STEVO Nieuws

STEVO Pupillen Parade 2023-2024

17-09-2023

STEVO is trots op haar jeugd!...., en dat willen we iedereen laten zien tijdens de openingswedstrijd van STEVO 1 – Dalfsen 1 op zondagmiddag 1 oktober a.s.. de wedstrijd begint om 14:00 uur. Daarom nodigen we al onze pupillen teams uit om deel te nemen aan de grande parade die zondagmiddag. Het belooft een mooie middag te worden vol sport, spel en plezier.

Iedereen wordt verzocht om uiterlijk 14.15 uur aanwezig te zijn bij de omroeptoren. Kleedkamer 8 en 9 zijn beschikbaar voor de jeugdteams. Alle jeugdleden en kader worden verzocht in het wedstrijdtenue te verschijnen die middag. Tijdens de pupillen parade zal ieder team nadat hun team is omgeroepen het hoofdveld betreden en hun rondje lopen op het veld tijdens de pauze en zich voorstellen aan het publiek. Tijdschema opkomst veld:

14.45 uur: F-league

14.47 uur: Stevo JO08 en JO09

14.50 uur: Stevo JO010 en JO011

14.53 uur: Stevo JO012

15.00 uur: Stevo 1 en Dalfsen 1 Ieder team wordt verzocht na de ronde zich op te stellen voor tribune (F-league- JO08 - JO09 - JO10 - JO11 en JO12) Per team dient minimaal 1 leider/ouder mee te lopen om e.e.a. in goede banen te leiden. Als laatste komen Stevo 1 en Dalfsen 1 op het veld.

Zodra de omroeper aangeeft mogen alle teams het veld verlaten. In de kantine krijgen alle teams na afloop wat lekkers en een beker drinken. Daar het niet mogelijk is om alle teams gelijktijdig te voorzien van lekkers verzoeken wij jullie onderstaand schema aan te houden: Uitdeel schema: 15.05 uur Stevo F-League - JO08 en JO09 15.10 uur Stevo JO010, JO011 en JO12

Natuurlijk zijn de ouders en andere familieleden ook van harte welkom op de Peuverweide deze dag. Motiveer je spelers en speelsters hun ouders, broertjes, zusjes, opa, oma en overige familieleden uit te nodigen om mee te nemen naar STEVO. Het belooft een gezellige middag te worden!

STEVO 90 jaar op 13 oktober 2023

17-09-2023

Beste leden, oud leden, BC-leden, sponsoren en supporters,

Het is tijd om het LED-score bord bij STEVO officieel te gaan openen. En dat gaan we doen op STEVO’s 90ste  verjaardag, zijnde vrijdag 13 oktober 2023. Het gaat een mooi verjaardagsfeestje worden tezamen met al onze leden, businessclub leden, sponsoren, supporters en oud leden. Het programma is als onderstaand:

19:00 – 19:30 uur      Officiële spectaculaire ingebruikname LED Scorebord

19:30 – 20:00 uur      Wedstrijd STEVO 1 tegen gehele STEVO jeugd (tm JO13)

20:00 – 00:00 uur      Feestavond STEVO 90 jaar met grote STEVO reünie

Na de spectaculaire ingebruikname van het LED Scorebord, gaat onze 1ste selectie een wedstrijd spelen tegen de gehele STEVO jeugdafdeling (tm JO13). Daarna wordt het onder het genot van een hapje en drankje nog lang ouderwets gezellig op en rond het hoofdveld op de Peuverweide.

Ofwel; zet vrijdag 13 oktober dik onderstreept in je agenda! Wij hopen op een ieders komst naar het mooie voetbalcomplex de Peuverweide.

Bestuur RKvv STEVO

STEVO op eigen terrein met 1-3 onderuit tegen Gramsbergen

17-09-2023

Met trots werd zaterdagmiddag het nieuwe LED-scorebord bij STEVO in gebruik genomen in de bekerwedstrijd tegen Gramsbergen. Na negentig minuten voetbal was er een kleine teleurstelling, omdat de eindstand op het bord niet in het voordeel van STEVO sprak. Gramsbergen won op basis van de tweede helft niet onverdiend met 1-3 van STEVO. De mannen van trainer Michiel Mensink maakten in het tweede bedrijf een wat lusteloze indruk, terwijl Gramsbergen in die fase fris van de lever speelde en drie keer scoorde. 
Bij rust was het nog 1-0 voor STEVO. Mick Velthuis kopte al vroeg in de wedstrijd goed binnen uit een afgemeten voorzet van Joes Masselink. 
STEVO leek een een makkelijke avond tegemoet te gaan, maar de waarheid was anders, al had het wel pech dat een doelpunt van opnieuw Mick Velthuis werd afgekeurd wegens buitenspel. 
Gramsbergen had ook pech met een bal op de paal. Een eerste waarschuwing voor STEVO dat Gramsbergen steeds beter in haar spel zag komen. 
Flitsend kwamen de gasten uit de kleedkamer en in de 49e minuut was het al gelijk 1-1. Keeper Bas Beernink van STEVO werd door Gramsbergen veelvuldig aan het werk gezet en verrichte daarbij uitstekende reddingen. 
Bas kon echter niet voorkomen dat de dadendrang van Gramsbergen tot nog twee treffers leidde en zodoende met 1-3 aan de leiding kwam.  
STEVO oogde vermoeid en Gramsbergen hield het tempo er goed in. En toch had STEVO ook nog wel mogelijkheden om een doelpunt te maken, maar in de afwerking was het te slordig. Hugo Weerink bijvoorbeeld liet een honderd procent kans onbenut.
Het laatste wapenfeit kwam kort voor tijd van Gramsbergen door slordig balverlies bij STEVO. Gelukkig voor het elftal van  trainer Michiel Mensink was Gramsbergen deze keer niet gelukkig in de afwerking.  Wel haalde het de volle buit als gezegd niet onverdiend binnen na 90 minuten. 
STEVO bekert ondanks het verlies tegen Gramsbergen wel door, door de winst eerder op Vroomshoopse Boys en De Tukkers.
Volgende week is de start van de competitie. STEVO is nog vrij geloot en speelt dan vriendschappelijk tegen Bon.Boys in Haaksbergen. 
Zondag 1 oktober speelt STEVO haar eerste competitiewedstrijd dan thuis tegen SV Dalfsen. Aanvang 14:00 uur.

STEVO met 0-2 de baas over De Tukkers

11-09-2023

De selectie van trainer Michiel Mensink heeft ook de tweede wedstrijd in het KNVB bekertoernooi gewonnen. Bij De Tukkers in Albergen werd het 0-2 op een snikheet sportpark Loarkamp.
Hoewel de krachtsverschillen dicht bij elkaar lagen mocht STEVO de meeste aanspraak maken op de winst, al dachten ze in Albergen daar anders over zo was te lezen op Twitter (X).
Met veel inzet gedurende 90 minuten kwamen de meeste aanvallende impulsen toch van STEVO. Al in de 4e minuut was het raak door Mike Nijkamp die op rechts goed aangespeeld werd. Schuin voor de goal schoot Mike de bal langs de keeper van De Tukkers. Nonchalance op het middenveld bij STEVO leidde even daarna bijna tot de gelijkmaker. Roy Wigger had pech dat de bal vanaf zijn voet, na een flitsende aanval via Mike Nijkamp, net geen doel trof.
De Tukkers had voor rust ook nog een goede mogelijkheid maar STEVO ging met een 0-1 voorsprong de rust in. Bewonderenswaardig was hoe beide elftallen met hun krachten smeten bij de tropische weersomstandigheden.
Na de thee hadden de Albergenaren nog  twee mogelijkheden om keeper Bas Beernink te passeren. Dat lukte niet. STEVO wel. Mick Velthuis rondde goed af op een heel bekeken pass van Hugo Weerink. STEVO had daarna ook nog wat kleine mogelijkheden maar verzuimde om de trekker eerder over te halen. Wanneer de positie goed is moet de bal op goal. Het rondbreien voor de zestien leverde STEVO niks meer op. Uiteindelijk werd de 0-2 voorsprong prima vastgehouden en maakt STEVO zich op voor de laatste wedstrijd in de poule tegen Gramsbergen, zaterdag 16 september om 17:00 uur op de Peuverweide in Geesteren. 

 

Jeugdkadervergadering druk bezocht.

06-09-2023

Het STEVO jeugdkader kwam maandagavond in het clubgebouw van STEVO bijeen om de laatste plooien glad te strijken voor een goede start in het nieuwe seizoen.
Jeugdvoorzitter Mark Haverkort heette de leiders van de jeugdelftallen welkom en vertelde dat er in de zomerstop achter de schermen druk gewerkt is om er weer een mooi en hoopvol seizoen van te maken. 
Ruim 200 jeugdleden verdeeld over 16 teams en 100 kaderleden moeten STEVO dan naar succes leiden. Verder komen meer dan 20 mini's in de F-league uit.
De activiteiten-commissie onder leiding van Yvette Peterman heeft veel gedaan in het afgelopen jaar. Dank daarvoor zei de jeugdvoorzitter. 

Vrijdagavond 15 september vindt de traditionele statiegeldflessen actie plaats. Er zijn hiervoor veel leiders met auto nodig om te helpen. Opgave kan bij Johan Brughuis. Vanaf 18:00 uur kunnen de inwoners van Geesteren de jeugdleden aan de deur verwachten. 

Mark Haverkort had het verzoek aan de leiders om het ballenhok netjes te houden en de pionnen centraal op te bergen. 
Telefoons in de kleedkamer zijn niet toegestaan. De leiders moeten hier goed op toezien.

Leden van het jeugdbestuur houden iedere zaterdag velddienst. Er zal dan in ieder geval één bestuurslid aanwezig zijn. Voor vragen kunnen leiders en ouders hier dan terecht.

Bij de uitverkiezing van de sportlui aan het einde van het seizoen draagt niet elk team een speler voor. De jeugdvoorzitter had het verzoek aan de leiders om dit wel te doen. 

De kleding is door de commissie Tara Meinders met hulp van Mirjam Harmelink en Yvette Peterman weer uitgedeeld aan alle teams.
Punt van kritiek was dat veel kleding zoek is geraakt in het afgelopen seizoen. Het voornemen is om het komende seizoen zoekgeraakte tenues in rekening te brengen. 

Het jeugdbestuur is voorstander van vrijdagavondvoetbal. JO15, JO17, JO19 komen hiervoor in aanmerking. Het is aan de teams om hiervan gebruik te maken en aan te geven bij de wedstrijdsecretarissen Bent Kuipers en Lars Busscher. 

Op de spelerspassen vanaf de JO12 is een foto verplicht. Voor 1 oktober moet dit gebeuren. 

Vrijdag 13 oktober bestaat STEVO 90 jaar. De jubileumcommissie is bezig met een omvangrijk programma. Het nieuwe LED scorebord van 4 bij 2,5 mtr zal dan ook onthuld worden. Verder gaat STEVO 1 deze dag spelen tegen de JO8 tot en met JO12/13. 
Van 20:00 uur tot 24:00 wordt een reünie gehouden in en rond het clubgebouw. Veel beeldmateriaal zal dan vertoond worden uit de STEVO historie. Het hele gebeuren zal muzikaal omlijst worden. 

Chiel Haverkort van de Technische Commissie vertelde op de bijeenkomst dat de indeling van alle teams helemaal rond is. Vanaf de JO9 wordt geprobeerd om 2 keer te trainen. Voor de niet geselecteerde keepers wordt nog een trainer gezocht. 
De spelregels voor de JO13 zijn gewijzigd.

Ralph Stamsnieder zei dat er weer loopcoordinatie training wordt gegeven aan spelertjes onder de 13. Niels Kreuwel  gaat opnieuw techniektraining verzorgen. 
Op 21 september is er een VETON avond.
De VETON trainingen  app is compleet vernieuwd en het is eenvoudig om een training samen te stellen. 
De leiders kregen van Mark Haverkort het verzoek om de VETON app vooral te gebruiken, ook al omdat hiervoor betaald moeten worden. De Technische Commissie werd geprezen voor hun inzet. 

Bent Kuipers en Lars Busscher van het wedstrijdsecretariaat vroegen aan de leiders om 2 weken van te voren een wedstrijd wijziging door te geven. Idem voor het spelen van een wedstrijd op de vrijdagavond. Vanaf 2 januari worden oefenwedstrijden gepland tijdens de winterstop. Ook Bent en Lars kregen applaus voor hun inzet bij STEVO.
 
Verheugend was ook dat er maar liefst 10 nieuwe sponsoren zijn gevonden voor wedstrijdshirts. De sponsorcommissie bij STEVO  is zeer actief in het vinden van nieuwe sponsoren. 

Als laatste werd gemeld dat douchen na de training en wedstrijd verplicht is voor jeugdleden vanaf de JO9.

De jaarkaarten voor de wedstrijden van STEVO 1 werden aan het eind van de vergadering uitgereikt.

Hierna bedankte jeugdvoorzitter Mark Haverkort het kader voor hun komst en wenste allen een succesvol seizoen toe. 
 

LED's score tijdens de Rabo ClubSupport 2023

05-09-2023

Wij doen ook dit jaar weer mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? STEVO wil dit jaar de lichtmasten op al haar (trainings)velden verduurzamen en omzetten naar LED verlichting. Naast dat dit goed is voor het milieu is het overgaan naar LED verlichting ook nog eens goed voor de toekomstige portemonnee van onze vereniging. 

Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport. Je kan stemmen vanaf 4 tot 26 september.

Als coöperatieve bank geeft Rabobank elk jaar een deel van de winst terug aan de samenleving. Zo helpen we ruim 30.000 clubs door heel Nederland met het realiseren van doelen als talentontwikkeling, verduurzaming of meer inclusiviteit. “Want als Rabobank geloven dat clubs en verenigingen onze samenleving sterker maken.” 

Aan jou als Rabo-lid nu de vraag: welke club verdient de steun van Rabo ClubSupport?

Laat het weten door je stem uit te brengen op voetbalvereniging RKvv STEVO. De leukste vereniging in jouw regio toch?. Als lid bepaal jij mee hoeveel financiële ondersteuning onze mooie vereniging ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Korte instructie hoe je kunt stemmen

Als Rabo-lid kun je ieder jaar 3 stemmen op jouw drie favoriete clubs uitbrengen. Naast voetbalvereniging STEVO hebben we natuurlijk nog veel meer mooie verenigingen in ons dorp Geesteren.

Stemmen kan dit jaar kan dat van 4 t/m 26 september.

Mocht je nog geen lid zijn van de Rabobank. Onder ‘Lidmaatschap’ lees je wat het inhoudt om lid te zijn én kun je je meteen aanmelden. Lid worden kan gratis en heel eenvoudig via de Rabo App.

We hopen ook dit jaar weer op jouw steun. En misschien wil jouw familie, je buren, vrienden en kennissen ons ook wel een steuntje in de rug wil geven door op de RKvv STEVO te stemmen.

Het stemmen kan via de Rabo app of via de website van de Rabobank van 4 september t/m 26 september 2023.

Klik op de knop 'Stemmen'

Type in het zoekveld ‘RKvv STEVO’

Klik op het loepje rechts

Kies dan voor 'RKvv STEVO' 

Alvast bedankt voor je stem!

Het bestuur van RKvv STEVO

STEVO begint bekeravontuur met 4-2 zege op Vroomshoopse Boys

03-09-2023

STEVO begint bekeravontuur met 4-2 zege op Vroomshoopse Boys.

Op het nieuwe kunstgrasveld van De Peuverweide is de selectie van trainer Michiel Mensink het bekeravontuur goed begonnen. STEVO zegevierde met 4-2 over de Vroomshoopse Boys.

Het eerste half uur ging aardig gelijk op. STEVO liet zich wel iets meer zien voor de goal van de tegenstander.

Bram Tibbe en Mick Velthuis hadden kansjes.

Ook de Vroomshopers lieten zich een keer gevaarlijk voor het doel van Bas Beernink zien. In het laatste kwartier voor rust nam STEVO het heft meer in handen.

Hugo Weerink opende de score voor STEVO met een strak schot net binnen de zestien. De keeper van Vr. Boys was kansloos.

STEVO liet het net van Vr.Boys nog twee keer bollen voor rust. Beide keren was Mick Velthuis de gevierde man.

In de 2e helft liet STEVO de teugels wat vieren, maar kwam wel op 4-0. Joes Masselink, goed op dreef deze middag, was de afmaker.

De gasten maakten de stand uiteindelijk toch nog dragelijk. Eerst uit een penalty en in de laatste seconden van de wedstrijd, door een uitglijder van Jan Wesselink, werd de eindstand op 4-2 bepaald voor STEVO.

De volgende bekerwedstrijd is zondag 10 september in Albergen. Bij De Tukkers wordt om 14:00 uur afgetrapt.

Voorwoord op het nieuwe seizoen door jeugdvoorzitter Mark Haverkort

09-08-2023

Beste STEVO jeugdleden, kaderleden en ouders,

Een nieuw voetbalseizoen staat voor de deur. Dus… tijd voor een nieuwe en geactualiseerde Infogids van de STEVO-jeugd. Bij het begin van dit nieuwe seizoen kijk ik met enthousiasme vooruit naar alle uitdagingen en mogelijkheden die voor ons liggen. In dit seizoen zal STEVO namelijk haar 90-jarige verjaardag vieren. Al negen decennia lang brengt STEVO generaties bij elkaar, tijd voor een feestje dus!

Het is augustus, en we blikken terug op een fantastisch voetbalseizoen vol plezier, sportiviteit en samenhorigheid. Hoewel dit de infogids is voor de jeugd, was het kampioenschap van STEVO 1 echt een hoogtepunt van afgelopen seizoen. Wat was het gaaf om te zien hoe de hele vereniging, zelfs het hele dorp, achter onze mooie club stond!

Het afgelopen seizoen is heel goed verlopen. Naast de competitie- en bekerwedstrijden, met mooie kampioenschappen, was er een uitgebreid programma. Dankzij de onvermoeibare inzet van onze vrijwilligers en de betrokkenheid van ouders, konden we al deze activiteiten organiseren. Ik noem er een aantal:

            - Bezoeken aan wedstrijden van FC Twente en Heracles, inclusief team van de week.

            - Casino avond

            - Zaalvoetbal toernooien

            - Clinic STEVO 1

            - Regiokampioenschappen schoolvoetbal toernooi

            - Voetvolley toernooi en gezellige seizoenafsluitingen

            - Arne Slot Voetbaldagen

            - Etc.

Zoals jullie zien, bestaat voetballen bij STEVO uit een groot scala aan activiteiten. Onze dankbaarheid gaat uit naar alle vrijwilligers en kaderleden die zich belangeloos inzetten voor onze club. Jullie inzet vormt het hart van onze vereniging en maakt het mogelijk om al deze mooie activiteiten te realiseren. Zonder jullie zou STEVO niet draaien zoals het nu doet. Van bestuursleden tot ouders die helpen bij het vervoeren van teams, leiders en trainers die wekelijks klaarstaan, kaderleden die helpen bij alle activiteiten, elk van jullie draagt bij aan het succes van onze voetbalvereniging.

Een nieuw seizoen staat voor de deur. De technische commissie heeft alle teams ingedeeld. Dit is in goed overleg gedaan, met trainers, leiders en jeugdbestuur. Gezien de positieve reacties denk ik dat zij hun taak uitstekend uitgevoerd hebben. Bij een aantal elftallen hebben we nog leiders of trainers nodig. We vragen ouders, maar ook andere geïnteresseerden in een kaderfunctie, zich bij het jeugdbestuur te melden. Het is echt een leuke en dankbare taak. En natuurlijk kom je terecht bij een mooie club met een fantastisch kader!

Afsluitend rest mij nog om iedereen een fijn, sportief en succesvol jaar te wensen. Het komende seizoen zullen ook al onze kaderleden weer voor jullie, spelers en ouders, klaar staan. Laten we er met elkaar weer een topseizoen van maken!

Met sportieve groeten,

Mark Haverkort

Voorzitter Jeugdbestuur STEVO 
Stand 1ste klasse H

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon