STEVO Nieuws

Frank Snijders versterkt keeperstrainers bij STEVO

06-07-2021

We zijn blij te melden dat Frank Snijders met ingang van het nieuwe seizoen de groep van jeugd-keeperstrainers bij STEVO zal versterken. Frank is jarenlang keeperstrainer geweest bij o.a. de betaald voetbalclubs FC Twente en Go Ahead Eagles, en in de regio bij PH en MVV’29. Uit de gesprekken die we gevoerd hebben, blijkt duidelijk dat Frank een heel deskundig, enthousiast en bijzonder gedreven trainer is. Het trainen van keepers is zoals hijzelf zegt zijn grootste passie!

Frank zal in eerste instantie de jeugdkeepers van JO19 t/m JO15 onder zijn hoede te nemen. Naast het verzorgen van training zal hij STEVO ook assisteren bij het opstellen van een visieplan voor het opleiden van keepers. Dit plan zal in samenwerking met de keeperstrainers van de senioren, Technische Commissie jeugd en Technische Commissie senioren opgesteld worden. 

We zijn er van overtuigd dat dit geheel een goede kwaliteitsimpuls geeft aan het opleidingsniveau van spelers binnen onze vereniging. We wensen Frank veel succes komend seizoen!

Technische Commissie en Jeugdbestuur STEVO

STEVO 1 start voorbereiding nieuwe seizoen op dinsdag 3 augustus

30-06-2021

De eerste selectie van STEVO en van trainer Otto Krabbe begint haar voorbereiding op het nieuwe seizoen op dinsdag 3 augustus.  Toegevoegd aan de selectie is Joes Masselink en Gijs Lohuis vanuit STEVO JO19-1. Jelle Beernink is terug bij STEVO als keeper. Ingmar Reinerink is gestopt bij STEVO 1 en wil volgend seizoen STEVO 3 aan de punten helpen.  Stan Nijhuis gaat dat nu bij STEVO 2 proberen. De technische staf en begeleiding is volledig in tact gebleven.  

Om 19.30 uur worden de spelers op 3 augustus, na een hopelijk mooie en uitgeruste vakantie op de Peuverweide verwacht voor hun eerste training. Een week later, dinsdag 10 augustus,  staat een oefenduel gepland in Vriezenveen tegen het eerste van VV DETO, aanvang 20.00 uur. Op dinsdag 24 augustus speelt STEVO vriendschappelijk thuis tegen het Enschedese Vogido, aanvang 19.30 uur. En dinsdag 31 augustus speelt STEVO haar laatste oefenduel tegen het Hengelose BWO. Op de Peuverweide wordt dan afgetrapt om 20.00 uur tegen de mannen van trainer Geert Veldhuis.

De verdere voorbereiding op de competitie wordt hervat in het weekend van 4 en 5 , 11 en 12  en 18 en 19 september met bekerwedstrijden waarvan de poule-indeling nog niet bekend is. De competitie voor STEVO 1 begint op zondag 25 september waarvan we allen hopen dat het een succesvol seizoen wordt, in opnieuw de eerste klasse. 

kleding en materiaal STEVO-jeugd inleveren op zaterdag 10 juli

18-06-2021

Nu het voetbalseizoen 2020-2021 ten einde loopt, is het weer tijd om de kleding en materiaal in te leveren zodat alles nagekeken kan worden. Daar er op dit moment nog door veel teams wordt deelgenomen aan de regiocup hebben wij de inleverdatum gepland op:
 
Zaterdag 10 juli  -  Locatie: STEVO-kantine
 
Zorg ervoor dat de kledingtas compleet ingeleverd wordt.
 
Ingeleverd dient te worden:
 
*Voetbalshirts (volgens lijst in de team tas)
*keeperstenue (shirt- kousen-korte en lange keepersbroek)keepershandschoenen.
*aanvoerdersband -watertas en bidons.
*Trainingspakken - inloopshirts en tassen per team. 
*Hesjes - pionnen - ballen en de sleutels van de ballenkooien.
 
Mocht je stoppen als trainer/leider na dit seizoen dan graag de geleendeSTEVO kleding retour zoals Coach-trainers jassen (winter en zomer) en trainerskleding (winter en zomer) De kleding kan zaterdag tussen10.00 uur en 11.00 uur worden ingeleverd.
Blijf je ook komend seizoen leider/leidster/trainer dan hoeft de kleding niet te worden ingeleverd.
Lever alles schoon en netjes in, mocht er iets kapot zijn herstel dit zelf. Alles is ook netjes en schoon uitgedeeld.
De kleding zal eind augustus weer worden uitgedeeld. Hou de website en media kanalen van STEVO in de gaten voor mededelingen hieromtrent.
Natuurlijk houden we ons aan de RIVM-maatregelen. Ziek of verkouden? Blijf dan thuis.

Het tijdschema is met zorg opgesteld, respecteer deze inlevertijden.

Met vriendelijke groet,
VV STEVO-jeugd afdeling - kleding en materiaal commissie.
 
Inleveren teamkleding en materialen STEVO-jeugdteams: 
zaterdag 10 JULI    
    10:00    JO8-1 – JO8-2 - JO8-3 - F-League
    10:30    JO9-1 – JO10-1 – JO10-2 
    10:45    JO11-1 – JO11-2 – JO12-1
    11.00    JO13-1 – JO13-2 
    11:15    JO15-1 – JO15-2 – JO15-3 
    11:30    JO17-1 - JO17-2
    11:45    JO19-1 - JO19-2
 

Geslaagde activiteit voor STEVO JO15, JO17 en JO19

12-06-2021

De oudsten bij de STEVO-jeugd afdeling, de JO15, JO17 en JO19 elftallen hebben vrijdagavond op de Peuverweide het seizoen afgesloten met een spellencircuit en daarna nog even een gezellig samenzijn, waar genoten werd van een drankje en wat lekkers van de barbecue. 
Ondanks het feit dat het Corona virus bijna het hele seizoen roet in het eten gooide en er bijna niet gespeeld werd, was het jeugdbestuur van mening om haar jeugdelftallen, nu de corona-regels wat versoepeld zijn, iets te bieden en dat slaagde zeer.  
Jeugdvoorzitter Mark Haverkort toonde zich blij met de grote opkomst en deelde de leeftijdsgroepen groepen bij deze activiteit gemengd in. 
Keeper van het eerste elftal Luuk Oude Lansink stond op doel om zoveel mogelijk penalties te stoppen. 
Hidde Rikhof bij de JO15, Milan Steggink bij de JO17 en Luc Meinders bij de JO19 wisten de goalie het meeste te passeren. Een attentie voor hun prestatie werd hen nadien uitgereikt. 
Ook de winnende groep van het spellencircuit kreeg een prijsje. 
Martin Döbber was de mystery guest op deze avond en dat werd door één groep geraden. 
Mark Haverkort bedankte nadien de organisatie, leiders en nog met nadruk werd Yvette Peterman geroemd voor haar vele werk bij deze activiteit. Zaterdagmiddag worden de kleinsten bij de STEVO-jeugd vermaakt. 
Op de foto de winnaars en de mystery guest Martin Döbber.

STEVO zoekt dames die willen voetballen

30-05-2021

Het meisjes en vrouwenvoetbal staat volop in de belangstelling. Binnenkort is ons Nederlands vrouwenelftal te bewonderen op de Olympische Spelen in Japan. STEVO wil het vrouwenvoetbal ook nieuw leven in blazen en vraagt dames vanaf 16 jaar, die ook de voetbalschoenen willen aantrekken om zich aan te melden. Er wordt één keer door de week getraind en in het weekeinde in competitieverband gespeeld.  Het voornemen is vanaf het seizoen 2021/2022. 
Interesse of vragen,  neem contact op met  lisaroosendaal@hotmail.com. Aanmelden kan ook of via de website van www.stevo.nl  .  

Alvast veel plezier op de Peuverweide.

Voorlopige elftal indeling STEVO jeugd

26-05-2021

Onder aan deze pagina vind je de link van de nieuwe voorlopige elftal indeling van de jeugd van STEVO voor het seizoen 2021-2022. De afgelopen tijd is de Technische Commissie van de STEVO-jeugd erg druk geweest om alles rond te maken. Het is elk jaar weer een behoorlijke puzzel, maar er is een goede indeling gemaakt. Bij de indeling wordt met veel factoren rekening gehouden: selectie, leeftijd, sociale contacten, spelersaantallen in bovenliggende of onderliggende teams, etc.. We zijn blij dat een groot aantal kaderleden actief blijft, en dat er een aantal nieuwe trainers bereid zijn gevonden de trainingen te verzorgen voor de jeugd. Bij een aantal teams worden nog leiders of trainers gezocht, daar zijn we nog mee bezig. Ook verwelkomen we veel nieuwe jeugdleden. We wensen iedereen een enorm leuk en sportief seizoen toe!

Onder voorbehoud

Let op, de indeling is altijd onder voorbehoud. Er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden. Dit zal ten alle tijden gecommuniceerd worden met de betrokkenen. Er zijn een aantal selectieteams waar nog veel spelers op de lijst staan. Voor eind juni zal bekend worden gemaakt welke spelers naar een ander team doorschuiven.

Totstandkoming indeling

De indeling is gemaakt in overleg met de trainers en leiders van de elftallen en het jeugdbestuur. De Technische Commissie is eindverantwoordelijk en maakt dus de definitieve indeling. 

Trainingstijden

Er wordt nog gewerkt aan het nieuwe schema met de trainingstijden, veld- en kleedkamer indelingen. Zodra dit klaar is, wordt dat via de website bekendgemaakt.

Vanaf de eerste week van juni is het mogelijk om alvast te trainen met de nieuwe teams. Hiervoor zal het bestaande schema  voor de veldindelingen gehandhaafd worden. Jullie krijgen van de trainers bericht of daar gebruik van wordt gemaakt. De laatste trainingsdag is donderdag 24 juni.

Technische Commissie STEVO-jeugd

F-League https://www.stevo.nl/fileupload/VoorlopigeindelingF-leaguesezoen2021-2022.pdf

JO8 https://www.stevo.nl/fileupload/VoorlopigeindelingJO8sezoen2021-2022.pdf

JO9 https://www.stevo.nl/fileupload/VoorlopigeindelingJO9sezoen2021-2022.pdf

JO10 https://www.stevo.nl/fileupload/VoorlopigeindelingJO10sezoen2021-2022.pdf

JO11 https://www.stevo.nl/fileupload/VoorlopigeindelingJO11sezoen2021-2022.pdf

JO13 https://www.stevo.nl/fileupload/VoorlopigeindelingJO13sezoen2021-2022V2.pdf

JO15 https://www.stevo.nl/fileupload/VoorlopigeindelingJO15sezoen2021-2022.pdf

JO17 https://www.stevo.nl/fileupload/VoorlopigeindelingJO17sezoen2021-2022.pdf

JO19 https://www.stevo.nl/fileupload/VoorlopigeindelingJO19sezoen2021-2022.pdf

 

STEVO's Grandioze Seizoensafsluiting Jeugd

26-05-2021

Beste STEVO jeugdleden, 

Het seizoen zit er bijna op. Helaas hebben we weinig wedstrijden kunnen spelen. Des te meer reden om het seizoen feestelijk af te sluiten. En dat gaan we doen!

We hebben nagedacht over een feestelijk programma, met vertier voor jong en oud. En muziek, een hapje en een drankje. We nodigen jullie graag uit voor een feestelijke afsluiting:  STEVO's Grandioze Seizoensafsluiting Jeugd!

We organiseren dit op vrijdagavond 11 juni, van 18.30 uur tot ±21.30 uur voor JO15, JO17 en JO19. 
Voor de F-League en JO8 t/m JO13 is dit op zaterdag 12 juni, van 9.30 tot ±12.30 uur. 
Uiteraard zal alles plaatsvinden volgens de geldende corona-regels. 

Mis dit feestelijke event niet en meld je voor 31 mei aan bij je trainer of leider! Tot dan. 

Jeugdbestuur STEVO

Jeugdseizoen 2020-2021 zit er bijna op......

20-05-2021

Beste jeugdleden, kaderleden, trainers, leiders en ouders van STEVO-jeugdleden,

 Het voetbalseizoen zit er bijna op, volgende week vinden de laatste trainingen van seizoen 2020-2021 plaats. Het voelt vreemd om het seizoen op deze wijze af te sluiten. Evenals vorig jaar kunnen we vanwege het Corona-virus geen jaarvergadering organiseren. Ik wil via dit bericht kort terugblikken op het afgelopen seizoen en jullie een aantal zaken meedelen.

Het seizoen ging in september veelbelovend van start. Er zijn een paar wedstrijden met publiek gevoetbald, wat was dat leuk om te zien. Het enthousiasme bij de ouders en andere toeschouwers werkt aanstekelijk voor de voetballers. Na een paar weken moest er zonder publiek gevoetbald worden, en nog even later werd alles qua wedstrijden stilgelegd. Helaas…

Gelukkig hebben we wel het hele jaar de mogelijkheid gehad om te trainen. Ik wil hierbij ook mijn dank uitspreken aan alle trainers die elke week voor de groep staan en spelers enthousiast houden, training verzorgen, onderlinge oefenwedstrijden regelen en kleine mix-toernooien organiseren. Vanuit de activiteitencommissie hadden we nog een aantal leuke activiteiten gepland die helaas niet door konden gaan. We zullen deze activiteiten met veel plezier volgend seizoen organiseren. 

Ik heb zojuist al mijn dank uitgesproken aan de trainers. Maar vanzelfsprekend geldt dat ook voor de overige kaderleden. Allen hartelijk dank voor jullie inzet en ondersteuning afgelopen jaar. We hebben ook dit jaar weer een groot aantal jeugdvoetballers die over gaan naar de seniorenafdeling. Alvast heel veel plezier en succes gewenst! 

 Er waren nog een aantal zaken gepland, die zoals gezegd helaas niet door kunnen gaan. Hieronder is te lezen hoe we dit gaan aanpakken:

  • Jaarvergadering: Vanwege het Corona-virus is er dit jaar helaas ook geen jaarvergadering. We hebben er als bestuur voor gekozen om ook dit jaar geen Fairplay Cups uit te delen voor de sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar. Er zijn simpelweg te weinig wedstrijden geweest.
  • Seizoensafsluiting en feestavond kader: We hebben een seizoensafsluiting voor de gehele STEVO-jeugd gepland op vrijdagavond 11 juni (JO15 t/m JO19) en zaterdag 12 juni (F-league t/m JO13). Dit belooft een gezellig avond en dag te worden, met leuke activiteiten, een hapje, drankje, muziek en fun! We laten jullie snel meer weten over het programma en de geplande activiteiten.
    Kaderleden die stoppen met hun activiteiten werden normalerwijze tijdens de jaarvergadering of afsluitende feestavond in het zonnetje gezet. We zullen hier aandacht aan schenken tijdens de aftrapbijeenkomst voor het kader voor het nieuwe seizoen, dit zal waarschijnlijk in september plaatsvinden.
  • Indeling nieuwe teams: De technische commissie is momenteel bezig met de indeling van de nieuwe teams en het bijbehorende kader. In de laatste week van mei zal de voorlopige indeling van de nieuwe teams te vinden zijn op de website van STEVO. Het is elk jaar weer een hele puzzel om de teams goed in te delen, maar er heeft goed overleg plaatsgevonden tussen de TC, kader en bestuur. Vanaf de eerste week van juni is er nog gelegenheid om 3 weken te trainen met de nieuwe teams, dit zal via de trainers gecommuniceerd worden. Een aantal selectieteams bevat nog (te) veel spelers, na de trainingen in juni zullen de selectietrainers hun keuzes maken en zullen de definitieve teams bekend zijn. We houden bij de trainingen zoveel mogelijk het bestaande trainingsschema aan. 

Het voetbalseizoen 2020-2021 zit erop, we gaan dit nog feestelijk afsluiten op 11 en 12 juni aanstaande. We hebben bij STEVO een fantastische jeugdafdeling, daar kunnen we trots op zijn. Ik denk dat de vele trainingsuren niet voor niks geweest zijn, laat de nieuwe competitie maar beginnen!

Met sportieve groet,

Mark Haverkort, Voorzitter jeugdbestuur STEVO
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon