Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 22 September 2019 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuws

Uitgifte STEVO betaalpassen seizoen 2019/2020

23-08-2019

Net als vorig jaar, kan ook aankomend seizoen het eigen verbruik uitsluitend nog worden afgerekend met de Stevo betaalpas. Ieder kaderlid ontvangt voor aanvang van de nieuwe competitie een eigen unieke pas. 

Aan het eind van vorig seizoen hebben alle jeugdkaderleden hun betaalpas van vorig jaar in moeten leveren. Seniorenleiders en -trainers en overige kaderleden, welke ook komend seizoen hun functie uitoefenen bij Stevo, kunnen hun bestaande pas houden. Deze is ook komend seizoen weer geldig. 

De komende periode zullen we de ingeleverde passen van de jeugdkaderleden controleren en gereed maken voor her uitgifte. Deze uitgifte van de betaalpas bij de jeugdafdeling vindt tegelijk plaats met de eerste kaderbijeenkomst op maandag 2 september aanstaande. Het is dus noodzakelijk dat minimaal één kaderlid per team op deze bijeenkomst aanwezig is om de passen in ontvangst te nemen. 

Wellicht ten overvloede: zonder pas is het niet meer mogelijk om consumpties op kosten van de vereniging te nuttigen. Al het eigen verbruik van alle leiders, trainers, bestuurs- en commissieleden etc. dient met de betaalpas te worden afgerekend. Een instructie hiervoor zal wederom tegelijk met de uitgifte van pas worden verstrekt.

Indien er na de jeugdkaderbijeenkomst op 2 september nog vragen of opmerkingen zijn kan contact worden opgenomen met penningmeester Leon Kroeze of jeugdbestuurslid Mirjam Harmelink.

Namens het hoofdbestuur,

Leon Kroeze
Penningmeester

1e jeugd- kadervergadering van het seizoen op Maandag 2 sept

21-08-2019
Beste STEVO kaderleden,     
                                                                    
Hierbij nodigt het jeugdbestuur van VV STEVO jullie uit voor de eerste jeugd- kadervergadering van het seizoen 2019 -2020  op Maandag 2 september a.s. in de STEVO- kantine. Aanvang 20.00 uur.
Deze avond is bedoeld als “aftrap” voor het nieuwe seizoen, tevens kunt u kennis
maken met de andere kaderleden van de STEVO- jeugdafdeling.
Kaderleden die komend seizoen voor het eerst leider en/of trainer zijn - worden om 19.30 uur verwacht. Wij bieden hen graag de gelegenheid om voorafgaand aan de
vergadering kennis te maken met het jeugdbestuur en technische commissie.
Ook zal dan het STEVO jeugdleidersprotocol aan hen worden verstrekt.
Op deze avond willen wij u voorzien van de nodige informatie voor het nieuwe voetbalseizoen 2019-2020.

Voorwoord op het nieuwe seizoen door jeugdvoorzitter Mark Haverkort

15-08-2019

Beste STEVO jeugdleden, kaderleden en ouders. Mijn eerste jaar als voorzitter van het jeugdbestuur zit erop. Wat was het een leuk jaar! Je weet vooraf niet exact wat te verwachten, maar ik heb bijzonder veel leuke zaken meegemaakt en gedaan. Wat een
dynamiek zit er in de club. In de loop van het seizoen heb ik nogmaals bevestigd gekregen hoeveel goede clubmensen we bij STEVO hebben. Er wordt achter de schermen door een aantal mensen ontzettend veel tijd in de vereniging gestoken en veel werk verzet. Dat is echt fantastisch. Ik kan het ook iedereen
aanbevelen om een vrijwilligersfunctie binnen de club uit te voeren, je krijgt er een gezellige "voetbalfamilie" bij.

STEVO start voorbereiding op nieuw seizoen.

14-08-2019

De eerste selectie van STEVO is deze week begonnen met de voorbereiding op het komende voetbalseizoen. STEVO komt voor de competitie opnieuw uit in de eerste klasse E Oost van het zondagvoetbal.
Nieuw hierin zijn De Bataven uit Gendt, Orion uit Nijmegen, RKHVV uit Huissen en Voorwaarts Twello.
Grote vraag is of STEVO de mooie prestatie, een 5e plek, in het afgelopen seizoen kan evenaren.
De selectie van trainer Geert Veldhuis bleef grotendeels in tact. Van TVC '28 uit Tubbergen is Mauro Plegt toegevoegd. Thijs Beernink en Daan Kottink sluiten aan vanuit STEVO 2. Thijs Nieuwmeijer, vorig seizoen STEVO 3, wil het nog een keer op het hoogste niveau proberen.

STEVO 2 zoekt nog een leider voor seizoen 2019-2020

26-07-2019

STEVO 2 komt het komende seizoen uit in de reserve hoofdklasse. Voor dit talentvolle team zoeken wij nog een leider voor het aankomed seizoen. Lijkt jou dat interessant, leuk en uitdagend….., neem dan contact op met TC-lid Gerben Busscher (0622054634) of Charel Nijhuis (0612028011).

STEVO 2 is een elftal bestaande uit jongens van de club die de potentie en ambitie hebben om te groeien en uiteindelijk willen aanhaken bij STEVO 1. Bij zo’n elftal is het belangrijk dat er voldoende sturing is. Denk jij dat jij wat kunt toevoegen aan ons tweede team en onze trainer Metin. Wil jij enkele taken op je nemen? Dan horen we graag van je.

Wat vragen wij van je:

-  stimulering van de teamgeest

- net als het team passie en inzet

- representatieve ontvangst van tegenstanders en scheidsrechters

- correct invullen van de digitale wedstrijdformulieren

- periodiek overleg met trainer/tc

- een luisterend oor

Als eerder aangegeven…… Lijkt jou dat interessant, leuk en uitdagend….., neem dan contact op met TC-lid Gerben Busscher (0622054634) of Charel Nijhuis (0612028011).

Eerste inning contributie 2019/2020 rond 1 augustus

22-07-2019

De eerste incasso van de contributie 2019-2020 zal door onze penningmeester rond 01-08-2019 worden geïnd middels de afgegeven automatische incasso's. De contributies voor het seizoen 2019-2020, zijn conform CPI indexatie, met 2,7% verhoogd. Zie onderstaande tabel.

Gezocht: sportieve vrouwen voor 7×7 voetbal

13-07-2019

STEVO heeft al een 9-tal vrouwen geënthousiasmeerd voor 7×7 voetbal. Echter om te gaan starten met 7 vrouwen is eigenlijk te weinig. Daarom zijn we op zoek naar sportieve vrouwen die willen aansluiten bij de snelst groeiende sport in Nederland, vrouwenvoetbal!

7×7 voetbal voor vrouwen is een ideale vorm van voetbal voor vrouwen met een drukke agenda, die niet elke week op het veld willen staan. De KNVB organiseert voor 7×7 voetbal Voor- en Najaarsreeksen 7 tegen 7 op een half veld.

Voor deze variant van voetbal zijn de regels en omstandigheden aangepast. Een wedstrijd duurt 20 minuten en er wordt er gespeeld in zeventallen op een half veld. Er mag doorlopend gewisseld worden, slidings zijn verboden en buitenspel bestaat niet. Het maakt bij 7×7 voetbal helemaal niet uit of je al eerder gevoetbald hebt of niet. Presteren staat namelijk niet centraal, de gezelligheid staat voorop!

Heb je belangstelling voor 7×7 voetbal, dan kun je dit aangeven bij Bert Maathuis (secretaris@stevo.nl). STEVO hoopt dat er voldoende animo is voor het opstarten van 7×7 voetbal voor vrouwen in Geesteren.

Verboden op natuurgrasvelden te trainen/spelen

21-06-2019

Donderdag zijn zijn de natuurgrasvelden bij STEVO opnieuw ingezaaid en dus mag er absoluut niet meer getraind/gespeeld  worden op de velden. Er mag vanaf nu alleen nog worden gespeeld op het kunstgrasveld. Omdat er nog steeds oefenwedstrijden worden gespeeld dient men contact op te nemen met Martin Döbber over de beschikbaarheid van het kunstgrasveld en kleedkamers.

Het is dus absoluut verboden om gebruik te maken van de natuurgras speelvelden en trainingsvelden..
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon