Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 05 December 2021 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuws

STEVO 2 verliest van een effectiever Rohda Raalte met 0-2

29-11-2021

Door Trainer Richard de Boer

Helaas geen resultaat voor STEVO 2, na de mooie overwinning vorige week op Rkzvc. STEVO begon met bijna dezelfde 11 aan de wedstrijd, alleen Roy Kreuwel verving Bas Beernink in de goal. In de 1e helft een makkelijker voetballend Rohda en een STEVO wat zich in de wedstrijd moest knokken na een vroege achterstand. Na 7 minuten was het 0-1. Vanuit een corner voor STEVO, wist Rohda in de omschakeling toe te slaan. Rohda was de beter voetballende ploeg, maar kon dit niet uitdrukken in grote kansen. Het was vooral van beide kanten veldspel tot aan de 16m. Na 20 minuten een grote kans voor STEVO, na goed doorjagen van Thijs Beernink kwam de bal in de voeten van Mike Voorhuis. Mike kwam hierdoor 1 op 1 met de keeper, maar was net niet koelbloedig genoeg.  Na 32 minuten was er wederom een kans voor Mike Voorhuis, maar hij kon net niet genoeg kracht zetten achter zijn kopbal. STEVO werd in de laatste fase van de 1e helft langzaam sterker en toonde meer lef aan de bal, dan in het eerste gedeelte van de 1e helft. Een ruststand van 0-1 en genoeg perspectief voor de 2e helft. 

 

Bram Tibbe verving Marijn Hoek, die nog wissel moest zijn bij het 1e. Bram ging in het centrum spelen en Erik Sonder ging vanuit links spelen. De eerste 25 minuten van de 2e helft ging het gelijk op , waarbij Rohda op de counter ging spelen en STEVO probeerde druk te krijgen op Rohda. STEVO werd steeds sterker en wist Rohda terug te dringen en tot het maken van fouten. Maar net als in de 1e helft gebeurde er weinig in de 16m op een indraaiende vrije trap van Pieter Kottink na, die net langs de verkeerde kant van de paal ging. In de laatste 20 minuten kreeg STEVO steeds meer grip op Rohda en werd Rohda terug gedrongen. Alleen leverde dit voor Stevo geen kansen op, het veldspel was goed tot aan de 16m maar in de laatste fase ontbrak het STEVO aan daadkracht en creativiteit. Rohda bleef gevaarlijk in de counter, maar op 1 kans na werd het ook niet gevaarlijk. Erik Sonder schoot vanuit een corner van Pieter Kottink in het zijnet, maar dat was het enige echte wapenfeit. In de laatste 5 minuten was het bij STEVO alles of niets, de enige kans die dat offensief opleverde was een kopbal van Mick Velthuis die via binnenkant paal in de handen van de keeper belande. In de ‘93e minuut vanuit een counter dan toch de 0-2 voor Rohda en gelijk daarna het eindsignaal. 

 

Gestreden wederom met zijn allen, alleen misten we in de 16m dit keer de daadkracht en creativiteit. We kunnen tevreden zijn met 11 punten uit 8 wedstrijden en zien elke progressie in het balbezit. Het is nu afwachten of we verder mogen, gezien de nieuwe maatregelen, maar het lijkt een vervroegde winterstop te gaan worden. 

 

Opstelling: Roy Kreuwel, Wout Gehring, Stan Nijhuis, Erik Sonder, Marijn Hoek (‘46 Bram Tibbe), Mick Velthuis, Ruben Bekhuis, Bas Paus (‘80 Gijs Dierink), Pieter Kottink, Thijs Beernink  en Mike Voorhuis. Lars Kottink en Luc Meinders maakten de selectie compleet.

STEVO niet opgewassen tegen Rohda Raalte

28-11-2021

STEVO is er vanmiddag in een desolate ambiance zonder supporters niet in geslaagd punten over te houden aan het duel met Rohda Raalte. Met name de 2e helft was Rohda de betere ploeg en mocht STEVO blij zijn dat de teller stokte bij 1-4.
De beginfase was nog wel voor STEVO waarin de ploeg zelfs op voorsprong kwam. In de 5e minuut kwam een lage voorzet bij Niels Wigger terecht die prima wegdraaide bij zijn man en de 1-0 binnenschoot. Het spel golfde in die fase op en neer met kansen aan beide kanten. In de 21e minuut resulteerde dat in de 1-1 van Wesley Hansler die een vlot lopende aanval afrondde. Dat het vervolgens tot de rust bij 1-1 bleef was een klein wonder. Rohda kwam drie keer vrij voor de keeper en even zovele keren behoedde Luuk oude Lansink STEVO voor een achterstand. Aan de andere kant pareerde de keeper van Rohda een lastig schot van Rick Nijkamp en beoordeelde diezelfde keeper een hoge bal van STEVO enigszins verkeerd waardoor Hugo Weerink vanuit een lastige hoek STEVO bijna weer op voorsprong zette.
Na rust een ander wedstrijdbeeld. Rohda draaide STEVO de duimschroeven aan, combineerde veel makkelijker en had na 10 minuten de buit binnen. Eerst knikte Shaquile Woudstra een voorzet vanaf rechts feilloos binnen en enkele minuten later volgde uit een snelle tegenstoot de 1-3. STEVO leverde zoals gewoonlijk veel strijd, maar Rohda was simpelweg de betere ploeg en STEVO mocht blij zijn dat dat nog slechts één doelpunt opleverde: Een kwartier voor tijd kopte Burak Basut een hoge bal in de zestien bij de 2e paal binnen.
Of er voor de winterstop nog weer gevoetbald gaat worden is momenteel onduidelijk. Waarschijnlijk niet door STEVO 1. Sowieso gaan door de aangescherpte Covid maatregelen de beide avondwedstrijden tegen Tubantia en Columbia niet door.
 

Damsté advocaten – notarissen nieuwe shirtsponsor van STEVO JO09-1.

13-11-2021

Rob Oude Breuil van Damsté advocaten – notarissen werd zaterdagmorgen op de Peuverweide door STEVO-jeugdvoorzitter Mark Haverkort in het zonnetje gezet voor de shirtsponsoring van het STEVO JO09-1 team. Rob, die zelf leider is  van dit team kreeg een bloemetje uitgereikt en mocht daarbij woorden van dankbaarheid in ontvangst nemen. Hierna ging het team en begeleiding op de foto in de nieuwe shirts.

Profiel van Damsté advocaten - notarissen

Damsté advocaten - notarissen is al meer dan 100 jaar geworteld in de regio Twente. Als een van de grootste kantoren in de regio adviseren ze ondernemers, instellingen, overheden en particulieren en indien nodig procederen ze tot op het hoogste niveau.
Ze doen dit met gedreven professionals. Professionals die landelijk bekend staan om hun hoge kennisniveau, grote betrokkenheid en ondernemerschap. Professionals die altijd het beste voor hun cliënten willen.
Damsté is een full service kantoor. Tot de praktijkgebieden behoren onder andere aanbesteding en mededinging, arbeidsrecht, bestuursrecht, bewindvoering, bouw en vastgoed, cassatie en hoger beroep, erfrecht, familierecht, letselschade, notariaat, ondernemingsrecht en strafrecht.
Bij Damsté denken ze liever in mogelijkheden dan in de beperkingen van hun kunnen. Zo krijgen ze ideeën van de grond, blijven ze cliënten verrassen en weten ze elkaar steeds weer te inspireren en motiveren.
Damsté houd van korte lijnen en hun oplossing is vaak praktisch. Dat maakt het wel zo efficiënt en werkbaar. De drijfveer van Damsté is om de beste oplossing voor de cliënten te vinden. En dat betekent niet altijd de juridische weg, maar soms ook gewoon een slimme en creatieve oplossing.

Carambas nieuwe shirtsponsor van STEVO JO09-2 en STEVO JO10-1.

13-11-2021

Autobedrijf Carambas uit Oldenzaal van Aram de Jong en Bas Vos is de nieuwe shirtsponsor van STEVO JO09-2 en STEVO JO10-1. Zaterdagmorgen op de Peuverweide werd Aram de Jong door STEVO jeugdvoorzitter Mark Haverkort bedankt voor de sponsering van de beide teams. Na de mooie woorden en een bloemetje voor de sponsor gingen beide teams op de foto. Overigens is Aram de Jong ook al enkele jaren leider van STEVO JO9-2.


Profiel van het autobedrijf:

Carambas, your car company

Aram de Jong en Bas Vos zijn goed in het in- en verkopen van auto’s. Daar komt ook de naam Carambas vandaan! Het is geen toeval dat zowel het woord ‘car’ als de eigen namen zo goed in de merknaam passen. Beide heren hebben jarenlange ervaring in de automotive branche, welke ze van jongs af aan al interesseert. 
Carambas is een groothandel en heeft een groot netwerk voor inkoop. Daarnaast zijn ze een zeer gedreven partner voor verkoop. Carambas is de klant graag van dienst in het gehele verkooptraject. Het ontzorgen zit in hun genen. Carambas wil de autowereld vertrouwder en transparanter maken. Hiervoor laten ze grenzen vervagen en brengen ze kopers en verkopers uit heel Europa bij elkaar. Door goed te luisteren is Carambas altijd in staat om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen.
Zoek je een jonge auto voor een goede prijs op basis van een aantal criteria en die aan jouw eisen moet voldoen dan ben je bij Carambas je aan het juiste adres. Carambas is maar een aantal kilometers verwijderd van de Duitse grens en heeft een internationaal en betrouwbaar aanbod van occasions. Vertel aan Carambas waar je precies naar op zoek bent en zij zullen je wensen overtreffen. Carambas garandeert een eenvoudige afhandeling en een een transparante werkwijze. Wel zo prettig!
Het autobedrijf is gevestigd aan de Kelvinstraat 14 in Oldenzaal of kijk voor meer informatie op de website https://carambas.eu

Corona protocol STEVO

13-11-2021

CORONAPROTOCOL STEVO

13 november 2021

 

De persconferentie op 12-11-2021 van het kabinet maakt dat de onderstaande afspraken per 13-11-2021 vanaf 18.00 uur binnen STEVO van toepassing zijn.

 

Algemeen:

o          Heb je griep- of verkoudheidsklachten dan blijf je thuis (en laat je je testen);

o          Ben je positief getest, dan meld je dat bij de leider:

o          Vanaf 18 jaar houd je altijd 1,5 m afstand (dus ook tot jongeren);

o          Was vaak je handen (bij binnenkomst complex middels de aanwezige handgel);

o          Hoest en nies in je elleboog;

 

Het Corona Toegangs Bewijs (CTB):

o          Voor toegang tot de kleedkamers, het terras en de kantine heb je een geldig CTB 

            nodig: Geldt voor iedereen vanaf 18 jaar;

o          CTB: je bent gevaccineerd of je kunt een geldig herstelbewijs tonen of je bent     negatief getest (die test is maximaal 24 uur oud);

o          Mensen die functioneel aanwezig moeten zijn hoeven geen CTB te tonen:

            Het gaat hier om trainers, coaches, leiders, HJO en barpersoneel.

o          Wees te allen tijde begripvol. Deze controle overkomt ons en respecteren we als 

            club!

 

Geen publiek bij wedstrijden en trainingen (per 13-11-2021 18.00uur):

o          Publiek/ouders zijn helaas niet welkom op ons complex. Dit geldt voor trainingen en     wedstrijden jeugd en senioren.

o          Ontvangst bij de poort door trainer(s). Alle ouders blijven buiten de poort.

 

Wie zijn wel welkom op ons complex tijdens trainingen en wedstrijden?

o          Spelers (eigen wedstrijd/training);

o          Staf en begeleiding van elk team (eigen wedstrijd/training);

o          Bestuur STEVO;

o          Technisch kader STEVO;

o          Barpersoneel;

o          Vrijdagmorgen VUT-ploeg;

o          Ouders/chauffeurs van onze tegenstanders, die rijden:

 

Kantine:

o          De kantine is in het weekend geopend tot (uiterlijk) 18.00uur;

o          De kantine is op doordeweekse dagen geopend tot 19.00uur;

o          In de kantine zijn alleen zitplaatsen;

 

Wedstrijden:

o          Heb je geen CTB, dan kleed je je thuis om (de kleedkamer is dan helaas niet 

            beschikbaar):

o          Heb begrip voor elkaar en speel ook dan gewoon mee. Voetbal is een teamsport.

o          Op de bank houden we 1,5 meter afstand;

o          Gebruik zoveel mogelijk een eigen bidon.

 

Douchen – kleedkamers bij STEVO:

o          Kleedkamers zijn toegankelijk (met een geldig CTB);

o          Douchen kan dus gewoon;

o          In de kleedkamer geldt geen maximale groepsgrootte.

 

Het zijn opnieuw strenge maatregelen die we gezamenlijk moeten naleven. Ook nu werken we, en jullie, toch weer mee? Net als eerder in 2021. Wij hebben deze spelregels niet bedacht, maar als club zijn we er wel verantwoordelijk voor om ze na te leven. Dat doen we toch ook met de spelregels binnen de lijnen. 

 

We doen dus een klemmend beroep op eenieders begrip en medewerking. Samen maken we onze club STEVO en samen krijgen we Corona (uiteindelijk) onder controle.

 

Bestuur STEVO

 

Voor meer informatie zie: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/11/12/besmettingenmoeten-

omlaag-strengere-regels-om-contacten-te-beperken.

 

Herkenbare pasfoto op je spelerspas voor 1 november

26-09-2021

Tot 1 november is het nog mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app. Zorg daarom dat elk spelend lid van STEVO uiterlijk 31 oktober een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle zaal- en veldvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder.

Er is voor deze werkwijze gekozen op verzoek van veel clubs en gebruikers. Dit om te voorkomen dat niet speelgerechtigde leden (of niet-leden) voor een bepaalde wedstrijd opgesteld kunnen worden door zijn of haar foto tijdelijk digitaal 'te plakken' op de digitale spelerspas van een ander, wel speelgerechtigd lid.

Wijzigen vóór 1 november
Sinds het seizoen 2016/'17 werkt het amateurvoetbal met het mobiele digitale wedstrijdformulier (mDWF). Wekelijks worden vrijwel alle wedstrijden netjes en op tijd ingevuld via de Wedstrijdzaken-app. De Wedstrijdzaken-app bevat ook de digitale spelerspas.

Tot 1 november kunnen leden zelf hun spelerspasfoto wijzigen via de Voetbal.nl-app of de Wedstrijdzaken-app. Een teammanager kan via de Wedstrijdzaken-app de foto’s van alle teamleden wijzigen. Tot 1 november kan ook de ledenadministrateur de foto’s wijzigen.

Wijzigen na 1 november
Na 1 november kun je contact opnemen met de medewerkers van KNVB Contact als je ontdekt dat een foto niet geschikt is als spelerspasfoto. Zij kunnen bij dit soort noodgevallen een correcte spelerspasfoto toevoegen. Voor leden die nog geen spelerspasfoto op de digitale spelerspas hebben, is het altijd mogelijk om een foto in te stellen, dus ook na 1 november.

Minisoccerbal van JO-8 tm JO-11 bij STEVO

08-01-2021

Om een impuls te geven aan het verbeteren van de techniek en motoriek heeft de tc jeugd vanaf begin december de Minisoccerbal geïntegreerd in de jeugdtrainingen van JO-8 tot en met JO-11. Wij denken dat door het gebruik van de Minisoccerbal jeugdspelers meer kans hebben om zich als voetballer nog beter te ontwikkelen. Daarnaast creëren we door het gebruik hiervan nog meer variatie in de oefenvormen. De trainers zijn door de tc jeugd geïnformeerd over het toepassen van deze minisoccerbal o.a. door een aanbod van oefeningen.

 

Wat is de Minisoccerbal?

De Minisoccerbal is een voetbal verbonden aan een speciaal koord, waaraan een exclusief ontworpen handvat direct is bevestigd. Door het koord om het handvat te draaien kan de hoogte worden bepaald en worden aangepast aan de lengte van de gebruiker.

De Minisoccerbal is vooral gericht op jonge spelers tussen 8 en 11 jaar oud.

Trainen  met de Minisoccerbal betekent het verbeteren van je voetbal vaardigheden en met name je tweebenigheid.

Er is door Pascal Semmekrot (onze vrijwilliger van het jaar) een prachtige kist gemaakt waar de ballen in liggen.

DE VTON-APP VOOR ALLE JEUGDSPELERS STEVO !

07-10-2020

De VTON heeft nu ook een App ontwikkelt speciaal voor jeugdspelers!
Zo kun jij als speler trucjes of bewegingen leren van echte profvoetballers, die ook worden voorgedaan door echte profvoetballers. Download de App vandaag nog dan kun jij allerlei coole voetbaltrucjes oefenen!

DOWNLOADEN
De app VTON PLay kan worden gedownload in de App Store en in de Google Play.
Als je voor het eerst VTON Play gaat gebruiken, dan is de eerste keer registratie vereist en vul je je eigen gekozen gebruikersnaam en wachtwoord in.
Tijdens het registreren, zoek en selecteer je jouw vereniging en team.
Zodra de trainer/leider je aanmelding heeft goedgekeurd verschijnt in de app de oefenstof die hoort bij de training van jouw leeftijdscategorie!

Activeren                                                                                                                                          
Na registratie ontvang je op je e-mailadres een activatielink. Als je op de activatielink in de e-mail klikt, verschijnt een pagina met een bevestiging dat je account is geactiveerd.

TC – Jeugd STEVO
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon