainer Otto Krabbe in de race voor de bovenste plaatsen.  Volgende week komt de ploeg van trainer Geert Veldhuis,  BWO, naar de Peuverweide. STEVO heeft nog wat recht te zetten na het verlies in de eerste wedstrijd tegen de Hengeloers. De aanvang is om 14:00 uur. 

Geslaagde casino avond STEVO jeugd

04-02-2023

De jeugd activiteitencommissie van Stevo heeft in januari 2023 een super geslaagde casino avond georganiseerd in de kantine voor alle jeugdspelers van JO13 en JO15.

De sfeer zat er goed in, iedereen was fanatiek aan het gokken. Er waren verschillende casino spellen roulettetafel, black jack en paardenrenspel. Aan het eind van de avond waren leuke prijzen te kunnen winnen.

Stevo wil graag nogmaals JN Vasse hartelijk danken voor het verzorgen van deze geslaagde casino avond. Zie STEVO's Facebook pagina voor alle foto's.

Jeugd activiteitencommissie Stevo
Stand 2de klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon