Volgende wedstrijd STEVO 1
Dinsdag 19 Juni 2018 - 19:15
 vs 

STEVO Nieuws

Nieuwstad/Plan Hutten winnaar wijkvoetbal in Geesteren.

14-06-2018

Nieuwstad/Plan Hutten is winnaar geworden van het wijkvoetbaltoernooi in Geesteren, de afgelopen twee weken op de velden van STEVO. In de finale versloeg Nieuwstad/Plan Hutten de voetballers van Dorp Oost/West met 3-2. Grote man bij Nieuwstadt/Plan Hutten was Jorn Weerink, die alle drie treffers voor zijn rekening nam. Eerst uit een strafschop de 1-0.  Bob Klein Haarhuis van Dorp Oost/West zette de partijen vervolgens weer op gelijke hoogte 1-1, na goed voorbereidendend werk van Joris Klein Haarhuis.

Good Old Charel Nijhuis zette Dorp Oost/West vervolgens op een 1-2 voorsprong, tevens de ruststand. Na de onderbreking was het opnieuw Jorn Weerink, die zijn sterke optreden beloond zag met een doelpunt 3-2, tevens de winnende treffer voor Nieuwstad/Plan Hutten in deze finale.

Wesselink-Buunk Toernooi niet meer weg te denken bij STEVO

10-06-2018

Het Wesselink-Buunk voetvolleytoernooi, afgelopen zaterdagmiddag op sportpark de Peuverweide, is niet meer weg te denken op de activiteitenkalender van voetbalvereniging STEVO.  De zesde editie overtrof opnieuw alle verwachtingen. De zestig teams op het hoofdveld van de Peuverweide zorgden onder zomerse weersomstandigheden voor een prachtig verloop, waarin de vier van Magic Four met Thijs Masselink, Niels Keppelink, Onno Leus en Robert Hegeman aan het eind de beker omhoog mochten houden. Zij werden namelijk de winnaar. De mannen van Net Niet met Thomas Steggink, Justin Oude Booijnk en Wout Gehring speelden ook heel goed deze dag, maar tegen het geweld van Magic Four waren ze niet opgewassen.

Inleveren tenues en materiaal jeugd op zaterdag 23 juni

21-05-2018

Het seizoen loopt ten einde, daarom doen  wij een oproep aan alle leiders en trainers van onze jeugdteams om op onderstaande  datum en tijd  de kleding- trainingspakken - inloopshirts - tassen  en materiaal-ballen-hesjes ( gewassen) watertassen en sleutels van de kooien in te leveren bij onze kleding en materiaal commissie, in ons clubgebouw.
Willen julie de teamtassen goed inventariseren zodat alle  shirts en keeperstenues  schoon  ingeleverd worden.

Rob Rekers wint eredivisiepoule bij STEVO.

03-06-2018

Rob Rekers is winnaar geworden van de eredivisiepoule bij STEVO. Een seizoen lang kon een voorspelling worden gedaan op de wedstrijden in de eredivisie en dat ging Rob heel goed af, zoals hem dat eigenlijk al jaren goed afgaat. Rob is steevast voor in het klassement te vinden.

Martijn Mensen legde dit jaar beslag op de tweede plaats, met slechts drie punten achterstand op Rob Rekers. Martijn al jaren niet meer in woonachtig in Geesteren, is nog wel altijd geïnteresseerd in de verrichtingen van STEVO en doet altijd mee met de eredivisiepoule van STEVO.

Prima verloop STEVO Henk Droste JO08/09 toernooi

02-06-2018

Uitslagen -  Ondanks dat het weer wat minder was dan de afgelopen dagen, vooral s’morgens, in de middag was het droog, kan de organisatie Nick Harmelink en Joost Kock tevreden terugkijken op het 22e Henk Droste JO08/09 toernooi, de hele zaterdag op de Peuverweide. Daar kon de afzegging van enkele teams geen afbreuk aan doen. Al vroeg was het een drukte van belang toen de deelnemende verenigingen, waaronder zelfs een team uit Belgie zich melden bij het secretariaat.

Na een kort welkomstwoord werden de wedstrijden, gadegeslagen en aangemoedigd door vele ouders, in een strak schema afgewerkt.  Niet tevergeefs dat aanmoedigen, er werd fel gestreden om de eerste plek die recht gaf op de grootste beker.

JO08-1 tweede bij finale wedstrijden KNVB beker

02-06-2018

Een mooie tweede plek zaterdagmorgen voor STEVO JO08-1 bij de finalewedstrijden van het KNVB bekertoernooi in Drempt. Tegen NEO JO08-1 werd nipt met 4-3 verloren. Na een 2-0 achterstand kwam STEVO nog terug tot 2-2, maar het lukte net niet om NEO naar een nederlaag te spelen. Desondanks een super prestatie van een super team.
Op de foto's de spelertjes en begeleiding van STEVO JO08-1 met de dik verdiende medaille.
 

STEVO JO10-2 KAMPIOEN ZONDER TE SPELEN.

01-06-2018

Update: 
 Het STEVO JO10-2 team is zaterdagmiddag op de Peuverweide gehuldigd voor het kampioenschap wat deze week, zonder zelf te spelen, werd binnengehaald en waar elders op deze pagina al verslag is gedaan door Marcel Paus. Na een vriendschappelijk onderling potje voetbal riep jeugdvoorzitter Erik Kottink de kampioen, spelers en begeleiding, bij elkaar. Na mooie woorden voor de geleverde prestatie, werden de medailles omgehangen en een presentje uitgereikt door Mirjam Harmelink en Nico Wermelink van het jeugdbestuur.

( Van Marcel Paus) - Na het kampioenschap in het najaar in de 2e klasse mocht STEVO JO10-2 het gaan laten zien in de 1e klasse. Door in de 2e klasse ongeslagen kampioen te zijn geworden, werd er wel rekening mee gehouden dat er nu wel een aantal nederlagen ingecalculeerd moesten worden. Maar zie daar, JO10-2 heeft vanaf de eerste wedstrijd constant bovenaan meegedraaid. Op de helft van de competitie moest de boel weer even op scherp gezet worden. De jongens gingen de wedstrijden in met het gevoel, we winnen toch wel. Prompt werden er 2 nederlagen geleden.

Loop en coördinatietraining STEVO met Fyon Geesteren succesvol.

01-06-2018

Dit jaar is er voor het derde seizoen op rij bij de STEVO een looptrainer aangesteld. Tegenwoordig schenkt elke trainer bij STEVO aandacht aan loop- en coördinatieoefeningen, desondanks blijven er enkele talentvolle jongens en meiden achter, waardoor deze voetballers zich net te weinig ontwikkelen op het gebied van coördinatie, mobiliteit en snelheid, ook kan een slechte techniek leiden tot blessures op lange termijn.

Om die reden is STEVO vanaf 22 maart voor de derde keer een looptraining gestart, en hebben Justin Beernink (Fysiotherapie Fyon Geesteren) samen met Thijs Beernink (student Fysiotherapie) bereid gevonden om deze looptraining te geven.
combiglas Hemmer schildersbedrijf Jeugdsponsor Cafe Steggink