Volgende wedstrijd STEVO 1
Maandag 29 Mei 2023 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuws

Afsluiting Jeugd F-league t/m  JO-11 

27-05-2023

Hallo leiders en trainers,  Het voetbalseizoen loopt al weer ten einde, wij willen dit gaan afsluiten met een gezellige en sportieve middag voor het hele gezin. De jongste jeugd, van F-league tot en met JO-11, krijgen de gelegenheid om tegen de ouders te gaan voetballen.  De oudere jeugd speelt op een andere dag een voetvolleytoernooi.

 

De eerste wedstrijden van F-league t/m JO-11 beginnen zondag 25 juni a.s. om 11:00 uur, het sportieve gedeelte zal rond 12:15 uur afgerond zijn. 

 

Waar           :    De Peuverweide

Wie             :    F-league t/m  JO-11

Datum         :    Zondag 25 juni a.s.        

Aanvang      :    11:00 uur  

Activiteit     :    Wedstrijd tegen de ouders van 2 x 20 minuten

 

Wij hopen op een grote opkomst van de teams en uiteraard van ouders die willen voetballen tegen de jeugd. De seizoensafsluiting wordt nog gezelliger als er ook supporters langs de lijn staan om iedereen aan te moedigen. Op het terras of in de kantine is er gelegenheid om gezellig na te praten en een drankje te nuttigen.   

 

Deze middag kan alleen slagen wanneer wij zoveel mogelijk opgave van jullie kant krijgen. Voor de jeugd is dit altijd een hele happening!

Wij vragen jullie dan ook om in je team rond te vragen of men wil deelnemen aan deze fantastische seizoensafsluiting. Om te kunnen inventariseren wie er allemaal mee doen, vragen we je vriendelijk doch dringend om onderstaande vragen in te vullen.  Ook wanneer je niet mee doet graag kenbaar maken. 

Tip : Inventariseer zelf of er genoeg ouders zijn om tegen te spelen. 

 

Opgeven kan door onderstaande gegevens in te vullen en deze appen naar onderstaand mobielnummer.  Opgave graag voor donderdag  25 mei a.s.  

Voor vragen kan er altijd contact worden opgenomen met de jeugdactiviteitencommissie.

 

Rest ons niets anders dan iedereen nog ontzettend veel succes te wensen richting het einde van het seizoen en dan hopen we iedereen nog één keer terug te zien op zondag 25 juni a.s. om 11:00 uur.

 

Opgeven via  Whatsapp :    06-15337308    Bianca Oude Hergelink 

 

Team: ……………….

Wij doen wel/niet mee

Aantal spelers: ……………

Aantal ouders: ……………

 

Met sportieve groet,

 

Jeugdactiviteitencommissie Stevo

Yvette Peterman, Miranda Geerdink, Joes Masselink, Thomas Hilberink, Daniëlle Schuttevaar, Wendy Stroot, Yvonne Nijhuis en Bianca Oude Hergelink

Afsluiting Jeugd JO 13 t/m JO 19

27-05-2023

Hallo leiders,  trainers en spelers, Het voetbalseizoen loopt al weer ten einde, wij willen dit gaan afsluiten met een gezellig en sportieve avond voor het hele gezin. De oudere jeugd JO 13 t/m JO 19  speelt die avond een voetvolleytoernooi.

 

De eerste wedstrijden beginnen om 18:30 uur, het sportieve gedeelte zal rond 21:15 uur zijn afgerond.  

 

Waar               :  De Peuverweide

Datum             :  Vrijdag 9 juni

Aanvang          :  inloop vanaf 18:15 uur     wedstrijden starten om 18.30  tot  21.15 uur   

Activiteit          :   Voetvolley ongeveer 15 minuten per wedstrijd 

 

Jeugdspelers die meedoen aan voetje volley hoeven zelf geen team te vormen,  STEVO zal een indeling gaan maken.  Alle spelers kunnen zich opgeven !!!

 

Deze avond kan alleen slagen wanneer wij zoveel mogelijk opgave van jullie kant krijgen. 

Wij vragen jullie dan ook om in je team rond te vragen of men wil deelnemen aan deze fantastische seizoensafsluiting. Om te kunnen inventariseren wie er allemaal mee doen, vragen we  vriendelijk doch dringend om onderstaande vragen in te vullen. 

Ook wanneer spelers van je team niet mee doen, graag kenbaar maken. 

Om een goede indeling te kunnen maken, is het handig dat spelers vooraf regelen dat ze die avond niet hoeven te werken.

 

Nadere info over het wedstrijdschema en teamindeling van het  voetvolleytoernooi volgt nog.

Bij vragen kan er altijd contact worden opgenomen met de jeugdactiviteitencommissie.

 

Opgeven kan door onderstaande gegevens in te vullen en deze te appen naar onderstaand mobielnummer.  Opgave vóór donderdag 1 juni ! 

 

Rest ons niets anders dan iedereen nog ontzettend veel succes te wensen richting het einde van het seizoen en dan hopen we iedereen nog één keer terug te zien op vrijdag 19 juni om 18.15 uur.

 

Opgeven via  Whatsapp :    06-30201081    Yvette Peterman 

 

Team: ……………….

Wij doen wel/niet mee

Namen van deelnemende spelers: ……………

 

 

Met sportieve groet,

 

Jeugdactiviteitencommissie Stevo,

Joes Masselink, Thomas Hilberink, Bianca Oude Hergelink, Miranda Geerdink, 

Daniëlle Schuttevaar, Wendy Stroot, Yvonne Nijhuis en Yvette Peterman  jm n

Wesselink-Buunk Voetvolleytoernooi opnieuw met 60 teams

23-05-2023

Op Sportpark de Peuverweide, de thuishaven van STEVO, wordt zaterdag 10 juni voor de achtste keer een groot voetvolleytoernooi gehouden met in totaal 60 teams. Voor de vierde keer is het toernooi vernoemd naar sponsor Wesselink-Buunk Service Onderhoud en Installatie uit Enschede van Gerard Wesselink en Nico Buunk, gevestigd op het bedrijventerrein De Marssteden, en sinds de oprichting in 2013 gestaag gegroeid.
De organiserende commissie van het voetvolleytoernooi , Paul Gehring, John Nijhuis, Edwin Paus, Ben Kottink, Gerben Busscher, Emiel Schröder, Robert Paus, Richard Mensen en Kasper Olimulder zijn heel blij met deze sponsor, die het toernooi een warm hart toedraagt.
De eerdere zeven edities vonden allen plaats onder zomerse temperaturen en kenmerkten zich door één en al gezelligheid waar sportief bezig zijn op de velden en ontspanning rondom de wedstrijden hand in hand gingen.
Vanaf het moment dat begin dit jaar de inschrijving bekend werd gemaakt stroomden de aanmeldingen voor het Wesselink-Buunk voetvolleytoernooi weer binnen. Enkele teams staan op de reservelijst omdat 60 het maximum is. 
Aan belangstelling opnieuw geen gebrek, een teken dat deze activiteit van voetbalvereniging STEVO ontzettend leeft in Geesteren.
De genoemde commissie laat niks aan het toeval over en zorgt ervoor dat deelnemers en publiek een topdag beleven. Meedoen aan het Wesselink-Buunk Voetvolley-toernooi en de dag gezellig met elkaar doorbrengen vind de commissie even belangrijk als winnen. "Tenslotte kan er maar één van de zestig teams de beste zijn", zo vinden zij.  
Vele scheidsrechters verlenen hun medewerking aan het tellen van de punten en het naleven van de spelregels tijdens de wedstrijden.
Verder ligt het in de bedoeling om ook dit jaar weer alle zestig teams op de foto vast te leggen.
Naast de sportieve prestaties op de velden, wordt ook veel aandacht besteed aan het randgebeuren, niemand hoeft zich te vervelen. Op een gezellig terras voor de kantine is er volop gelegenheid voor een natje en een droogje. Ook voor kinderen is er volop vermaak. Iedereen is welkom om het toernooi te bezoeken en de deelnemers aan te moedigen.
Tegen de klok van 13.30 uur worden de 60 teams verwacht op de Peuverweide. De ontvangst zal hartelijk zijn door de commissie met koffie en cake en de teams mogen de sfeer van het toernooi alvast proeven. Mocht een team of wat voor reden afzeggen, staan reserveteams gereed om mee te doen. Na een kort welkomstwoord door de organisatie nemen de wedstrijden om 14.00 uur een aanvang. Eventuele blessures zullen door leden van de EHBO ter plaatse verzorgd worden.
De kleine finale in de Wesselink-Buunk Arena wordt om 19.00 uur gespeeld. De grote finale volgt een half uur later. Voor de winnaar van het toernooi is naast een prijzenbedrag een grote wisselbokaal beschikbaar. De nummers twee, drie en vier ontvangen eveneens een leuk prijzenbedrag.
De winnaar van vorig jaar team "ik bedoel..veld 26" van Jan Wesselink, Mike Gringhuis, Niels Kreuwel en Floris Olde Olthof verdedigen de wisselbeker.
Sponsor Gerard Wesselink en Nico Buunk zullen na de finale de prijzen uitreiken. De after-party met DJ Tim Harink zal ongetwijfeld ook een gezellig gebeuren worden.
De hoop is bij de voetvolley-commissie dat zaterdag 10 juni de weergoden de organisatie goed gezind zijn, dan zal niks een geslaagde achtste editie van het Wesselink-Buunk Voetvolley-toernooi in de weg staan.
Op de foto de organisatie van het voetvolleytoernooi en sponsor Gerard Wesselink en Nico Buunk.

Jaarvergadering jeugd zondag 4 juni en overige belangrijke datums

23-05-2023

Nog even en het voetbalseizoen 2022-2023 zit er weer op. Onderstaand de uitnodiging voor de algemene jaarvergadering van de jeugd en verderop een aantal belangrijke datums:

=== Uitnodiging Algemene jaarvergadering Jeugd ===

Beste sportvriend(in),

Hierbij nodigt het jeugdbestuur van R.K.v.v. STEVO jou uit voor de jaarvergadering op Zondagmorgen 04 juni a.s. in De Stevo Kantine -  aanvang 10.00 uur.

Zoals altijd kijken we even terug naar het afgelopen seizoen. Tevens  zal er de Fair Play cup voor de junioren en pupillen worden uitgereikt en zal het sportteam voor de junioren en pupillen van het seizoen 2022 – 2023 bekend worden gemaakt.

Na afloop van de vergadering ontvangen de jeugdspelers de nieuw “voorlopige teamindeling“ voor het seizoen 2023-2024. Wij rekenen op een grote opkomst tijdens de jaarvergadering en zien jullie graag op 4 juni.

 

Met vriendelijke sportgroet,

Jeugdbestuur R.K.v.v. STEVO

===
Overige belangrijke datums

Wij hebben voor jullie nog enkel datums voor het einde van het seizoen, noteer ze alvast in jullie agenda en deel ze binnen jullie team.

*Zondag 4 juni  jaarvergadering  10.00 uur 

*Vrijdagavond 9 juni  Voetvolley toernooi. JO13 tm JO19

*17 juni Henk Droste     Toernooi F- leaque - JO8 en JO9

*23 juni  Kaderfeestavond jeugd en senioren

*25 juni seizoens- afsluiting 

* 1 juli  Kleding inleveren / controle en uitdelen S23/24

 

Wij wensen iedereen  veel succes met de laatste trainingen en wedstrijden van dit seizoen.

VV Stevo - jeugdbestuur

STEVO niet verder dan 1-1 tegen SDC '12 Denekamp

21-05-2023

Op de valreep moest STEVO zondagmiddag in Denekamp tegen SDC '12 een 1-1 gelijkspel toestaan.  Door dit resultaat moet STEVO volgende week Tweede Pinksterdag op de Peuverweide winnen van ATC  '65 om met de titel in de tweede klasse aan de haal te gaan. Bon.Boys de nummer drie zit op het vinketouw. Mocht STEVO tegen ATC gelijk spelen en de Bon.Boys wint haar wedstrijd, dan zijn de Haaksbergenaren de lachende derde, ofwel de kampioen. 
Het wordt een week duimen draaien in alle drie de kampen. Een prachtige apotheose van deze competitie en verwacht mag worden dat de Peuverweide volgende week zal uitpuilen met belangstellenden. Wie wil hier niet bij zijn. 
Mocht STEVO de titel veilig stellen, dan is dit een prachtig resultaat in een seizoen waarin de ploeg met veel tegenslagen te maken had wat betreft blessures. 
Trainer Otto Krabbe wist toch telkens een representatief team samen te stellen om het gevecht met de bovenste plaats aan te gaan. De laatste wedstrijd moet nu de kers op de taart worden. Heel Geesteren ziet er naar uit. 
Dan de wedstrijd tegen SDC, die meer spannend was dan goed. SDC was niet een tegenstander om door van de kaart te geraken. De nummer laatst in de tweede klasse bood wel taai verzet en STEVO had alle moeite om zich door de verdediging heen te spelen. Meest opwindende moment in de eerste helft was de overtreding die de keeper van SDC op Bram Tibbe beging buiten de zestien. De bal zou ook nog eens met de hand beroerd zijn door de sluitpost. STEVO wilde rood zien, maar de scheids gaf geel en een vrije trap aan STEVO. Aan Daan Kottink zijn deze buitenkansje wel besteed. Feilloos schoof Daan de bal langs de keeper in het doel.  De 0-1 voorsprong bleef heel lang op de borden staan, tot 5 minuten voor tijd. Toen ontsnapte een SDC-er aan de aandacht van Maarten Gelhever in het onderlinge duel. 
Vanaf de zestien werd de bal in de draai langs Luuk Oude Lansink in doel geschoten. Een domper voor STEVO en het was zaak om nu het ene punt over de streep te trekken. Dat lukte prima waardoor STEVO met haar supporters-schare op Tweede Pinksterdag toch nog de kroon op het werk kunnen zetten. Als gezegd is winst is noodzakelijk tegen ATC '65 en met de steun van de 12e man in eigen huis op de vertrouwde Peuverweide bestaat daartoe alle kans. Om 14:00 begint het treffen tussen STEVO tegen ATC '65.

Arne Slot voetbaldagen STEVO 27 en 28 juli 2023

19-05-2023

VOETBALLEN IN EEN ECHTE STADION BELEVING!

Sinds enkele jaren organiseren wij de Arne Slot Voetbaldagen op diverse locaties in Oost Nederland. Deze voetbaldagen zijn een garantie op vreugde, ontwikkeling en plezier voor jongens en meisjes van 6 t/m 14 jaar. Als naamgever is Arne Slot nauw betrokken bij de organisatie van zijn voetbaldagen. Dit blijkt ook uit het gegeven dat Arne met enige regelmaat ook zelf aanwezig is geweest op de Arne Slot Voetbaldagen.

Ben je lid van STEVO, dan kun jij je aanmelden via de link die je ontvangen hebt van je leider/trainer. Geen lid, dan kun jij je aanmelden via https://voetbalskills.fun/asvd-stevo/

Geef je wel snel op!!, want vol=vol.

STEVO Arne Slot voetbaldagen 2023

Donderdag 27 juli en Vrijdag 28 juli

 

WAT MAG JE VERWACHTEN OP DE ARNE SLOT VOETBALDAGEN?

Op de Arne Slot Voetbaldagen staat alles in het teken van plezier, beleving, gericht trainen aan je techniek en werken aan je zelfvertrouwen met jongens en meiden van jouw leeftijd. Dit doen we in een veilige omgeving, met ervaren trainers en begeleiders. Naast vele leuke voetbaloefenvormen en partijspellen, zorgen we ook voor afwisseling met een leuke voetbalquiz, een bingo, uitrazen op de stormbaan en vele andere leuke spelactiviteiten.

  • Een prachtige Arne Slot Voetbaldagen Craft tenue (shirt, short en sokken) met je eigen naam
  • Uitdagende en leuke oefenvormen in een echte stadionsfeer
  • Veel variatie tussen voetbaltrainingen, leuke side-events en het Champions League toernooi
  • Begeleiding van bekende, ervaren en enthousiaste trainers
  • Inclusief verantwoorde lunch, ranja en tussendoortjes
  • Uiteraard is Binkie aanwezig

 

Arne Slot Voetbaldagen Arne Slot Voetbaldagen Arne Slot Voetbaldagen Arne Slot Voetbaldagen

Motiveren

Kenmerkend voor onze aanpak is dat onze trainers de spelers, op een pakkende en energieke manier, continu helpen, stimuleren, motiveren en enthousiasmeren om door te gaan.

Positiviteit

We verwachten van onze trainers dat ze op een positieve manier de spelers begeleiden tijdens de oefenvormen en actief oefenvormen voordoen. De nadruk ligt altijd op wat goed gaat.

Ervaring

Wij vinden het belangrijk dat de spelers, naast plezierbeleving, veel van de trainers kunnen leren. Wij werken uitsluitend met een enthousiaste en ervaren trainersstaf.

Eigen niveau

Wij kiezen ervoor om de spelers zoveel mogelijk te laten trainen met spelers van hun eigen niveau. De trainingsgroepen zijn ingedeeld op leeftijd, techniek en fysieke facetten.

De Arne Slot Voetbaldagen

Mascotte Binkie

Onze mascotte Binkie is elke dag aanwezig om de deelnemers vrolijk te begroeten, een potje te voetballen met ze en aan het einde van de dag iedereen uit te zwaaien.

Sfeer en Beleving

De Arne Slot Voetbaldagen zijn een feest voor jong en oud. Het is mooi om te zien dat ouders, opa's en oma's en broertjes en zusjes de deelnemers komen aanmoedigen.

Spelen voor winst

Op de Arne Slot Voetbaldagen speel je voor mooie prijzen tijdens de Champions League. Doordat we teams zorgvuldig samenstellen, maakt iedereen kans op de winst!

Leuke side events

Naast de uitdagende trainingen en wedstrijden, kunnen deelnemers genieten van leuke activiteiten zoals de stormbanen, panna kooi, bingo en een voetbalquiz.

Link naar inschrijfformulier https://voetbalskills.fun/asvd-stevo/

Regio schoolvoetbalkampioenschap  bij STEVO een ware happening.

17-05-2023

In een zinderende finale hebben de jongens van de Aloysiusschool uit Geesteren het regio schoolvoetbalkampioenschap op sportpark De Peuverweide gewonnen, de thuishaven van STEVO. Het tweede team van Enschede werd met 1-0 verslagen. De ontlading was enorm bij de spelertjes uit Geesteren toen het laatste fluitsignaal klonk. Slechts één gelijkspel moest worden toegestaan. Dik verdiend de titel voor Aloysiusschool en hun coach Rutger Nijhuis. 
Bij de meisjes werd het team van Dinkelland eerste door Wiekslag uit Tubbergen met 1-0 te verslaan. 
STEVO was woensdagmiddag gastheer voor 48 gemeentelijke kampioenen uit de regio. En dat ging de organisatie goed af. zonder enig wanklank na afloop werd het toernooi afgesloten. 
Jeugdvoorzitter Mark Haverkort van STEVO sprak een openingswoord voor heel veel bezoekers.  Ouders, opa's en oma's en veel voetballiefhebbers waren aanwezig om te genieten van de sportieve confrontaties op de velden en dat onder prachtige weersomstandigheden.
"Een schoolvoetbaltoernooi is altijd een leuke happening. Voetballers in de klas kunnen eindelijk aan hun klasgenoten laten zien dat ze de voetbal-techniek onder de knie hebben. Het blijft niet bij woorden maar ook bij daden. Dankzij de inzet van meer dan 50 vrijwilligers kunnen we dit toernooi, waaraan 48 teams deelnemen, organiseren. Er zullen in totaal 106 wedstrijden gespeeld worden, een vol programma. De winnaars van alle scholen uit Twente zullen strijden om het kampioenschap, het belooft een ware happening te worden", zo zei Mark Haverkort. 
En die happening, dat werd het zekers. 
Na de woorden van de jeugdvoorzitter namen de poulewedstrijden een aanvang, geleid door scheidsrechters uit de club STEVO. 
Gestreden werd om het kampioenschap van Twente, door de winnaars van de gemeenten Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Hof van Twente, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden. 
Na de vele poulewedstrijden en finales mochten uiteindelijk Aloysiusschool bij de jongens en en Dinkelland bij de meisjes de grote beker als winnaar in ontvangst nemen. Waarnemend burgemeester Jon Hermans van Tubbergen deed de prijsuitreiking en stak daarbij de loftrompet uit over de organisatie. En dat deed ook de afvaardiging van de KNVB bij dit toernooi.
Zeer terecht deze lovende kritiek en ook jeugdvoorzitter van STEVO Mark Haverkort prees alle mensen die het toernooi tot een onvergetelijke gebeurtenis hadden gemaakt. 
De jongens van Aloysiusschool en meisjes van Dinkelland maken zich nu op voor het districttoernooi dat op 31 mei dat wordt afgewerkt bij voetbalvereniging Avanti Wilskracht uit Glanerbrug. We wensen de regio winnaars daarbij veel succes.

Schoolvoetbal finales bij STEVO

14-05-2023

RKVV STEVO mag dit jaar gastheer zijn voor de jaarlijkse Regiofinale van het schoolvoetbaltoernooi voor de jongens en meisjes van de KNVB District Oost. Dit toernooi wordt op woensdag 17 mei gespeeld, van 14.00 tot 18.30 uur. We zijn er trots op dat dit toernooi op onze accommodatie, De Peuverweide, zal plaatsvinden. 

Een schoolvoetbaltoernooi is altijd een leuke happening. Voetballers in de klas kunnen eindelijk aan hun klasgenoten laten zien dat ze de voetbal-techniek onder de knie hebben. Het blijft niet bij woorden maar ook bij daden. Dankzij de inzet van meer dan 50 vrijwilligers kunnen we dit toernooi, waaraan 48 teams deelnemen, organiseren. Er zullen in totaal 106 wedstrijden gespeeld worden, een vol programma dus. De winnaars van alle scholen uit Twente zullen strijden om het kampioenschap, het belooft een ware happening te worden. Dus… komt allen kijken!

 
Stand 2de klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon