Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 27 Mei 2018 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuws

Zaterdag 'the final countdown' voor drie jeugdteams bij STEVO

23-05-2018

Nadat we vorige week zaterdag al tot "Super SATURDAY' hadden verklaard, is het komende zaterdag 'the final countdown' voor STEVO JO13-1G, STEVO JO17-1 en STEVO JO19-1.

Ze wonnen vorig weekend alle drie hun belangrijke wedstrijden en kunnen nu de kroon op het werk zetten, ofwel kampioen worden.

Voor STEVO JO13-1G moet dat zaterdag om 11:00 uur in Vriezenveen tegen DETO JO13-1 gebeuren. DETO staat laatste in de eerste klasse en deze klus mag eigenlijk geen problemen opleveren voor de ploeg van trainer Robert Paus.
We zullen de verrichtingen voor de thuisblijvers live verslaan via ons twitterkanaal twitter.com/rkvvstevo .

Dat geldt ook voor de kampioenswedstrijd in de eerste klasse van STEVO JO17-1, die in Vroomshoop om 12:30 uur de leeftijdsgenoten van de Vr.Boys moeten verslaan, de nummer tien op de ranglijst, maar desondanks geen gemakkelijke opgave. We denken daarbij evven terug aan het duel van STEVO JO19-1 twee weken geleden in Vroomshoop, toen onverwacht verloren werd van Vr.Boys JO19-1. De ploeg van trainer Albert Olde Rikkert is dus gewaarschuwd.

Als laatste volgen we zaterdagmiddag de verrichtingen van ons vlaggenschip bijvan de STEVO jeugd, het JO19-1 elftal van trainer Alfons Kruiper. In de derby in Harbrinkhoek moet MVV '29 JO19-1 naar een nederlaag worden gespeeld wil STEVO kampioen worden van de hoofdklasse. De aanvang is om 15:00 uur.
Volgens de laatste berichten gaan de Harbrinkhoekers zich terdege voorbereiden op het duel en mag STEVO een heet middagje verwachten.

3e Periode lonkt voor eerste selectie STEVO.

22-05-2018

Voor STEVO trainer Geert Veldhuis en zijn mannen lonkt zondag in Nijmegen de 3e periodetitel. Directe concurrent NEC moet verslagen worden. Beide ploegen hebben in de 3e periode 14 punten uit 8 wedstrijden. Dat hier een wedstrijd op het scherpst van de snede gespeeld gaat worden lijkt wel duidelijk.

STEVO kan heel onbevangen de Nijmegenaren tegemoet treden, nu het verzekerd is van klassenbehoud. Voor NEC geldt hetzelfde. Alleen de periodetitel staat voor de beide ploegen nog op het spel in deze laatste wedstrijd.

STEVO bewaart goede herinneringen aan NEC. Op een ijs- en ijskoude 25 februari, versloeg STEVO op het kunstgrasveld van de Peuverweide NEC verdiend met 3-0. Het was ook het begin van een heel goede reeks van STEVO.

Henk Droste F-toernooi op zaterdag 2 juni

11-01-2018

De toernooicommissie van de STEVO-Jeugd organiseert zaterdag 2 juni 2018 voor de tweeëntwintigste keer haar jaarlijkse Henk Droste JO8-JO9 toernooi. Het toernooi wordt opnieuw
financieel ondersteund door Slagerij Hemmer te Geesteren.

Verenigingen uit de buurt hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen om met één of meerdere teams aan het toernooi deel te nemen. Er zijn voor de deelnemende verenigingen geen kosten aan verbonden. Voor elk team is er na afloop een beker beschikbaar.
De Toernooicommissie verzoekt de verenigingen die uitgenodigd zijn vriendelijk om het bijgevoegde antwoordformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

STEVO JO19-1 en STEVO JO17-1 in de herkansing voor kampioenschap

20-05-2018

STEVO JO19-1 en STEVO JO17-1 gaan volgende week in de herkansing voor het kampioenschap in respectievelijk de hoofdklasse en eerste klasse. Ondanks de winst van de beide elftallen kon de vlag nog niet in top, omdat de concurrentie ook nog een kans heeft op de titel, hoewel die relatief klein is. STEVO JO19-1 won met maar liefst 17-0 van De Tubanters, maar doordat naaste belager FC Zutphen met 3-1 van SVZW won, moet de ploeg van trainer Alfons Kruiper volgende week zaterdag in Harbrinkhoek MVV '29 zien te verslaan. Een prachtig affiche bij de hoogste jeugdteams van STEVO en MVV '29, waar de druk dus wat hoger ligt bij de ploeg uit Geesteren.

Afsluiting STEVO-jeugd t/m/ JO15 op vrijdag 8 juni.

22-05-2018

Vrijdagavond 8 juni vind de jaarlijkse afsluiting t/m/ JO15 plaats. Deze avond is een jaarlijks groot succes, waar vele leden en familie leden op af komen. De jongste jeugd, van F league tot en met JO 11, krijgen de gelegenheid om tegen de ouders te gaan voetballen. JO 13 tot en met JO 15 gaan die avond Voetje volley spelen.

Leiders en trainers krijgen volgende week nadere informatie, de aanvang van de avond zal naar verwachting 18.30 uur zijn.

 

Wesselink-Buunk voetvolleytoernooi opnieuw met deelname van 60 teams

21-05-2018

Sportpark de Peuverweide in Geesteren is zaterdag 9 juni het decor van het zesde voetvolleytoernooi onder auspiciën van voetbalvereniging STEVO.

Sponsor
Voor de tweede keer wordt het toernooi afgewerkt onder de naam van sponsor Wesselink Buunk Service Onderhoud Installatie uit Enschede.
Gerard Wesselink en Nico Buunk zijn eigenaar van het jonge bedrijf dat in 2013 begonnen is met zes monteurs. ‘We werkten toen met acht man in totaal’, herinnert Gerard Wesselink zich nog. Inmiddels heeft Wesselink-Buunk 75 mensen in dienst!’, zegt Nico Buunk.
Op het voetvolleytoernooi van 9 juni komt Wesselink-Buunk met een eigen team uit, waar het hoopt hoge ogen te gooien. De organisatie wenst hen daarbij alle succes toe en is maar wat blij met deze sponsor.

Inleveren tenues en materiaal jeugd op zaterdag 23 juni

21-05-2018

Het seizoen loopt ten einde, daarom doen  wij een oproep aan alle leiders en trainers van onze jeugdteams om op onderstaande  datum en tijd  de kleding- trainingspakken - inloopshirts - tassen  en materiaal-ballen-hesjes ( gewassen) watertassen en sleutels van de kooien in te leveren bij onze kleding en materiaal commissie, in ons clubgebouw.
Willen julie de teamtassen goed inventariseren zodat alle  shirts en keeperstenues  schoon  ingeleverd worden.

STEVO blijft eerste klasser na 2-2 tegen Rohda Raalte

20-05-2018

STEVO blijft ook volgend seizoen uitkomen in de eerste klasse, na het 2-2 gelijke spel van zondagmiddag tegen het sterke Rohda Raalte. Een fantastische prestatie van de ploeg van trainer Geert Veldhuis. Handhaving, daar zag het voor de winterstop geheel niet naar uit. STEVO bivakkeerde onderin en maar weinigen gaven nog een cent voor STEVO in de tweede seizoenshelft.

Hoe anders kan het verkeren. De selectie stak de koppen bij elkaar en de puntjes werden op de spreekwoordelijke i gezet. Zeggen waar het op staat zonder iemand te beschadigen. Het was niet tegen dovemansoren gericht. De selectie trainde harder, feller en met volle overgave. Het was de ommekeer.

Wesselink-Buunk wederom sponsor van het voetvolleytoernooi bij STEVO.

18-05-2018

Zaterdag 9 juni vindt op de Peuverweide alweer het zesde voetvolleytoernooi plaats. Voor het tweede jaar vernoemd naar de sponsor Wesselink-Buunk Service Onderhoud en Installatie uit Enschede.

We stellen u de sponsor graag nog een keer voor.

Gerard Wesselink en Nico Buunk zijn eigenaar van een jong bedrijf dat in 2013 begonnen is met zes monteurs. ‘We werkten toen met acht man in totaal’, herhinnert Gerard Wesselink zich nog. Inmiddels heeft Wesselink-Buunk 75 mensen in dienst!’, zegt Nico Buunk.

Wesselink-Buunk is vooral een installerend onderhoudsbedrijf. Voornamelijk voor woningbouwverenigingen of verenigingen van eigenaren en dan in de hele regio. Daarnaast is het bedrijf actief in het gehele land met projectmatige werkzaamheden.
combiglas Hemmer schildersbedrijf Jeugdsponsor Cafe Steggink