Volgende wedstrijd STEVO 1
Zaterdag 07 December 2019 - 19:00
 vs 

STEVO Nieuws

STEVO JO19-1 ongeslagen winterkampioen.

30-11-2019

Het STEVO JO19-1 elftal is zaterdagmiddag in en tegen VV Holten ongeslagen winterkampioen geworden in de hoofdklasse. Het werd 1-5 voor het elftal van trainer Mark Voshaar. Weliswaar betreft het een kampioenschap in een halve competie, maar de manier waarop deze titel is behaald verdiend alle lof.
Er stond geen maat op STEVO in de tien wedstrijden die tot nu toe zijn gespeeld. Alleen tegen De Tukkers moest een gelijkspel worden toegestaan in blessuretijd. Een prestatie van formaat wat de spelers en staf hebben bewerkstelligd in de hoofdklasse.
De kater van de degradatie uit de vierde divisie is hiermee weggespoeld en STEVO mag in de voorjaarscompetie tegen sterkere ploegen laten zien wat deze titel werkelijk waard is.

STEVO JO09-1 Team van de week

28-11-2019

Beste STEVO supporters,

Wij zijn het team van STEVO JO-9 1 en spelen elke zaterdagmorgen meestal om de week thuis of uit. Wij bestaan uit een team van acht spelertjes. Elke maandag- en woensdagavond trainen wij van 18:00 uur t/m 19:00 uur.

Het is een erg gezellig team waarbij iedereen zijn uiterste best doet om elke wedstrijd weer tot  goede prestaties te komen. Onze vaste keeper is Rens Hemmer en is zeer klemvast. Hiervoor staat onze ausputzer Job Teikotte. Verder hebben we meestal aan de linkerflank twee linksbenige spelers, te weten Stijn Kroeze en Nils Timmerhuis. Jelle Maathuis en Duuk Brookhuis staan vaak aan de rechterkant. Eduar Haarhuis en Lars Wesselink staan meer “centraal” op het veld.

STEVO zondag thuis tegen Rohda Raalte.

26-11-2019

Na het onverwachte verlies tegen Tubantia staat STEVO zondagmiddag voor de zware taak om Rohda Raalte de punten afhandig te maken. De Sallanders staan vierde op de ranglijst achter Orion, BVC '12 en De Bataven. De Gelderse ploegen heersen tot nu toe vooral in deze competitie.
Rohda wil ook graag meedoen om de titelstrijd en die ambities worden telkenjare aan het begin van het seizoen weer uitgesproken. Aan het eind van de rit komt Rohda dan net weer tekort voor het kampioenschap en promotie, wat frustrerend moet zijn voor de bestuurders en selectie.
STEVO gaat voor handhaving in de eerste klasse. Dat is de laatste jaren goed gelukt. Ook nu staat STEVO boven de rode streep maar het seizoen verloopt moeizamer dan gedacht.

STEVO met 4-2 fors onderuit tegen Tubantia

24-11-2019

STEVO heeft zich zondagmiddag in Hengelo een slechte dienst bewezen door met 4-2 te verliezen van Tubantia. De hekkensluiter van voor de wedstrijd met slechts één punt in acht wedstrijden wist STEVO er drie afhandig te maken. Hoe dat kon gebeuren na een 0-2 voorsprong tien minuten voor rust is een raadsel, maar STEVO liep blijkbaar te vroeg met hoofd in de wolken.

Toch was het genoeg gewaarschuwd in de beginfase toen Tubantia fel van leer trok en STEVO de handen vol had aan aan zijn tegenstander. Eerst in de elfde minuut kon Ingmar Reinerink een eerste losse flodder afschieten op het doel van Tubantia.
Op dat moment hadden de Hengeloers zich al regelmatig gevaarlijk voor het doel van STEVO laten zien.

Oefenprogramma winterperiode STEVO-jeugd

21-11-2019

Beste trainers/trainsters, leiders/leidsters,

 

Afgelopen periode zijn we bezig geweest met het samenstellen van een oefenprogramma voor de winterperiode. In de bijlage is het voorlopige programma te vinden.

We hebben ons best gedaan om elk team minimaal één oefenwedstrijd te laten spelen. Verder hebben we gekeken naar niveau, uit- en of thuiswedstrijd, zodat we voor elk team een (naar onze mening) mooi winterprogramma hebben samengesteld - naast de zaaltoernooien.

AutoLohuis nieuwe shirtsponsor van zaterdagelftal STEVO 2.

10-11-2019

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Den Ham 6 nam Luc Lohuis, keeper van het STEVO zaterdagelftal en zoon van eigenaar Theo Lohuis van het autobedrijf een bloemetje in ontvangst van STEVO voorzitter Eddy Droste. Dit als dank voor de sponsoring van nieuwe wedstrijdshirts door AutoLohuis.
“Voetbal wordt meer en meer maatwerk, vandaar dat STEVO senioren de mogelijkheid heeft geboden om op zaterdag de voetbalschoenen onder te binden en hun wedstrijd op deze dag te spelen. De komst van een shirtsponsor is daarbij zeer welkom", aldus Droste.
De belangstelling voor het zaterdagvoetbal bij STEVO is aanzienlijk gezien het feit dat nu al twintig spelers deel uit maken van dit elftal.

Metaalrecycling Bulters shirtsponsor van STEVO JO19-2

09-11-2019

Het Vriezenveense bedrijf Metaalrecycling Bulters aan de Kanaalweg Noord is de nieuwe shirtsponsor van STEVO JO19-2. Zaterdagmorgen was Jeffrey Bulters van het snel groeiende bedrijf aanwezig op de Peuverweide voor de uitreiking van de shirts. Jeugdvoorzitter Mark Haverkort en coördinator van de STEVO-kleding bij de STEVO-jeugd Tara Meinders waren hierbij aanwezig om de sponsor te bedanken voor de ondersteuning van de STEVO-jeugdafdeling. Na een kopje koffie in de kantine en uitreiking van een bloemetje aan Jeffrey Bulters werd het STEVO JO19-2 elftal in de nieuwe shirts op de foto vereeuwigd. Bulters Metaalrecycling sponsort overigens niet alleen STEVO JO19-2 met shirts, maar ook de hele vereniging met maar liefst 7 borden om het hoofdveld van STEVO. Kortom een zeer gewaardeerde sponsor

Winter toernooien STEVO jeugd teams december -januari 2019-2020

27-10-2019

Zondag 29 december STEVO midwinter zaalvoetbaltoernooi voor alle STEVO jeugdteams en    kader.   Aanvang 9.00 uur  tot 21.00 uur.  Sporthal de ransuil  Geesteren

 Sporthal De Ransuil Geesteren

Vrijdag  27 December 2019 van 18.00 tot 22.00 uur.

Gem. JO17-1 -toernooi

Zaterdag  4 en 11 Januari 2020 van 9.00 tot 16.30 uur pupillen voetbal

De  Danne  Albergen ..........................

Veteranen zetten traditie van ribben eten voort

21-10-2019

De veteranen bij STEVO kwamen zondagmorgen in zaal Kottink bijeen voor het traditionele ribben eten. Vooraf had de groep, althans de meesten, zich op de Peuverweide in het zweet gewerkt om de nodige calorieën te verbruiken. Bij de samenkomst in zaal Kottink zei coördinator bij de veteranen Theo Ophof dat het genieten is om van deze groep deel te mogen uitmaken. "De geweldige opkomst deze morgen toont de betrokkenheid bij STEVO.
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon