Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 06 Mei 2018 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuws

STEVO onverdiend met 0-1 onderuit tegen Tubantia

22-04-2018

Er zijn van die dagen in het voetbal, dan wil het maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen. STEVO had zo’n dag tegen Tubantia en dan met name in de tweede helft waar de ploeg van trainer Geert Veldhuis zondagmiddag alles gaf, maar de bal wilde er maar niet in. Tubantia, en met name de keeper, verdedigde met verve en hield de 0-1 verkregen voorsprong van voor de rust vast.

Een bittere pil voor STEVO, dat zo goed bezig was en nu twee opeenvolgende nederlagen voor de kiezen krijgt, waardoor de afstand met de onderste ploegen toch weer aan het slinken is. Nog steeds geen man overboord, maar toch, STEVO is nog niet in veilige haven wat handhaving betreft.

Zwaar bevochten zege STEVO JO19-1 op RSC Rossum

21-04-2018

De race naar de titel in de hoofdklasse gaat verder voor STEVO JO19-1, na de zwaar bevochten overwinning tegen RSC JO19-1 uit Rossum. Het werd op het eind van de wedstrijd 3-2 voor de ploeg van trainer Alfons Kruiper. Opluchting bij alles wat STEVO was over het resultaat, want wat ging het moeilijk deze zaterdagmiddag. Dat STEVO de wedstrijd zou winnen, daar zag het eigenlijk de hele wedstrijd niet direct naar uit. RSC was goed voorbereid en op het kunstgras van de Peuverweide was het misschien ook wel technisch de betere van STEVO.

Eerst pubquiz bij STEVO daverend succes.

21-04-2018

De eerste pubquiz bij STEVO is een daverend succes geworden. In een overvolle STEVO  kantine streden 22 teams, ruim 130 enthousiastelingen, om de hoogste eer. Het was Bert Wesselink van de organisatie die alle deelnemers welkom heete en een aangename avond toewenste.

Een speciaal woord van welkom was er voor een team uit Tubbergen dat in het hol van de leeuw de STEVO mensen wilde aftroeven in de meeste kennis. Ook het hoofdbestuur van STEVO deed mee met een team met de toepasselijk naam "de bobo's". Een damesteam speelde mee als Geesterse Gooise wief'n en zo had elke groep een strijdbare naam bedacht.

Henk Droste F-toernooi op zaterdag 2 juni

11-01-2018

De toernooicommissie van de STEVO-Jeugd organiseert zaterdag 2 juni 2018 voor de tweeëntwintigste keer haar jaarlijkse Henk Droste JO8-JO9 toernooi. Het toernooi wordt opnieuw
financieel ondersteund door Slagerij Hemmer te Geesteren.

Verenigingen uit de buurt hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen om met één of meerdere teams aan het toernooi deel te nemen. Er zijn voor de deelnemende verenigingen geen kosten aan verbonden. Voor elk team is er na afloop een beker beschikbaar.
De Toernooicommissie verzoekt de verenigingen die uitgenodigd zijn vriendelijk om het bijgevoegde antwoordformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

St. Alphonsusschool wint schoolvoetbaltoernooi bij de jongens

11-04-2018

Op een zonovergoten sportpark De Peuverweide in Geesteren is woensdagmiddag het gemeentelijk schoolvoetbal toernooi voor jongens afgewerkt. Winnaar werd het elftal van de St. Alphonsusschool uit Harbrinkhoek/ Mariaparochie dat in de finale na het nemen van strafschoppen de jongens van de Heilig Hart school uit Fleringen versloeg. In de reguliere speeltijd was de stand 1-1, nadat Heilig Hart eerst nog de leiding had genomen.
 Het jongensteam van Aloysius school uit Geesteren werd derde. In de troostfinale versloegen ze Kadoes uit Albergen.

Meisjesteam Mariaschool Vasse winnaar op de Peuverweide

18-04-2018

Het meisjesteam van de Mariaschool uit Vasse is woensdagmiddag op sportpark De Peuverweide in Geesteren winnaar geworden van het Gemeentelijk schoolvoetbaltoernooi. In de finale versloegen ze het meisjesteam van school De Wiekslag uit Tubbergen met 1-0. In de strijd om de derde en vierde plaats was Kadoes uit Albergen met 1-0 de baas over de Zeven Mijlen uit Manderveen.
Bij zomerse weersomstandigheden is het meisjes voetbaltoernooi in Geesteren prima geslaagd, mede dankzij de goede organisatie van het secretariaat Tara Meinders, Diane Dierink, Karin Reekers en Miranda Geedink.

Indeling kantinedienst 2018 1e halfjaar

11-01-2018

De kantinecommissie heeft het schema bekend gemaakt voor het eerste halfjaar 2018. Klik op deze link om het te raadplegen.

In het seizoen 2017-2018 is het clubhuis prachtig gerenoveerd. We zijn er trots op onze leden en onze bezoekers een goede behuizing te mogen begroeten.

De kantinecommissie houdt zich bezig met advisering omtrent de inrichting. De kantinecommissie maakt regelmatig een werkschema, dat toegestuurd wordt aan de vrijwilligers.

De werkzaamheden die moeten worden verricht staan in een draaiboek, dat aanwezig is in de kantine. Volg de spelregels goed, dan kunnen er geen misverstanden ontstaan. De kantinecommissie maakt jaarlijks een schema aan voor de kantinediensten.

STEVO Activiteiten 2017-2018

24-10-2017

Tijdens de bestuursvergadering van maandag 23 oktober zijn een aantal commissies aangeschoven die jaarlijks verschillende activiteiten voor de leden van onze vereniging organiseren. In een constructieve bijeenkomst is een soort van seizoensplanning qua activiteiten opgesteld (zie onderstaand).

Het doel van elke activiteit is het versterken van de binding met ........

Belangrijke datums aktiviteiten STEVO-jeugd

23-10-2017

De komende maanden staan er diverse activiteiten voor onze STEVO-jeugd leden op de rol. Onderstaand een overzicht van die activiteiten.

 
combiglas Hemmer schildersbedrijf Jeugdsponsor Cafe Steggink