Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 26 Mei 2019 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuws

Laatste duel voor STEVO zondag thuis tegen BVC '12.

21-05-2019

Het competitieseizoen voor de eerste selectie van STEVO eindigt zondag op de Peuverweide met een wedstrijd tegen het Nijmeegse BVC '12, de nummer vier van de ranglijst. STEVO staat vijfde en hierin zal ook geen verandering meer komen, hoe het duel tegen BVC ’12 ook afloopt.
Het onderlinge verschil is namelijk vier punten in het voordeel van BVC. Met de nummer zes NEC is het verschil drie punten en een veel beter doelsaldo van STEVO.
Met de vijfde plek in de eindrangschikking mag het elftal van trainer Geert Veldhuis en assistent Alfon Kruiper terugkijken op een geslaagd seizoen. Volgend seizoen zal het eerste elftal zeer waarschijnlijk grotendeels intact blijven met aanvulling van jeugdige talenten, die in deze competitie af en toe al mochten ruiken aan het grote werk.

Vrijdagavond 7 juni seizoensafsluiting STEVO-jeugd op de Peuverweide

20-05-2019

Het voetbalseizoen loopt al weer op zijn eind. STEVO wil dit gaan afsluiten met alle jeugdspelers. Kortom een gezellig en sportieve avond voor het hele gezin.

Waar                     :  De Peuverweide
Datum                  :  Vrijdag 7 juni

De seizoensafsluiting wordt nog gezelliger als er ook supporters langs de lijn staan om ze aan te moedigen. Op het terras of in de kantine is er gelegenheid om gezellig na te praten en een drankje te nuttigen. STEVO zorgt deze avond voor kleine hapjes.

De jongste jeugd, van F-league tot en met JO11, krijgen de gelegenheid om tegen de ouders te gaan voetballen.  De oudere jeugd speelt die avond een voetvolley toernooi.

STEVO 2 pakt de titel in de eerste klasse.

19-05-2019

STEVO 2 is kampioen van de eerste klasse. Zondagmorgen in en tegen Schalkhaar 2 werd voor veel meegereisde supporters de kroon op het werk gezet met een klinkende 0-6 overwinning. De titel betekent tevens promotie naar de hoofdklasse voor het succesvolle elftal van de scheidende trainer Niels Oude Tijdhof. Een geweldige prestatie dit kampioenschap, dat eigenlijk nooit in gevaar is geweest in het afgelopen seizoen. Concurrent Bonifatius Boys 2 werd het hele seizoen op veilige afstand gehouden, wat de Haaksbergenaren zeker gefrustreerd moet hebben, maar STEVO was simpelweg te goed voor deze eerste klasse.

Verdienstelijk 1-1 gelijkspel van STEVO tegen Longa '30

19-05-2019

STEVO speelde zondagmiddag in Lichtenvoorde verdienstelijk 1-1 gelijk tegen de kampioen Longa '30. Onder zomerse omstandigheden maakten beide ploegen, voor zover dit mogelijk was met dit warme weer, er een aantrekkelijk duel van en was het Longa in de eerste helft met de meeste kansen. Gescoord werd er evenwel niet tot aan de rust. STEVO wist nog niet heel veel te creëren tot dan.
In de tweede helft kwam STEVO wel tot goede mogelijkheden, maar Longa kwam op voorsprong door een eigen doelpunt van de bezoekers uit Geesteren.

Voetbal wordt maatwerk bij STEVO

17-05-2019

Als STEVO bestuur willen we ervoor zorgen dat iedereen die wil voetballen bij onze vereniging dat kan doen. Dit betekent dat aanbod en randvoorwaarden altijd zo goed mogelijk aan moeten sluiten op de wensen en behoefte van de (toekomstige) voetballer en onze leden. Voetballen anno nu vraagt om meer flexibiliteit en maatwerk. Daar zetten wij als STEVO dan ook steeds meer op in.

Momenteel heeft STEVO al een aantal verschillende trainingsgroepen die op verschillende tijden en dagen genieten van de mooie voetbalsport. Zij spelen niet in competitieverband, maar blijven fit en actief door samen gezellig, fanatiek en sportief te trainen.

Tevens is het bestuur voornemens om vanaf het seizoen 2019/2020 moeders- annex damesvoetbal trainingte organiseren, waarbij het de bedoeling is om eens per 4 weken (onder begeleiding van een gediplomeerd voetbaltrainer) vrouwen en moeders kennis te laten maken met voetballen. Speciaal voor hen zullen dan mooie oefen- en voetbalvormen worden bedacht en zullen zij vervolgens uit eigen ervaring kunnen meepraten over de voetbalescapades van hun buurjongen- of meisje, zoon of dochterlief.

Verder zijn we onlangs gevraagd door een aantal groepen of zij bij STEVO een team konden gaan vormen onder de STEVO-vlag. Het betreffen een 35+-team(dat in 7 vs 7 in toernooiverband zal gaan spelen op de vrijdagavonden), een damesteam (ook 7 vs 7) en een recreatief zaterdagteam (STEVO 10). Ofwel vanaf het seizoen 2019/2020 gaat STEVO een aantal nieuwe voetbalvormen faciliteren.

 

Jaarvergadering STEVO-jeugd op zondagmorgen 2 juni.

16-05-2019

Hierbij nodigt het jeugdbestuur van RKVV STEVO de jeugdleden, trainers en leiders uit voor het bijwonen van de jaarvergadering op zondagmorgen  2 juni a.s. in “De STEVO Kantine” aanvang 10.00 uur.
 
Zoals altijd kijken we even terug naar het afgelopen seizoen, waar veel memorabele hoogtepunten zijn geweest.
 
Tevens zal er de Fair Play cup voor de junioren en pupillen en meisjes worden uitgereikt en zal het sportteam voor de junioren en pupillen van het seizoen 2018 – 2019 bekend worden gemaakt.

Nieuwe TC leden STEVO

15-05-2019

Het STEVO bestuur is bijzonder content dat zij erin geslaagd zijn de TC (Technische Commissie) te kunnen versterken met de toetreding van Gerben Busscher en Frank Wesselink.

Nadat Clemens Wigger en Harry Ekkel te kennen hebben gegeven te willen stoppen als lid van de TC-senioren, is met de aanstelling van Gerben en Frank de TC weer op volle sterkte. Samen met bestuur afgevaardigde Charel Nijhuis, vormen Gerben Busscher, Frank Wesselink en Henk Linneman de TC-senioren.

De nieuwe TC-leden zullen het goede werk dat Clemens en Harry hebben verricht, met o.a. het klaarstomen en begeleiden van onze jeugdige talenten voor onze senioren prestatie teams, vol enthousiasme voortzetten.

Gemeentelijk JO19-1 toernooi op Sportpark de Peuverweide.

14-05-2019

Het Gemeentelijk JO19-1 toernooi vindt woensdag 29 mei op sportpark de Peuverweide plaats. Het voetbaltoernooi is één van de jaarlijkse activiteiten die onder regie van de Jeugdfederatie Tubbergen worden georganiseerd, naast o.a. het schoolvoetbal en de verschillende zaaltoernooien in de winterperiode, waarvoor de organisatie jaarlijks wisselend bij een vereniging binnen de Jeugdfederatie Tubbergen wordt neergelegd. De organisatie voor het dit toernooi is dit jaar in handen van de jeugdafdeling van STEVO.

Hulp CSI-CHIO Twente 2019 namens R.K.V.V. STEVO

13-05-2019

Net zoals vorig jaar gaat STEVO zich weer inzetten tijdens het CSI, om zodoende extra inkomsten te kunnen genereren voor onze vereniging. Na jarenlang afwezig te zijn, is STEVO vorig jaar weer begonnen met het werven van vrijwilligers voor dit mooie evenement. En met succes. In totaal meer dan 50 leden hebben zich namens STEVO ingezet tijdens het CSI Twente van 2018 om een mooi extra zakcentje voor de vereniging in kas te brengen.

Zoals tijdens de afgelopen bijeenkomsten tussen de teams, s
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon