STEVO Nieuws

Mark Haverkort nieuwe jeugdvoorzitter STEVO.

30-06-2018

Mark Haverkort is de nieuwe jeugdvoorzitter van STEVO. Zaterdagmiddag op de jaarvergadering van de jeugdafdeling, op het sportcomplex van de Peuverweide,  droeg Erik Kottink,  de tot dan huidige voorzitter,  het stokje over aan de nieuwe preses Mark Haverkort. “Na 6 jaar neem ik voldaan afscheid en in de persoon van Mark Haverkort heeft het bestuur een waardige opvolger weten te vinden”.  Erik Kottink zei verder, dat hij samen met de overige jeugdbestuursleden, de technische commissie en meer dan 100 vrijwilligers fantastische jaren heeft beleefd, met als hoogtepunt de promotie van JO19-1 naar de vierde divisie.  Erik voelde zeer vereerd dat hij het voorzitterschap bij de jeugd heeft mogen doen. Mark Haverkort op zijn beurt was blij met de nieuwe functie bij STEVO. Onlangs nog gestopt met activiteiten bij de club, maar daarna door algemeen voorzitter Eddy Droste benaderd met de vraag om jeugdvoorzitter te worden.

Kaderleden genieten van gezellige avond

23-06-2018

Als dank voor opnieuw een prachtig jaar hebben de kaderleden vrijdagavond genoten van een gezellige avond, aangeboden door het STEVO-bestuur. Ruim 70 leiders, trainers en vrijwilligers van de junioren en senioren afdeling kwamen naar de STEVO kantine om de avond met elkaar door te brengen. Eerst nog had de organisatie, Albert Olde Rikkert, Miranda Geerdink, Stef Paus, Alfons ten Velde en Bjorn Veldhuis een fietstocht met enkele opdrachten uitgestippeld. Ballen op afstand in een speciekuip gooien en vragen beantwoorden tijdens een tussenstop bij de familie Paus behoorden tot de bezigheden bij deze fietstocht.

Voor een natje en droogje was onderweg gezorgd en deze keer ook nog in de kantine het raden van een mysterie guest, Clemens Wigger. Het zorgde al met al voor prima vermaak.

Winnaars eredivisiepoule nemen prijzen in ontvangst

14-06-2018

Op het wijkvoetbaltoernooi van STEVO werden na afloop in de STEVO kantine ook de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de eredivisie poule, die de club het afgelopen seizoen organiseerde en waarbij wekelijks voorspellingen konden worden gedaan op de wedstrijden in de hoogste afdeling van het Nederlands betaald voetbal. STEVO voorzitter Eddy Droste zei dat het een spannende aangelegenheid was geweest, maar toch ieder jaar weer dezelfde namen voorin zijn te vinden. Dit jaar was dat niet anders. Vijfde werd Gerrit Haarhuis en vierde zijn zoon Remco, die een goede vooruitziende blik heeft wat voorspellingen van voetbalwedstrijden aangaat.

Wesselink-Buunk Toernooi niet meer weg te denken bij STEVO

10-06-2018

Het Wesselink-Buunk voetvolleytoernooi, afgelopen zaterdagmiddag op sportpark de Peuverweide, is niet meer weg te denken op de activiteitenkalender van voetbalvereniging STEVO.  De zesde editie overtrof opnieuw alle verwachtingen. De zestig teams op het hoofdveld van de Peuverweide zorgden onder zomerse weersomstandigheden voor een prachtig verloop, waarin de vier van Magic Four met Thijs Masselink, Niels Keppelink, Onno Leus en Robert Hegeman aan het eind de beker omhoog mochten houden. Zij werden namelijk de winnaar. De mannen van Net Niet met Thomas Steggink, Justin Oude Booijnk en Wout Gehring speelden ook heel goed deze dag, maar tegen het geweld van Magic Four waren ze niet opgewassen.

Lidmaatschap STEVO -jeugdleden seizoen 2018/2019

01-05-2018

Lidmaatschap STEVO-jeugdleden volgend seizoen 2018/2019

Afmelden bij STEVO:
De technische commissie start deze week met de voorbereidingen voor de indelingen van het voetbalseizoen 2018-2019, echter krijgen we ieder jaar te maken  met late afmeldingen,daarom verzoeken wij jullie dit tijdig kenbaar te maken bij de ledenadministratie van STEVO!.
Wie aan het einde van het seizoen wenst te stoppen met voetballen dient zijn/haar lidmaatschap voor 20 mei 2018 op te zeggen.

Opzeggen dient altijd te geschieden via een brief / e-mail!.
Opzeggen bij leider/trainers wordt niet geaccepteerd.

Tanken bij MOS voor STEVO

06-08-2017

Tankstation Mos heeft recentelijk een nieuwe spaaractie gelanceerd voor verenigingen en stichtingen: Tank & Schenk. Voor iedere getankte liter kun je 1 cent doneren aan een vereniging......

Pinnen, ja graag!

26-01-2017

Op tegenwoordig bijna elke plek kom je een bordje tegen met bovenstaande tekst. Pinnen, en contactloos betalen, wordt steeds meer de standaard manier van betalen. En......combiglas Hemmer schildersbedrijf Jeugdsponsor Cafe Steggink