Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 03 Oktober 2021 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuws

STEVO 2 levert prachtige prestatie in openingsduel

27-09-2021

STEVO 2 leverde gistermorgen een prachtige prestatie door RKHVV 2 met 3-0 te verslaan. Trainer Richard de Boer van STEVO 2 beschrijft onder hoe hij de wedstrijd beleefde. 

STEVO 2 toont passie, strijd en teamspirit en wint de eerste competitie wedstrijd met 3-0 van RKHVV 2

Het ervaren Rkhvv had het grootste gedeelte van de wedstrijd de bal, maar wist uiteindelijk de trekker niet over te halen. STEVO 2 deed dat wel en scoorden in de laatste 25 minuten 3x, waardoor er uiteindelijk 3-0 op het scorebord stond na iets meer dan 90 minuten spelen. 

De eerste helft had STEVO 2 het de eerste 20 minuten zwaar, vooral doordat Rkhvv over de linkerkant waar Lars Kottink stond de vrije man had. Na 20 minuten werd dit omgezet en kreeg STEVO 2 iets meer grip op de wedstrijd. STEVO 2 werd zelf nauwelijks gevaarlijk, daar waar Rkhvv dreigend was. Uiteindelijk werd er gerust met 0-0. In de eerste helft nog wel een vervelend incident, waar Ruben Bekhuis en Gijs Lohuis met elkaar in botsing kwamen. Ruben Bekhuis moest het veld met een bebloed hoofd verlaten. Remon Colleije was zijn vervanger op het middenveld. Inmiddels gaat het goed met Ruben en zitten er een aantal hechtingen vlak boven zijn oog. 

Na rust werd Marijn Hoek, die bij het 1e aansloot, vervangen door Robbin Engbers. In de 2e helft een zelfde spelbeeld Rkhvv had de bal, werd dreigend en het leek niet lang te duren of de 0-1 zou worden gemaakt. Maar STEVO hield stand en had dat mede te danken aan het sterke verdedigingswerk van Erik Sonder, Stan Nijhuis, Lars Kottink, Robbin Engbers en keeper Roy Kreuwel. Na 60 minuten werd Jelle Linneman vervangen door Pieter Kottink en nog geen 3 minuten later scoorde Mart Veldscholte op aangeven van Stefan Steggink de 1-0. De ruimtes werden daarna groter tussen de linies en STEVO 2 leek hiermee het beste mee om te gaan. Rkhvv had nog steeds meer de bal en het overwicht, maar het geloof en de conditie leek Rkhvv in de steek te laten. Thijs Assink en Mike Voorhuis hadden inmiddels de licht geblesseerde Stan Nijhuis en Bas Paus vervangen en dit bleek goed uit te pakken. Mike Voorhuis werd in de ‘81e minuut diep gestuurd door Stefan Steggink. Mike bleef rustig, kapte zijn tegenstander uit, nam de bal nog mee en schoof hem vervolgens onder de keeper van Stevo door en tekende de 2-0 aan. In de laatste 10 minuten was het 1 grote ruimte op het veld, met een Rkhvv die het geloof kwijt was en een Stevo dat op zoek was naar meer en ook kreeg. In de ‘95e minuut stuurde Stefan Steggink Pieter Kottink diep en Pieter ging alleen op de keeper af, helaas scoorde hij niet. Maar de attente Mike Voorhuis wist, de bal die terug kwam van de keeper goed te verwerken en scoorde de 3-0. 

Passie, strijd en teamspirit werd beloond. Voetballend valt er nog veel winst te behalen, maar de eerste 3 punten pakt niemand STEVO 2 meer af.
 

Prijzen STEVO-eredivisiepoule uitgereikt.

26-09-2021

Voorafgaand aan het duel met BVC ’12 reikte STEVO voorzitter Eddy Droste de prijzen uit aan de winnaars van de STEVO-eredivisiepoule. Een jaar lang werden voorspellingen gedaan op de eredivisiewedstrijden. Uiteindelijk wist Max Heerdink alle wedstrijden het beste te voorspellen. Stan Rekers was een goede Tweede. Rob Rekers, vader van Stan liet zich ook niet onbetuigd en werd derde. Anne Lohuis, de enige dame bij de winnaars werd vierde en Remon Kruiper, op de foto met Eddy Droste, eindigde als vijfde. In totaal werd 250 Euro verdeeld onder de gelukkige vijf. Ook dit jaar wordt veel volop gestreden in het klassement. In de tussenstand is het weer dringen om de bovenste plaats. Alle deelnemers weer veel succes.

Ingmar Reinerink neemt afscheid van STEVO 1

26-09-2021

Eerste selectie STEVO neemt afscheid van Ingmar Reinerink
De eerste selectie van STEVO heeft na  het duel van STEVO tegen BVC ’12 afscheid genomen van Ingmar Reinerink, jarenlang het boegbeeld van STEVO in de hoofdmacht. Zowel voorin als achterin het veld boezemde Ingmar angst in bij zijn tegenstander. 
In verdedigend opzicht en aanvallend met het hoofd was Ingmar bijna niet te kloppen en zijn voetbalkwaliteiten staan buiten kijf. 
Een aderlating voor STEVO, dat de sympathieke voetballer dit jaar  niet meer voor de hoofdmacht uitkomt, maar zijn wens wordt alom gerespecteerd. Ingmar helpt dit seizoen STEVO 3 aan de punten. 
Voorzitter Eddy Droste benadrukte op het hoofdveld van STEVO de verdiensten van Ingmar bij het eerste elftal in de afgelopen jaren en de supporters en selectie toonden met applaus hun dankbaarheid. Een mooi boeket bloemen en een prachtig aandenken met foto’s uit succesvolle tijden werd in ontvangst. 
Bij STEVO wensen wij Ingmar in het derde elftal  van STEVO nog veel succesvolle jaren toe en in de privésfeer een mooie tijd.

STEVO start competitie voortvarend met 3-2 overwinning op BVC '12

26-09-2021

Op basis van de tweede helft heeft STEVO in haar eerste competitiewedstrijd, thuis op de Peuverweide, een verdiende 3-2 overwinning behaald op BVC '12 uit Beek-Ubbergen. 
De resultaten in de voorbereiding en de  bekerwedstrijden waren hoopgevend voor STEVO. Hierin werd niet verloren. De competitie is van een andere orde en tegenstander BVC werd hoog ingeschat door de bookmakers voor het mee strijden om de titel. Zondagmiddag was daar nog niet veel van te merken. Niet dat STEVO zo geweldig voetbalde, maar van de Gelderlanders was meer verwacht. 
In de eerste helft waren de krachtsverschillen niet groot. STEVO grossierde in corners in de beginfase. Gevaar kwam hier nog niet uit voort. BVC had haar grootste kans eerst in de 19e minuut. De bal ging net naast het doel van keeper Luuk Oude Lansink,  daar waar iedereen al rekening mee hield dat het leer tussen de palen zou eindigen. 
Roy en Niels Wigger deelden daarna plaagstootjes uit aan de andere kant van het veld, maar niet meer dan dat. 
STEVO kreeg op het eind van de eerste helft meer spelaandeel en dat beloofde veel voor de tweede helft. Die belofte werd in de eerste minuut na de thee al teniet gedaan door de Gelderlanders, 0-1. 
Misschien had STEVO die tegengoal ook wel nodig. De elf van trainer Otto Krabbe waren er nu van doordrongen dat er meer gevraagd werd om tot resultaat te komen. 
STEVO zette na de achterstand namelijk vol druk op het doel van BVC en er kwamen nu ook serieuze kansen. Het wachten was dan ook op de gelijkmaker. Die kon niet uitblijven. Nadat de bal van Niels Wigger eerst nog gepareerd werd door de keeper van BVC was het Roy Wigger in de rebound die met het hoofd de 1-1 aantekende. 
STEVO ging door op de ingeslagen weg en Hugo Weerink bediende niet veel later na de gelijkmaker Niels Wigger op maat door het centrum en deze rondde vervolgens beheerst af. De 2-1 voorsprong was dik verdiend en het wachten was op meer goals van STEVO. Dat de bal daarna aan de andere kant in het STEVO doel ging was een grote domper bij spelers en de supporters. De verdediging van STEVO was even niet bij de les en de 2-2 voelde en was onterecht. 
Een minuut later konden de handen al weer de lucht in en zette Niels Wigger met een hoogstandje STEVO weer op een 3-2 voorsprong.  Dat was ook niet meer dan terecht. BVC leek nu knock-out en STEVO verzuimde tot drie keer op rij de score verder op te voeren. Door die missers bleef het spannend tot het eind en voelde het verlossende fluitsignaal van de goed leidende scheids als een bevrijding na 90 minuten. 
Een mooi begin van de competitie voor STEVO want de eerste klap is een daalder waard en de tegenstander van volgende week RKHVV lijkt van een andere orde. 
RKHVV liet zondagmiddag namelijk geen spaan heel van Tubantia. Het werd 1-6 in Hengelo. 
Trainer Otto Krabbe en zijn selectie mogen nu eerst nog een week  genieten van de prachtige 3-2 overwinning op BVC '12. RKHVV is komende zondag eerst een zorg.

Herkenbare pasfoto op je spelerspas voor 1 november

26-09-2021

Tot 1 november is het nog mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app. Zorg daarom dat elk spelend lid van STEVO uiterlijk 31 oktober een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle zaal- en veldvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder.

Er is voor deze werkwijze gekozen op verzoek van veel clubs en gebruikers. Dit om te voorkomen dat niet speelgerechtigde leden (of niet-leden) voor een bepaalde wedstrijd opgesteld kunnen worden door zijn of haar foto tijdelijk digitaal 'te plakken' op de digitale spelerspas van een ander, wel speelgerechtigd lid.

Wijzigen vóór 1 november
Sinds het seizoen 2016/'17 werkt het amateurvoetbal met het mobiele digitale wedstrijdformulier (mDWF). Wekelijks worden vrijwel alle wedstrijden netjes en op tijd ingevuld via de Wedstrijdzaken-app. De Wedstrijdzaken-app bevat ook de digitale spelerspas.

Tot 1 november kunnen leden zelf hun spelerspasfoto wijzigen via de Voetbal.nl-app of de Wedstrijdzaken-app. Een teammanager kan via de Wedstrijdzaken-app de foto’s van alle teamleden wijzigen. Tot 1 november kan ook de ledenadministrateur de foto’s wijzigen.

Wijzigen na 1 november
Na 1 november kun je contact opnemen met de medewerkers van KNVB Contact als je ontdekt dat een foto niet geschikt is als spelerspasfoto. Zij kunnen bij dit soort noodgevallen een correcte spelerspasfoto toevoegen. Voor leden die nog geen spelerspasfoto op de digitale spelerspas hebben, is het altijd mogelijk om een foto in te stellen, dus ook na 1 november.

Begin oktober het boek van Peter Eidhof Veuroetboer’n

18-09-2021

Begin oktober zal het boek met de titel Veuroetboer’n van Peter Eidhof uitkomen. In het boek worden 22 voetbaltrainers uit het Twentse amateurvoetbal geportretteerd via een uitgebreide monoloog van tussen de vier- en zesduizend woorden, met ook wat fotomateriaal uit het privé-archief van deze trainers.

Onze huidige hoofdtrainer Otto Krabbe is één van de 22 trainers. Daarnaast zijn er ook ex-trainers van STEVO geportretteerd, te weten Wim Adolfsen, Hans Bossink en Geert Veldhuis. 
Dit betekent dat STEVO ook in het boek wordt besproken. Meestal is dat op buitengewoon realistische en doorgaans positieve wijze. 

Het betreffen geen oppervlakkige monologen. De verhalen geven een diepgaande inkijk in de eigen unieke belevingswereld van deze trainers, die in een setting van goeddeels liefhebbers hun spelers moeten drijven tot een uiterste prestatie.
Het is voor elke amateurvoetballiefhebber een aardig werkje geworden. Peter Eidhof (1978) portretteert in dit boek een selectie van de beste amateurvoetbaltrainers van Twente. Deze trainers hebben een UEFA-A diploma en hebben gedurende minimaal tien seizoenen een eerste elftal getraind bij minimaal drie verschillende verenigingen. Beginnend bij de oudste trainers ziet de lezer de beschouwingen langzaam evolueren van vaderfiguur naar visionair, met aan beide zijden uitschieters naar de andere kant.

Auteur Peter Eidhof is vanzelfsprekend trots op zijn boek, maar ook wij clubmensen zullen dat ongetwijfeld zijn omdat STEVO frequent en positief belicht wordt. Begin oktober zal het boek aan de media gepresenteerd worden bij de vereniging van Peter Eidhof EMOS. De pers zal hieraan nog aandacht schenken.  Hoe het boek daarna te verkrijgen is zullen we nog over berichten.

Alle trainers waarover bericht wordt zijn: 

Gerard Schefer

Freek van Oenen

Wim Adolfsen

Gerard Geerdink Johannink

Peter Peters

Hans Bossink

Rob Poell

Rob Snijders

Anton Wennemers

Peter Schulte

Peter Bokma

Walter Weghorst

John Gielink

Geert Veldhuis

Rene Nijhuis

Kenan Durmusoglu

Mete Soygul

Michiel Mensink

Philip Agteres

Remco Hammink

Otto Krabbe

Erik Zandstra


 

STEVO jeugdkader trapt seizoen af met bijeenkomst in clubgebouw

17-09-2021

Het STEVO-jeugdkader kwam woensdagavond in het STEVO clubgebouw bijeen om  vooruit te blikken op het komende seizoen. Nieuwe leden werden begroet en van andere leden werd afscheid genomen.

Jeugdvoorzitter Mark Haverkort vond het afgelopen seizoen een vreemd jaar door de corona. “Nu heeft iedereen er weer zin in en het wordt ook weer eens tijd om te gaan voetballen. Ik ben er superblij mee. Bedankt dat jullie allen zijn gebleven. We hebben iedereen nodig. Alles voor een nieuw en mooi seizoen”, zei Mark in zijn welkomstwoord.

De STEVO-jeugd bestaat komend seizoen uit 220 jeugdleden en die worden begeleid door zo’n 110 kaderleden, waaronder veel duo-functies. De F-league bestaat inmiddels al weer uit 18 spelertjes.

De activiteiten commissie onder leiding van Yvette Peterman is uitgebreid naar vier personen. Ideeën voor de commissie werden als welkom begroet. Yvette zorgde overigens ook nog voor een mooi bedrag van 1500 Euro, verkregen bij haar werkgever, waar inmiddels materialen van zijn aangeschaft.

De infogids staat online op www.stevo.nl en alles over de STEVO-jeugd, als teamindeling en trainingstijden is hier te raadplegen.  De leiders en trainers werden opgeroepen om het ballenhok netjes te houden en de telefoon van hun spelers in de kleedkamer uit te laten. Op de zaterdagochtend heeft één bestuurslid velddienst en deze kan op de Peuverweide worden aangesproken mochten er vragen zijn.

De leiders werden verzocht om sociaal met de leiders van de uitploeg om te gaan ofwel, “bied ze een kopje koffie aan”, zei Mark Haverkort. Omdat nu bijna alles rondom wedstrijden digitaal verloopt is het contact tussen de leiders van de elftallen die tegen elkaar uitkomen veel minder geworden en  daardoor ook het sociale contact met elkaar. De koffie voor de leiders van de tegenstander kan via het pasjessysteem afgerekend worden.

Alle jeugdleden krijgen een jaarkaart voor de thuiswedstrijden van het eerste elftal van STEVO. Verder krijgt elk team door afwezigheid bij de coronacrisus een welkom terug cadeau. De versnapering kan in de STEVO-kantine besteed worden.

Spelers van onder de 19/1 en 19/2 helpen bij de lotenverkoop en entreegelden bij de thuiswedstrijden van STEVO 1.

Sokken en broeken van het STEVO-tenue kunnen door de jeugdleden in de kantine worden aangeschaft. Het wasvoorschrift hiervoor zit in de tas met de shirts.

De traditionele jaarvergadering met als hoogtepunt de uitverkiezing van de sportlui  in het voorbijgaande seizoen wordt begin juni gehouden.

De hogere jeugdteams bij STEVO zitten wat krap in de spelers. Daarom is besloten om ook op de vrijdagavond minimaal 1 thuiswedstrijd te spelen om het zaterdagwerk van spelers niet te beinvloeden. Wedstrijdsecretaris Bent Kuipers regelt hiervoor het schema. Om de communicatie tussen leiders, trainers, spelers en wedstrijdsecretarissen soepel te laten verlopen werd geadviseerd om whatsapp groepen aan te maken.

Robert Paus sprak een dankwoord namens de TC aan de aanwezigen en vertelde dat het ontzettend moeilijk was geweest om het kader weer rond te krijgen voor dit nieuwe seizoen. Sommige teams gaan rouleren met ouders in de begeleiding op de wedstrijddag.

Ouders van onder de 15/2 en 15/3 hebben de TC geholpen met de indeling voor deze teams. Robert  Paus toonde zich blij met de ondersteuning en betrokkenheid van deze ouders.

Voor onder de 15 en onder de 13 worden weer coördinatietrainingen georganiseerd met begeleiding van Justin Beernink. Van elk team komen twee spelers in aanmerking.

De keeperstraining bij de jeugd wordt opgedeeld in 3 groepen. Frank Snijders zal de onder 19, onder 17 en onder 15 de kneepjes van het vak bijbrengen. Frank Snijders zal de TC ook ondersteunen met een beleidsplan voor keepers.

Harry Ekkel van de TC zal voor degene die hem nog niet hebben de VTON trainingsapp met de daarbij behorende instellingen aanmaken.

Ralph Stamsnieder werd begroet als nieuw lid van de TC-commissie.

STEVO gaat komend seizoen ook uitkomen met een jongerenelftal in de Beltona competitie. Peter Voshaar, trainer van het JO19-1 elftal heeft hiertoe het initiatief genomen. Samen met Niels Oude Tijdhof, assistent trainer bij STEVO 1, wordt geprobeerd goede resultaten neer te zetten in deze competitie en spelers verder te ontwikkelen.

In de wintermaanden wordt een kaderavond gehouden waar de leiders en trainers gevraagd zal worden naar hun ervaringen in de eerste competitiehelft. De geplande datum is vrijdag 21 januari 2022.

De wedstrijdsecretarissen Bent Kuipers en Lars Busscher gaven uitleg aan de zaal over hun taken bij STEVO. Oefen- en competitiewedstrijden, verplaatsen van wedstrijden, baaldagen, veldindelingen, ontvangen van scheidsrechters en vele andere zaken kwamen aan de orde.

Johan Brughuis vroeg om hulp bij de flessenactie onder de inwoners van Geesteren op vrijdag 24 september. De JO13 en JO11 leden gaan hierbij helpen. Ouders zijn van harte welkom om met auto de actie te ondersteunen.

Op het eind van de bijeenkomst werd nog afscheid genomen van enkele kaderleden. Jeugdvoorzitter Mark Haverkort had voor elk lid een passend dankwoord en een attentie.

STEVO heeft coronacrisis goed doorstaan

28-08-2021

STEVO heeft de coronacrisis goed doorstaan. “Met hulp van de overheid, de onvoorwaardelijke steun van de sponsoren, niemand heeft opgezegd, de contributie van de leden en de opbrengst van de actie Rondje voor de Club is STEVO niet in de financiële problemen gekomen. Zonder hulp hadden we er heel anders voorgestaan. Dit voelt als een warme deken. Je wilt dan ook iets terugdoen. De Come Back Days, gepland voor dit weekeinde, kunnen door de coronamaatregelen  helaas geen doorgang vinden. Jammer maar alle begrip daarvoor. Dank aan allen die iets voor STEVO doen. Samen leggen we de stenen voor een stabiele vereniging”, zei voorzitter Eddy Droste tijdens de goed bezochte algemene ledenvergadering , vrijdagavond in het clubgebouw”.

Een bijzondere algemene vergadering. Nooit eerder had het bestuur twee seizoenen in één vergadering met de leden besproken. “De competitie heeft lang stil gelegen. Het heeft er voor velen ingehakt. Voor STEVO betekend het nu vooruitkijken naar een mooie toekomst. Persoonlijk voelt het als een grote carrousel en ik ben er eerlijk gezegd wel klaar mee. We moeten nu weer genieten en elkaar treffen op de Peuverweide. Allemaal welkom op deze avond waar jullie invloed kunnen uitoefen op het gevoerde beleid”, aldus Eddy Droste in zijn openingswoord waar even stil werd gestaan bij het overlijden in het afgelopen seizoen van Jan Kokhuis en Henk Ophof, leden met een rood geel hart. 

Secretaris Bert Maathuis had een beknopt verslag, omdat er maar weinig activiteiten plaatsvonden in de coronacrisis. “De competitie is afgelopen seizoen niet beëindigd en er springt maar één gebeurtenis uit , het treffen tussen TVC ’28 en STEVO in Tubbergen waar kansloos met 0-2 werd verloren.”

Penningmeester Leon Kroeze vertelde dat de begrotingen van de afgelopen twee jaar de prullenbak in kunnen. De kantine inkomsten zijn fors gedaald, de sponsorinkomsten en contributies zijn wel gelijk gebleven. Met de coronasteun en subsidie voor het project Fit en Vitaal kon STEVO het hoofd boven water houden. Ook het gebaar van de trainers om een deel van de vergoeding te laten vallen kreeg veel waardering van de penningmeester. Het kunstgrasveld van STEVO kan nog 3 tot 4 jaar mee, dan moet het vervangen worden. Hiervoor is gespaard en ook de gemeente zal een bijdrage leveren aan een nieuw kunstgrasveld. Leon Kroeze vond het moeilijk een begroting voor het komende jaar te maken. Wel wordt rekening gehouden met een volledig seizoen kantine inkomsten. “We kunnen tegen een stootje”, aldus de scheidende penningmeester. 
Leon Kroeze nam na 6 jaren afscheid als penningmeester op de jaarvergadering. “Niet altijd gemakkelijke jaren maar we hebben weer vet op de botten en ben trots op de club zoals we er nu voorstaan. Dank aan allen voor het vertrouwen in de afgelopen jaren’’, zo beëindigde penningmeester Leon Kroeze zijn jaarverslag.

De kascommissie Marco Dijkhuis en Ruben Kleijssen waren zeer tevreden over de uiteenzetting van de financiële zaken bij STEVO en de penningmeester. Ze stelden vast dat STEVO er goed voor staat. 
Stef Arkink neemt de plaats in voor Ruben Kleijssen in het komende seizoen. Marco Dijkhuis gaat nog een jaar door als kascommissielid.  

Voorzitter Eddy Droste deed het pijn dat Leon Kroeze geen penningmeester meer is na dit seizoen. “Je hebt je jaren ingezet voor de jeugd en senioren. We staan er florissant voor als nooit eerder, dat is een verdienste van jou. Je bent duidelijk en transparant met de hand op de knip. Je hebt onze penningen goed op orde gekregen, dank daarvoor. Gelukkig blijf je STEVO in de toekomst steunen op vele vlakken”. Met een boeket bloemen en luid applaus vanuit de zaal werd afscheid genomen van Leon als penningmeester.  Max Heerdink en Roy Damhuis gaan komend seizoen de financiële zaken bij STEVO beheren. 

Bij de bestuurswisseling werd voorzitter Eddy Droste, secretaris Bert Maathuis, Mark Haverkort jeugdzaken, Alexander Oosting facilitaire zaken en Coen Droste PR en Algemene zaken herkozen. 

Eddy Droste deelde na de pauze aan de leden mee dat er binnenkort gesprekken gevoerd worden met alle commissies binnen de verenigingen. STEVO is verder een samenwerking aangegaan met sporthal De Ransuil. Paulien Bos, Lian Wesselink en Martin Döbber zijn nauw betrokken bij deze samenwerking. Plannen voor een multifunctionele accommodatie worden verder uitgewerkt. 

Geesteren wil het gezondste dorp van Twente worden met het project Fit en Vitaal. Ook hier  wordt door STEVO met andere verenigingen druk aan de weg getimmerd. Vele praatsessies met verenigingen in Geesteren zijn al achter de rug. “We doen het voor onze toekomstige generaties”, zei Eddy Droste. 

Het STEVO bestuur heeft met de leden voor om een leven lang voetballen bij STEVO. Hoe werven, binden en behouden is het motto. Tussen 2015 en 2021 hebben 261 leden afscheid genomen van STEVO. STEVO wil graag weten wat de drijfveer is geweest en wat daar aan te doen. 

Het voetballen van de senioren op zaterdag wordt onder de loep genomen. “We lopen niet weg voor ontwikkelingen in het voetbal”, aldus Eddy Droste. Voor eind september moet kenbaar gemaakt worden aan de KNVB of je wil overstappen. Het is nu mogelijk om horizontaal over te stappen. STEVO zal met het eerste elftal komend seizoen in ieder geval niet overstappen. De toekomst zal volgens het STEVO-bestuur moeten uitwijzen hoe voetballen op zaterdag leeft onder de seniorenleden. STEVO heeft momenteel één seniorenelftal op zaterdag. 

De uitreiking van de Anton Voorhuiscup  aan de topscorer van de senioren werd dit jaar toch gedaan op de jaarvergadering ondanks een halve competitie. “Een halve competitie, dan ook een halve beker”, zo zei Eddy Droste. Ruben Kraaivanger nam de halve beker in ontvangst voor het 29 keer doel treffen. 

STEVO-voorzitter Eddy Droste sloot de vergadering af met dankbare woorden aan alle aanwezigen. “Samen moeten we zorgen voor bevlogenheid en geborgenheid bij de mooiste club en familie van Nederland. Laten we proosten op een mooi seizoen”
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon