Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 16 December 2018 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuws

STEVO speelt zondag thuis de topper en derby tegen Rohda Raalte

10-12-2018

Wat een mooi affiche zondagmiddag op de Peuverweide. STEVO, de nummer vier speelt dan tegen de nummer  twee van de ranglijst Rohda Raalte. De Raaltenaren hebben twee punten voorsprong op STEVO. Winst is dus noodzakelijk voor de mannen van trainer Geert Veldhuis om Rohda voorbij te streven. Een hele opgave, maar het thuisvoordeel en veel supporters rond het veld moeten STEVO dat duwtje in de rug geven om met een goed resultaat van het veld te stappen. Wel zal het spelniveau van de laatste wedstrijden tegen Rigtersbleek en BWO omhoog moeten, anders wordt het misschien wel een kansloze missie tegen het gerenommeerde Rohda. In ieder geval hoeft de  STEVO selectie voor deze derby niet gemotiveerd worden.

Omvangrijk oefenprogramma STEVO-jeugd tijdens winterstop.

14-12-2018

Voor de STEVO-jeugd is tijdens de winterstop van de veldcompetitie een omvangrijk oefenprogramma vastgesteld door de beide wedstrijdsecretarissen Joost Kock en Joop Klein Haarhuis. De wedstrijden zijn te vinden in deze link Oefenprogramma

De laatste trainingen voor de jeugdafdeling zijn op woensdag 19 december..
Na de winterstop starten de trainingen voor alle jeugdteams weer op maandag 14 januari 2019.

Mocht een trainer afwijken van bovenstaande info, dan geeft hij dit door aan zijn team en de kantine beheerder!...

STEVO JO08-1 Team vd Week

14-12-2018

Beste STEVO supporters,

A.s. zondag 16 december 2018 zijn wij namens RKVV STEVO uitgenodigd om het team van de week te zijn. Daarom willen wij ons langs deze weg even voorstellen. Wij zijn het team van STEVO JO-8 1 en spelen elke zaterdagmorgen om de week thuis of uit. Wij bestaan uit een team van acht spelertjes. Elke woensdagavond trainen wij op het kunstgras van 18:00 uur t/m 19:00 uur. De trainer is Jarno Teikotte en leider is Remco Haarhuis.
Wij vinden het super leuk dat we deze week team van de week zijn! Een erg leuke en spontane activiteit van STEVO bij de thuiswedstrijden van de 1e selectie van STEVO.

Jaarafsluiting STEVO 2018 met LIVE artiest

08-12-2018

Op zondag 16 december 2018 speelt STEVO haar laatste wedstrijd van 2018 tegen de rood-gelen uit Raalte (Rohda Raalte). Een ware rood-gele derby. Daar het de laatste wedstrijd van ons eerste elftal is in 2018 wil we het jaar in onze kantine met een gezellig feestje afsluiten! Zangeres DEMI zal daarom na afloop van de derby in de kantine zorgen voor een meer dan gezellig einde van het jaar! Alle STEVO teams en -commissies zijn van harte uitgenodigd! KOMT ALLEN.

DEMI zingt met name Nederlandstalige- en Piraten nummers. Maar heeft ook een breed repertoire met Duitse Schlagers en Engelstalige meezingers. Het belooft een meer dan gezellige afsluiting van 2018 te worden.

Biografie DEMI

De laatste maanden is Demi Westerhof enorm gegroeid in de muziek. Van pop zingen en geen optredens naar vrolijke Nederlandse muziek en soms optredens. Wederom een hele switch in haar carrière. Maar ook een hele leuke switch als je ziet hoe enthousiast ze is op het podium. 

Demi Westerhof is geboren op 10-06-1998, vanaf jongs af aan zong ze altijd al mee met ‘’kinderenvoorkinderen’’ nummers. Daarom begon ze op haar twaalfde al met klassiek zangles. Op haar 13de begon ze met optreden, ze zong toen popmuziek. Wat ze toen die tijd nog heel eng vond. 

In het 3de schooljaar van de middelbare school wist ze zeker dat ze later door wou met optreden. Ze deed mee aan een schoolmusical en kreeg zoveel positieve reacties. 

Op dit moment zingt ze vooral in kroegen met Hollandse avonden, feesten en verjaardagen. Tegelijkertijd treden daar ook vaak andere Nederlandse zangers en zangeressen op. Ze zingt veel gezellige nummers zoals Marianne Weber, Dre Hazes, harten 10 en nog veel meer. Haar favoriete nummer is Die immer lacht van stereoact en kerstin ott, die zingt ze ook het meest. Ook zingt ze mooie rustige nummers en oude nummers voor oudere mensen. 

Onlangs heeft ze haar eerste nummer opgenomen in de studio. Ze hoopt dat ze in de toekomst nog meer optredens krijgt en aan mensen kan laten zien hoe leuk de Nederlandse muziek is en niet alleen voor ouderen leuk is. Ook hoopt ze nog meer nummers op te nemen.

STEVO 2 Herbstmeister

09-12-2018

Na de 0-3 overwinning zondagmorgen bij Twente 2 uit Goor is STEVO 2 "Herbstmeister" geworden. Op het elftal van trainer Niels Oude Tijdhof staat dit seizoen geen maat. Van de negen wedstrijden werden er acht gewonnen en 1 verloren. ook de doelpuntenmachine draait op volle toeren. Maar liefst 33 keer werd het net gevonden.
In de STEVO kantine op een groot spandoek laat STEVO 2 met de alles zeggende tekst weten "Hier regiert der STEVO 2 Herbstmeister 2018".

STEVO nadert koppositie na 0-1 winst bij BWO

09-12-2018

Na de 0-1 overwinning zondagmiddag in Hengelo tegen BWO nadert STEVO de koppositie in de eerste klasse. Lijstaanvoerder Rohda Raalte ging thuismet 1-2 onderuit tegen SC Bemmel, waardoor het verschil met de nieuwe nummer één SC Bemmel slechts drie punten is voor de ploeg van trainer Geert Veldhuis. Volgende week kan STEVO nog een hele goede stap zetten richting de top door op de eigen Peuverweide, in de derby, Rohda Raalte naar een nederlaag te spelen. Een heuse topper deze wedstrijd, die ongetwijfeld veel publiek op de been zal brengen. Afgaande op het spel van STEVO tegen BWO moet er wel uit een heel ander vaatje getapt worden tegen de Raaltenaren.

STEVO JO19-1 verliest met 1-3 van Voorwaarts Twello JO19-1.

08-12-2018

Op een winderige en natte Peuverweide moest STEVO JO19-1 zaterdagmiddag het onderspit delven tegen de leeftijdsgenoten van Voorwaarts Twello. Het werd 1-3 voor de gasten. Een verdiende overwinning uiteindelijk. In de rust was er nog de hoop dat een goed resultaat mogelijk moest zijn. Het stond toen namelijk nog 1-1, nadat Voorwaarts op 0-1 kwam maar Jelle Linneman in dezelfde helft met een prachtige goal de partijen weer op gelijke hoogte bracht. STEVO had in de tweede helft de wind in de rug en dat zou voordeel moeten opleveren.

Henk Droste JO-08 en JO-09 Toernooi op zaterdag 15 juni 2019

04-12-2018

De toernooicommissie van R.K.V.V. STEVO Jeugd organiseert op zaterdag 15 juni 2019
voor de drieëntwintigste keer het jaarlijkse Henk Droste JO8-JO9 toernooi. Ook deze keer wordt het toernooi financieel ondersteund door Slagerij Hemmer.
Verenigingen uit de buurt zijn inmiddels uitgenodigd met één of meerdere teams aan het toernooi deel te nemen. Voor de deelnemende clubs zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit. Elk team dat meedoet krijgt na afloop een beker uitgereikt.
Verenigingen die een uitnodiging hebben ontvangen worden verzocht het bijgevoegde antwoordformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

STEVO doet mee aan 36e Midwinter Futsal Toernooi op 2e Kerstdag.

02-12-2018

Een selectie van STEVO spelers zal ook dit jaar meedoen aan het 36e Midwinter Futsal Toernooi op 2e Kerstdag 26 december, waarvan de organisatie andermaal in handen is van SV Vasse. Op het telkenjare druk bezochte toernooi, in Sporthal De Vlaskoel deze keer, strijden 9 voetbalclubs uit de gemeente Tubbergen mee met voor de hoogste eer. Tevens vindt traditioneel de uitreiking plaats van de zilveren schoen, voor de meest sportieve vereniging van het afgelopen voetbalseizoen.
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon