STEVO Nieuws

Prijzen verdeeld bij STEVO EK-Poule

17-07-2024

Het EK 2024 zit er alweer op, met Spanje als nieuwe Europees Kampioen! Wat waren we er als Nederland dichtbij, en toch ook nog zo ver weg bleek! 
Het was in de STEVO EK Pool 2024 ook zeer spannend bovenin wie er met de titel vandoor zou gaan, er waren nog enkele deelnemers aanwezig die hem nog konden winnen, geheel afhankelijk van wie er de finale zou winnen, Spanje dan wel Engeland!
Het blijkt dat Ingmar Reinerink de gelukkigste is geweest en er met de titel 'Winnaar STEVO EK Pool 2024' vandoor gaat, van harte gefeliciteerd Ingmar! Hij werd op de voet gevolgd door zijn neef Mark Rouwenhorst, en de top 3 wordt afgemaakt door Moniek Vollenbroek, een waar familiefeest is bij hun losgebarsten compleet met een uitgebreide Fischplatte schat de organisatie zo in!
Zoals in de vorige mail al aangegeven, hebben we besloten om de deelnemers die eindigen als 1e t/m 20e te belonen met een prijs.
Nu blijkt echter dat er sommige deelnemers in de top 20 met evenveel punten zijn geëindigd. We hebben besloten om aan diegenen die evenveel punten hebben, de totaalprijs van die plekken bij elkaar op te tellen en dan te delen door aantal het gelijk geëindigde deelnemers.
Hieronder een overzicht van de prijswinnaars:
1. Ingmar Reinerink: 1e prijs: €300,- + Winnaarsbokaal
2. Mark Rouwenhorst: 2e prijs: €200,-                               
3. Moniek Vollenbroek: 3e prijs: €150,-
4. Niels Hennink: 4e prijs: €75,-
5. George ter Horst: 5e prijs: €60,-
6. Naut Hamer: 6e prijs: €40,-
7. Joppe Lohuis: 7e prijs: €40,-
8. Jelle Beernink: 8e prijs: €40,-
9. Rens Leferink: 9e prijs: €30,-
10. Marco Waaijer: 10e prijs: €30,-
11. Ruud Leliefeld: 11e prijs: €20,-
12. Sander Lohuis: 12e prijs: €20,-
13. Rien Nieuwmeijer: 13e prijs: €20,-
14. Coen Nijhuis: 14e prijs: €16,65
15. Kasper Olimulder: 15e prijs: €16,65
16. Boaz Masselink: 16e prijs: €16,65
17. Thijs Masselink: 17e prijs: €10,-
18. Niels Kroeze: 18e prijs: €10,-
19. Andre Peterman: 19e prijs: €10,-
20. Mees Hamer: 20e prijs: €10,-
Zoals gezegd zijn de gewonnen bedragen van Naut Hamer, Joppe Lohuis en Jelle Beernink bij elkaar opgeteld en gedeeld door 3 gedaan, te weten voor de 6e, 7e en 8e plek.
Hetzelfde geldt voor Rens Leferink en Marco Waaijer, voor de 9e en 10 plek. Tenslotte geldt dit voor Coen Nijhuis, Kasper Olimulder en Boaz Masselink voor de 14e, 15e en 16 positie in het eindklassement.
In de kelder van het eindklassement was het ook lange tijd heel spannend wie er met de felbegeerde Rode Lantaarn deze editie naar huis zou gaan!
Het is Mark Oude Voshaar, beter bekend als MOV ternauwernood gelukt om toch nog iets te stijgen waardoor nu Tein Geerdink de twijfelachtige eer heeft om als laatste in het eindklassement te eindigen. Tein, van harte gefeliciteerd met de stiekem toch wel mooie Rode Lantaarn!
De gewonnen geldprijzen vanaf plek 6 t/m plek 20 zullen worden overgemaakt naar de desbetreffende rekeningnummers. De deelnemers die op de 5 bovenste plekken zijn geeindigd, zullen hun gewonnen geldprijs uitgereikt krijgen op de Algemene Ledenvergadering van STEVO.
Wanneer deze vergadering is, is op dit moment nog niet bekend maar tegen die tijd krijgen de desbetreffende deelnemers wel even een herinneringsmail.
Allemaal bedankt voor het meedoen, en hopelijk tot over 2 jaar met de STEVO WK Pool 2026!
Groeten,
De organisatie van de STEVO EK Pool 2024
De volledige uitslag op
https://www.ekpool.pro/

Evaluatie STEVO -FC Twente

10-07-2024

Afgelopen week hebben een afvaardiging van STEVO en FC Twente om tafel gezeten om het ongeval voorafgaand aan het oefenduel tussen beide clubs te bespreken. Waar normaal zo’n wedstrijd een mooie dag is voor beide clubs en de supporters was dat die zaterdag niet het geval.

In het overleg kwam duidelijk naar voren, zo reëel moet je zijn, dat het allemaal slechter had kunnen aflopen. Naast STEVO staat ook FC Twente in contact met de slachtoffers. Binnenkort worden zij uitgenodigd voor een lunch met de eerste selectie van FC Twente. Ook in het overleg werden de woorden van burgemeester Anko Postma opnieuw aangehaald: “We moeten niet kijken naar de schuldvraag, maar naar de verantwoordelijkheid. Niemand heeft dit gewild.”

Alvorens eventuele maatregelen voor de toekomst te bespreken, is afgesproken dat er gewacht wordt op de resultaten van het onderzoek van politie en Openbaar Ministerie. Organisaties kunnen hier in de toekomst hopelijk hun voordeel meedoen.

Iedereen die via FC Twente (online) een toegangskaart heeft aangeschaft krijgt vanzelf het geld teruggestort. Dit zal een aantal werkdagen duren. De kaart(en) worden daarmee ongeldig.

STEVO en FC Twente hebben de intentie uitgesproken om de wedstrijd in de voorbereiding van het seizoen 2025-2026 te spelen, naar een datum wordt gezocht.

Munten inleveren

Binnenkort zal STEVO een datum en tijd bekend maken voor het innemen van de dagmunten, die gekocht zijn tijdens de wedstrijd STEVO vs FC Twente. De dagmunten blijven overigens geldig voor de wedstrijd die opnieuw gespeeld gaat worden in de voorbereiding van het seizoen 2025-2026.

VIP kaarten

In tegenstelling tot de via FC Twente aangekochte tickets, zullen de aankoopbedragen van de VIP kaarten niet teruggestort worden. De kaarten houden echter wel hun waarde, daar we alle VIP deelnemers voorafgaand aan de te plannen datum voor de re-match STEVO vs FC Twente, gratis een nieuw ticket zullen toesturen.

Kaderledenavond bij STEVO geslaagd

06-07-2024

Vrijdagavond stond bij STEVO de traditionele kaderavond op de rol.
Een groot aantal leden melde zich tegen de klok van zeven voor een gezellig samenzijn. De organisatie had eerst nog een leuke wandel-puzzel tocht uitgestippeld door de straten van het dorp. Bij terugkomst in het clubgebouw moest de mystery guest geraden worden. Niet eenvoudig want achter het masker in een tijgerpak zat Tom Linneman verscholen, die zich eerst drie weken geleden had aangemeld voor het 35+ elftal bij STEVO.
Nadat slagerij Hemmer de aanwezigen voorzien had van een lekkere hap werden de prijzen van de puzzeltocht verdeeld door Niels Kreuwel.
De verliezende groep werd aangewezen om volgend jaar de organisatie voor hun rekening te nemen. 
Ook werd nog afscheid genomen van kaderleden die door omstandigheden hun taak bij STEVO neerleggen. 
Jeugdvoorzitter Mark Haverkort sprak een dankwoord aan de scheidende leden en deelde een attentie uit. 
Na de officiële plichtplegingen was het  nog lange tijd gezellig op de Peuverweide, waarbij ook genoten werd van de EK-wedstrijden Duitsland tegen Spanje en Portugal tegen Frankrijk.
 

Teamindeling senioren seizoen 2024-2025 STEVO 1 t/m 4

11-06-2024

De TC bij STEVO-senioren heeft de teamindeling 4 tot en met 10 voor het seizoen 2024-2025 bekend gemaakt.

 

 

Klik onder op de link voor uw favoriete team:

STEVO 4 

STEVO 5

STEVO 6

STEVO 7

STEVO 8 

STEVO 9 

STEVO 10 (zaterdag)

Geslaagdeafsluiting van het seizoen bij de STEVO-jeugd JO12 t/m JO19

08-06-2024

Het was een gezellige vrijdagavond op de Peuverweide waar de STEVO jeugdafdeling haar seizoensafsluiting hield van de groep JO12 t/m JO19. 
De weergoden waren de organisatie goed gezind, de zon scheen uitbundig.
Er deden rond de 60 jeugdleden mee die fanatiek tegen elkaar streden. 
De finale ging tussen Liverpool en Real Madrid. Een spannende wedstrijd die uiteindelijk gewonnen werd door Real Madrid, Teun Kottink, Levi Krikhaar en Alexander de Jong. 
De geweldige organisatie stond onder leiding van Joes Masselink en  Thomas Hilberink en daarbij de inzet van de scheidsrechters en de
Jeugdactiviteitencommissie

Certificaten uitgereikt aan jeugdspelers.

29-05-2024

Vrijdag 17 mei jl. hebben 24 jeugdspelers bij STEVO met succes de techniektrainingen afgerond.
Samen met het trainersteam onder leiding van Niels Kreuwel hebben de
jeugdspelers geoefend op balcontrole, passes, dribbelen en schieten. 
In 8 uitdagende en afwisselende trainingen op de vrijdagmiddag van 17:00-18:00 uur hebben de spelers de
technische vaardigheden kunnen oefenen. Daarnaast was het ook belangrijk aandacht te besteden aan de juiste lichaamshouding, balans en de coördinatie.
Trainer Jelle Linneman heeft in 6 afzonderlijke trainingen hier aandacht aan besteed.
Tevens zijn snelheid en behendigheid 2 belangrijke onderdelen geweest.
Op 27 mei zijn de certificaten van deelname aan deze spelers uitgereikt.
TC-Jeugd van STEVO dankt Niels en Jelle voor hun inzet.

STEVO-selectietrainers voor seizoen 2024-2025 bekend

29-03-2024

De technische commissie van de STEVO-jeugd is verheugd te melden dat de selectietrainers voor aankomend seizoen bekend zijn. Nadat onlangs het contract met nieuwe hoofdjeugdtrainer Niels Kreuwel ondertekend is, zijn gisteravond de contracten voor de trainers van JO17-1, JO15-1 en JO13-1 ondertekend.
JO17-1: Aankomend seizoen zal Niels Kroeze het JO17-1 team van STEVO onder zijn hoede nemen. Niels keert na een afwezigheid van 12 jaar terug op het oude nest. In het verleden heeft hij onder andere JO13-1 bij STEVO getraind, en was hij als keeper binnen onze vereniging actief. Daarna is hij achtereenvolgens trainer geweest bij jeugdteams van DETO, PH en TVC'28 en SDC'12. Bij de 2 laatstgenoemde was hij ook trainer van JO17-1. Verder heeft Niels ook het tweede elftal van KOSC getraind. Momenteel is hij trainer van het tweede elftal van Juventa in Wierden. De technische commissie is blij dat Niels, die een ruime schat aan ervaring meebrengt, ons JO17-1 elftal komend jaar van oefenstof gaat voorzien. 
JO15-1: Bjorn Waaijer maakt komend seizoen de overstap van JO13-1 naar JO15-1. Bjorn heeft zich afgelopen seizoen bewezen als een fanatieke jeugdtrainer met een goede kijk op het voetbalspel. Een elftal opbouwen en daarbij oog voor de individuele kwaliteiten van de spelers is iets wat hem kenmerkt.
JO13-1: Dit elftal zal komend seizoen getraind worden door Joes Masselink en Thomas Hilberink. Joes is momenteel nog assistent-trainer bij JO17-1 en Thomas is trainer bij JO11-1. Ze maken gezamenlijk de overstap naar JO13-1. Dit ambitieuze duo, beiden actief voetballer in STEVO 1, zal hun uitgebreide kennis overdragen op de jonge spelers. De technische commissie is blij dat deze echte STEVO-mannen deze rol samen gaan oppakken.
Ten Slot heeft Frank Snijders aangegeven ook volgend seizoen de oudste jeugdkeepers te voorzien van oefenstof.
De komende tijd zal de technische commissie samen met de trainers de invulling van het kader van de elftallen oppakken.
Met deze groep trainers zien we het komende seizoen vol vertrouwen tegemoet!
Technische commissie STEVO jeugdStand 1ste klasse H

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon