STEVO Nieuws

Voor elk team een beker op het Henk Droste JO8-JO9 toernooi

25-06-2022

Je hoeft niet alleen blij te zijn als je als eerste eindigt op een toernooi. Bij het Henk Droste JO8-JO9 toernooi zaterdag op de Peuverweide waren alle deelnemende teams blij. Voor ieder team was er namelijk een beker en en dan maak je kinderen al heel blij. Sponsor slagerij Hemmer maakte het mogelijk. 
De hele dag was er volop vertier op de Peuverweide. 
In de morgen kwamen de JO09 op het hoofdveld in actie, in de middag was het de beurt aan de JO08. Alles volgens een strak schema, mogelijk gemaakt door Nick Harmelink en Joost Kock, die al 15 jaar de organisatie ter hand nemen op een toernooi wat voor de 24e keer plaatsvond. 
Beide heren vinden het na deze vijftien jaar mooi geweest en het jeugdbestuur zal op zoek moeten naar een nieuw duo dat volgend seizoen het Henk Droste toernooi op poten moet zetten. Nick en Joost zijn  bereid om de nieuwe organisatie in te werken,  zo lieten ze na het toernooi weten. Voor hun verdiensten was jeugdvoorzitter Mark Haverkort op de Peuverweide aanwezig om Nick Harmelink en Joost Kock in het zonnetje te zetten. Mooie woorden vielen hen ten deel en een geschenk werd overhandigd. 
Het welslagen van het toernooi was ook te danken aan de spelers van STEVO JO19 die de scheidsrechtersfunctie uitoefenden bij de wedstrijden. Het kantine-personeel was de hele dag druk in de weer om de inwendige mens te verzorgen bij de vele ouders, leiders, trainers en overige bezoekers. Voor elk team was ook nog een broodje knakworst geregeld wat mogelijk werd gemaakt door bakkerij de Kraai en Slagerij Hemmer. Alle spelertjes kregen een waaier van de familie Droste en STEVO uitgereikt. 
In totaal kwamen 32 teams uit op het toernooi, hoofdzakelijk van buurt verenigingen, maar ook WVV  uit Hengelvelde was vertegenwoordigd. Het mooie weer zorgde er mede voor dat het Henk Droste toernooi in alle opzichten geslaagd genoemd mag worden. Volgend jaar een jubileum, de 25e keer. We zien er naar uit.

Kaderavond succesvol verlopen

25-06-2022

Het was een prachtige afsluiting van het seizoen voor het STEVO-kader vrijdagavond in het clubgebouw. Veel belangstelling en een mooie sterrit door de prachtige omgeving van de gemeente Tubbergen, waar onderweg het raden van halve gezichten van STEVO-mensen was bedacht. Een hele opgave maar voor de meesten niet onoverkomelijk. 
De tussenstop om de benen te strekken was in Tubbergen.  Nadien in de kantine werd onder een gezellig samenzijn  genoten van een drankje en hapje. 
Het raden hier van de mystery guest, deze keer Bennie Oosterik,  was zeer vermakelijk. 
STEVO jeugdvoorzitter Mark Haverkort, zelf in de organisatie, toonde zich een tevreden man en sprak dankbare woorden aan het adres van  trainers en  leiders van de jeugd- en senioren afdeling voor hun inzet bij STEVO in het afgelopen seizoen.
Ook werd afscheid genomen van kaderleden. Deze leden werden met een woordje van dank ook in het zonnetje gezet door de jeugdvoorzitter. 
Gerben Busscher deed namens de organisatie de prijsuitreiking van de sterrit en deelde mee dat de verliezers volgend jaar de kaderavond mogen organiseren. Met spanning werd de uitslag afgewacht en bij sommige groepen was er een zucht van verlichting nadat de winnaars en verliezers bekend werden gemaakt. 
De saamhorigheid was groot op de kaderavond en de vele discussies tijdens het samenzijn over het wel en wee binnen de vereniging waren opbouwend van aard.
Met spanning wordt door de kaderleden alweer uitgezien naar het nieuwe voetbalseizoen waar gehoopt wordt op vele successen zowel bij de jeugd als bij de senioren.

Inleveren tenues- kleding en materiaal  STEVO - jeugd.

14-06-2022

Beste STEVO Leiders /trainers,
 
Het seizoen loopt ten einde, daarom doen wij een oproep aan alle leiders en trainers van onze jeugdteams om op onderstaande  datum en tijd  de kleding- trainingspakken - inloopshirts - tassen  en materiaal-ballen-hesjes  (gewassen) watertassen en sleutels van de kooien in te leveren bij onze kleding en materiaal commissie, in ons clubgebouw.
Wilt u de teamtassen goed inventariseren zodat alles schoon en compleet wordt ingeleverd.  
Inname moment:
zaterdag 02 juli: Van 10.00 uur tot 11.00 uur: STEVO F- league  - JO8 - JO9 -JO10 en JO11.
Van 11.00 uur tot 12.00 uur:  STEVO JO13  - JO15 - JO17 en JO19
De commissie zal trachten om zo veel mogelijk jeugdteams direct weer  van  kleding en materiaal  te voorzien. 
Het is de bedoeling dat een gesponsord teamtenue bij elkaar blijft en niet afzonderlijk door spelers mee naar huis genomen wordt.
Mocht je  als trainer-leider stoppen na dit seizoen, lever dan ook die morgen de kleding en/of leidersjas in.
Indien bovenstaande datum problemen oplevert neem dan contact op met: 
Tara Meinders: 06-27313437


Met vriendelijke groet,
RKVV STEVO-jeugd
Kleding-materiaal commissie
 

Zevende Wesselink-Buunk voetvolleytoernooi zeer geslaagd.

18-06-2022

Het 7e Wesselink-Buunk voetvolleytoernooi zaterdagmiddag op de Peuverweide mag zeer geslaagd genoemd worden. De organisatie werd na de finale dan ook overladen met complimenten en zeer terecht.  Geen enkel minpuntje viel te ontdekken, aan alles was gedacht en de weergoden hielpen ook volop mee dat iedereen voldaan en tevreden naar huis ging.
Team "ik bedoel..veld 26" van Jan Wesselink, Mike Gringhuis, Niels Kreuwel en Floris Olde Olthof wonnen de finale van het toernooi en gingen met de wisselbeker aan de haal. Team "D6" van Charel Nijhuis, Coen Nijhuis en Martijn Mensen moest zich uiteindelijk in de finale de meerdere erkennen in drie sets.
Favoriet “Magic Four” van Thijs Masselink  Robert Hegeman en Niels Kepppelink kwam deze keer in het stuk niet voor.
"Fc Biercalona" van Daan Kottink, Luuk Oude Lansink en Hugo Weerink legde beslag op de derde plaats en "Vecchi Amnati" van Robert Mssselink, Ruben Kleijssen en Rene Hilberink werd vierde.
Als gezegd was het alweer de zevende keer dat het Wesselink-Buunk voetvolleytoernooi georganiseerd werd op de Peuverweide en aan belangstelling hiervoor geen gebrek. Maar liefst 60 teams deden mee en niet alleen uit Geesteren. Ook uit omliggende dorpen komt men graag naar de Peuverweide om de sfeer van het voetvolleytoernooi te proeven. Oud voetballers van STEVO 1 zoals Mark Dijkstra, Arno Westerhof, Ruud Hondebrink en Koen Reinerink deden mee met een team en oud keeper Brian van Loo nu werkzaam bij Heracles bevond zich onder de vele belangstellenden. Graag komen ze nog naar de Peuverweide waar ze in het verleden grote successen kenden. Dames waren met vier teams vertegenwoordigd en vermaakten zich uitstekend tussen het mannengeweld.
Om het toernooi in goede banen te leiden was een groot aantal vrijwilligers de hele middag in de weer om een vlot verloop te garanderen. Scheidsrechters, puntentellers, het secretariaat en kantine-personeel deden hun uiterste best om iedereen het naar de zin te maken.
Mensen van de EHBO hoefden gelukkig niet in actie te komen. Voor de kinderen was er volop vermaak op het grote springkussen.
Paul Gehring van de organisatie deed na afloop de prijsuitreiking en toonde zich een gelukkig mens. Velen werden bedankt en het winnende team ontving uit zijn handen de wisselbokaal. Ook de andere finalisten ontvingen hun prijs. Charel Nijhuis namens het STEVO-bestuur stak de loftrompet uit over de organisatie Paul Gehring, John Nijhuis, Edwin Paus, Ben Kottink, Gerben Busscher, Emiel Schröder, Robert Paus, Richard Mensen en Kasper Olimulder.
Het laatste woord was toch weer voor Paul Gehring die vertelde dat het achtste Wesselink-Buunk voetvolleytoernooi op de tweede zaterdag van juni 2023 wordt gehouden.  De velen op het terras bedankten de organisatie met een daverend applaus en zetten de derde helft gezellig met elkaar voort.

Geslaagde einde seizoen activiteit STEVO JO13 t/m JO17

18-06-2022

DE STEVO JO13 tot en met JO17 hebben vrijdagavond het seizoen afgesloten met een voetvolleytoernooi. Op het hoofdveld van de Peuverweide werden in vier poules met in totaal 16 teams op het scherpst van de snede gestreden om de eerste plekken. Het toernooi kende een vlot verloop met veel mooie wedstrijden, zo vertelde de organisatie.  Met dank aan de vele vrijwilligers is de einde seizoen activiteit volledig geslaagd, mede door Joes Masselink, Koen Haverkort en Nick Harmelink die het wedstrijdsecretariaat bemanden.
De prijzen bestaande uit STEVO sjalen, STEVO mutsen , STEVO bidons en STEVO badhanddoeken werden als volgt verdeeld door Yvette Peterman van de organisatie. 


1e plaats 
FC Barcelona
Huub Kreuwel 
Pim Kroeze 
Ties Mensen

2e plaats PSV 
Jens Wolbers 
Boaz Masselink 
Bart Kleijssen 
Finn Nijhuis 

3e plaats Juventus 
Jesse Greftenhuis
Rens Busscher 
Gijs Werger

4e plaats AS Roma
Daan Wesselink 
Daan Meinders 
Naut Hamer 
 

Onno Leus schenkt gewonnen TV bij EK POULE aan STEVO .

16-06-2022

Onno Leus, gewaardeerd spelend lid van STEVO, heeft zijn gewonnen prijs bij de landelijke EK POULE 2020 van het elektronica bedrijf Electroworld geschonken aan STEVO. Onno werd eerste in de poule van het EK voetbal, dat door corona in 2021 werd gehouden en mocht zijn prijs aan een vereniging schenken. Een prachtige 55 inch smart TV werd door Harrie Derkink van Electroworld in Geesteren donderdagavond op de Peuverweide overhandigd aan Onno Leus, die op zijn beurt de tv overdroeg aan STEVO voorzitter Eddy Droste. De voorzitter toonde zich  zeer content met de TV en dankte Onno Leus voor zijn beslissing om deze aan STEVO te schenken, waar een mooi plekje in het clubgebouw voor wordt uitgezocht. 
Op de foto  rechts Onno Leus, in het midden STEVO-voorzitter Eddy Droste en links Harrie Derkink van Electroworld Geesteren. 

Peuverhoek wint wijkvoetbaloernooi in Geesteren

16-06-2022

In een spannende finale op het hoofdveld van De Peuverweide heeft De Peuverhoek het wijkvoetbaltoernooi in Geesteren gewonnen. Geesteren Zuid werd met 4-2 verslagen na een 3-1 voorsprong bij rust. De wisselbeker met de grote oren werd direct na afloop uitgereikt door Peter Haverkort van de organisatie. 
In de halve finale was Peuverhoek na een 1-1 eindstand en penalties daarna de meerdere over Sekboer. Geesteren Zuid versloeg in de halve finale Dorp Oost/West met 3-0. Sekboer en Dorp Oost/West namen penalties om plek drie en vier. Sekboer was het meest bedreven hierin en legde beslag op de derde plaats van het wijkvoetbaltoernooi, dat twee weken geleden wat stroef begon omdat enkele wijken verstek moesten laten gaan. Uiteindelijk kwam alles goed en toonde Paul Gehring van de organisatie zich na afloop bij de prijsuitreiking zeer tevreden over het verdere verloop. Peter Haverkort nam afscheid van de commissie en zijn plek zal worden ingenomen door Bert Wesselink. Een jaar lang mag Peuverhoek de wisselbeker in de prijzenkast bijzetten.  In juni van het volgende jaar zullen de wijken de strijd weer met elkaar aanbinden om de beste van Geesteren te zijn. 
 

Gezocht: verzorger/sportmasseur (m/v) 1e selectie m.i.v. 2022/2023

06-06-2022

Voor het seizoen 2022/2023 is voetbalvereniging STEVO op zoek naar een verzorger/sportmasseur (m/v) voor de selectie voor de dinsdag- en donderdagavond en tevens voor de begeleiding van het eerste elftal op de zondagen.
Als verzorger maak je deel uit van de staf van en werk je nauw samen met de trainers. De club zoekt dan ook een verzorger die deze belangrijke taak m.i.v. het nieuwe seizoen zou willen vervullen. In overleg met de hoofdtrainer draag je de verantwoording voor de fysieke conditie van de spelers.
Als verzorger verricht je de volgende taken:
– Verzorgen van de spelers tijdens trainingen en wedstrijden
– Het (preventief) behandelen van voetballers van de spelers bij blessures
– Het begeleiden van de terugkeer van (geblesseerde) spelers naar wedstrijdniveau, kan ook op het veld
– Tapen en masseren
– Het in overleg met de vereniging inkopen van verzorgingsmateriaal en het beheren van de voorraad
STEVO zoekt een verzorger die:
– Opgeleid of in opleiding is in de richting van sportmassage, fysiotherapie o.i.d.
– Affiniteit heeft met voetbal
– Een enthousiaste instelling heeft
– Het leuk vindt om sociaal betrokken te zijn bij de selectie en de vereniging 
Wat bieden wij:
– Meedraaien binnen een gezellige en ambitieuze voetbalclub
– Aparte ruimte voor de verzorging van spelers
– Een leuke en afwisselende bezigheid
– De mogelijkheid om ervaring op te doen in de begeleiding van een selectie
– Marktconforme vergoeding voor de werkzaamheden.
Kun jij je vinden in het bovenstaande profiel? Stuur dan een mailtje naar edroste@me.com.
Het bestuur
RKvv STEVO

Remco Haarhuis winnaar eredivisie-poule bij STEVO.

16-06-2022

De competitie in de eredivisie is al een paar weken op zijn einde, tijd om de balans op te maken in de traditionele eredivisie-poule van STEVO. 
Winnaar in het klassement werd dit jaar Remco Haarhuis, geen onbekende bij  eerdere winnaars in de afgelopen jaren.  Ook Eduar Haarhuis het zoontje van Remco deed het uitstekend met een vijfde plek. Riemer Leus werd tweede en Bjorn Busscher derde. Leon Nieuwmeijer legde beslag op de vierde plaats. De uitreiking van de prijzen zal zijn op de eerste speeldag van STEVO 1 in de nieuwe competitie, begin september. Een uitnodiging voor de winnaars volgt nog. 
De STEVO-eredivisiepoule krijgt ook in het nieuwe seizoen een vervolg. Nieuwe deelnemers kunnen zich aanmelden op www.voetbalpoules.nl. in de sub-poule stevo.
 

Thijs Assink nieuwe trainer STEVO 3.

14-06-2022

Thijs Assink wordt komend seizoen trainer van het vernieuwde STEVO 3. Het team dat hij 2x per week zal gaan trainen bestaat uit veelal jonge jongens die nog maar kort in de senioren spelen. Thijs zal deze jongens van oefenstof voorzien en hen verder ontwikkelen in het prestatieve seniorenvoetbal.
Thijs is geen onbekende voor STEVO. De laatste jaren heeft hij gespeeld in het 2e elftal. Daarvoor is hij vele jaren actief geweest bij wvv 34 in Hengevelde. 
Thijs heeft de ambitie uitgesproken zich verder te willen ontwikkelen als trainer. Wij zijn blij dat hij dat gaat doen bij STEVO. Thijs is gedreven, is communicatief sterk, heeft een duidelijke kijk op het voetbalspel en barst van ambitie. Ruim voldoende voorwaarden om te vertrouwen op een goede samenwerking. We wensen Thijs veel succes het komend seizoen!
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon