Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 04 Oktober 2020 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuws

Sportprotocol van de Rijksoverheid vanaf 29 september

29-09-2020

  *   Vanaf 29 september 18 uur is publiek 3 weken niet meer toegestaan bij sportactiviteiten. Dat geldt zowel voor professionele sportwedstrijden als voor amateurwedstrijden.

  *   Vanaf 29 september 18 uur gaan sportkantines tijdelijk dicht.

Zijn wedstrijden en toernooien  toegestaan?
Sinds 1 juli zijn wedstrijden, toernooien en evenementen weer toegestaan, zowel binnen als buiten. Maar vanaf 29 september 18 uur mag daar geen publiek meer bij zijn.

Geldt het verbod op toeschouwers bij zowel amateurwedstrijden als profsportwedstijden?
Ja. Het verbod op toeschouwers geldt voor alle sportwedstrijden.

Waarom is publiek niet meer toegestaan?
De besmettingscijfers zijn zo zorgwekkend dat grote groepen mensen niet meer bij elkaar kunnen komen. Dat geldt ook voor sportpubliek.

Mogen ouders naar sportwedstrijden van kinderen komen kijken?
Nee. Dat mag vanaf 29 september niet meer. Het doel is om de sportbeoefening zoveel mogelijk door te laten gaan, zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen. Daarom zijn toeschouwers niet meer toegestaan. Dat geldt ook voor ouders die naar hun sportende kind willen kijken.

Geldt de maximale gezelschapsgrootte van 4 personen voor de sport?
Nee, sportbeoefening is uitgezonderd. Een sportteam mag dus bij elkaar komen voor trainingen en wedstrijden. Na afloop geldt de maximale gezelschapsgrootte van 4 personen voor sporters vanaf 18 jaar wel.
Geldt de maximale gezelschapsgrootte van 4 personen na het sporten voor ook voor jongeren?
De regels voor maximale samenkomst- en gezelschapsgrootte gelden niet voor kinderen tot en met 12 jaar. Voor jongeren van 13 jaar en ouder gelden de maatregelen wel. Dus ook na het sporten.

Geldt de maximale samenkomst van personen ook voor de sport?
Nee. Sportbeoefening is uitgezonderd van de maximale samenkomst van 30 personen binnen en 40 personen buiten. Na afloop van de sportbeoefening geldt dit wel. Dus het is de bedoeling dat je na afloop van de wedstrijd de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaat.
Kunnen wedstrijden en competities nu nog wel doorgaan?
Het is aan de sportsector om te bepalen welke consequenties de maatregelen hebben voor het doorgaan van wedstrijden en competities.
Mogen sporters die klaar zijn met hun wedstrijd of training blijven kijken naar een andere training of wedstrijd?
Nee. Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie te verlaten.
Ik rijd mijn kind (t/m 17 jaar) naar een uitwedstrijden. Ben ik dan een toeschouwer?
Nee. Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.
Ik rijd mijn kind (t/m 17 jaar) naar een training of thuiswedstrijd. Mag ik blijven kijken?
Nee. Als uw kind sport op de eigen sportaccommodatie, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.
Ik heb mij ingeschreven om aan een sportevenement deel te nemen. Kan ik mijn geld terugkrijgen als dat niet door kan gaan?
Neem contact op met de organisator. Vaak staat hierover iets in de algemene voorwaarden. In de algemene voorwaarden mag niet staan dat u helemaal geen recht op geld terug zou hebben.
Mogen kinderen die geen lid zijn van een club ook op de sportaccommodaties sporten?
Ja, kinderen en jongeren moeten zoveel mogelijk de kans krijgen om mee te doen. Ook als ze geen lid zijn van een vereniging. NOC*NSF en de sportbonden geven aan hoe kinderen veilig op sportaccommodaties kunnen sporten. Bekijk het Protocol verantwoord sporten kinderen en jeugd op de website van NOC*NSF.
Door het coronavirus ben ik (een groot deel van) mijn inkomsten verloren en kan ik de sportcontributie van mijn kinderen niet meer betalen. Kan ik hier financiële ondersteuning voor aanvragen?
Ja, dat is mogelijk. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar die om financiële redenen niet kunnen sporten of geen lessen kunnen volgen bij bijvoorbeeld een theaterclub, dansschool of muziekschool. Ga voor meer informatie naar de ouderpagina van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.
Binnen en buiten sporten
Is het weer toegestaan om zowel binnen als buiten te sporten?
Ja, sinds 1 juli is normaal spelcontact toegestaan voor alle leeftijden. Voor en na het sporten geldt voor volwassenen vanaf 18 jaar: houd 1,5 meter afstand. Dit geldt bijvoorbeeld in de kantine, maar ook voor toeschouwers op de tribune en rond het sportveld.
RIVM heeft een generiek kader coronamaatregelen opgesteld. Het kader geeft adviezen hoe ondernemingen en organisaties zich kunnen houden aan de Nederlandse maatregelen vanuit de Rijksoverheid.
De basisregels zijn:
  *   Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  *   Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten).
  *   Probeer drukte te vermijden.
  *   Was vaak je handen.
Is het de bedoeling dat sportaccommodaties hun terrein ook openstellen voor mensen die geen lid zijn van de club?
Het kabinet heeft opgeroepen om ook mensen te ontvangen die geen lid zijn. Het verschilt per sportaanbieder of dit ook mogelijk is. Meld u bij de sportaanbieder om te zien welke mogelijkheden er voor u zijn. NOC*NSF en de sportbonden laten via hun websites weten  hoe het sporten op een veilige manier kan. Bekijk het Protocol verantwoord sporten kinderen en jeugd op de website van NOC*NSF.
Kan het virus doorgegeven worden via zweet?
Het virus wordt niet via zweet doorgegeven. Door hoesten en niezen komt het virus uit neus, keel of longen naar buiten. Via kleine druppeltjes komt het virus in de lucht.
Wordt het virus doorgegeven als ik dezelfde sporttoestellen als een rekstok of bank gebruik?
De kans dat u besmet raakt doordat u een sporttoestel en sportattributen aanraakt, is heel klein, maar niet uitgesloten. Wel neemt het aantal virusdeeltjes heel snel af buiten het lichaam. Desinfecteer sportmaterialen en was regelmatig uw handen wassen. Een oppervlak dat mogelijk besmet is, kun je eenvoudig reinigen met een gewoon schoonmaakmiddel.
Hoe lang het virus op sportmiddelen overleeft, hangt af van het materiaal, de temperatuur en de luchtvochtigheid. Zo overleeft het virus in het algemeen beter op harde en gladde materialen zoals plastic, metaal en glas. En minder goed op poreuze oppervlakken zoals papier en karton.
Kan ik contributie of lesgeld terugvragen van mijn vereniging of fitnessclub of andere sportaanbieder?
Dat ligt aan de afspraken die u met uw vereniging of club heeft. Informeer daarom bij uw sportaanbieder welke afspraken er zijn rondom de contributie of het abonnementsgeld.
Wanneer mag tijdens het sporten nou precies de 1,5 meter losgelaten worden?
In principe geldt de 1,5 meter afstand ook voor volwassen sporters. Alleen wanneer dit de normale sportbeoefening in de weg staat, kan tijdelijk de 1,5 meter afstand losgelaten worden. Dit geldt bijvoorbeeld voor sporten als judo, maar ook voor voetbal of hockey. Voor sporten waarvoor de 1,5 meter afstand geen belemmering is, blijft de maatregel van kracht. Dit geldt ook voor alle activiteiten buiten het normale spelcontact om, zoals de warming-up, de teambespreking of de nazit in de kantine.

STEVO toont veerkracht in de 2e helft tegen  BVC '12

27-09-2020


STEVO heeft zondagmiddag op de Peuverweide tegen BVC '12 in de tweede helft eindelijk zijn ware gezicht weer eens laten zien en veerkracht getoond. Na een 0-2 achterstand bij rust stond er na 90 minuten een 3-2 overwinning op het scorebord. 
Ja eindelijk konden de handen weer eens de lucht in bij de supporters van STEVO. Het was lang geleden. Kunnen we het nog wel na al die nederlagen in de voorbereiding en vorige week in de eerste competitiewedstrijd tegen TVC '28. Dit was de grote vraag in de laatste weken bij velen die de rood-gelen een warm hart toedragen. Het bevestigende antwoord van de ploeg van trainer Otto Krabbe kwam in de tweede helft tegen BVC. Alle schroom werd afgeworpen en toen bleek ook dat STEVO het nog wel degelijk kan. 
Het spook op de Peuverweide ontwaakte volledig uit zijn slaap en BVC werd de duimschroeven aangedraaid. De voorwaartsen van trainer Krabbe werden regelmatig in stelling gebracht, zoals de supporters dat graag zien. Bij tijd en wijle was het weer ouderwets smullen van de aanvalsgolven van STEVO. 
De supporters willen thuis spektakel en vermaakt worden en dat is in de tweede helft tegen BVC volledig gelukt. Blije gezichten dan ook na afloop bij de spelers en STEVO-aanhang. 
Vergeten was de eerste helft waarin STEVO nog wel redelijk begon, maar moest toezien dat de doelpunten wel heel makkelijk werden weggegeven. Bij de  Nijmegenaren leefde na de 0-2 voorsprong waarschijnlijk de gedachte dat het kat in het bakkie was deze middag. Dus niet, want op de Peuverweide kan het spoken en juist op tijd kreeg STEVO de vleugels waarnaar het zocht.  Eerst Ingmar Reinerink die bij een corner naar voren werd gedirigeerd en op aangeven van Roy Wigger succesvol met het hoofd afrondde. 
Het smaakte naar meer en STEVO ging nu ook nadrukkelijk op jacht naar de gelijkmaker. 
Die kwam van de voet van Maarten Gelhever. Op zo'n twintig meter van het doel liet hij de keeper van BVC volledig kansloos. Al het venijn werd in het schot gelegd en Maarten ging volledig uit zijn dak na de treffer. 
STEVO wilde meer dan een gelijkspel en de spelers op de flanken Mauro Plegt en Roy Wigger werden veelvuldig in stelling gebracht. BVC zette hier maar weinig tegenover in de tweede helft. Bij één van de zoveelste aanvalsactie werd Roy Wigger beloond. Eerst nog kon de keeper van BVC redding brengen op zijn inzet, maar bij het loslaten van de bal was Roy er als de kippen bij om het leer alsnog over de doellijn te werken. 
De baas op de Peuverweide was weer STEVO en de 3-2 voorsprong kwam niet meer in gevaar in de resterende tijd. De overwinning op BVC smaakt naar meer. Volgende week opnieuw een thuiswedstrijd voor STEVO. Het Huissense RKHVV komt naar Geesteren. 
Deze tegenstander moet ook bestreden worden met het voetbal wat STEVO in de tweede helft liet zien tegen BVC en waar we in al die jaren groot mee zijn geworden. Dan kan ook deze hobbel genomen worden. 
De aanvang is zondagmiddag om 14:00 uur.

Prima herstel STEVO JO19-1 tegen De Zweef  JO19-1, 4-1

26-09-2020

STEVO JO19-1 heeft zich prima hersteld van de nederlaag vorige week tegen De Tukkers. Op het hoofdveld van de vertrouwde Peuverweide werd het 4-1 voor de ploeg van trainer Peter Voshaar. Een verdiende overwinning,  zo mag gerust gezegd worden. 
De uitslag viel wat betreft de verhoudingen in het veld misschien iets te hoog uit, maar dat interesseerde niemand bij de thuisploeg na 90 minuten. Een resultaat bij het hardwerkende STEVO, daar ging het om deze middag. Dit, om niet al vroeg in het seizoen op achterstand te geraken. Die missie werd volbracht en daarom lachende en vrolijke gezichten bij de spelers en begeleiding na afloop. 
STEVO kwam nog wel op een 0-1 achterstand in de eerste helft door een strafschop, nadat een speler van De Zweef onderuit werd gehaald in de zestien. STEVO was niet van slag door deze achterstand en kwam nog voor rust op gelijke hoogte. De kopsterke Bram Tibbe was succesvol met zijn hoofd uit een corner.  
STEVO ging hierna in het eerste bedrijf wel slordig om met de kansen die er wel degelijk waren.  Gelukkig kwam het alsnog het goed in de tweede helft. De Zweef voetbalde aardig mee, maar STEVO ging het best om met de mogelijkheden. 
Sem Stokkelaar kreeg met zijn 2-1 de handen de lucht in bij medespelers en het thuispubliek. Het vertrouwen werd versterkt en nadat eerst nog een goal van Jan Hemmer werd afgekeurd en daarna STEVO goed weg kwam bij een bal die van de eigen doellijn werd gekeerd, was het invaller Koen Haverkort die de elf van trainer Peter Voshaar op 3-1 zette. De goal ging overigens vooraf van goed voorbereidend werk van Joes Masselink.  
De Zweef was in de resterende tijd niet meer in staat het tij te keren en Jan Hemmer zag zijn kans schoon om de eindstand op 4-1 te bepalen. 
Op de foto torent Bram Tibbe hoog boven zijn tegenstander uit en kopt STEVO JO19-1 naar 1-1

Stappenplan Corona voor teams

25-09-2020

Bron “KNVB”             Eén van de meest voorkomende vragen van verenigingen is: ‘Wat moeten we doen als er een (mogelijke) coronabesmetting is binnen een team en welke gevolgen heeft dit voor het spelen van wedstrijden?’.

Wanneer een speler zich meldt met corona-gerelateerde klachten doorloop je als vereniging de stappen zoals beschreven in het schema, dat hieronder is te downloaden.

STAPPENPLAN CORONA

Download hier het stappenplan 'Wat te doen bij een (mogelijke) coronabesmetting.

Verzoek tot uitstel wedstrijd

Wanneer je alle stappen hebt doorlopen en het blijkt dat je vanwege de coronamaatregelen een wedstrijd moet uitstellen dien je dit verzoek, waar mogelijk, minimaal 24 uur voor aanvang van de wedstrijd in bij de KNVB (via onze secretaris Bert Maathuis). Zorg ervoor dat je, indien mogelijk, ook altijd het bijbehorende advies vanuit de lokale GGD erbij vermeldt. Een verzoek tot uitstel kan alleen later worden ingediend wanneer bijvoorbeeld blijkt dat testuitslagen later binnenkomen of spelers zeer recent pas klachten hebben ontwikkeld.

Geen geldige redenen voor uitstel

Uiteraard proberen we zoveel mogelijk wedstrijden door te laten gaan. Hiervoor hebben we elkaars hulp en flexibiliteit hard nodig. Ondanks de onzekere omstandigheden zijn de volgende situaties geen reden voor het uitstellen van wedstrijden:

  • Positieve coronagevallen in andere teams van de betreffende vereniging die niet deelnemen aan de wedstrijd.
  • Een trainer/coach of begeleider die corona heeft, zonder een advies van de GGD voor de spelers om in quarantaine te gaan.
  • Een gebrek aan kleedkamers waardoor er bijvoorbeeld niet kan worden gedoucht.
  • Eenzijdige afgelasting door de club zonder vooraf afstemming met de KNVB
  • Wanneer een team eenzijdig beslist een wedstrijd niet te spelen wordt dit besluit voorgelegd aan de aanklager amateurvoetbal. Niet gespeelde wedstrijden worden zo snel mogelijk weer opgenomen in het programma, tenzij in overleg met de KNVB iets anders wordt afgesproken.

In alle gevallen en mogelijke corona gevallen geldt contact op te nemen met de secretaris van STEVO Bert Maathuis.

Trainingen Donderdagen STEVO

23-09-2020

Inmiddels worden de avonden al weer korter. De herfst is begonnen! Dat betekend dan ook dat het eerder donker gaat worden en we enkel en alleen op de verlichte trainingsvelden bij STEVO kunnen trainen.

De velden op donderdagavonden zijn in de periode tot aan de herfst altijd vol bezet! Velen maken gebruik van het feit dat het dan nog licht is en men kan afwijken van het oorspronkelijke trainingsschema. Dat behoort echter vanaf heden niet meer tot de mogelijkheden. We zullen allen weer conform het oorspronkelijke trainingsschema (zie onderstaand) moeten gaan trainen! Anders lopen onze velden vol!

Onderstaand schema dient dan ook door alle leden vanaf heden te worden nagevolgd. Wij vertrouwen op jullie begrip in deze!

Bestuur STEVO

Trainingsschema donderdagavonden

Val jij al op?

23-09-2020

De wintertijd zal binnenkort weer ingaan: de dagen zijn korter en donkerder. Daarom is onze fietsverlichtingscampagne weer van start gegaan. Val jij al op?

Tips om zichtbaar op pad te gaan

Of je nou op de fietst stapt of een rondje gaat hardlopen: het is belangrijk dat je goed te zien bent! Zeker nu de wintertijd is ingegaan en het langer donker is. Vergeet je nou toch soms je verlichting te repareren of dat reflecterende jack aan te doen? Ontdek onze tips om op te vallen!

‘Fietsers zonder licht’ staat bovenaan de lijst van gedragingen waar mensen een onveilig gevoel van krijgen in het verkeer. Hoewel we slechts 10% van de fietskilometers in het donker afleggen, vindt 20% van de ongevallen in het donker plaats. Niet gek dus dat maar liefst 93% van de jongeren en jongvolwassenen (13 t/m 24 jaar) fietsen met fietsverlichting belangrijk vindt voor de eigen veiligheid.

Wist je dat door in het donker met werkende voor- en achterverlichting te fietsen het risico op een ongeval met 17% afneemt? De moeite waard! We zijn dan ook blij dat de meeste fietsers al verlicht op pad gaan. Ofwel; zorg dat je opvalt!

Bestuur STEVO

Kaderbijeenkomst STEVO-jeugd druk bezocht

14-09-2020

Het STEVO jeugdbestuur, samen met het jeugdkader was vrijdagavond 11 september in het clubgebouw bijeen om een blik te werpen op het nieuwe seizoen, om zaken met elkaar door te spreken en de laatste puntjes op de i te zetten voor een vlot verloop. Ook werd afscheid genomen van kaderleden en werden nieuwe leiders en trainers welkom geheten. 

“Het afgelopen seizoen werd jammer genoeg door de corona crisis abrupt afgebroken en duurde maar een half jaar. Het was daarna een hectische tijd voor het jeugdbestuur”, zei jeugdvoorzitter Mark Haverkort in zijn welkomstwoord.  “Er was veel te regelen door de crisis en er moesten natuurlijk ook weer voorbereidingen worden getroffen voor dit nieuwe seizoen. Gelukkig wordt er weer volop getraind en gaat de competitie gauw beginnen”, aldus de jeugdvoorzitter.

Blij was de preses ook met de aanstelling van de beide nieuwe wedstrijdsecretarissen Lars Busscher en Bent Kuipers.  Joop Klein Haarhuis en Joost Kock, de scheidende wedstrijdsecretarissen, werden lof toegezwaaid voor hun vele en goede werk wat beide heren de afgelopen jaren hadden geleverd.
Sinds 2 jaar heeft de jeugdafdeling een nieuwe vorm van activiteiten waar Yvette Peterman heel druk mee is. De casinoavond in de winterstop  bijvoorbeeld was een doorslaand succes.  
De infogids staat inmiddels weer online op de website van STEVO, evenals de trainingstijden en kleedkamerindeling hierbij.
Het verzoek aan het kader was om het ballenhok netjes te houden en na wedstrijden een kop koffie te gaan drinken met de leiders van de tegenpartij. 
Nu het digitale wedstrijdformulier zijn intrede heeft gedaan wordt dit nog al eens vergeten, zo was te beluisteren. 
Leden van het jeugdbestuur hebben op de zaterdagmorgen velddienst, d.w.z. dat zij het aanspreekpunt zijn bij vragen van de kant van leiders of trainers.  
Alle leiders werden gevraagd om goed toe te zien op het naleven voor wat betreft het gebruik van mobiele telefoons en dat de regels die hiervoor gelden in de kleedkamer goed worden nageleefd.
Elk kaderlid kreeg op de vergadering een jaarkaart uitgereikt voor de wedstrijden op zondagmiddag van het eerste elftal van STEVO. 
Door de coronacrisis zijn er afgelopen seizoen geen sportlui verkiezingen gehouden. De bedoeling en de hoop is er dat er aan het einde van dit nieuwe seizoen wel weer sportmensen en sportteams gehuldigd kunnen worden. Belangrijk is dat de leiders het formulier voor beoordeling van de spelers en teams hiervoor  invullen. 
Wat betreft wedstrijdkleding, de sokken en broeken zijn in de kantine te koop, de leiders zijn in het bezit van een jas. 
Het activeren van de pasfoto op voetbal.nl is mogelijk en gevraagd werd aan het kader om een recente foto te uploaden door de spelers.
Robert Paus van de Technische Commissie bracht zijn dank uit aan alle vrijwilligers die door de week en in het weekend klaar staan voor STEVO om een vlekkeloos verloop van trainingen en wedstrijden te garanderen.  Vooruitkijkend naar het komende seizoen zei Robert Paus dat de teamindeling erg lastig was en een heel gepuzzel. Vooral bij onder de 17 en onder de 15 zit STEVO krap in de spelers. 
Er wordt een keeperstraining gestart voor onder de 19 tot en met onder 11. 
De loop en coördinatietraining krijgt een iets andere opzet. Dit wordt aangeboden aan onder de 15 en aan onder de 13 teams. Justin Beernink zal zich hiermee weer bemoeien. 
Aangeraden werd aan de trainers om de VTON app ook te gebruiken bij het geven van trainingen. 
Leiders kunnen inmiddels ook een account hiervoor aanvragen. Dat kan bij Harry Ekkel. 
Er wordt in de app bijvoorbeeld advies gegeven over de warming up bij wedstrijden.  Kick off set spelmateriaal wordt binnenkort aangeschaft. Dit is dan voor een betere traptechniek bij de  JO11 tm JO13.

De nieuwe wedstrijdsecretarissen Lars Busscher en Bent Kuipers gaven uitleg aan het kader over hun werkwijze. De taken zijn onderling verdeeld en gevraagd werd om zoveel mogelijk te communiceren via de mail en de app. Onder andere over het verplaatsen van wedstrijden en aanvangstijdstippen. Geprobeerd wordt om minimaal twee oefenwedstrijden te regelen  in de zomerstop en winterstop. Het staat de leiders vrij om zelf wedstrijden te regelen. Wel moet er dan overleg plaatsvinden met de secretarissen. Ook 2 baaldagen aanvragen kan.  In overleg is veel mogelijk, zo lieten Lars en Bent weten. De veld bezetting en scheidsrechters zijn te vinden op de website van STEVO. Voor onder de 13 t/m onder de 19 regelt Johan Brughuis de scheidsrechters. Om een training af te lassen moet vooraf Martin Döbber geïnformeerd te worden. 

Aan het eind van de bijeenkomst werd met een presentje nog afscheid genomen van verschillende kaderleden. Daarna was er nog een informeel gezellig samenzijn waar het komende seizoen nadrukkelijk werd besproken.

Voshaar Engineering & Machinebouw shirtsponsor van STEVO 9.

13-09-2020

Chris Voshaar van Voshaar & Engineering Machinebouw heeft zondagmorgen het STEVO 9 elftal, waarin hij zelf uitkomt, verblijd met nieuwe shirts. Een mooi gebaar van deze jonge ondernemer die vlak voor de wedstrijd tegen Langeveen 3 door voorzitter Eddy Droste werd toegesproken.

De voorzitter benadrukte de moeilijke periode bij vele bedrijven door de coronacrisis. Dat Voshaar Engineering & Machinebouw in deze onzekere tijd STEVO ondersteunt werd zeer gewaardeerd door Eddy Droste. Een mooi boeket bloemen werd bij de uitreiking van de shirts aan Chris Voshaar overhandigd. Ook Marco Waaier, leider van STEVO, sprak de shirtsponsor lovend toe, waarna  Voshaar, spelers en begeleiding coronaproof op de foto gingen.
Onderstaand de kwaliteiten van Voshaar Engineering & Machinebouw, met het motto... Eerst denken. Dan doen!
Voshaar Engineering en Machinebouw is opgericht in 2016 en is gevestigd in het landelijke Harbrinkhoek, aan de Voshaarsweg 5 onder de rook van Almelo. In het bedrijf heerst de Twentse cultuur volgens eigenaar Chris Voshaar “Hard werken, eerlijkheid en eenvoudige oplossingen voor complexe problemen met oog voor het uiterlijk.”
Er zijn niet twee projecten die hetzelfde zijn. Soms zijn er bestaande managementstructuren op los te laten. Soms is het beter van het project zelf uit te gaan en het project in te delen vanuit kennis en ervaring met de materie.
Voshaar Engineering en Machinebouw werkt niet vanuit een stringent management principe. Zij proberen kennis en ervaring te combineren met die van de klant. Daaruit ontstaat vaak gemakkelijk een structuur, een volgorde en een planning. Natuurlijk kunnen zij ook meedraaien in diverse soorten projectmanagement.
Denkt u aan kwaliteitsverbetering van uw productie? Wilt u productiekosten reduceren? Zijn de werkomstandigheden van uw medewerkers voor verbetering vatbaar? Moet uw productiecapaciteit verhoogd worden? Zoekt u frisse ideeën voor technische uitdagingen? Dan bent u bij Voshaar Engineering & Machinebouw aan het juiste adres.
Zij nemen uw vraag en wensen op en vertalen dat in ideeën en conceptoplossingen, kortom engineeren tot op detail niveau en verzorgen van de machinebouw en inbedrijfstelling.
 

STEVO gaat voor LED

18-08-2020

Het Stevo bestuur heeft voor de zomervakantie de firma sportverlichting.com opdracht gegeven om de verlichting rondom het kunstgrasveld te vervangen voor led verlichting. Verduurzaamheid van onze accommodatie staat al langer op de agenda, en we zijn blij te kunnen melden dat straks een mooie stap is gezet met de aanschaf van deze duurzame sportveldverlichting.

Inmiddels zijn de masten gecontroleerd en is de verlichting onderweg. Zodra e.e.a. geïnstalleerd is, kunnen we de verlichting op maat bedienen door het bijvoorbeeld te dimmen of een gedeelte van het kunstgrasveld te verlichten. En naast het feit dat led milieuvriendelijker is doordat het zuiniger is in gebruik, levert het uiteraard ook een financieel voordeel op door de besparing op de energierekening.

Een gedeelte van deze investering wordt gefinancierd door een bijdrage uit het Rabofonds Noord en West Twente. Vanuit dit fonds ondersteund de Rabobank projecten op het gebied van zelfredzaamheid, ondernemerschap, vitale woon- en leefomgeving (waaronder duurzaamheid en energiebesparing) en voeding in onze samenleving. We zijn de Rabobank Noord en West Twente zeer erkentelijk voor een bijdrage uit dit fonds!

We zien deze investering als een mooie eerste stap richting een duurzame(re) accommodatie. Bij een positief effect, sluiten we zeker niet uit dat op termijn ook de verlichting rondom de andere velden zal worden vervangen door led verlichting. 
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon