STEVO Nieuws

Ticketverkoop STEVO vs FC Twente

27-05-2024

Zaterdag 22 juni speelt STEVO om 18:00 uur op de Peuverweide een vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Twente.

De enige wedstrijd die Twente voorafgaand aan het seizoen tegen een amateurclub speelt.

FC Twente is momenteel “hot”. Door de overwinning tegen PEC Zwolle speelt de club in augustus in de voorronde van de Champions League. Ongeacht de uitslagen is FC Twente komend seizoen hoe dan ook geplaatst voor de groepsfase van de Europa League. Wij verwachten dan ook een grote publieke belangstelling.

Op de Peuverweide kunnen we slechts een paar duizend toeschouwers verwelkomen! Dus wees er snel bij en verzeker jezelf van een mooie plek rond het hoofdveld (Ticketprijs volwassen € 15,= en jeugd tot 16 jaar € 10,=).

Wil je verzekerd zijn van een prachtige plek aan de lange zijde van onze hoofdtribune, koop dan een VIP ticket (inclusief exclusieve STEVO-FC Twente sjaal, buffet, voorbeschouwing, etc.. Zie onderstaand het programma voor op het VIP gedeelte (prijs volwassenen € 100,- en jeugd € 35,-). Let op; voor het VIP arrangement zijn slechts 500 kaarten beschikbaar!

Maak je keuze door op een van onderstaande afbeeldingen te klikken. Je wordt vervolgens doorverwezen naar de ticket-website.

        

 

VIP arrangement Programma

16:00 uur         start VIP arrangement

- P1 VIP gereserveerde auto/fiets parkeerplek en entree (volg de VIP borden)

- Ontvangst door onze gastvrouwen

- Een exclusieve STEVO – FC Twente sjaal (ontvangt u bij de entree)

- 4 dag-consumptiemunten (ontvangt u bij de entree)

16:15 uur         Buffet aangeboden door STEVO op het VIP gedeelte

16:30 uur         Exclusief ‘Warming Up’treden door volkszanger Michael Pigge 

17:00 uur         Voorbeschouwing wedstrijd STEVO – FC Twente

18:00 uur         Aanvang wedstrijd  

- De zit- en staantribune, grenzend aan het VIP gedeelte, zijn exclusief beschikbaar voor alle VIP-ticket houders.

18:45 uur         Tijdens de rust toegang tot het VIP gedeelte

19:00 uur         Wedstrijd 2de helft

19:45 uur         Toegang tot het VIP gedeelte

20:30 uur         Afterparty voor het clubgebouw van STEVO met o.a. optreden van regio’s beste volkszanger Justin Tonnema

Peuverhoek wint het wijkvoetbal 2024 in Geesteren. \

14-06-2024

Peuverhoek is winnaar geworden van het wijkvoetbaltoernooi in Geesteren. In de finale werd Geesteren Zuid met 3-0 verslagen. Daan Kottink maakte uit een penalty de 1-0, Thijs Beernink op aangeven van Mart Veldscholte de 2-0 en Mart Veldscholte op aangeven van Thijs Beernink de 3-0. 
Het kwaliteitsverschil in de wedstrijd was te verwaarlozen, maar de voorwaartsen van de Peuverhoek stonden op scherp in de finale. 
in de halve finale versloeg Peuverhoek wijk 't Kempke met 2-0 en Geesteren Zuid won van wijk Sekboer na penalty's. 
De wedstrijd zelf eindigde in 1-1. 
't Kempke nam de strafschoppen beter tegen Sekboer om de derde en vierde plek. 
De wisselbeker met de grote oren werd direct na de finale op het kunstgrasveld van de Peuverweide in ontvangst genomen door aanvoerder "Valderama" van de Peuverhoek. 
Bert Wesselink van de organiserende commissie deed de officiële plichtplegingen op het terras van de Peuverweide en toonde zijn tevredenheid over het verloop van het toernooi. Er was geen wanklank te horen. Ook alle scheidsrechters werden bedankt voor hun aandeel. Ben Steggink nam afscheid als lid van de organisatie. Naar een opvolger wordt nog gezocht. 
Nadat de vier finalisten hun prijzen in ontvangst hadden genomen bleef het nog lang tijd gezellig in een ongedwongen sfeer.

Vrijdagavond 5 juli organiseert VV STEVO

14-06-2024

Geachte Sportvriend(in),

Op vrijdagavond 5 juli organiseert VV STEVO haar jaarlijkse kaderfeestavond in het clubgebouw.
Deze afsluitende kaderfeestavond wordt dit jaar wederom georganiseerd voor het kader van de jeugd- en senioren afdeling.
Wij willen graag met jullie het seizoen afsluiten met een leuke activiteit en een hapje en drankje.
Tevens zal er afscheid worden genomen van kaderleden die stoppen na dit seizoen.
Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar in de STEVO kantine.
In verband met de catering graag vóór 30 juni doorgeven of je aanwezig bent. (jeugdbestuur@stevo.nl) 
Met vriendelijke groet,

RKVV STEVO  - Feestcommissie

Teamindeling senioren seizoen 2024-2025 STEVO 1 t/m 4

11-06-2024

De TC bij STEVO-senioren heeft de teamindeling 4 tot en met 10 voor het seizoen 2024-2025 bekend gemaakt.

 

 

Klik onder op de link voor uw favoriete team:

STEVO 4 

STEVO 5

STEVO 6

STEVO 7

STEVO 8 

STEVO 9 

STEVO 10 (zaterdag)

Lovende reacties over 9e Wesselink-Buunk Voetvolleytoernooi

09-06-2024

De Peuverweide in Geesteren stond afgelopen zaterdag in het teken van het 9e Wesselink-Buunk voetvolleytoernooi. 
Deze keer geen winnaar “Magic Four”, maar wel “de Toffe Nozems”, het team van Remon Kruiper, Marijn Hoek en Bas Paus dat met de eer ging strijken en de wisselbeker mee naar huis mocht nemen. In de finale waren ze te sterk voor het team “Het Net Niet” van Wout Gehring, Justin Oude  Booijnk, Thomas Steggink  en Jasper Luft. 
Om de 3e en 4e plaats streden “Rentaxi FC” van captain Oscar Hogeslag  en team “De Strijders” van aanvoerder Isa Acar. 
Rentaxi FC won met 10-1.

Paul Gehring, de drijvende kracht achter dit toernooi, samen met 
John Nijhuis, Edwin Paus, Ben Kottink, Gerben Busscher, Emiel Schröder, Robert Paus, Richard Mensen, Kasper Olimulder en Ewald Mensen reikte de prijzen uit en bracht dank over aan de vele vrijwilligers. Ook Gerard Wesselink sponsor van het toernooi was hierbij aanwezig. Gejuich en applaus klonk op van het volle terras voor de verdiende winnaar en “We are the Champions” schalde over de Peuverweide. 

Met 60 teams en deelname van voetvolleyers, niet alleen uit Geesteren, maar ook uit de weide omgeving en zelfs twee teams uit Utrecht mag de organisatie terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Het maximum van 60 teams had trouwens met gemak overschreden kunnen worden. Op de reservelijst stonden ook nog teams te popelen om mee te mogen doen, maar de organisatie heeft aan het toernooi al jaren een maximum van 60 vastgesteld.
Het voetvolleytoernooi leeft enorm en bij de aankondiging in maart is de mailbox van de commissie in no time gevuld met aanmeldingen. 
Niks laten de heren van de organisatie aan het toeval over om van de activiteit een succes te maken, waarbij de hulp van de weergoden enorm belangrijk is. 
De ideale weersomstandigheden van zaterdag, het zonnetje liet zich regelmatig zien, werkte ook deze keer weer mee. Vele vrienden en bekenden van de voetvolleyers komen daardoor ook om te genieten van de sportieve wedstrijden op het veld en om daarna op het gezellige terras voor de kantine gebruik te maken van een natje en droogje. 

Tegen de klok van half twee werden de deelnemers verwelkomd met een kop koffie en werd de grote groep scheidsrechters al geïnstrueerd om de wedstrijden goed te laten verlopen. Daarna, om klokslag 14:00 uur werd het startsein gegeven voor de wedstrijden. Tussendoor werden teamfoto's geschoten voor een blijvende herinnering. Sommige teams doen alle jaren al mee. Naarmate het toernooi vorderde blijkt steeds weer dat het ene team meedoet voor de gezelligheid, de STEVO veteranen, en het andere team als “De Toffe Nozems” en “Het Net Niet” voor de overwinning gaan. Ontspanning en sportieve strijd gaan hand in hand bij het Wesselink-Buunk Voetvolleytoernooi. 

Ook aan de kinderen, nog te klein om mee te doen, was gedacht. Van het grote springkussen opgesteld bij het terras, de ouders konden hierdoor een oogje in het zeil houden, werd driftig gebruik gemaakt. Blije gezichten overal, wat ook weer te danken was aan de kantinemedewerkers die er voor zorgden dat niemand iets te kort kwam, de catering was uitstekend verzorgd. 
De mensen van de EHBO, Bart Stamsnieder en zoon Rik Stamsnieder beleefden een rustige middag met heel weinig tot geen blessures.
De dames Oude Nijhuis en Busscher liepen zich de de longen uit het lijf met een overvolle boodschappenmand, beschikbaar gesteld door PLUS Wallerbosch. Hiervan moest het geldbedrag van de inhoud geraden worden. De beide dames bleken over een uitstekende verkooptechniek te beschikken “6 keer raden voor 10 Euro”, waar velen mee instemden. Het team “Zekers Wel” van Jan Telgenhof Oude Koehorst, Niek van Bentheim en Eric Sonder wisten het bedrag van bijna 116 Euro het dichtst te benaderen. De mand werd door “Zekers Wel” doorverkocht voor 75 Euro en dat bedrag ging in de STEVO-kas, een prachtig gebaar.
Na afloop van het toernooi, rond half negen, was het nog lange tijd gezellig op de afterparty en werd erg lovend gesproken over deze STEVO-activiteit. Niks staat volgend jaar een tiende Wesselink-Buunk Toernooi nog in de weg.  

Geslaagdeafsluiting van het seizoen bij de STEVO-jeugd JO12  t/m JO19

08-06-2024

Het was een gezellige vrijdagavond op de Peuverweide waar de STEVO jeugdafdeling haar seizoensafsluiting hield van de groep JO12 t/m JO19. 
De weergoden waren de organisatie goed gezind, de zon scheen uitbundig.
Er deden rond de 60 jeugdleden mee die fanatiek tegen elkaar streden. 
De finale ging tussen Liverpool en Real Madrid. Een spannende wedstrijd die uiteindelijk gewonnen werd door Real Madrid, Teun Kottink, Levi Krikhaar en Alexander de Jong. 
De geweldige organisatie stond onder leiding van Joes Masselink en  Thomas Hilberink en daarbij de inzet van de scheidsrechters en de
Jeugdactiviteitencommissie

Zaterdag 15 juni het 27e Henk Droste toernooi .

06-06-2024

Het is niet meer weg te denken van de activiteiten kalender bij STEVO, het Henk Droste toernooi met deelname van veel buurtverenigingen. Al 27 keer werd het toernooi succesvol gehouden bij STEVO. In de morgen voor de JO-08 en in de middag voor de JO-09. 
Jeugdvoorzitter Mark Haverkort van STEVO zegt in een voorwoord in het programma boekje het volgende erover.
"Veel verenigingen zien we jaarlijks terug, daar zijn we erg blij mee. Het toernooi zorgt voor onderlinge verbondenheid, gezelligheid en sportieve strijd op het veld. Het is een mooie afsluiting van het seizoen, waarbij er nog één keer een prijs gewonnen kan worden. 
27 keer… Het klinkt eenvoudig, maar er gaat altijd een behoorlijke voorbereiding aan vooraf. Ik ben er enorm trots op dat STEVO dit toernooi inmiddels al voor de 27e keer organiseert. Petje af voor de toernooicommissie, scheidsrechters en andere vrijwilligers die dit toernooi mogelijk maken. Hartelijk dank aan eenieder! 
Dank ook aan de sponsor van het toernooi: Slagerij Hemmer uit Geesteren. Met hun ondersteuning kan er ook wat lekkers aan elk deelnemend team uitgedeeld worden. 
Rest mij nog om iedereen een leuke en sportieve dag te wensen."
Wanneer de weergoden zaterdag 15 juni ook weer meewerken staat niks een succesvol toernooi in de weg. Iedereen is van harte uitgenodigd op de Peuverweide om de talentjes van de toekomst aan het werk te zien. Aan elk team wordt na afloop bij de prijsuitreiking een beker overhandigd.

Ruben Kraaijvanger trainer bij STEVO 3 in seizoen 2024-2025.

03-06-2024

De TC bij de senioren van STEVO heeft Ruben Kraaijvanger bereid gevonden om in het nieuwe seizoen het jeugdige derde elftal te gaan trainen. 
Afgelopen seizoen was Ruben trainer van de JO15-1 van STEVO. 
Als gezegd bestaat STEVO 3 komend seizoen uit veel jeugdige talenten, welke graag 2 keer in de week willen trainen. 
De TC denkt met Ruben Kraaijvanger de juiste persoon te hebben aangesteld, die de talenten van STEVO 3 optimaal kan motiveren en tevens er voor kan zorgen dat deze spelers zich door kunnen ontwikkelen naar een nog hoger plan bij STEVO.

Tevredenheid op jaarvergadering STEVO-jeugd .

02-06-2024

De STEVO jeugdafdeling heeft een goed jaar achter de rug. "Door de vele kampioenen zijn er nog nooit zoveel medailles uitgereikt in één seizoen", zei jeugdvoorzitter Mark Haverkort zondagmorgen in een bomvolle STEVO kantine  waar de jeugdleden en haar kader bijeen kwamen.
Er waren door de leiders en trainers heel veel uren in gestoken om tot deze successen te komen. Stil werd gestaan bij de ontvallen jeugdleden in het verleden en in het bijzonder deze keer bij Bram Wesselink, twee weken geleden bij een tragisch ongeval. 
Mark deelde ook mee dat op zaterdag 16 juni de leiders de tenues kunnen inleveren en de nieuwe kleding weer kan worden meegenomen. 
Voor de JO 12-13-15-17 en 19 is er op vrijdagavond 7 juni de seizoensafsluiting. 
Zondag 9 juni is dan de afsluiting voor de F-league en de JO11.
Het Henk Droste wordt gehouden op zaterdag 15 juni. 
Het kaderfeest is op vrijdag 5 juli. 
In de technische commissie gaat Rick Huis in 't Veld de jongste lichting onder zijn hoede nemen, de F-League en de JO08. 
Niels Kreuwel zal bij de techniektraining worden bijgestaan door enkele oudere jeugdspelers.
De trainersstaf voor volgend seizoen bij de selectieteams is rond. Niels Kreuwel gaat de JO19-1 trainen. Niels Kroeze doet dat bij de JO17-1 en Bjorn Waaier bij de JO15-1. Thomas Hilberink en Joes Masselink nemen de JO13-1 onder handen. 
De infogids zal binnenkort weer op de website verschijnen.
Mark Haverkort gaf ook nog uitleg wat de taken zijn van de TC bij de STEVO jeugd. Na de inleiding van de jeugdvoorzitter nam secretaris Mirjam Harmelink de microfoon ter hand en evalueerde het seizoen met de onderstaande tekst.

“Het seizoen 2023-2024 ligt alweer achter ons. Het was opnieuw een bijzonder seizoen, en dat op een positieve manier.  De STEVO-jeugd zien genieten van het voetbalspel, dat is waarvoor je het doet als bestuur. 
STEVO is in het seizoen 2023-2024 stabiel gebleven in het aantal jeugdleden. Om alle jeugdspelers te begeleiden hebben we voldoende kader nodig. In totaal zijn dit jaar weer circa 100 personen actief geweest bij de jeugd. 
De sportieve resultaten zijn per team heel divers. Dankzij de wekelijkse inzet van betrokken begeleiding - coördinatoren, leiders, trainers, wedstrijdsecretariaat, scheidsrechters, kunnen onze  jonge jeugdleden met plezier voetbalen en zich door ontwikkelen. Daar mogen we met zijn allen enorm trots op zijn.

De bal ging afgelopen seizoen rollen op 2 september van het vorige jaar.
STEVO ging van start  met 6 junioren teams, 10 pupillenteams en een STEVO F-Leaque. Na de winterstop is daar nog JO8-3 bijgekomen. 
De F-leaque  heeft op de woensdagavond en zaterdagochtend flink kunnen oefenen en is in het afgelopen seizoen aangevuld met nieuwe opkomende talenten. 

Op zaterdag 1 juni hebben wij in samenwerking met de KNVB finales van het bekervoetbal mogen organiseren op ons Sportpark De Peuverweide met mooie voetbalmomenten, veel publiek en spanning alom.

Kampioenen:
Trots zijn wij op onze kampioenen dit seizoen: In het najaar STEVO JO19-2 en STEVO JO17-2 en in het voorjaar JO12-1. Bijna alle JO8 - JO9 - JO10 - teams werden poule winnaar of eindigde bovenaan in de ranglijst. Alle spelers, leiders en trainers gefeliciteerd met dit mooie resultaat.

Sponsorcommissie
Het bestuur bedankt alle sponsors voor hun steun in welke vorm dan ook. Dankzij onze sponsorcommissie zijn veel teams voorzien van nieuwe kleding.

Trainerswisseling
Voor het komende seizoen zullen enkele trainers  wisselingen gaan plaatsvinden. STEVO neemt afscheid van Peter Voshaar en Ruben Kraaijvanger en verwelkomt Niels kroeze.

Activiteiten STEVO-jeugd
STEVO vindt het belangrijk om als vereniging jeugdspelers ook op  een andere manier bezig te houden. De accommodatie-commissie heeft daarom buiten het voetballen om diverse activiteiten georganiseerd. De commissie is dit seizoen uitgebreid met enkele moeders. De georganiseerde activiteiten zijn enthousiast ontvangen.

Tot slot:
Al met al kunnen we zeggen dat de STEVO-jeugdafdeling een prima seizoen heeft gedraaid op tal van onderdelen en eveneens uitstekend heeft gepresteerd zowel in de competitie als ook in de beker. Verder zijn mooie zaken gerealiseerd, zoals de vervanging van de bovenmat van het kunstgrasveld.
STEVO is trots dat we als club onze jeugd kunnen laten door ontwikkelen, ieder op hun eigen niveau en dat we vriendschappen zien ontstaan binnen en buiten het veld. 
Voor nu en in de toekomst vindt STEVO het belangrijk dat sporten laagdrempelig blijft voor de jeugd van Geesteren. Wij zullen als jeugdbestuur ons daar altijd voor blijven inzetten. Om dit te kunnen blijven doen zijn wij ook afhankelijk van ouders en vrijwilligers, en zullen dit met elkaar en voor elkaar moeten blijven doen. Iedere vrijwilliger binnen STEVO heeft als dank met de kerst een attentie van het bestuur ontvangen.

Het jeugdbestuur en Technische Commissie hebben intensief samen gewerkt dit seizoen, iedereen had een duidelijk takenpakket. Het jeugdbestuur is altijd aanspreekbaar voor het kader en de leden.
Na dit seizoen nemen we afscheid van Yvette Peterman als bestuurslid en danken haar voor de inzet bij STEVO”.


Verloting
Na het uitvoerige jaaroverzicht van Mirjam Harmelink werd als gebruikelijk voor de jeugdleden een verloting gehouden. Maar liefst 21 prijzen werden verloot. 

Afscheid
Op de vergadering werd afscheid genomen van jeugdtrainer Peter Voshaar van de JO19-1.  Enthousiast, betrokken, fanatiek, druk en lekker coachen waren kenmerken die genoemd werden door Mark Haverkort. 
Peter Voshaar is sinds 2013 trainer bij de jeugd van STEVO en vanaf augustus 2020 tot heden trainer van de JO19-1. Voorheen was Peter ook al trainer bij de JO17en de JO19 en ook bij het STEVO Beltona-elftal O23. 
Tussentijds maakte Peter nog een uitstapje naar MVV ’29, waarvan hij ook lid is en eveneens trainer. Een mooi aandenken aan STEVO werd hem uitgereikt voor zijn inzet.

Dat gold ook voor Yvette Peterman die na 6 jaar afscheid nam als bestuurslid. 
Yvette Peterman is sinds 2015 STEVO-lid en in 2017 ook bestuurslid waar ze heel fanatieke de activiteiten bij de jeugd coördineerde. Verder heeft ze als leidster de JO13 en JO17 meiden begeleid en maakte ze deel uit van de kledingcommissie.
Ook Yvette kreeg van jeugdvoorzitter Mark Haverkort bloemen en een afscheidscadeau.

Trainer van JO15-1 Ruben Kraaivanger gaat STEVO verlaten als jeugdtrainer. Ruben werd van pupillen trainer een selectietrainer van JO15-1. Van 2013 tot 2017 trainde Ruben de pupillen, toen nog E1 en daarna D4.
Vervolgens vielen de JO11-1 en JO15-1 onder zijn hoede. Ruben heeft ook bij de senioren van STEVO nog een taak als leider. Ruben was niet aanwezig op de vergadering en zal tzt zijn aandenken ontvangen. 


Sportlui.
Het hoogtepunt op de jaarvergadering was ook deze keer de uitverkiezing van de sportmensen over het afgelopen seizoen. 

Boet Kreuwel van STEVO JO13-1 was dat bij de pupillen. Boet werd geprezen voor het respect voor zijn medespelers en ook altijd voor de scheidsrechter in het veld. “Boet is positief ingesteld en heeft als keeper heel wat punten weten te redden voor zijn team”, zei Mark Haverkort. 

Rens Busscher werd sportman bij de junioren. Rens was al 3 keer eerder genomineerd. Als eerste jaars JO17 heeft Rens zich sterk ontwikkeld en is een echte versterking gebleken met zijn verdedigende capaciteiten, zo werd gesteld. 

STEVO JO11-2 werd sportteam bij de pupillen. "Dit team geeft nooit op. Week in week uit zijn ze enthousiast bezig. Ze hebben veel plezier in het spelletje en zijn in hun fanatisme niet te temmen. Een supergave groep", vertelde de jeugdvoorzitter over dit team. 

Bij de junioren was het talentvolle STEVO JO17-1 elftal sportteam.
In de hoofdklasse hebben ze prima gepresteerd. Het zijn echte voetbal liefhebbers. Een voorbeeld zoals het hoort. Nooit te beroerd om spelers af te staan aan andere teams. Kortom de  uitverkiezing werd terecht genoemd. 

Na deze officiele handelingen werd de voorlopige teamindeling uitgereikt aan de jeugdleden en werd de vergadering afgesloten met iedereen een fijne vakantie toe te wensen. 
Stand 1ste klasse H

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon