Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 25 November 2018 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuws

Indoor Twente Cup tijdens kerstvakantie

20-11-2018

Over een kleine maand zal voor vele jeugdteams uit de regio de winterstop aanbreken. Een periode waarin teams niet/minder actief zullen zijn in wedstrijdverband. Nu hebben Skills2Score, Koop Ondersteuning Plus en Soccer Inside Enschede de handen in één geslagen en organiseren tijdens de kerstvakantie ‘de Indoor Twente Cup’.

Speedsoccer, ook wel bekend als indoor voetbal, wordt gespeeld op een kunstgrasveld van 30 bij 15 meter. Omdat het veld in zijn geheel is omringt met boarding en netten blijft de bal altijd in het spel, waardoor het intensief, leerzaam en spectaculair is.

Ruime overwinning STEVO op NEC.

18-11-2018

Wie doelpunten wil zien moet dit seizoen bij STEVO zijn. In de 8 tot nu toe gespeelde competitite wedstrijden vielen er maar liefst 37 te noteren, waaronder 4 in de vooruitgespeelde wedstrijd tegen NEC. Allemaal aan de goede kant deze keer, resulterend in een 0-4 overwinning.

NEC begon naar eigen zeggen gehavend aan de wedstrijd en miste een stuk of 7 basisspelers. Toch zag het er in de eerste helft niet naar uit dat Stevo naar 4-0 zou uitlopen. NEC beschikte over een paar snelle, behendige spelers die het de achterhoede van Stevo bij tijd en wijle behoorlijk lastig maakten, zonder overigens tot hele grote kansen te komen behoudens een laag schot dat met moeite door Roy Kreuwel gepareerd werd.

Erik Kottink definitief uitgezwaaid.

17-11-2018

Het jeugdbestuur van STEVO en enkele genodigden hebben vrijdagavond met een etentje bij Zaal Kottink officieel afscheid genomen van Erik Kottink, als bekend tot voor kort de jeugdvoorzitter bij de club. De nieuwe jeugdvoorzitter Mark Haverkort nam traditioneel, zoals Erik dat aangaf, de STEVO jas in ontvangst. Na enkele toewensingen over en weer werd de avond informeel voortgezet, waarbij de aanwezigen door gastheer Jan Kottink en zijn personeel heerlijk verwend werden met lekkere hapjes.

Nieuwe shirts voor STEVO 6 van sponsor Zaal Kottink

16-11-2018

Het zesde seniorenelftal van STEVO heeft vrijdagavond voorafgaand aan het competitieduel tegen STEVO 5 de nieuwe shirts van sponsor Zaal Kottink in ontvangst mogen nemen. Jan Kottink was op de Peuverweide aanwezig om in het bijzijn van STEVO 6 te worden toegesproken door bestuurslid Charel Nijhuis, die woorden te kort kwam om de sponsor te bedanken voor hetgeen hij betekend voor de club.

Zaal Kottink is shirtsponsor van nog twee seniorenelftallen bij STEVO en maakt ook deel uit van de businessclub. “Een STEVO man in hart en nieren”, volgens Charel Nijhuis. Een mooi boeket bloemen werd door Charel Nijhuis overhandigd aan de sponsor.

Sinterklaas naar STEVO

16-11-2018

Hallo F-jeugdleden

Sinterklaas komt weer in Nederland, en hij heeft al een brief gestuurd dat hij ook graag weer naar STEVO komt. Sint en zijn Pieten zijn van plan om op woensdag 28 november a.s. een bezoek te brengen aan onze vereniging.

 

                              Om 19.00 uur in de kantine voor F League, JO-8 en JO-9

Sinterklaas zal ongetwijfeld weer uit zijn groete boek vertellen wat hem zoal opgevallen is in het afgelopen jaar. En waarschijnlijk zullen ook nog wel een aantal spelers of leiders naar voren worden gehaald, om complimenten uit te delen of toch een paar kleine waarschuwingen te geven. En natuurlijk brengt hij een verrassing voor je mee!

De Ransuil neemt Martine Smeets Fan House over van Café Steggink

12-11-2018

Beste gebruikers van Sporthal de Ransuil,

 

Graag willen wij jullie informeren over het volgende.

Aanstaande dinsdag (anders een week later) zal er in het weekblad “Op En Rond De Essen” het onderstaande artikel verschijnen.

Sporthal de Ransuil neemt Martine Smeets Fan House over van Café Steggink.

Dit houdt in dat de wedstrijden van het Nederlands handbalteam rechtstreeks te volgen zullen zijn in de kantine van de Ransuil.

 

STEVO zaterdagavond al in actie tegen NEC Nijmegen

12-11-2018

De eerste selectie van STEVO komt zaterdagavond al in actie. In Nijmegen zijn de amateurs van NEC de tegenstander. De wedstrijd wordt een dag eerder gespeeld, omdat zondagmiddag de profs van de BVO NEC op een steenworp afstand van het sportpark van de amateurs in actie komen tegen de koploper in de Keukenkampioen divisie SPARTA Rotterdam. De amateurs van NEC zijn nog niet in goede doen dit seizoen. Zes punten uit zeven wedstrijden werden vergaard door de ploeg van trainer Anoush Dastgir. Dat zijn er zes minder dan STEVO, dat vorig seizoen in het Gelderse 2-2 gelijk speelde na een 2-0 achterstand.

Abraham verrast jarige trainer Geert Veldhuis

08-11-2018

De jarige trainer Geert Veldhuis werd donderdagavond op de Peuverweide blij verrast met een heuse Abraham. De 50 jarige trainer van STEVO kon de geste wel waarderen en nam gezamenlijk met Abraham plaats in de dugout bij het oefenduel tegen Enter Vooruit. Enkele tactische tips van Abraham werden door Geert Veldhuis in dank aanvaard.

De wedstrijd eindigde in een 3-1 overwinning voor STEVO. Stan Nijhuis maakte voor STEVO de 1-0 met het hoofd uit een corner van Stijn Harmelink. Uit een strafschop maakten de Enternaren vervolgens 1-1 gelijk, tevens de ruststand.

Vrijwilligerscommissie nodigt jullie weer uit!

04-11-2018

Steeds meer verenigingen moeten meer moeite doen, dan wel ondervinden problemen om vrijwilligers te vinden en te motiveren voor verschillende taken. Zo ook onze vereniging STEVO. We staan steeds vaker voor een echte uitdaging om voor alle taken vrijwilligers te vinden.

Binnenkort zal onze vrijwilligerscommissie, onder leiding van Paul Gehring, jullie dan ook weer groepsgewijs uitnodigen om te kijken wat jullie voor onze mooie vereniging kunnen betekenen. Er zijn veel in te vullen taken!

 

Als bestuur willen we een bloeiende vereniging. Met elkaar! Voor elkaar! We moeten als leden binden en verbinden! Dat is de kern. Samen dienen we van STEVO een vereniging te maken. Want dat samen, dat maakt een vereniging een vereniging!  Sociale verbondenheid. 

 

En je krijgt er niet alleen zelf heel veel voor terug! Naast waardering van onze leden krijg je er een hele mooie familie voor terug: ‘De STEVO familie’!

 

Als bestuur hopen we dan ook dat jullie gehoor geven aan de oproep van onze vrijwilligerscommissie. Schuif aan en doe mee!

 

Bestuur STEVO
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon