Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 19 April 2020 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuws

Heracles zet Doeboekje online voor spelertjes 6-12 jaar

31-03-2020

Heracles zet Doeboekje online.
Vanwege de gevolgen van het coronavirus is het verstandiger om thuis te blijven en sociaal contact te vermijden.
Samen met clubmascotte Bultje, heeft Heracles voor alle jonge fans het Heracles Doeboekje gemaakt.
Een boekje vol met spellen en andere leuke dingen voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Speciaal om alle kinderen thuis vermaak te bieden.
Gisteren is het Heracles Doeboekje online gegaan. Wellicht leuk om het ook met onze jongste clubleden te delen
Link naar het Doeboekje :

https://www.heracles.nl/doeboekje

Heracles Doeboekje
• Vul het formulier in en je krijgt het Heracles Doeboekje in je mailbox
Wat zit er allemaal in het Doeboekje?
In het Heracles Doeboekje vind je onder andere de volgende dingen.
• Doolhofspel
• Rebus
• Woordzoeker
• Kruiswoordpuzzel
• Blijf in Beweging-Bingo
• Kleurplaat
• Echte Heracles Almelo recepten
Ga lekker aan de slag en Heracles ziet jouw resultaten graag tegemoet op social media via #Doeboekje of via Bultje@heracles.nl.

Werk thuis aan je conditie (FYON)

22-03-2020

Fyon, onze zeer gewaardeerde jeugd hoofdsponsor, heeft een mooi programma ontwikkeld om thuis te werken aan o.a. je conditie en kracht. Zie hiervoor de link naar PDF file FYON Trainingsprogramma.

FYON staat voor Fysiotherapie Oost Nederland. Hun praktijken zijn dan ook door in heel Twente verspreid. FYON heeft locaties in Albergen, Almelo, Boekelo, Deurningen, Enschede, Geesteren, Glanerbrug, Lonneker, Ootmarsum, Tubbergen en Vasse. Daarnaast houdt FYON een Schouderspreekuur bij het MST in Enschede. Er is dus altijd wel een Fyon-praktijk bij u in de buurt. 

Maatregelen STEVO Corona virus

15-03-2020

Het bestuur van STEVO heeft besloten dat vanaf 12 maart alle activiteiten die gerelateerd zijn aan de vereniging komen te vervallen vanwege het coronavirus. 

Dit houdt in dat alle wedstrijden, zowel vriendschappelijk als officieel - op het veld en in de zaal, maar ook alle trainingen, vergaderingen en andere bijeenkomsten niet doorgaan.

De maatregelen gelden in ieder geval tot en met 6 april. Het complex van STEVO op de Peuverweide blijft in deze periode gesloten. De maatregelen zijn volgens het bestuur noodzakelijk vanwege de adviezen van het kabinet, het RIVM, de KNVB en NOC*NSF.

Mocht je wel willen overleggen met bijvoorbeeld teamgenoten of trainers/leiders, of je commissie wil vergaderen, los dit dan digitaal op. Via bijvoorbeeld Skype kun je gemakkelijk (video)gesprekken voeren.

Wij vertrouwen erop dat een ieder begrip op kan brengen dat de veiligheid en gezondheid van ons allen voorop staat.

We zullen gezamenlijk de discipline op moeten brengen om de afspraken die de regering ons oplegt na te komen om de spreiding van dit Corona-virus tegen te gaan. 

Namens het STEVO bestuur

Eddy Droste, voorzitter

Inschrijving voetvolleytoernooi gestart vanaf 1 maart

01-03-2020

Vanaf 1 maart start de inschrijving voor het Wesselink Buunk Voetvolleytoernooi op za.13 juni.
Tot 1 april is de inschrijving voor teams van vorig jaar, daarna vrije inschrijving voor overige plekken.
Inschrijven kan via stevovoetvolley@hotmail.com

RSS Roof Safety Systems shirtsponsor van STEVO JO13-1

07-03-2020

Het Hardenbergse bedrijf RSS Roof Safety Systems, sinds kort in handen van STEVO voorzitter Eddy Droste is de nieuwe shirtsponsor van STEVO JO13-1. De onderneming maakt val beveiligingen voor hellende en platte daken. Het lichtgewicht aluminium hekwerk kan aan de dakrand worden gehaakt en steunt met een staander tegen de gevel. Het RSS valbeveiligingssysteem veroorzaakt geen schade aan de gevel en steunt niet op de grond. Het RSS systeem voor een hellend en plat dak is een gepatenteerd systeem en is gecertificeerd volgens de Europese norm.

Eddy Doste en ook jeugdvoorzitter Mark Haverkort en bestuurslid Mirjam Harmelink waren zaterdagmorgen op de Peuverweide aanwezig om aan de spelers van STEVO JO-13-1 de nieuwe shirts uit te reiken. Mark Haverkort was dankbaar en blij met de sponsoring en overhandigde Eddy Droste een mooi boeket bloemen.
De nieuwe shirts brachten meteen geluk want de wedstrijd tegen Oranje Nassau werd omgezet in een klinkende 4-2 overwinning.

Herman Middelkamp nieuwe trainer JO17-1.

27-02-2020

Herman Middelkamp wordt het aankomende seizoen (2020/2021) trainer van STEVO JO17-1. De TC-jeugd is zeer content met hem. Herman is reeds vele jaren actief in de voetbalwereld. Het is een ervaren trainer die zowel jeugd- als seniorenelftallen getraind heeft. Hij is o.a. jeugdtrainer geweest van Heracles JO15-1, RKSV Rijssen JO17-1, PH Almelo JO19-1, Voorwaarts Westerhaar JO19-1. Bij de senioren is Herman actief geweest als trainer van o.a. het 2e elftal van PH Almelo, Luctor et Emergo en Hellendoorn. Momenteel is hij trainer van het eerste elftal van Manderveen. Herman wil graag meer tijd maken om op de zondag zijn zoons te zien voetballen, vandaar dat hij de overstap van zondag senioren naar zaterdag jeugd maakt. TC-jeugd typeert hem als een trainer die veel ervaring en voetbalkennis heeft, en heeft er alle vertrouwen in dat hij mooie resultaten met JO17-1 gaat halen. Herman wordt komend seizoen geassisteerd door Niels Kreuwel en Wout Gehring .
We wensen hen hierbij alvast veel succes!


TC-Jeugd
Jeugdbestuur
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon