Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 06 Februari 2022 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuws

Corona en sport per 14 januari 2022

15-01-2022

14 januari 2022: Binnen- en buitensportlocaties zijn geopend. Wedstrijden en trainingen onderling op de eigen club zijn toegestaan. Verder gelden er voorwaarden onder andere voor het dragen van mondkapjes en het gebruik van het coronatoegangsbewijs. 

 

Spelregels voor sport

Iedereen mag binnen en buiten sporten. De volgende regels gelden:

 • Op binnensportlocaties is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. Er zijn uitzonderingen. 
 • Op buitensportlocaties is een coronatoegangsbewijs verplicht bij gebruik van voorzieningen binnen. Bijvoorbeeld in de kleedkamers of toiletten. Er zijn uitzonderingen.
 • Alleen onderlinge wedstrijden en trainingen met teams van de eigen club zijn toegestaan. Topsporters en topsportcompetities zijn uitgezonderd.
 • Bij binnen en buiten sporten is geen publiek aanwezig. Dit geldt voor amateursport. En voor de professionele sport.
 • Sportkantines zijn alleen open voor afhaal.
 • Kleedkamers, toiletten en douches zijn open.

 

 

Sporten in groepsverband is toegestaan.

1,5 meter afstand houden is niet verplicht bij wedstrijden en trainingen als dat door de aard van de sport niet mogelijk is.

Houdt u aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Er is geen beperking in de groepsgrootte bij binnen- of buitensport of sporten in de openbare ruimte.

 

Coronatoegangsbewijzen

Een coronatoegangsbewijs is verplicht voor sporters van 18 jaar en ouder:

 • op binnensportlocaties zoals: sportscholen, sportzalen en zwembaden. Bij lessen, trainingen, recreatief sporten en bij wedstrijden.
 • die gebruikmaken van faciliteiten binnen op buitensportlocaties, zoals kleedkamers en toiletten.

 

Een coronatoegangsbewijs is niet verplicht voor:

 • vrijwilligers of personen die beroeps- of bedrijfsmatig werkzaamheden verrichten op de sportlocatie. Dit betekent dat zowel betaalde als vrijwilligers geen coronatoegangsbewijs hoeven te laten zien op het moment dat zij een functie voor de sport vervullen in een binnensportlocatie. Zodra zij geen taak meer vervullen, moeten zij de sportlocatie verlaten.
 • professionele sporters. Dit geldt bijvoorbeeld voor voetballers in de ere- en eerste divisie en voor sporters in topcompetities.
 • afhaal bij sportkantines. Zonder coronatoegangsbewijs kan gebruik gemaakt worden van de afhaalfunctie in sportkantines.

Mondkapjes

Mondkapjes zijn verplicht voor sporters vanaf 13 jaar op:

 • binnensportlocaties, behalve tijdens het sporten.
 • binnenfaciliteiten op buitensportlocaties, zoals kleedkamers en de sportkantine.

 

Publiek bij sporten binnen en buiten

Wedstrijden binnen en buiten worden gespeeld zonder publiek. Ook bij trainingen en andere activiteiten is geen publiek. Dit geldt voor amateurs en voor professionals. 

Sportlocaties zijn alleen toegankelijk voor vrijwilligers of personen die beroeps- of bedrijfsmatig werkzaamheden verrichten op de sportlocatie. 

 

 

14 januari 2022 heeft het kabinet nieuwe coronamaatregelen bekendgemaakt. Hieronder de reactie van de KNVB hierop:

We zien het voor iedereen opengooien van de sportbeoefening als een terechte beslissing van het nieuwe kabinet. Sporten stimuleert de gezondheid en de geestelijke en lichamelijke weerstand, en dat is juist hard nodig tijdens een pandemie.

 

Iedereen kan vanaf morgen weer op de eigen club onderling normaal voetballen en trainen. Maar de volgende stap moet het hervatten van de competities eind januari of begin februari zijn. Daar zetten we op in, want wedstrijden spelen blijft voor de 1,2 miljoen amateurvoetballers in Nederland de belangrijkste prikkel om te blijven trainen. We brengen de scenario’s voor het vervolg van de competities verder in kaart en komen hier na het volgende meetmoment van het kabinet op terug. Dit staat nu gepland op 25 januari.

 

De eerstvolgende stap van het kabinet zou ook moeten zijn dat zij weer toeschouwers langs de lijn en in de stadions toestaan. Dat perspectief mist nu, terwijl financieel gezien de rek er volledig uit is bij de clubs. Er wordt alweer twee maanden voor lege tribunes gevoetbald en dat kan niet zo door blijven gaan. Er zijn geen argumenten om de stadions niet gecontroleerd te openen. Volgens de informatie van de GGD vinden er op de tribunes bij het betaald voetbal geen besmettingen plaats. Logisch, want alle bezoekers worden bij de poort gecontroleerd (bij professionele sportwedstrijden wordt het best gecontroleerd, zo stelt het onderzoek van I&O Research) en ook daarna zit men in de buitenlucht. De reisbewegingen zijn minimaal aangezien bij veel clubs 80% van de bezoekers op minder dan 5 km afstand woont. Uitvoerige (fieldlabs)onderzoeken hebben aangetoond dat stadionbezoek met voorzorgsmaatregelen in coronatijd veilig en verantwoord is.

 

Dit geldt ook voor het EK zaalvoetbal, dat van 19 januari t/m 6 februari plaatsvindt in Amsterdam en Groningen. De KNVB heeft dit internationale event naar Nederland gehaald zodat nieuwe doelgroepen in aanraking komen met deze tak van sport en zij geïnspireerd raken om zelf ook in beweging te komen. Gelukkig zijn de wedstrijden online en op tv te volgen, maar het zou in binnen- en buitenland betere reclame zijn als de halve finales en finale straks in een volle Ziggodome plaatsvinden.

 

Frank Snijders keeperstrainer STEVO 2022/2023 .

09-01-2022

Vanaf het seizoen 2022/2023 geeft Harry Steggink de spreekwoordelijke keepershandschoen over aan Frank Snijders. Jarenlang heeft Harry de keepers van STEVO voorzien van oefenstof en heeft hij van menig keeper een echte klasbak gemaakt. Onlangs heeft Harry te kennen gegeven na dit lopende seizoen te willen stoppen. 
Met Frank Snijders hebben we een geweldige keeperstrainer aan onze vereniging weten te binden. De technische commissie en het bestuur zijn dan ook bijzonder content dat Frank Snijders met ingang van het nieuwe seizoen, naast dat hij al de groep van jeugd-keeperstrainers bij STEVO versterkt, ook de senioren keepers onder zijn hoede gaat nemen. 
Frank is jarenlang keeperstrainer geweest bij o.a. de betaald voetbalclubs FC Twente en Go Ahead Eagles, en in de regio bij PH en MVV’29. Uit de gesprekken die we gevoerd hebben, blijkt duidelijk dat Frank een heel deskundig, enthousiast en bijzonder gedreven trainer is. Het trainen van keepers is zoals hijzelf zegt zijn grootste passie!
Technische Commissie STEVO

STEVO weer kampioen rijker, nu JO13-1

18-12-2021

STEVO is weer een kampioen rijker bij de jeugdafdeling. Het JO13-1 elftal van Thomas Kottink, Bert Wesselink en Joes Masselink versloeg zaterdagmorgen op de Peuverweide SDC ‘12 JO13-1 uit Denekamp overtuigend met 5-0. Mats Nijhuis,  Sem Braakhuis twee keer en ook Noud Stroot twee keer waren de doelpuntenmakers. Een hele prestatie om in de eerste klasse kampioen te worden. Dat vond ook jeugdvoorzitter Mark Haverkort, die de kampioenen na afloop van de wedstrijd toesprak en feliciteerde.  Nico Wermelink , Mirjam Harmelink en Johan Brughuis van het jeugdbestuur waren eveneens aanwezig om de kampioenen te feliciteren met de behaalde titel.  Na de uitreiking van de medailles en een warme douche werd het JO13-1 elftal in de kantine getrakteerd op patat en fris wat bijzonder gewaardeerd werd. Iedereen die bij het elftal betrokken is nogmaals van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap.

STEVO verlengt met Otto Krabbe en Richard de Boer !

12-12-2021

Trainer Otto Krabbe heeft z’n contract met één jaar verlengd bij STEVO. De technische commissie van STEVO is tevreden over het functioneren van de hoofdtrainer. Krabbe gaat hiermee zijn derde seizoen in bij STEVO.
STEVO’s technische commissie is blij met de contractverlenging van de trainer. ,,Hij past prima bij de club, ook als persoon. De samenwerking met de verschillende geledingen binnen de club verloopt zeer prettig. De spelers en overige stafleden zijn tevreden en ook binnen de technische commissie kijken we terug op een fijne samenwerking, waarbij we het elftal steeds beter en attractiever zien voetballen. Met deze verlenging geven we ook gehoor aan de spelersgroep, die aangeeft nog niet uitgeleerd te zijn met de trainer.”
Ook Krabbe heeft met plezier een handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis. ,,Ik heb het erg naar mijn zin bij de club. Er staat een kwalitatief goede groep met een goede mix qua ervaring en jeugdig talent. We zullen ons moeten blijven ontwikkelen als team om, wanneer we straks weer mogen voetballen, de ingezette lijn door te kunnen trekken. Er zit nog veel rek in deze talentvolle groep.”
Ook Richard de Boer, trainer van de 2e selectie van STEVO, zal volgend seizoen de jeugdige groep van oefenstof blijven voorzien. Ook hij verlengde zijn contract met een jaar. “Richard is een echt voetbaldier! De spelers en staf van onze 2e selectie werken graag met hem samen en ook de samenwerking met andere elftallen is prima. Zijn jarenlange ervaring zien we terug in de wijze waarop hij de trainingen leidt. We zien naast plezier in het voetbal een duidelijke visie in ontwikkelen van techniek en tactiek” aldus de technische commissie. De Boer gaat dan zijn tweede seizoen bij de vereniging in.
Assistent-trainer Niels Oude Tijdhof heeft te kennen gegeven voor het seizoen 2022/2023 toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. “We hebben nog een mooie tweede helft van dit seizoen in het vooruitzicht en kunnen dan nog super gebruik maken van de capaciteiten en voetbalhumor van deze topper!”, aldus de technische commissie.

Winterstop STEVO-jeugdteams

11-12-2021

Het einde van het jaar komt in zicht.
De laatste trainingen voor de winterstop zullen plaatsvinden  in de week van 13 - 16 december.
Vanaf maandag 10 januari 2022 wordt er weer gestart met de jeugdtrainingen.
Mocht je eerder willen starten geeft dit dan ook door aan Martin Döbber, i.v.m. opening kleedkamers en de beschikbaarheid van de velden. Hou wel rekening met de beperkingen die dan nog gelden ivm Corona!
Wel staan er nog enkele  toernooien in de zaal en het STEVO midwintertoernooi ( 29 december sporthal De Ransuil) op de rol. 
Hierover zullen de leiders nader worden geïnformeerd.
Met vriendelijke sportgroet,
STEVO Jeugdbestuur

677,= Euro-cheque van PLUS Wallerbosch voorSTEVO

05-12-2021

Bijna 6200 deelnemende clubs en verenigingen, verdeeld over 268 winkels van PLUS, nemen deze week het sponsorbedrag van 3,2 miljoen euro in ontvangst. Een geweldige steun voor het lokale verenigingsleven. 
Afgelopen zaterdag werd voorzitter Eddy Droste van voetbalvereniging STEVO verrast door Michel Wallerbosch en Sam Koopmans, van de plaatselijke PLUS Wallerbosch Geesteren, met een cheque van maar liefst €uro 677,-. 
Dank aan allen leden en supporters die de afgelopen maanden de hebben verzameld!, alsmede dank aan PLUS eigenaar Michel Wallerbosch.

STEVO JO15-1 ongeslagen kampioen in de eerste klasse

05-12-2021

Met de maximale score van 24 punten uit 8 wedstrijden is STEVO JO15-1 van trainer Ruben Kraaijvanger zaterdagmiddag kampioen geworden in de eerste klasse. Op een koud sportpark de Peuverweide werd de nummer drie Dos ’37 uit Vriezenveen in een gelijk opgaande wedstrijd met 1-0 verslagen. Pim Kroeze tekende in de eerste helft voor de enige treffer. Doordat de concurrentie punten verspeelde kon de vlag in top.
Een hele prestatie dit kampioenschap, waar de spelers en technische begeleiding zich maar wat blij mee toonden na de wedstrijd. 
Jeugdvoorzitter Mark Haverkort was aanwezig om alle betrokkenen te feliciteren en Nico Wermelink van het jeugdbestuur deelde de dik verdiende medailles uit. 
Door de Corona perikelen wordt het kampioenschap op een later tijdstip gevierd. Trainer, spelers en leiders nogmaals  van harte gefeliciteerd met deze prachtige prestatie.

F-league blij verrast door Pieten

05-12-2021


De F-league bij STEVO werd zaterdagmorgen blij verrast door twee Pieten. De hulpen van Sinterklaas namen deel aan het spel, wat vanzelfsprekend veel hilariteit opleverde. Ook mochten de F-jes strafschoppen nemen met Piet op doel. Alle voetballertjes werden ook nog eens getrakteerd op lekkernij. Al met al een geslaagde activiteit. Sinterklaas bedankt dat de Pieten tijd vrij konden maken en hopelijk zien we jullie volgend jaar weer.

Damsté advocaten – notarissen nieuwe shirtsponsor van STEVO JO09-1.

13-11-2021

Rob Oude Breuil van Damsté advocaten – notarissen werd zaterdagmorgen op de Peuverweide door STEVO-jeugdvoorzitter Mark Haverkort in het zonnetje gezet voor de shirtsponsoring van het STEVO JO09-1 team. Rob, die zelf leider is  van dit team kreeg een bloemetje uitgereikt en mocht daarbij woorden van dankbaarheid in ontvangst nemen. Hierna ging het team en begeleiding op de foto in de nieuwe shirts.

Profiel van Damsté advocaten - notarissen

Damsté advocaten - notarissen is al meer dan 100 jaar geworteld in de regio Twente. Als een van de grootste kantoren in de regio adviseren ze ondernemers, instellingen, overheden en particulieren en indien nodig procederen ze tot op het hoogste niveau.
Ze doen dit met gedreven professionals. Professionals die landelijk bekend staan om hun hoge kennisniveau, grote betrokkenheid en ondernemerschap. Professionals die altijd het beste voor hun cliënten willen.
Damsté is een full service kantoor. Tot de praktijkgebieden behoren onder andere aanbesteding en mededinging, arbeidsrecht, bestuursrecht, bewindvoering, bouw en vastgoed, cassatie en hoger beroep, erfrecht, familierecht, letselschade, notariaat, ondernemingsrecht en strafrecht.
Bij Damsté denken ze liever in mogelijkheden dan in de beperkingen van hun kunnen. Zo krijgen ze ideeën van de grond, blijven ze cliënten verrassen en weten ze elkaar steeds weer te inspireren en motiveren.
Damsté houd van korte lijnen en hun oplossing is vaak praktisch. Dat maakt het wel zo efficiënt en werkbaar. De drijfveer van Damsté is om de beste oplossing voor de cliënten te vinden. En dat betekent niet altijd de juridische weg, maar soms ook gewoon een slimme en creatieve oplossing.

Carambas nieuwe shirtsponsor van STEVO JO09-2 en STEVO JO10-1.

13-11-2021

Autobedrijf Carambas uit Oldenzaal van Aram de Jong en Bas Vos is de nieuwe shirtsponsor van STEVO JO09-2 en STEVO JO10-1. Zaterdagmorgen op de Peuverweide werd Aram de Jong door STEVO jeugdvoorzitter Mark Haverkort bedankt voor de sponsering van de beide teams. Na de mooie woorden en een bloemetje voor de sponsor gingen beide teams op de foto. Overigens is Aram de Jong ook al enkele jaren leider van STEVO JO9-2.


Profiel van het autobedrijf:

Carambas, your car company

Aram de Jong en Bas Vos zijn goed in het in- en verkopen van auto’s. Daar komt ook de naam Carambas vandaan! Het is geen toeval dat zowel het woord ‘car’ als de eigen namen zo goed in de merknaam passen. Beide heren hebben jarenlange ervaring in de automotive branche, welke ze van jongs af aan al interesseert. 
Carambas is een groothandel en heeft een groot netwerk voor inkoop. Daarnaast zijn ze een zeer gedreven partner voor verkoop. Carambas is de klant graag van dienst in het gehele verkooptraject. Het ontzorgen zit in hun genen. Carambas wil de autowereld vertrouwder en transparanter maken. Hiervoor laten ze grenzen vervagen en brengen ze kopers en verkopers uit heel Europa bij elkaar. Door goed te luisteren is Carambas altijd in staat om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen.
Zoek je een jonge auto voor een goede prijs op basis van een aantal criteria en die aan jouw eisen moet voldoen dan ben je bij Carambas je aan het juiste adres. Carambas is maar een aantal kilometers verwijderd van de Duitse grens en heeft een internationaal en betrouwbaar aanbod van occasions. Vertel aan Carambas waar je precies naar op zoek bent en zij zullen je wensen overtreffen. Carambas garandeert een eenvoudige afhandeling en een een transparante werkwijze. Wel zo prettig!
Het autobedrijf is gevestigd aan de Kelvinstraat 14 in Oldenzaal of kijk voor meer informatie op de website https://carambas.eu
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon