STEVO Nieuws

Lars Busscher en Bent Kuipers nieuwe jeugdwedstrijdsecretarissen

10-07-2020

Joost Kock en Joop Klein Haarhuis hebben na jaren van verdienste het stokje van jeugdwedstrijdsecetaris bij STEVO overgedragen aan Lars Busscher en Bent Kuipers. 
Joost en Joop hebben onlangs aan het jeugdbestuur te kennen gegeven te willen stoppen, maar niet voordat twee nieuwe wedstrijdsecretarissen waren gevonden. Het jeugdbestuur van STEVO ging op zoek en wist in korte tijd in de persoon van Lars Busscher en Bent Kuipers twee geschikte kandidaten te vinden, die direct ja zeiden toen Johan Brughuis bij hen aanklopte. Lars en Bent zijn overigens binnen het STEVO-jeugdkader al actief als leider en scheidsrechter, kortom mensen met een STEVO-hart. 
Vrijdagavond zijn de beide nieuwe jeugdwedstrijdsecetarissen wegwijs gemaakt in hun nieuwe taak bij STEVO. Lars Busscher en Bent Kuipers lieten weten er zin aan te hebben en het jeugdbestuur op hun beurt zei erg blij te zijn met de aanstelling van de beide jeugdwedstrijdsecetarissen Lars en Bent.

Mededelingen van het jeugdbestuur

08-07-2020

Aanvang trainingen jeugdteams  seizoen 2020-2021
De aanvang van de trainingen staan gepland voor maandag 17 augustus. Mocht een trainer afwijken van deze datum dan neemt hij zelf contact op met het team. Er wordt op dit moment nog druk gewerkt aan een nieuw trainingsschema, zodra dat gereed is wordt het op deze site gepubliceerd. 


Uitdelen teamkleding jeugdteams
Het uitdelen van teamtassen met kleding is op woensdagavond  19 augustus  van 19.00 uur tot 20.00 uur in de STEVO-kantine

Aftrapbijeenkomst STEVO-jeugdkader
Eerste “Aftrapbijeenkomst” voor het  STEVO jeugdkader op vrijdagavond 11 september   STEVO kantine

Afscheid

Omdat het in juni niet mogelijk was om afscheid te nemen van stoppende kaderleden nemen we na afloop van de aftrapbijeenkomst alsnog afscheid van leiders en trainers van vorig seizoen.
De uitnodiging hiervoor volgt na de vakantie.

Otto Krabbe en Niels Oude Tijdhof tekenen overeenkomst

29-06-2020

Na de eerdere mondelinge overeenkomst met onze nieuwe hoofdtrainer Otto Krabbe en zijn assistent Niels Oude Tijdhof zijn vanavond de officiële contracten ondertekend. Dit alles onder toeziend oog van voorzitter Eddy Droste en Charel Nijhuis (technische zaken).

STEVO is bijzonder content dat voor het seizoen 2020-2021 beide heren zijn vastgelegd en wensen hen alvast heel veel succes en plezier toe bij de club. Op 4 augustus as starten de trainingen weer voor de A-selectie. Het beloofd een mooi seizoen te worden!

    

STEVO-jeugdafdeling zoekt leiders

27-06-2020

Achter de schermen wordt bij STEVO druk gewerkt om in het nieuwe seizoen alle jeugdelftallen te voorzien van leiders. Dat is tot nu toe over het algemeen goed gelukt. Toch zijn er nog enkele teams waar aanvulling van leiders noodzakelijk is.

Bij STEVO JO15-2 worden nog twee leiders gezocht. Verder is er nog 1 extra leider nodig bij STEVO JO13-2. Datzelfde geld ook voor STEVO JO12-1. Als laatste zijn nog leiders nodig bij STEVO JO8-1. Ouders van onze jeugdleden worden nadrukkelijk verzocht om zich aan te melden als leider. Laat weten dat u betrokken bent bij de ontwikkeling van uw kind, STEVO is er graag mee geholpen. Aanmelden als leider kan bij Arjan Linneman. Tel. 06-29392292.

Eerste selectie STEVO vanaf vier augustus weer in training.

27-06-2020

De eerste selectie van STEVO gaat zich vanaf 4 augustus met een eerste training voorbereiden op het nieuwe seizoen. Ook op 6, 7 en 9 augustus wordt er getraind onder leiding van de nieuwe trainer Otto Krabbe en assistent Niels Oude Tijdhof. Er is een interessant oefenprogramma vastgesteld voor de hoofdmacht door Huub Kreuwel. SV Vasse 16 augustus, ATC '65 20 augustus en BWO 23 augustus zijn de tegenstanders. Alle drie oefenwedstrijden worden thuis gespeeld. Voor 6 en 13 september staan bekerwedstrijden op de kalender. STEVO komt in de competitie weer uit in de eerste klasse Oost van het zondagvoetbal. De aanvang van de competitie is op zondag 20 september. Dit jaar zonder de regionale tegenstanders Rigtersbleek en De Zweef, die naar de zaterdag zijn verhuist. Hoe de nieuwe indeling van clubs in 1E er precies uitziet is nog niet bekend gemaakt door de KNVB. Dat zal de komende weken zeker gebeuren.
Bijgaand het complete programma ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Inleveren consumptiepassen senioren en commissies.

17-06-2020

Inleveren consumptiepassen senioren en commissies

Aan het begin van het seizoen hebben ook de seniorenteams en commissies een aantal consumptiepassen (betaalpassen) gekregen om het eigen verbruik mee af te rekenen, op het moment je "in functie" was voor Stevo. Nu het seizoen ten einde is, willen we deze passen graag weer terug. Van iedereen. Zoals reeds elders op deze website vermeld, wordt dit inleveren bij de jeugd (samen met de materialen, kleding en sleutels) centraal geregeld. Raadpleeg het schema op de website, om te zien hoe laat jij voor jouw jeugdteam de zaken kunt inleveren.

Voor de senioren en commissieleden hebben we niet zo'n inlevermoment. Toch willen we ook van die groep graag de consumptiepassen weer terug. Het verzoek is om de passen per team of commissie te laten verzamelen door één persoon. Stem dit onderling met elkaar af, per team of commissie. Vervolgens kunnen de passen aanstaande zaterdag 20 juni ingeleverd worden in de kantine, tussen 9.00 uur en 13.30 uur, bij één van de leden van het jeugdbestuur of de kleding- en materiaalcommissie. In verband met de corona maatregelen het dringende verzoek om zoveel mogelijk alleen te komen! Vandaar dat we vragen de passen eerst zelf te verzamelen. Kom zo veel mogelijk alleen naar de kantine, houd afstand en houd rekening met je mede kaderleden die op dat moment daar aanwezig zijn. Ben je ziek of verkouden, kom dan niet en stuur iemand anders. We vinden deze afspraken erg belangrijk, om het voor een ieder zo veilig mogelijk te houden.

Ben je (of iemand anders uit jouw team of commissie) niet in de gelegenheid om aanstaande zaterdag de passen in te leveren? Gooi ze dan door de brievenbus bij penningmeester Leon Kroeze, aan De Hof 13. Of bij Mirjam Harmelink van het jeugdbestuur aan de Zurinkstraat 33. We vragen je om dit uiterlijk voor 30 juni aanstaande te doen.

Alvast bedankt voor een ieders medewerking.

Jeugdbestuur en bestuur R.K.V.V. Stevo 
 

Nieuwe voorlopige elftal indeling van de jeugd

06-06-2020

Op deze pagina vind je de nieuwe voorlopige elftal indeling van de jeugd van STEVO voor het seizoen 2020-2021. De afgelopen tijd is de Technische Commissie van de STEVO-jeugd erg druk geweest om alles rond te maken. Het is elk jaar weer een behoorlijke puzzel, maar er is een goede indeling gemaakt. Bij de indeling wordt met veel factoren rekening gehouden: selectie, leeftijd, sociale contacten, spelersaantallen in bovenliggende of onderliggende teams, etc..

We zijn blij dat een groot aantal kaderleden actief blijft, en dat er een aantal nieuwe trainers bereid zijn gevonden de trainingen te verzorgen voor de jeugd. Bij een aantal teams worden nog leiders of trainers gezocht, daar zijn we nog mee bezig. Ook verwelkomen we veel nieuwe jeugdleden. We wensen iedereen een enorm leuk en sportief seizoen toe!

Onder voorbehoud

Let op, de indeling is altijd onder voorbehoud. Er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden. Dit zal ten alle tijden gecommuniceerd worden met de betrokkenen.

Totstandkoming indeling

De indeling is gemaakt in overleg met de trainers en leiders van de elftallen en het jeugdbestuur. De Technische Commissie is eindverantwoordelijk en maakt dus de definitieve indeling.

Trainingstijden

Er wordt nog gewerkt aan het nieuwe schema met de trainingstijden, veld- en kleedkamer indelingen. Zodra dit klaar is, wordt dat via de website bekendgemaakt.

Vanaf volgende week is het mogelijk om alvast te trainen met de nieuwe teams. Dit kan alleen op het kunstgrasveld. Hiervoor zal het bestaande schema "Trainen tijdens Corona tijd" gehandhaafd worden. Jullie krijgen van de trainers bericht of daar gebruik van wordt gemaakt. De laatste trainingsdag is donderdag 25 juni.

Indeling per categorie (PDF-file)

JO8-JO9

JO10-JO11

JO12

JO13

JO-15

JO17

MO17

JO19

Technische Commissie STEVO-jeugd

Zonder corona-cordinator niet op kunstgras!

25-05-2020

Het is nog steeds niet toegestaan om zonder toezicht van een STEVO corona-coördinator lekker even een balletje met elkaar te trappen. Zowel niet voor de aller jongsten, als ook niet voor jongeren en ouderen boven de 18 jaar. STEVO is voor wat dat betreft afhankelijk van de regels die de RIVM en de veiligheidsregio Twente samen met o.a. de gemeente Tubbergen hiervoor opstellen.

De regels van het RIVM zijn helder, te weten;

Mag ik als volwassene (vanaf 19 jaar) buiten sporten?

Buiten sporten, buiten bewegen of gewoon buiten zijn toegestaan. Dat kan alleen zijn, in teamverband of met meer mensen samen. Daarbij geldt wel op 1,5 meter afstand van elkaar, geen contact tijdens het sporten, geen wedstrijden, geen toeschouwers en thuis douchen. Wordt het op bepaalde locaties te druk, dan kan er worden opgetreden.

Op welke manier mogen kinderen en jongeren tot en met 18 jaar buiten sporten?

Kinderen en jongeren tot en met 18 jaar mogen alleen georganiseerd buiten sporten. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven daarbij geen 1,5 meter afstand te houden. Wedstrijden, toeschouwers en gezamenlijke kleedkamers en douches zijn niet toegestaan.

 

STEVO dient echter de regels die opgesteld zijn door de veiligheidsregio Twente te volgen. Hierin staat aangegeven dat de beheerder van het sportcomplex (STEVO dus in deze) moet toezien dat sporten op het kunstgrasveld enkel gebeurt onder toezicht van een STEVO corona-coördinator.

Ons kunstgrasveld is weliswaar, als voorheen afgesproken met de gemeente Tubbergen, open gesteld voor de gemeenschap Geesteren. Echter als STEVO kunnen wij niet 24 uur per dag een corona-coördinator aanstellen. Ofwel; buiten de geplande in schema vervatte trainingen (zie onze website) is ons complex gesloten.

Wel zullen wij als STEVO een vuist proberen te maken bij de veiligheidsregio Twente om het landelijke beleid in deze te gaan volgen (zie regels RIVM). Dagelijks krijgen we namelijk vragen of het toegestaan is om lekker even met elkaar een balletje te trappen op het kunstgrasveld van STEVO. Helaas niet dus. Wij kunnen jongeren en ouderen, die graag even willen pingelen met de bal, enkel verwijzen naar de trapveldjes en weilanden in en om ons dorp.

Bestuur RKvv STEVO
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon