Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 25 Maart 2018 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuws

STEVO JO19-1 speelt topper in Denekamp tegen SDC JO19-1

23-03-2018

Het STEVO JO19-1 elftal spelt zaterdag 24 maart de topper in de hoofdklasse tegen SDC '12 uit Denekamp. Beide ploegen staan gedeeld eerste en hebben 36 punten. In Geesteren was SDC '12 de mannen van trainer Alfons Kruiper met 0-1 de baas door een eigen doelpunt van STEVO.  Het kreeg daarna genoeg kansen op de gelijkmaker, maaar de bal wilde er maar niet in. In Denekamp krijgt STEVO revanche voor het verlies toen. Bij winst is STEVO alleen koploper en wie weet waar het sprookje dan gaat eindigen in deze competitie.

STEVO gastheer van het gemeentelijk schoolvoetbaltoernooi.

21-03-2018

Het jaarlijks terugkerende schoolvoetbaltoernooi wordt op woensdagmiddag 11  en 18 april gespeeld op de velden van  STEVO.

Veel kinderen vinden het een eer om voor hun school uit te komen en bij veel scholen is het inmiddels een traditie om elk voorjaar mee te doen aan het lokale schoolvoetbaltoernooi.
Schoolvoetballen  doe je met de hele klas, niet alleen met jongens maar ook met meisjes!..

E-sporter Bryan Hessing van Heracles op FIFA Tournament

21-03-2018

Zaterdagmorgen 24 maart komt E-sporter  Bryan Hessing samen met een lid uit de E-sports jeugdafdeling van Heracles naar het Hamer Schoenen & Casusal Fifa Tournament in de STEVO-kantine. Wie dat wil kan dan tussen 10 en 12:00 uur een wedstrijd tegen de E-sporter spelen.

Heracles Almelo heeft een heuse wereldtopper in huis als het om FIFA spelen gaat, namelijk Bryan Hessing. Hessing heeft al tientallen nationale en internationale gametoernooien gewonnen. Hessing is een gevestigde naam in de FIFA-wereld en niet alleen vanwege zijn kwaliteiten. Hij staat ook bekend als ‘ThatRonaldoGuy’, omdat hij in een filmpje op internet compleet uit zijn dak ging toen hij bij FIFA17 eigenaar werd van Cristiano Ronaldo.

Vrijdag 6 april statiegeldflessenactie STEVO-jeugd

20-03-2018

Vrijdagavond 6 april gaat de D- en E-jeugd van STEVO vanaf 18.00 uur weer op pad om lege statiegeldflessen in te zamelen onder de inwoners van Geesteren.  Alle jeugdkaderleden worden verzocht mee te helpen deze avond. Natuurlijk hebben we zoveel mogelijk chauffeurs nodig.  Om deze activiteit te doen slagen is het belangrijk dat er minimaal 1 ouder met auto per team aanwezig is. Wij vragen of  jullie zelf ook aanwezig willen zijn met de auto!!  Des te eerder zijn we klaar. Michel Wallerbosch van de PLUS-markt zal de flessen weer in ontvangst nemen.

STEVO zondag uit tegen SC Bemmel.

20-03-2018

In de weg omhoog moet de eerste selectie van STEVO zondag in de uitwedstrijd SC Bemmel bestrijden. Geen gemakkelijk opgave, omdat STEVO tot nog toe steeds het onderspit moest delven tegen de Gelderlanders. Nu STEVO na de winterstop in goede doen is en het vertrouwen groot bij de eerste selectie, een mooie gelegenheid om verandering te brengen in de negatieve spiraal tegen SC Bemmel.

Afgelopen herfst was SC Bemmel de ploeg van trainer Geert Veldhuis met 0-3 de baas op de Peuverweide. Ondanks de ruime overwinning voor Bemmel was het krachtsverschil niet groot in die wedstrijd. SC Bemmel werd in het zadel geholpen met een lucky goal en die tegenslag kwam STEVO maar niet te boven in het verdere verloop.

Dik verdiende 3-0 winst van STEVO op koploper Longa ‘30

18-03-2018


Op een ijzig koude Peuverweide behaalde STEVO zondagmiddag een dik verdiende 3-0 overwinning op koploper Longa ’30. Alleen in de beginfase van de eerste helft toonde Longa aan dat ze goed kunnen voetballen. Daarna lieten ze zich voortdurend aftroeven door een scherp spelend STEVO dat streed voor elke bal. Bovendien gingen de mannen van trainer Geert Veldhuis veel beter met het windvoordeel om in de tweede helft dan Longa dat deed in de eerste vijfenveertig minuten. Zelden kwam de bal uit hun corners voor het doel en veel passes van de Lichtenvoorders kwamen niet bij de juiste man. Nee, het zit de koploper niet mee na de winterstop.

Ruben Kraaijvanger nieuwe trainer van STEVO JO13-1

17-03-2018

Ruben Kraaijvanger is met ingang van het seizoen 2018-2019 trainer van STEVO JO13-1. Hij wordt hierbij geassisteerd door Martijn Lesscher.
Ruben is binnen STEVO al jaren actief als  trainer van jeugdteams. Momenteel is hij interim trainer van JO15-1. Daarnaast trapt Ruben op de zondagmorgen nog zeer verdienstelijk een balletje mee in Stevo 7. Martijn heeft de laatste jaren de jeugd van onze buurtvereniging VV Langeveen van de benodigde oefenstof voorzien. Hij gaat komend seizoen de cursus trainer-coach III doen.

STEVO JO19-1 wint ruim van Lemelerveld JO19-1

15-03-2018


STEVO JO19-1 heeft de midweekse competitie-wedstrijd tegen Lemelerveld met ruime cijfers gewonnen. Het werd 7-1 onder het kunstlicht op het hoofdveld van de Peuverweide. Al na 3 minuten was Stef Paus met zijn linkerbeen de maker van het eerste doelpunt voor STEVO.
Twee minuten later schoot Hugo Weerink STEVO naar 2-0 en weer even later was het opnieuw Hugo Weerink die uit een mooie combinatie met Mike Nijkamp de 3-0 maakte. STEVO was op dreef en een hoge score lag in het verschiet. Gijs Dierink zette STEVO nog voor rust op 4-0.
Lemelerveld kon nog net voor de thee iets terug doen 4-1.
combiglas Hemmer schildersbedrijf Jeugdsponsor Cafe Steggink