Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 01 Maart 2020 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuws

STEVO speelt zondagmiddag 1 maart de derby tegen TVC '28

24-02-2020

Na de afgelasting van twee weken terug door de harde wind heeft de KNVB de derby tussen TVC'28 en STEVO nu voor komende zondag 1 maart op de kalender gezet.

Onderstaand de tekst die we toen over de derby schreven.

Het begint een gewoonte te worden, de derby tussen STEVO en TVC '28.
Komende zondagmiddag staat het duel weer op de kalender. Beide ploegen zijn vaste krachten in de eerste klasse geworden en dat maakt dat de voetballiefhebber uit de gemeente Tubbergen de laatste jaren twee keer in het seizoen getrakteerd wordt op een prachtige klassieker in het amateurvoetbal.
Ook uit de omliggende dorpen weten supporters van noaberverenigingen de weg naar de sportvelden van STEVO of TVC '28 te vinden wanneer de derby gespeeld wordt. Wie wil deze wedstrijd niet zien.
Mooi is ook dat de beide besturen en sponsors van STEVO en TVC elkaar voor aanvang van de derby in het clubgebouw ontmoeten en onder het genot van een hapje en drankje de verwachtingen van hun favoriete elftal deze middag met elkaar delen.
Op het veld gaan de elftallen van STEVO en TVC '28 er dan voor zorgen dat de supporters rondom het hoofdveld volop aan hun trekken komen.
Het sportieve aspect is daarbij nooit uit het oog verloren en na de wedstrijd gaan allen, bestuur, sponsors, supporters en spelers van STEVO en TVC '28 door één deur naar de kantine om daar in een gezellige sfeer een drankje met elkaar te nuttigen en na te babbelen of de winst voor één van de beide clubs nu terecht of onterecht was of dat een gelijkspel een terechte afspiegeling was van de krachtsverhouding. Zo was het altijd en zo zal het zondag niet anders zijn.
De penningmeester van de thuisspelende club ziet het telkens met genoegen aan. De inkomsten uit de entreegelden en kantine spekken de kas behoorlijk en dat is een prettige bijkomstigheid van deze onvervalste derby.
Wie zondag als winnaar uit de strijd komt is niet te voorspellen. STEVO en TVC staan in punten bijna gelijk. TVC heeft er twee meer. De Tubbergenaren slagen er in de laatste seizoenen maar niet in om STEVO naar een nederlaag te spelen. Met de onverzettelijkheid van STEVO heeft TVC het steeds heel moeilijk. Ook in de eerdere wedstrijd dit seizoen op de Peuverweide moest TVC met 1-0 het onderspit delven. Interessant wordt zondag of de trainer van TVC een tactiek kan uitstippelen om STEVO nu wel de drie punten afhandig te maken. STEVO voelt zich gesterkt door de 7-1 overwinning in de laatste wedstrijd tegen De Zweef. Voor de supporters in hart en nieren van beide elftallen kan het beginsignaal niet snel genoeg zijn. Toch zullen ze moeten wachten tot zondagmiddag 14:00 uur wanneer de leidsman voor het eerst op zijn fluitje blaast.
Overigens spelen STEVO 2 en TVC '28 2 al hun derby in de morgen. Dit duel begint om 11.15 uur op Sportpark De Groate Moat in Tubbergen.

UITNODIGING KADERAVOND STEVO JEUGD.

24-02-2020

UITNODIGING KADERAVOND STEVO JEUGD

Beste STEVO kaderleden jeugd,

Net als voorgaande seizoenen organiseert de TC jeugd in samenwerking met het jeugdbestuur in de winterperiode een kaderavond.

Deze bijeenkomst vindt dit jaar plaats op vrijdagavond 28 Februari 2020 vanaf 19.30 uur in het clubgebouw van Stevo.
Bij deze nodigen wij jullie hiervoor uit.

Wij willen graag met jullie in gesprek over enkele thema’s m.b.t. (de toekomst) van het jeugdvoetbal bij Stevo. Daarom is jullie aanwezigheid op deze avond gewenst!
Het programma van deze avond in hoofdlijnen:
19.30 – 19.45 uur: inloop en ontvangst met koffie, thee
19.45 – 20.00 uur: korte opening van de avond en toelichting programma
20.00 – 20.45 uur: 1e gespreksronde
20.45 – 21.00 uur: korte pauze
21.00 – 21.30 uur: 2e gespreksronde
21.30 uur: afsluiting officiële gedeelte
Vanaf 21.30 uur: nababbel onder genot van een hapje en drankje

Wij hopen en rekenen op jullie komst!!!
Met vriendelijke groet,
Namens TC jeugd,
Robert Paus

Luuk Oude Lansink 2020/2021 terug bij STEVO

20-02-2020

Het komende seizoen komen we op en rond de Peuverweide in Geesteren weer een “oude” bekende tegen. Luuk oude Lansink maakt namelijk na dit seizoen de overstap van Excelsior’31 naar zijn oude nest STEVO.

Luuk is opgegroeid in Geesteren en woont momenteel in Tubbergen. Nadat hij in de jeugd bij STEVO opviel als talent, maakte hij al snel de overstap naar de Voetbalacademie van FC Twente. Daar verdedigde hij in de onder 13 en onder 15 het doel. Na zijn periode bij FC Twente keerde Luuk terug naar zijn oude liefde STEVO, waar hij successen boekte in de onder 17 en onder 19.

Al op 17-jarige leeftijd maakte Luuk zijn debuut in het eerste van STEVO. Volgend seizoen zal hij  worden herenigd met zijn leeftijdsgenoten die inmiddels ook langzaam een vaste plek binnen STEVO’s eerste team gaan opeisen. Excelsior’31 was overigens graag met Luuk oude Lansink doorgegaan. Echter Luuk kiest nu bewust voor STEVO om speelminuten te gaan maken in een eerste elftal.

Het bestuur en de Technische Commissie van STEVO zijn bijzonder content dat Luuk na dit seizoen weer bij STEVO gaat spelen! 

Pubquiz STEVO op vrijdag 27 maart

02-02-2020
Na de 2 succesvolle edities van de pubquiz gaan we nu voor de hattrick. De derde pubquiz komt er aan. Deze happening zal plaatsvinden op vrijdag 27 maart.
Dus over iets minder als 2 maanden! Nog genoeg tijd om wikipedia af te struinen, triviant af te stoffen en de vragen door te nemen of een middagje te netflixen.
Misschien is het ook wel handig om af en toe shownieuws te kijken zodat je weet wie de nieuwste vriendin is van Dreetje Hazes…
Je merkt het al, in de quiz komt van alles voorbij. Weet je alles van voetbal? Er zullen vast wel 1 of 2 voetbalvraagjes tussen zitten, heb je die in ieder geval goed 😉
Zoals eerder gemeld zal de derde pubquiz plaatsvinden op vrijdag 27 maart in de kantine van Stevo. De quiz start rond de klok van 20:00 uur.
Uiteraard kan je je team vanaf nu weer aanmelden voor deze quiz via pubquizstevo@hotmail.com. Een team dient te bestaan uit 5 of 6 spelers. Per team bedragen de inschrijvingskosten €10,-
Vermeld bij het aanmelden je teamnaam en het aantal leden van je team.
Groet,
De organisatie

Ruben Kraaijvanger trainer JO15-1 en Thijs Masselink trainer JO13-1.

11-02-2020

Twee trainers met een rood-geel hart trainen komend seizoen JO15-1 en JO13-1. Ruben Kraaijvanger wordt volgend seizoen trainer van JO15-1. Ruben voorziet momenteel ons JO13-1 team van oefenstof. Dit doet hij zeer verdienstelijk want dit team heeft in de najaarscompetitie het kampioenschap behaald in de 1e klasse. In de nieuwe competitie na de winterstop zijn ook reeds de eerste 2 wedstrijden in winst omgezet. Ruben is al jarenlang jeugdtrainer bij STEVO. Hij is een echte clubman, weet telkens weer een hecht team te smeden dat voor hem door het vuur wil gaan. Daarnaast zorgt hij ervoor dat spelers zich goed doorontwikkelen. Jeugdspelers trainen en voetballen graag onder zijn leiding. Ruben heeft twee seizoenen geleden op interim basis STEVO JO15-1 al onder zijn hoede gehad en heeft dat meer dan verdienstelijk gedaan. Wij zijn blij met het aanstellen van hem als trainer van JO15-1 voor het aankomende seizoen en hebben het volste vertrouwen in een goede samenwerking.

Ben Steggink prolongeert zijn titel bij veteranen darttoernooi STEVO

09-02-2020

Het veteranen darttoernooi bij STEVO vrijdagavond in het clubgebouw van STEVO is opnieuw een prooi geworden voor Ben Steggink. Vorig jaar was Ben ook al de sterkste. In de finale moest Martin Döbber het onderspit delven. De finale ging eerst nog wel gelijk op maar in de beslissende derde set kreeg Ben Steggink het gevoel van onoverwinnelijk in zich en moest Martin de meerdere erkennen in dartkoning Ben, die ook al de edities van 2017, 2016 en 2014 won. Geen toeval dus. Martin Döbber is er steeds dichtbij en het zal ongetwijfeld een keer gebeuren dat de grote beker een jaar lang in de prijzenkast van de kantineheerder komt te staan.
Er kwamen 30 veteranen af op het darttoernooi, waar Theo Ophof van de organisatie heel blij mee was. Na de voorronden en een korte tussenstop waar de innerlijke mens verwend werd met een gehaktbal werd de eindstrijd gespeeld. Bij de prijsuitreiking sprak Theo Ophof van opnieuw een geslaagd toernooi en werd de sponsor bedankt voor de prijzen. Een jaar lang mogen de veteranen zich weer voorbereiden op de editie van 2021,

Datums aktiviteiten STEVO-jeugdafdeling

05-02-2020

Het jeugdbestuur van STEVO heeft onlangs datums vastgesteld voor de onderstaande aktiviteiten. Noteer deze alvast in je agenda. 

Flessenactie vrijdagavond 17 april
Henk Droste jeugdtoernooi  Zaterdag 6 juni. Peuverweide
Jaarvergadering jeugd zondagmorgen 7 juni STEVO kantine
Seizoensafsluiting jeugd teams. Vrijdagavond 12 juni. STEVO kantine
Kaderfeestavond  vrijdagavond  19 juni.  
Kleding en materiaal inleveren zaterdagmorgen 20 juni STEVO kantine

VV STEVO- jeugd
Mirjam Harmelink

Eerste nieuwe Big Fan(s) binnen !

05-02-2020

Na een lange voorbereiding, met afgelopen week voor het grootste gedeelte de uitrol, zijn we blij te kunnen melden dat de eerste nieuwe Big Fans zich hebben aangemeld!

Tijdens de nieuwjaarsreceptie begin dit jaar hebben we onze leden meegenomen in het concept “Speler zoekt fan”: een eenmalige actie om elk spelend lid een nieuwe Big Fan proberen aan te laten dragen. Via diverse communicatie middels de leiders en trainers, maar ook op de website hebben we aangegeven wat de bedoeling is. Mooi om te zien dat we na zo’n korte tijd al het eerste succes mogen vieren en kunnen melden dat Mark Mensink onze eerste nieuwe Big Fan is geworden.

 

Mark was tijdens de nieuwjaarsreceptie aanwezig om Herman Huis in 't Veld te feliciteren met diens koninklijke onderscheiding. Hij werd zo enthousiast van het verhaal van onze voorzitter over de nieuwe opzet van onze Crowd Actie dat hij besloot zich per ommegaande als nieuwe Big Fan aan te melden. Een mooie geste! Inmiddels heeft Mark de toegangskaarten en Stevo-sjaal in ontvangst genomen. Net op tijd voor de aanstaande derby van komende zondag in Tubbergen! Wie weet zien we hem daar straks langs het veld staan met de prachtige rood-gele Stevo das!
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon