STEVO Nieuws

Loop- en coördinatietraining jeugd met succes afgerond

07-12-2023

Op maandag 4 december jl. hebben 7 spelers het certificaat van deelname van trainer Jelle Linneman ontvangen.
Na de voorjaarsvakantie start Jelle weer met een nieuwe groep. Als vereniging willen wij graag nog meer kinderen voorzien van extra loop- en coördinatietrainingen. Om dit voor elkaar te krijgen kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Meld je aan bij Jelle !
TC-Jeugd dankt Jelle voor zijn inzet.

STEVO thuis tegen FC Winterswijk .

07-12-2023

Opnieuw een thuiswedstrijd voor de selectie van trainer Michiel Mensink,  komende zondag. FC Winterswijk komt naar de Peuverweide, de nummer twee op de ranglijst.  Met zes gewonnen wedstrijden, twee gelijke spelen en één nederlaag is het overbodig om te zeggen dat STEVO een zware dobber wacht. Kwalitatief moet de tegenstander wel goed zijn gezien de resultaten tot nog toe. Vraag is dan ook wat de technische staf bij STEVO uit de hoge hoed gaat toveren om tot resultaat te komen tegen Winterswijk. 
Drie punten is bittere noodzaak en STEVO kan niet anders dan het  verstand op nul zetten en Winterswijk met alle sportieve middelen bestrijden die zijn toegestaan.  
Het is al weer een tijdje terug, de eerste wedstrijd tegen Dalfsen, dat de volle buit op de Peuverweide werd binnengehaald door STEVO. Het kwartje moet zondag weer eens een keer de goede kant opvallen. Geloof in eigen kunnen en tot het uiterste gaan moet STEVO resultaat gaan opleveren. We wensen de selectie, trainer en verdere begeleiding alle  succes daartoe. Om 14:00 uur is zondag de aanvang.

Pieten verrassen STEVO jeugd

06-12-2023

De training van de STEVO  F-Leaque ,JO8 en JO9 werd vorige week woensdagavond op de Peuverweide noodgedwongen stilgelegd door aangenaam bezoek van twee Pieten.  Sinterklaas had de Pieten op pad gestuurd om de talentjes bij STEVO te verrassen met lekkernij en een cadeautje. Vanzelfsprekend waren de Spelertjes  in hun nopjes met de STEVO jojo.

Na het trappen van een balletje en penalty schieten gingen de Pieten gewillig met de spelertjes op de foto om vervolgens snel hun weg te vervolgen in deze drukke Sinterklaas tijd. Er moeten vannacht namelijk weer heel veel schoenen  gevuld worden onder de schoorsteen. Bedankt Sinterklaas en Piet. Tot volgend jaar.

Zie de foto's op Facebook link: 

STEVO en RKZVC delen de punten

03-12-2023

Een terechte 1-1 zondagmiddag op de Peuverweide tussen STEVO en RKZVC.
In een weinig hoogstaande wedstrijd wisten beide ploegen, in dit kelderduel in de eerste klasse, zich zelden kansen te scheppen.  De 0-1 van RKZVC en de 1-1 gelijkmaker van STEVO waren eigenlijk de enigste wapenfeiten over 90 minuten.  
Met dat ene punt schieten STEVO en  de Gelderlanders weinig op.  Het zal een hele tour worden voor STEVO en RKZVC om voor een ommekeer te zorgen in het verdere verloop in deze competitie.
STEVO begon met veel verdedigers aan de wedstrijd. En voorin met Thomas Steggink en Hugo Weerink wist het geen echte vuist te maken. De kansen waren schaars  en de eerste die er was, was voor RKZVC. 
Het was meteen raak ook in de 20e minuut. De RKZVC-er schoot de bal van net buiten de zestien, buiten het bereik van keeper Bas Beernink, langs de binnenkant van de paal in het doel. 
STEVO deed wel snel wat terug. Binnen enkele minuten, uit een corner van Stijn Harmelink, wist Robbin Engbers de bal binnen te tikken. Na de 1-1 gebeurde weinig meer tot aan de rust. 
En dat was ook het geval in de 2e helft, waar alleen de vele blessures in het veld opvielen.  Beide ploegen wilden wel maar  konden niet beter. Met Bram Tibbe en Joes Masselink in de aanval probeerde STEVO nog wel de bakens te verzetten. 
Beide spelers lukte het niet meer om hun supporters te trakteren  op een overwinning deze middag. 
En ook RKZVC was niet bij machte de STEVO verdediging te verontrusten, waardoor de 1-1 uitslag een zeer terechte was na 90 minuten. 
Volgende week zondagmiddag speelt STEVO opnieuw thuis en wel tegen FC Winterswijk, die hoger ingeschat moeten worden dan RKZVC. 
Het is de laatste wedstrijd voor de winterstop. Eerst op zaterdag 20  januari van het nieuwe jaar komt STEVO dan weer in actie. DOS '37 komt dan naar de Peuverweide.

Techniektrainingen jeugd met succes afgerond.

03-12-2023

De afgelopen maanden heeft er weer techniektraining plaatsgevonden op de STEVO-velden. Vrijdagmiddag van 17:00-18:00 uur zijn er weer zo’n 25 jongens bezig geweest met de basistechniek van het voetballen. Vrijdag jl. kregen alle spelers het certificaat van deelname uitgereikt.
Trainer Niels Kreuwel verteld.
De techniektraining bestond uiteindelijk weer uit 8 trainingen, waarbij individuele aandacht voorop stond. 
De spelers werden ingedeeld in vier trainingsgroepen en aan de hand van een circuittraining hebben alle spelers dezelfde oefeningen aangeboden gekregen. Gedreven spelers uit O19 en O17 helpen mij om de pupillen de fijne kneepjes van techniek bij te brengen. 
De spelertjes heb zich goed goed ontwikkeld en in het voorjaar 2024 bieden we deze training weer aan.
Namens de TC-jeugd willen wij Niels Kreuwel en zijn assistent trainers Tijn Perik, Tijn Rikhof, Pim Kroeze, Coen Nijhuis, Rink Haverkort en Aiden Stamsnieder enorm bedanken voor de enthousiaste en leerzame manier van trainen.

Twee thuiswedstrijden voor STEVO .

30-11-2023

Tot aan de winterstop speelt STEVO nog twee thuiswedstrijden,  komende zondag tegen RKZVC en op zondag 10 december tegen FC Winterswijk. Op zaterdag 20 januari, in het nieuwe jaar, wordt de competitie dan hervat  met opnieuw een thuiswedstrijd tegen DOS '37 uit Vriezenveen.  
Het is erop of eronder voor de mannen van trainer Michiel Mensink de komende weken.  Op de vertrouwde Peuverweide kan STEVO zich geen eigenlijk geen nederlaag meer permitteren. 
In de drie genoemde thuiswedstrijden zal STEVO  boven zichzelf moeten uitstijgen.  Het elftal krijgt veel teveel doelpunten tegen in deze competitie.  Maar liefst 23 goals in 8 wedstrijden. Zaak is dan ook om in de komende wedstrijden de verdediging eerst op orde te hebben. 
STEVO  zal vanuit een gesloten verdediging moeten proberen de tegenstander naar een nederlaag te spelen. Te vaak stond de deur wagenwijd  open. Ongetwijfeld wordt door de trainer daar deze week op gehamerd. De wedstrijd tegen RKZVC is weer op de vertrouwde zondagmiddag en begint om 14:00 uur.

STEVO verlengt contract met trainer Michiel Mensink.

23-11-2023

Michiel Mensink is ook volgend seizoen hoofdtrainer van STEVO. Zijn contract wordt met één jaar verlengd. Mensink speelt dit seizoen met de voetballers van STEVO in de 1ste klasse.

Erik Sonder, bestuurslid technische zaken: "We zijn heel blij met de contractverlenging. De ontwikkeling van de jonge spelers verloopt goed. Hierin speelt onze trainer met zijn staf een belangrijke rol. Dat is prachtig om te zien."

Mensink zelf ziet het ook zo. "Ik ben echt heel blij dat ik door kan gaan met deze groep. Ik voel me ontzettend op mijn plek bij STEVO."
 

STEVO veteranen houden traditie in ere 

12-11-2023

Een jarenlange traditie bij de STEVO-veteranen op een zondagmorgen in het najaar bij zaal Kottink, heeft ook dit jaar een vervolg gekregen. Gebraden Ribben eten van slagerij Hemmer, wie wil dat niet. 
Maar liefst 33 veteranen gaven acte de présence, nadat eerst op de Peuverweide nog tegen een balletje was getrapt. 
Coördinator bij de veteranen Theo Ophof sprak in zaal Kottink van een mooie activiteit die al die jaren ondersteund word door Slagerij Hemmer. 
Eigenaar Gerard Hemmer, ook lid van de veteranen was aanwezig om uit de handen van Theo Ophof een cadeau in ontvangst te nemen voor het 20 jarig bestaan van de slagerij en de sponsoring van deze activiteit. 
Hierna werden de ribben opgediend door  Jan Kottink en was het lange tijd stil aan de tafels om zo volop te kunnen genieten van het heerlijke vlees waarvan alleen de botten op het eind nog over waren. Een geslaagde activiteit, die beslist ook volgend jaar weer op de kalender staat.

Licht aan!, daar kun je mee thuiskomen..

04-11-2023

Nu de dagen korter worden, is het tijd om de fietsverlichting weer eens na te kijken en in orde te maken. Van uw eigen fiets én van de fiets van uw kind(eren). Goede verlichting en reflectie op de fiets zijn van levensbelang. Alleen wanneer andere verkeersdeelnemers jou kunnen zien, kunnen ze rekening met je houden. Naast fietsverlichting kan ook kleding ervoor zorgen dat je zichtbaar bent als fietser.

Een lichtgekleurde jas valt beter op in het donker dan een zwarte. Helemaal mooi is het als er reflecterende strepen op een jas zitten. Iets om aan te denken als uw kind 's morgens de deur uitgaat.
ook wordt er, nu het weer donkerder begint te worden, weer meer gecontroleerd door de politie op goed werkende verlichting. zorg dat uw verlichting in orde is om bekeuringen te voorkomen.

De regels voor vaste fietsverlichting:
 

wit of geel licht voor, rood licht achter;
de lampen moeten recht vooruit en recht achteruit schijnen;
de lampen mogen niet knipperen.
Een fiets met 2 voorwielen moet aan de voorkant 2 witte of gele lampen hebben.

Regels voor losse lampjes op een fiets
 

wit of geel licht voor, rood licht achter;
de losse lampjes mogen alleen op het bovenlichaam. Dus niet op uw hoofd, armen of benen;
u mag losse lampjes bevestigen aan uw kleding of op uw tas;
losse lampjes moeten goed zichtbaar zijn. Er mag dus niets voor of overheen hangen;
losse lampjes moeten recht vooruit en recht achteruit schijnen, ze mogen niet knipperen en niet te veel bewegen.
Regels voor reflectie op een fiets

Een fiets op 2 wielen moet de volgende reflectie hebben:

een rode reflector (niet driehoekig) op de achterkant van de fiets;
gele reflectoren op de trappers;
witte of gele reflectoren op de wielen (velgen) of banden.
Een fiets met meer dan 2 wielen, die breder is dan 0,75 meter en 1 voorwiel heeft, moet ook zijn voorzien van een naar voren gerichte witte reflector.
Stand 1ste klasse H

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon