Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 28 April 2019 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuws

Stevo Icoon Harry ten Velde overleden

18-04-2019

Harry ten Velde heeft zich na zijn actieve carrière als voetballer jarenlang ingezet als leider van diverse prestatie teams.  Op een voor hem kenmerkende wijze kon hij spelers motiveren door op zaterdagavond nog even te bellen met de boodschap dat er op de zondag een hele belangrijke wedstrijd gespeeld moest worden. Met het behalen van de winst was het voor Harry en zijn teams dan ook regelmatig een feestdag.

Met scheidsrechters had Harry een bijzondere band. Tot het laatst toe heeft Harry zich bezig gehouden met het begeleiden van scheidsrechters. Het kopje thee of koffie naast het begeleidende praatje ontbraken dan ook nooit. Voor al zijn werkzaamheden is Harry in 2016 onderscheiden door het STEVO bestuur als Lid van Verdiensten.

In Harry ten Velde verliest Stevo een persoonlijkheid die zich altijd volledig en met passie heeft ingezet voor Stevo ook ondersteund door zijn wijlen vrouw Betsy ten Velde- Woolderink  en kinderen.

We willen de kinderen en de families Ten Velde- Woolderink heel veel sterkte toewensen dit zware verlies te verwerken.

Bestuur Stevo

STEVO op Paaszaterdag tegen Rigtersbleek in Enschede.

16-04-2019

De eerste selectie van STEVO speelt zaterdag in Enschede het competitietreffen tegen VV Rigtersbleek. De Enschedeers staan in punten gelijk met STEVO, maar hebben één wedstrijd meer gespeeld. Voor beide ploegen staat niet zoveel meer op het spel. Kampioen worden zit er niet meer in en voor degradatie lijken STEVO en Rigtersbleek ook niet meer in aanmerking te komen. Rest nog om zo hoog mogelijk op de ranglijst te eindigen.

Keeper Roy Kreuwel meer dan 300 wedstrijden voor STEVO 1

14-04-2019

Een unicum misschien wel in het amateurvoetbal. Een keeper die meer dan 300 wedstrijden in de hoofdmacht uitkomt voor dezelfde vereniging. Bij STEVO hebben ze hem.
Roy Kreuwel en familie werd zondagmiddag voorafgaan aan de wedstrijd tegen BWO door STEVO voorzitter Eddy Droste in het zonnetje gezet voor dit unieke feit. Wat een geweldige prestatie, zo memoreerde de voorzitter de huldiging op de Peuverweide. “De beer van Geesteren”, zei Droste in positieve zin.

Bas Paus de verlosser bij 1-0 overwinning van STEVO op BWO

14-04-2019

Invaller Bas Paus was zondagmiddag in het duel tegen BWO de verlosser bij de 1-0 overwinning op BWO. In de 87e minuut verschalkte hij de keeper van BWO met een lage schuiver in de verre hoek. Tot dan was STEVO wel de bovenliggende partij, maar tot echt grote kansen kwam het zelden. Het gemis van aanvaller Roy Wigger, blessure,  was duidelijk voelbaar.

BWO vocht in Geesteren voor één van zijn laatste kansen om degradatie te ontlopen. Lange tijd zag het er ook naar uit dat de Hengeloers met een punt huiswaarts zouden keren, omdat STEVO het veldoverwicht maar niet in doelpunten wist om te zetten. Tot aan de zestien ging het allemaal nog wel, maar de finesse ontbrak om het genadeschot uit te delen totdat vlak voor tijd de 1-0 viel.

Vacature trainer STEVO 2 per 2019/2020

10-04-2019

Voor de Tweede Selectie heren van rkvv STEVO zoekt de TC per het seizoen 2019/2020 een nieuwe trainer/coach die de trainingen verzorgt en het team op zondag begeleidt tijdens de wedstrijden. Het elftal komt momenteel uit in de 1 e klasse A zondag, alwaar zij gerede kans maakt om kampioen te worden en te promoveren naar de reserve Hoofdklasse. De tweede selectie traint op de dinsdag en donderdagavond van 19.30-21.00 uur uur. 

Er wordt gezocht naar een trainer die aansluit op de onderstaande profielschets:

• In het bezit van het KNVB diploma TCIII Senioren

• Communiceert duidelijk, tijdig en respectvol

• Werkt op een positieve en pro-actieve wijze samen en denkt in oplossingen

• Enthousiaste en gedreven instelling

• Vermogen om spelers technisch, tactisch en mentaal te helpen bij hun ontwikkeling

• Zorgt voor plezierige spelbeleving en bewaakt het groepsproces

• Is een opleider pur sang

Als vereniging hebben we het volgende te bieden:

• Uitstekende faciliteiten en verzorgde accommodatie met kunstgras;

• Trainingskleding

• Passende vergoeding

Herken jij jezelf in bovenstaande en ben je geïnteresseerd, stuur dan je CV naar charel.nijhuis@gmail.com. Voor vragen kan er contact opgenomen worden met bestuurslid TC-zaken Charel Nijhuis via telefoonnummer 06 1202 8011.

Roy Kreuwel, al meer dan 300 wedstrijden voor STEVO 1

06-04-2019

Je hebt keepers en je hebt keepers…….., maar bij STEVO hebben we Roy Kreuwel! De sluitpost van STEVO 1 is een echte clubicoon geworden. Al op jonge leeftijd moest hij het doel van STEVO verdedigen. En hoe! De inmiddels 34 jarige heeft in al zijn, al meer dan 300!, wedstrijden menig maal als ‘man of the match’ het veld verlaten.

 

Er wordt beweerd dat keepers gek zijn. Dat is echter nooit bewezen. Maar....... Roy Kreuwel is echt knettergek……., knettergek van STEVO. En dat al meer den 300 wedstrijden lang.

 

Zondag 14 april, voorafgaand aan de wedstrijd STEVO vs BWO, wil STEVO Roy Kreuwel danken voor de meer dan 300 wedstrijden topkeeperswerk! Wij nodigen dan ook alle STEVO leden en -fans uit hierbij aanwezig te zijn en hem te feliciteren met dit unicum! Aanvang 14:00 uur.

 

Komt allen! Roy Kreuwel verdient het! 

 

Bestuur STEVO

Pubquiz een waar festijn bij STEVO.

06-04-2019

De pubquiz vrijdagavond in de STEVO kantine was een waar festijn. Zo'n 140 deelnemers, 25 teams, werd het hemd van het lijf gevraagd door de organisatie Bert Wesselink, Frank Wesselink, Niels Masselink, Frank Oude Lansink en Ruben Kraaijvanger. In een rap tempo kwamen de vragen over sport, muziek, film en algemeen voorbij. Een hele opgave voor de teams om fluisterend met elkaar het goede antwoord te vinden.
Spreekstalmeester en leider van de pubquiz Bert Wesselink zorgde af en toe voor veel hilaritrit , maar was ook streng.

STEVO JO19-2 tegen SDOUC JO19-2 in finale beker

05-04-2019

Het STEVO JO19-2 elftal speelt zaterdag 1 juni de bekerfinale tegen SDOUC JO19-2 uit Ulft. De wedstrijd wordt gespeeld op het sportterein van SC Markelo. De aanvang is om 15:00 uur. Er worden veel supporters uit Geesteren verwacht om het elftal te ondersteunen.

Marc Voshaar geslaagd voor EUFA C Youth trainer-coach opleiding.

03-04-2019

Woensdagavond 3 april is Marc Voshaar, trainer van STEVO JO19-1, geslaagd voor zijn UEFA C Youth diploma. Namens de KNVB werd Marc tijdens de eindpresentatie en opdracht beoordeeld door Geert Veldhuis, hij was ook docent tijdens de opleiding. De praktijkbegeleiding namens STEVO tijdens de opleiding was in handen van STEVO's TC-lid Robert Paus. De UEFA C Youth opleiding bestaat uit cursus-, praktijkgedeelte, theorietoetsen en proeven van bekwaamheid.
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon