Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 20 Januari 2019 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuws

Omvangrijk oefenprogramma STEVO-jeugd tijdens winterstop.

14-12-2018

Voor de STEVO-jeugd is tijdens de winterstop van de veldcompetitie een omvangrijk oefenprogramma vastgesteld door de beide wedstrijdsecretarissen Joost Kock en Joop Klein Haarhuis. De wedstrijden zijn te vinden in deze link Oefenprogramma

De laatste trainingen voor de jeugdafdeling zijn op woensdag 19 december..
Na de winterstop starten de trainingen voor alle jeugdteams weer op maandag 14 januari 2019.

Mocht een trainer afwijken van bovenstaande info, dan geeft hij dit door aan zijn team en de kantine beheerder!...

Spelregelbewijs seizoen 2019/20; je kunt al starten!

13-01-2019

(Van de KNVB) - Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB tijdens seizoen 2014/’15 het spelregelbewijs ingevoerd. Door het behalen van het spelregelbewijs zijn meer voetballers beter op de hoogte van de regels, begrijpen en accepteren zij waarom bepaalde beslissingen worden genomen en kunnen zij de regels ook beter toepassen tijdens het spel.
Voor spelers en speelsters geboren in het jaar 1998, 1999, 2000 en 2001 was het eerder verplicht om het spelregelbewijs te halen. Dit seizoen zijn de leden geboren in het jaar 2002 aan de beurt om het spelregelbewijs te halen.

Johan Brughuis benoemd tot lid van verdienste op nieuwjaarsreceptie

06-01-2019

Johan Brughuis is zondagmorgen tijdens de nieuwjaarsreceptie in het clubgebouw van STEVO door voorzitter Eddy Droste benoemd tot lid van verdienste. Johan, die ook als jubilaris werd gehuldigd voor 50 jaar lidmaatschap van STEVO, kreeg de versierselen bij de benoeming opgespeld door de STEVO-preses, die woorden te kort kwam om de verdiensten van deze clubman op te sommen. Johan was zichtbaar verrast, maar zeker niet minder blij. Dat de benoeming hem ten volle toekwam werd door de aanwezigen met een daverend applaus onderstreept. 
Er werden meerdere leden gehuldigd op de nieuwjaarsreceptie, die heel druk bezocht werd en waar de STEVO voorzitter een warm pleidooi hield voor de nieuw te bouwen basisschool, om die vooral naar de sport te brengen, lees bij de sporthal, sportpark de Peuverweide en tennisbaan De Bekkelweide.

STEVO vierde op gemeentelijk futsal-toernooi

27-12-2018

STEVO is Tweede Kerstdag als vierde geëindigd op het gemeentelijk futsal-toernooi in sporthal De Vlaskoel. Om plek drie verloor het tegen SV Vasse met 3-2. De organiserende vereniging SV Vasse mocht het team van TVC ’28 als winnaar uitroepen.  Het werd 6-2 in de finale tegen MVV ’29.  Daarmee prolongeerden de Tubbergenaren hun titel van vorig jaar.

STEVO begon in de poule met een 1-0 overwinning tegen MVV ’29. Roy Wigger was de doelpuntenmaker. Tegen het team van De Tukkers moesten de mannen van coach Alfons Kruiper met 2-1 het onderspit delven. Voor STEVO scoorde opnieuw Roy Wigger. In de laatste poulewedstrijd tegen Reutum was Remon Kruiper op schot. In de met 4-1 gewonnen wedstrijd maakte hij alle doelpunten voor STEVO.

Het kan verkeren….

23-12-2018

Het zal de echte (amateur)voertballiefhebber deze week niet zijn ontgaan: FC Lienden stopt per direct met Tweede Divisievoetbal. Je zou deze mededeling van de voorzitter van de voetbalvereniging verwachten, maar niets is minder waar. De mededeling komt van “het bestuur van de Stichting Voetbal Ondersteuning FC Lienden”. Hoe verzin je het? De KNVB staat er bij en kijkt er (ongetwijfeld tandenknarsend) naar. Weer een vereniging zonder fatsoenlijke basis waar een eerste elftal met veel geld opstormt naar de top en uiteindelijk net zo snel weer in elkaar stort op moment dat de geldkraan dicht gaat. De lijst met verenigingen is zo onderhand eindeloos.

Niels oude Tijdhof stopt na 2018-2019

23-12-2018

Trainer van de STEVO B-selectie heeft onlangs aangegeven dat hij na dit seizoen gaat stoppen bij STEVO. De oefenmeester is aan zijn tweede seizoen bij STEVO bezig en staat met STEVO 2 op een prachtige 1ste plaats in de reserve eerste klasse en mag zich daarmee "Wintermeister" noemen.

Niels oude Tijdhof heeft het STEVO bestuur en de TC aangegeven dat hij na 10 jaar als trainer van tweede elftallen (SDC, Rigtersbleek en STEVO) toe is aan een nieuwe uitdaging. Zijn ambitie is om vanaf het seizoen 2019/2020 een eerste elftal te gaan coachen/trainen. STEVO vindt het bijzonder jammer dat deze top-trainer de club gaat verlaten, maar denkt dat Niels bij elk eerste team de successen kan evenaren die hij in al die jaren als tweede trainer heeft geëtaleerd. STEVO gunt hem deze ambitievolle stap, maar laat een traantje naar aanleiding van zijn vertrek.

STEVO hoopt echter met een traantje afscheid te mogen nemen van Niels oude Tijhof als hij aan het einde van dit seizoen de ingeslagen weg doortrekt en met STEVO 2 promotie kan afdwingen naar de reserve hoofdklasse. Wat een prachtige afsluiting zou dat zijn!

STEVO 2 Herbstmeister

09-12-2018

Na de 0-3 overwinning zondagmorgen bij Twente 2 uit Goor is STEVO 2 "Herbstmeister" geworden. Op het elftal van trainer Niels Oude Tijdhof staat dit seizoen geen maat. Van de negen wedstrijden werden er acht gewonnen en 1 verloren. ook de doelpuntenmachine draait op volle toeren. Maar liefst 33 keer werd het net gevonden.
In de STEVO kantine op een groot spandoek laat STEVO 2 met de alles zeggende tekst weten "Hier regiert der STEVO 2 Herbstmeister 2018".

Henk Droste JO-08 en JO-09 Toernooi op zaterdag 15 juni 2019

04-12-2018

De toernooicommissie van R.K.V.V. STEVO Jeugd organiseert op zaterdag 15 juni 2019
voor de drieëntwintigste keer het jaarlijkse Henk Droste JO8-JO9 toernooi. Ook deze keer wordt het toernooi financieel ondersteund door Slagerij Hemmer.
Verenigingen uit de buurt zijn inmiddels uitgenodigd met één of meerdere teams aan het toernooi deel te nemen. Voor de deelnemende clubs zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit. Elk team dat meedoet krijgt na afloop een beker uitgereikt.
Verenigingen die een uitnodiging hebben ontvangen worden verzocht het bijgevoegde antwoordformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Schema's bekend gesprek vrijwilligerscommissie

02-12-2018

Zoals eerder al op onze webiste vermeld, gaat de vrijwilligerscommissie weer om tafel met de teams. We willen graag in gesprek met onze leden, of hun ouders, om te bespreken wat er speelt en waar zij zich eventueel voor in willen zetten binnen onze vereniging. 

Onderstaand schema is gemaakt voor de diverse bijeenkomsten. De tijden zijn zoveel mogelijk gepland voor of na een wedstrijd of training. We willen de leiders vragen om hun spelers, of hun ouders, hiervan op de hoogte te stellen. We stellen het op prijs dat op de genoemde momenten in het schema het team, of de ouders, zo compleet mogelijk aanwezig zijn. 
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon