STEVO Nieuws

Gezocht: sportieve vrouwen voor 7×7 voetbal

13-07-2019

STEVO heeft al een 9-tal vrouwen geënthousiasmeerd voor 7×7 voetbal. Echter om te gaan starten met 7 vrouwen is eigenlijk te weinig. Daarom zijn we op zoek naar sportieve vrouwen die willen aansluiten bij de snelst groeiende sport in Nederland, vrouwenvoetbal!

7×7 voetbal voor vrouwen is een ideale vorm van voetbal voor vrouwen met een drukke agenda, die niet elke week op het veld willen staan. De KNVB organiseert voor 7×7 voetbal Voor- en Najaarsreeksen 7 tegen 7 op een half veld.

Voor deze variant van voetbal zijn de regels en omstandigheden aangepast. Een wedstrijd duurt 20 minuten en er wordt er gespeeld in zeventallen op een half veld. Er mag doorlopend gewisseld worden, slidings zijn verboden en buitenspel bestaat niet. Het maakt bij 7×7 voetbal helemaal niet uit of je al eerder gevoetbald hebt of niet. Presteren staat namelijk niet centraal, de gezelligheid staat voorop!

Heb je belangstelling voor 7×7 voetbal, dan kun je dit aangeven bij Bert Maathuis (secretaris@stevo.nl). STEVO hoopt dat er voldoende animo is voor het opstarten van 7×7 voetbal voor vrouwen in Geesteren.

Geslaagde kaderavond STEVO.

30-06-2019

STEVO kende afgelopen vrijdagavond een geslaagde kaderavond. Ongeveer zeventig leiders, trainers en overige functionarissen bij STEVO kwamen naar het clubgebouw om de avond gezellig met elkaar door te brengen.

De organisatie met woordvoerder Robert Masselink deelde de aanwezigen bij binnenkomst in groepen in, waarna deze per fiets door de omgeving van Geesteren voor de taak stonden om een fotopuzzletocht tot een goed einde te brengen. Een mooie route was hiervoor uitgestippeld met enkele leuke opdrachten onderweg aan de Meijersweg en aan de Ossendijk.
Uiteindelijk kwam iedereen weer aan bij de thuishaven van STEVO, de Peuverweide,

Prima prestaties F-league op mini-WK VV DETO.

23-06-2019

Voetbalvereniging DETO uit Vriezenveen hield afgelopen zaterdag voor de allerkleinste leden van diverse voetbalclubs uit de regio een Mini-WK toernooi. STEVO deed mee met twee teams uit de F-league. Onder prachtige weersomstandigheden was er een mooie eerste plek en een achtste plaats weggelegd voor onze talenten van de toekomst. Kortom de toekomst ziet er rooskleurig uit voor STEVO.

Verboden op natuurgrasvelden te trainen/spelen

21-06-2019

Donderdag zijn zijn de natuurgrasvelden bij STEVO opnieuw ingezaaid en dus mag er absoluut niet meer getraind/gespeeld  worden op de velden. Er mag vanaf nu alleen nog worden gespeeld op het kunstgrasveld. Omdat er nog steeds oefenwedstrijden worden gespeeld dient men contact op te nemen met Martin Döbber over de beschikbaarheid van het kunstgrasveld en kleedkamers.

Het is dus absoluut verboden om gebruik te maken van de natuurgras speelvelden en trainingsvelden..

Geslaagde dag bij het 23e Henk Droste Toernooi

16-06-2019

Een drukte van belang zaterdag 15 juni op de Peuverweide. Het 23e Henk Droste JO08/09 stond op de rol met dertig teams, STEVO en buurtverenigingen. Zestien in de morgen bij JO09 en veertien in de middag bij JO08. De organisatie Joost Kock en Nick Harmelink met hulp van vrijwilligers, scheidsrechters en kantinepersoneel hadden de zaakjes weer goed voor elkaar. Nadat de weergoden eerst voor wat nattigheid zorgden in de morgen klaarde het allengs op en bij een aangenaam temperatuurtje was het prettig vertoeven bij STEVO.

Rob Rekers wint opnieuw Eredivisiepoule STEVO.

13-06-2019

Voor het tweede opeenvolgende jaar heeft Rob Rekers de eredivisie-poule bij STEVO gewonnen. Een prestatie van formaat. Een seizoen lang worden door de deelnemers de uitslagen van de Nederlandse eredivisie wedstrijden voorspeld. Geen gemakkelijk opgave, maar Rob Rekers heeft kennelijk een vooruitziende blik en het kost hem weinig moeite de goede uitslagen te voorspellen. STEVO voorzitter Eddy Droste kon niet anders als goede tweede in deze eredivisie-poule de winnaar Rob Rekers van harte feliciteren. Eddy zei dat het verschil hem waarschijnlijk zat in het feit dat hij zijn club Feijenoord altijd laat winnen ongeacht de tegenstander. Kennelijk had hem dat toch de nodige punten gekost.

Nieuwstad/Plan Hutten opnieuw winnaar wijkvoetbal in Geesteren

13-06-2019

Voor het tweede opeenvolgende jaar is de Wijk Nieuwstad/Plan Hutten winnaar geworden van het wijkvoetbal in Geesteren. In de finale waar 0-0 de eindstand was, tegen ook al een finalist van vorig jaar Dorp Oost/West, moesten strafschoppen de beslissing brengen. Hierin toonde Nieuwstad / Plan Hutten zich het meest bedreven.
De cup met de grote oren werd nadien in de STEVO-kantine uitgereikt door Peter Haverkort van de organisatie.
Voordien had STEVO-voorzitter Eddy Droste de vier finalisten al toegesproken en bij deze gelegenheid bracht hij dank aan allen die het toernooi tot een succes maakten Peter Haverkort, Paul Gehring, Ben Kottink, Ben Steggink en Jan Telgenhof Oude Koehorst van de organisatie. Verder de scheidsrechters en de mensen in de STEVO kantine

Geslaagde afsluiting van het seizoen bij de STEVO-jeugd

08-06-2019

Het was een gezellige bedoeling vrijdagavond op de Peuverweide waar de STEVO jeugdafdeling haar seizoensafsluiting hield. Het weer leek roet in het eten te gooien, maar het werd op tijd droog en met volle overgave werd door de kleinsten bij STEVO een toernooitje gespeeld tegen de ouders.  De iets oudere jeugd speelde voetvolley op het hoofdveld waar zaterdag het grote Wesselink-Buunk voetvolleytoernooi plaatsvind. Nu won het team van FC Porto in de finale van FC Bayern. Teun Kreuwel, Thomas Hilberink, Hidde Rikhof en Ivo Oude Voshaar mochten de grote beker in ontvangst nemen van jeugdvoorzitter Mark Haverkort.
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon