Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 17 Februari 2019 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuws

Kaderavond Jeugd-Senioren met Michel Jansen

15-02-2019

Op vrijdagavond 15 maart a.s. (aanvang 20:00 uur) heeft onze TC (technische commissie) een interessante, gezellige en leerzame kaderavond georganiseerd voor zowel onze jeugd- als senioren kaderleden. Michel Jansen, die ooit zijn trainerscarriere starte bij STEVO, zal ons deze avond meenemen in alles wat hij in zijn loopbaan als speler en trainer heeft meegemaakt.

Michel neemt ons mee terug naar zijn tijd bij STEVO. Hoe het hem als speler binnen onze club is bevallen, wat hij typisch STEVO vindt en hoe hij denkt hoe STEVO toekomstig een stabiele eerste klasser kan blijven en wat dat dan vervolgens betekend voor de jeugd..............

STEVO op de Peuverweide tegen Tubantia

13-02-2019

De mannen van trainer Geert Veldhuis spelen zondagmiddag op de Peuverweide hun competitiewedstrijd tegen de nummer voorlaatst in de eerste klasse Tubantia. De Hengeloers weten dit seizoen nog steeds hun draai niet te vinden. Slechts 14 punten werden verzameld, twee meer dan stadsgenoot BWO, de lantaarndrager.

STEVO wist in Hengelo, eerder dit seizoen, Tubantia ternauwernood van het lijf houden. Het werd uiteindelijk een hele moeizame 2-1 overwinning. Inmiddels heeft STEVO, als bekend, zich sterk verbeterd in het verdere verloop van de competitie en is het aan haar stand verplicht om zondag de drie punten in Geesteren te houden

DE-IT FIFA 19 TOURNAMENT STEVO OP VRIJDAG 22 EN ZATERDAG 23 MAART.

12-02-2019


Voor de 4e keer op rij organiseert STEVO het STEVO FIFA Tournament, alleen dit jaar met een andere sponsor en dus een andere naam. Sponsor Hamer Schoenen & Casual kondigde namelijk vorig jaar aan om er mee te stoppen, Paul en Tania namens de organisatie nogmaals bedankt voor de 3 succesvolle jaren!
Daardoor moest de organisatie opzoek naar een nieuwe sponsor. Die nieuwe sponsor is inmiddels gevonden. De organisatie kon het bedrijf DE-IT uit Geesteren van Patrick en Miranda Bosscher presenteren als de nieuwe sponsor van het STEVO FIFA Tournament. Dit jaar zal op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart de FIFA 2019 editie plaatsvinden onder de naam DE-IT FIFA 19 Tournament STEVO.

Supergewone mensen gezocht!

12-02-2019

‘Ieder kind verdient een warm gezin’. Met die gedachte in zijn hoofd en een spandoek onder zijn arm, ging wethouder Roy de Witte maandagavond 11 februari op bezoek bij voetbalclub STEVO en tennisvereniging de Bekkelweide in Geesteren.  De gemeente Tubbergen en de sportverenigingen willen met dit spandoek aandacht schenken voor het tekort aan pleeggezinnen.

Op dit moment zijn er in Nederland ruim 23.000 pleegkinderen tussen de 0 en 21 jaar. Hoewel het aantal pleegouders groeit is er nog steeds een tekort. Ook in Tubbergen zijn er kinderen die voor korte of lange tijd niet thuis kunnen wonen en wachten op plaatsing in een pleeggezin. “Pleeggezinnen zijn van onschatbare waarde en hard nodig. Zij bieden pleegkinderen stabiliteit en veiligheid en de warmte van het gezinsleven. Door aandacht te schenken aan het pleegouderschap, willen wij Tubbergse gezinnen motiveren voor deze belangrijke vorm van jeugdhulp”, vertelt wethouder Roy de Witte.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid
“Als tennisvereniging willen wij ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en graag ruimte beschikbaar stellen voor het spandoek”, aldus Harm Nijkamp (voorzitter van tennisvereniging Bekkelweide). “Deze kinderen verdienen onze aandacht en inzet.” Daar sluit Eddy Droste (voorzitter voetbalvereniging STEVO) zich bij aan: “Pleegkinderen vormen een kwetsbare groep waarvan de ontwikkeling onder druk staat. STEVO wil graag helpen om hen een veilige omgeving te bieden in een pleeggezin, zodat ze kunnen opgroeien in een fijne en vertrouwde omgeving en zich hierbinnen ook verder kunnen ontwikkelen.”

Registreer uw sporthek
Sportverengingen leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Daarom roepen we sportverenigingen op te helpen bij de zoektocht naar nieuwe pleegouders. Samen kunnen we ervoor zorgen dat er voor alle kinderen een betrokken volwassene langs de lijn van het sportveld staat om hen aan te moedigen. We hopen dat ook uw sporthek wil meehelpen! Een spandoek wordt gratis bezorgd. Mail de gegevens (naam, adres) van uw sportvereniging naar 
info@pleegzorg.nl en dan transformeert Pleegzorg Nederland uw sporthek in een goede daad. Meer informatie over de campagne, vindt u op: www.supergewonemensengezocht.nl/doneer-je-sporthek.

Interesse in pleegouderschap?
Jarabee is een jeugdzorginstelling die actief is in de 14 Twentse gemeenten, dus ook in de gemeente Tubbergen. Jarabee werkt samen met ruim 600 pleeggezinnen die zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor de pleegkinderen. Meer informatie: www.jarabee.nl/pleegouders

Pubquiz STEVO op vrijdag 5 april.

10-02-2019

Vrijdagavond 5 april klokslag 20:00 uur zal de eerste vraag van de tweede pubquiz gesteld worden. Dit belooft net als de eerste editie weer een leuke, gezellige avond te worden. De eerste editie werd overtuigend gewonnen door Beauty and The Brains. Doen ze dit jaar weer mee?
Of gaat een ander team er met de overwinning vandoor. Of zullen ze vanuit Tubbergen met een sterk team komen dit nadat een team van STEVO de pubquiz aldaar glansrijk heeft gewonnen. Allemaal vragen die de komende weken beantwoord zullen worden.

Trainer/Coach STEVO MO13-1 Johan Minkjan overleden

07-02-2019

GEESTEREN- STEVO’S  trainer/coach van MO13-1, Johan Minkjan, is vannacht plotseling overleden. In Geesteren, maar zeker ook in de Twentse, voetbal- en sportwereld een bekende en markante verschijning.

Johan Minkjan heeft zich de laatste jaren bij STEVO hard gemaakt voor het meisjesvoetbal. Als trainer/coach van MO13-1 stond hij altijd klaar voor “zijn meiden”. Johan verzorgde onder andere te trainingen en begeleide de meiden tijdens de wedstrijden. Onlangs heeft hij nog geregeld dat de speelsters van zijn team in het nieuw gestoken werden middels sponsoring van Tijbobouw Hair & Color Expert By Kell.

Voorheen was Johan ook al actief bij de senioren als trainer van onder andere STEVO 3 en is het door hem opgerichte bedrijf, Straatmakersbedrijf Joh. Minkjan, nog steeds een bijzonder gewaardeerde sponsor van onze vereniging.

Ook buiten STEVO was Johan een bekend persoon binnen de sportwereld. Bij SC Heracles is zelfs destijds een tribune naar hem vernoemd. Naast voetbal had Johan verder een enorme passie voor handbal.

Johan Minkjan was een markante persoonlijkheid, altijd nadrukkelijk aanwezig, maar zeker ook iemand die zich met hart en ziel inzette voor het verenigingsleven in Geesteren. Wij willen de familie Minkjan heel veel sterkte toewensen dit zware verlies te verwerken.

Minuut stilte

Het komende weekend zal voorafgaand aan de wedstrijden van zowel de jeugd-, als ook de seniorenafdeling van STEVO een moment stilte gevraagd worden ter nagedachtenis van Johan Minkjan. Daarnaast is er vanavond voor MO13-1 een bijeenkomst belegd in de STEVO-kantine.

 

Trainer-coach gevraagd voor STEVO JO17-1

03-02-2019

De R.k.v.v. STEVO uit Geesteren zoekt voor het seizoen 2019-2020 een enthousiaste trainer-coach voor haar getalenteerde JO17-1 team. Dit team speelt dit seizoen in de 1e klasse. De taken van deze trainer-coach omvatten o.a. de verzorging van twee trainingen per week en de begeleiding van het team op zaterdag tijdens wedstrijden. De kandidaat trainer beschikt in ieder geval over een TC-III diploma.

Spelregelbewijs seizoen 2019/20; je kunt al starten!

13-01-2019

(Van de KNVB) - Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB tijdens seizoen 2014/’15 het spelregelbewijs ingevoerd. Door het behalen van het spelregelbewijs zijn meer voetballers beter op de hoogte van de regels, begrijpen en accepteren zij waarom bepaalde beslissingen worden genomen en kunnen zij de regels ook beter toepassen tijdens het spel.
Voor spelers en speelsters geboren in het jaar 1998, 1999, 2000 en 2001 was het eerder verplicht om het spelregelbewijs te halen. Dit seizoen zijn de leden geboren in het jaar 2002 aan de beurt om het spelregelbewijs te halen.

Henk Droste JO-08 en JO-09 Toernooi op zaterdag 15 juni 2019

04-12-2018

De toernooicommissie van R.K.V.V. STEVO Jeugd organiseert op zaterdag 15 juni 2019
voor de drieëntwintigste keer het jaarlijkse Henk Droste JO8-JO9 toernooi. Ook deze keer wordt het toernooi financieel ondersteund door Slagerij Hemmer.
Verenigingen uit de buurt zijn inmiddels uitgenodigd met één of meerdere teams aan het toernooi deel te nemen. Voor de deelnemende clubs zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit. Elk team dat meedoet krijgt na afloop een beker uitgereikt.
Verenigingen die een uitnodiging hebben ontvangen worden verzocht het bijgevoegde antwoordformulier zo volledig mogelijk in te vullen.
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon