Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 28 Oktober 2018 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuws

STEVO JO19-1 verdiend met 1-2 onderuit tegen ATC ’65 JO19.

20-10-2018

Het JO19-1 elftal van trainer Mark Voshaar kon het zaterdagmiddag niet bolwerken tegen ATC ‘65 JO19-1. De Hengeloers trokken diep in de 2e helft verdiend met 1-2 aan het langste eind. De met man en macht verdedigende thuisploeg had nog wel gehoopt op een stunt, maar de aanvalsgolven bleven aanhouden van ATC en dat was STEVO uiteindelijk te veel van het goede.

Het begon allemaal nog wel zo voortvarend. Jan Wesselink wist uit een vrije trap STEVO al snel op een 1-0 voorsprong te zetten. ATC kreeg gaandeweg de wedstrijd het initiatief, maar tot echt grote kansen kwam het eerst nog niet. Tot aan de rust bleef de 1-1 op de borden staan. Na de thee was er eigenlijk maar één ploeg die de lakens uitdeelde en dat was ATC.

Aftermovie STEVO pupillenparade 2018

18-10-2018

"Wie de jeugd heeft de toekomst"! Meerdere keren wordt deze slagzin, daar waar we verhalen van de prestaties van de voetbalvereniging STEVO door de jaren heen horen, aangehaald. Het is ook deze slogan die al jaren bij de mensen van STEVO, die zich met jeugdspelers bezighouden, altijd hoog in het vaandel heeft gestaan.

 

Het meisjes- en damesvoetbal is één van de snelst groeiende sporten van Nederland en steeds meer meisjes worden lid van een voetbalvereniging. Ook bij STEVO is er plaats voor meiden die willen voetballen. 

 

Jaarlijks laat STEVO zien hoe trots zij op haar jeugd is middels een zogenaamde “Pupillenparade” voorafgaand aan de eerste competitiewedstrijd van haar eerste team. Dit jaar was de opkomst weer groot en hartverwarmend. Met trots presenteren wij hiermee dan ook de aftermovie van dit prachtige evenement.

Licht aan!, daar kun je mee thuiskomen

18-10-2018

Nu de dagen korter worden, is het tijd om de fietsverlichting weer eens na te kijken en in orde te maken. Van uw eigen fiets én van de fiets van uw kind(eren). Goede verlichting en reflectie op de fiets zijn van levensbelang. Alleen wanneer andere verkeersdeelnemers jou kunnen zien, kunnen ze rekening met je houden. Naast fietsverlichting kan ook kleding ervoor zorgen dat je zichtbaar bent als fietser.....

ODE AAN HARRY.

16-10-2018

Column.

Het bezoeken van uitwedstrijden van het vlaggenschip van STEVO heeft vaak iets weg van een vakantie naar een ver tropisch oord. Met name de wedstrijden tegen de wat “stadsere” clubs. Wanneer nadien gevraagd wordt naar de belevenissen wordt vaak geantwoord dat het fantastisch was, maar dat toch maar weer eens duidelijk is geworden dat het nergens beter is dan bij ons. Zo ook afgelopen zondag tegen BVC uit Beek-Ubbergen.

Een accommodatie ver buiten de bebouwde kom van een dorp dat grotendeels uit inwoners bestaat die financieel goed bedeeld zijn maar betrekkelijk weinig op hebben met de plaatselijke club. Geen opzwepend muziekje bij de opkomst van de elftallen, geen omroeper, geen pupil of team van de week en buiten een paar leden van een damesteam geen kantinebezoekers.

STEVO bindt zondag thuis de strijd aan met SC Bemmel

16-10-2018

Na de spectaculaire 4-6 overwinning afgelopen zondag op BVC ’12, maakt de selectie van STEVO zich deze week op voor de confrontatie van komende zondag tegen SC Bemmel. Op de ranglijst heeft Bemmel één punt minder dan de ploeg van trainer Geert Veldhuis. Een mooie krachtmeting deze wedstrijd voor hopelijk veel publiek. Tevens een ideale gelegenheid om aan de supporters te laten zien dat STEVO dit seizoen goed mee kan in de eerste klasse.

De gedachten bij velen gaan, na drie overwinningen op rij, stil nog wel eens terug naar het eerste duel tegen De Zweef waar STEVO eigenlijk ook gewoon de volle buit had moeten binnenhalen gezien het vertoonde spel toen en de gemiste kansen.

STEVO toont veerkracht. BVC ’12 met 4-6 eronder

14-10-2018

De thuisblijvers bij het duel BVC '12 tegen STEVO in Beek en Ubbergen hadden zondagmiddag duidelijk ongelijk. De beide ploegen schotelden het weinige publiek een waar spektakelstuk voor, en dan met name in de 2e helft. Tien goals vielen er in het enerverende duel.

STEVO maakte er twee meer dan BVC en bleef daarmee met 4-6 aan de goede kant van de score. De selectie van STEVO toonde veerkracht in dit duel waar het in de eerste 20 minuten maar moeilijk op gang kon komen. Tot overmaat van ramp kopte Stijn Harmelink uit een vrije trap ook nog eens in eigen doel. Misschien wel een geluk bij een ongeluk dit eigen doelpunt, want het leek of iedereen eerst nu goed wakker geschud was.

Beschikbaarheid kleedkamers woensdag 17 oktober.

13-10-2018

Beste STEVO trainers/leiders/leidsters,

Woensdag 17 oktober wordt op de velden van VV STEVO het kidstoernooi  van SVT  georganiseerd, Daarom zijn de kleedkamers  tot 19.00 uur niet beschikbaar.

Vanaf 19.00 uur is het wel weer mogelijk om gebruik te maken van de kleedkamers Voor het trainen zijn de trainingsvelden beschikbaar, kunstgras  na 19.00 uur..

Hulp gevraagd bij SVGT toernooi op de Peuverweide

11-10-2018

Op woensdag 17 oktober is het Kids Toernooi Op de Peuverweide. De organisatie supportersvereniging SVGT Tubbergen van FC Twente is nog op zoek naar ongeveer 10 personen die willen helpen met dit toernooi. Het gaat hierbij voornamelijk om het fluiten van wedstrijden. De vraag vanuit de oganisatie is: "Wie kan of wil  hiermee helpen". Gedacht word hierbij aan jongens en meisjes vanaf 13 jaar. Je wordt dan om 13:30 uur op het sportpark van STEVO verwacht.

Meisjes MO13 in het nieuw gestoken door Tijbobouw en door By Kell

09-10-2018

Tijbobouw van Michel Tijhof en Hair & Color Expert By Kell van Kelly Stolwijk hebben dinsdagavond op de Peuverweide het meisjes elftal bij STEVO onder de dertien voorzien van nieuwe shirts, trainingspakken en tassen.

De beide sponsoren werden ontvangen door jeugdvoorzitter Mark Haverkort en bestuurslid Mirjam Harmelink. Vanzelfsprekend was de jeugdvoorzitter zeer ingenomen met de ondersteuning van het meisjeselftal en naast dankbare woorden aan het adres van de beide sponsoren werd aan Michel Tijhof en Kelly Stolwijk ook nog eens een prachtig boeket bloemen overhandigd.
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon