Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 24 November 2019 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuws

AutoLohuis nieuwe shirtsponsor van zaterdagelftal STEVO 2.

10-11-2019

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Den Ham 6 nam Luc Lohuis, keeper van het STEVO zaterdagelftal en zoon van eigenaar Theo Lohuis van het autobedrijf een bloemetje in ontvangst van STEVO voorzitter Eddy Droste. Dit als dank voor de sponsoring van nieuwe wedstrijdshirts door AutoLohuis.
“Voetbal wordt meer en meer maatwerk, vandaar dat STEVO senioren de mogelijkheid heeft geboden om op zaterdag de voetbalschoenen onder te binden en hun wedstrijd op deze dag te spelen. De komst van een shirtsponsor is daarbij zeer welkom", aldus Droste.
De belangstelling voor het zaterdagvoetbal bij STEVO is aanzienlijk gezien het feit dat nu al twintig spelers deel uit maken van dit elftal.

Metaalrecycling Bulters shirtsponsor van STEVO JO19-2

09-11-2019

Het Vriezenveense bedrijf Metaalrecycling Bulters aan de Kanaalweg Noord is de nieuwe shirtsponsor van STEVO JO19-2. Zaterdagmorgen was Jeffrey Bulters van het snel groeiende bedrijf aanwezig op de Peuverweide voor de uitreiking van de shirts. Jeugdvoorzitter Mark Haverkort en coördinator van de STEVO-kleding bij de STEVO-jeugd Tara Meinders waren hierbij aanwezig om de sponsor te bedanken voor de ondersteuning van de STEVO-jeugdafdeling. Na een kopje koffie in de kantine en uitreiking van een bloemetje aan Jeffrey Bulters werd het STEVO JO19-2 elftal in de nieuwe shirts op de foto vereeuwigd. Bulters Metaalrecycling sponsort overigens niet alleen STEVO JO19-2 met shirts, maar ook de hele vereniging met maar liefst 7 borden om het hoofdveld van STEVO. Kortom een zeer gewaardeerde sponsor

STEVO JO19-1 zet zegereeks weer voort

09-11-2019

Het STEVO JO19-1 elftal heeft de zegereeks weer voortgezet na het gelijke spel van vorige week tegen De Tukkers. Zaterdagmiddag werd thuis op het hoofdveld van de Peuverweide Hulzense Boys JO19-1 met 4-2 verslagen.
De vooruitzichten voor een mooi eind van deze halve competitie, waarom eigenlijk KNVB, lijken zeer gunstig voor STEVO. Volgende week staat nog wel de horde tegen de nummer twee NEO op de rol. De Bornenaren hebben ėėn punt minder dan STEVO.

Oude bekende RKHVV Huissen komt zondag naar de Peuverweide.

06-11-2019

Het is alweer een tijdje geleden dat STEVO's tegenstander van komende zondag RKHVV uit Huissen de Peuverweide aan deed. In het seizoen 2006/2007 gingen beide ploegen voor het laatst de confrontatie aan in Geesteren. Het werd destijds een 1-3 nederlaag voor STEVO. Robert Hegeman maakte de enige treffer voor de thuisploeg. 

Twee eerdere duels op de Peuverweide tegen RKHVV eindigden in 3-3 in het seizoen 2006/2007 en 0-0 In het seizoen 2002/2003. Tijd dus voor een eerste overwinning tegen RKHVV. 

Na de 2-0 overwinning van afgelopen zondag tegen FC Winterswijk heeft STEVO de aansluiting met de ploegen in de middenmoot heroverd. De wil om de wedstrijd te winnen was degelijk aanwezig en moet vertrouwen geven bij spelers en staf om ook tegen RKHVV goed beslagen ten ijs te komen

STEVO vind met 2-0 overwinning op FC Winterswijk weg omhoog

03-11-2019

STEVO weet weer wat winnen is na de 2-0 overwinning op FC Winterswijk. De winst was ook broodnodig na de twee verliespartijen in de afgelopen weken, waar het geluk overigens niet altijd mee zat.
Het spook van de Peuverweide, waar alle tegenstanders bang voor zijn hielp STEVO zondagmiddag weer een handje en zorgde voor een blijde aanhang na 90 minuten. De weg omhoog is weer ingeslagen en moet volgende week, opnieuw thuis, een vervolg krijgen tegen het hoog geklasseerde RKHVV.
STEVO en FC Winterwijk deden niet veel voor elkaar onder op de Peuverweide. Het technisch verzorgde voetbal kwam meer van Winterswijk en STEVO zette daar een flinke dosis werklust tegenover. Grote kansen waren er voor beide ploegen zelden. Als er dan een mogelijkheid zich voordoet, dan moet de bal er ook in.

Winter toernooien STEVO jeugd teams december -januari 2019-2020

27-10-2019

Zondag 29 december STEVO midwinter zaalvoetbaltoernooi voor alle STEVO jeugdteams en    kader.   Aanvang 9.00 uur  tot 21.00 uur.  Sporthal de ransuil  Geesteren

 Sporthal De Ransuil Geesteren

Vrijdag  27 December 2019 van 18.00 tot 22.00 uur.

Gem. JO17-1 -toernooi

Zaterdag  4 en 11 Januari 2020 van 9.00 tot 16.30 uur pupillen voetbal

De  Danne  Albergen ..........................

Oktoberfest STEVO met zangeres Annabel Anderson.

05-10-2019

De organisatie van het het STEVO oktoberfest, zaterdag 16 November in zaal Kottink, heeft een topzangeres uit Duitsland weten te contracteren namelijk Annabel Anderson. Misschien in Nederland minder bekend, maar in Duitsland door haar zangkwaliteiten zeer geliefd bij een breed publiek. De schlager zangeres zal ongetwijfeld de bezoekers van het Oktoberfest weten te boeien met haar repertoire. Inmiddels loopt de run op kaartjes voor het Oktoberfest storm en na één dag zijn al 39 tafels gereserveerd bij de organisatie. Kaarten kosten in de voorverkoop 5 Euro en zijn te koop bij zaal Kottink of in de STEVO kantine.

Veteranen zetten traditie van ribben eten voort

21-10-2019

De veteranen bij STEVO kwamen zondagmorgen in zaal Kottink bijeen voor het traditionele ribben eten. Vooraf had de groep, althans de meesten, zich op de Peuverweide in het zweet gewerkt om de nodige calorieën te verbruiken. Bij de samenkomst in zaal Kottink zei coördinator bij de veteranen Theo Ophof dat het genieten is om van deze groep deel te mogen uitmaken. "De geweldige opkomst deze morgen toont de betrokkenheid bij STEVO.

Zet je licht aan

16-10-2019

Zet je licht op de fiets aan wanneer je in de wintermaanden 's avonds naar de Peuverweide komt of deze weer verlaat. De wijkagent heeft inmiddels een herinnering bij de ingang van ons complex aangebracht. Te vaak zien we nog leden met fiets zonder licht. Voor je eigen veiligheid.
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon