STEVO Nieuws

Nieuwstad/Plan Hutten opnieuw winnaar wijkvoetbal in Geesteren

13-06-2019

Voor het tweede opeenvolgende jaar is de Wijk Nieuwstad/Plan Hutten winnaar geworden van het wijkvoetbal in Geesteren. In de finale waar 0-0 de eindstand was, tegen ook al een finalist van vorig jaar Dorp Oost/West, moesten strafschoppen de beslissing brengen. Hierin toonde Nieuwstad / Plan Hutten zich het meest bedreven.
De cup met de grote oren werd nadien in de STEVO-kantine uitgereikt door Peter Haverkort van de organisatie.
Voordien had STEVO-voorzitter Eddy Droste de vier finalisten al toegesproken en bij deze gelegenheid bracht hij dank aan allen die het toernooi tot een succes maakten Peter Haverkort, Paul Gehring, Ben Kottink, Ben Steggink en Jan Telgenhof Oude Koehorst van de organisatie. Verder de scheidsrechters en de mensen in de STEVO kantine

Kaderavond op vrijdag 28 juni

08-06-2019
Op vrijdagavond 28 juni organiseert STEVO haar jaarlijkse kaderfeestavond in het clubgebouw. 
Deze afsluitende feestavond  wordt voor het junioren en senioren kader georganiseerd.
Wij willen graag met jullie het seizoen afsluiten met een leuke activiteit en een hapje en drankje.
Voor het eerste gedeelte van de avond heb je een fiets nodig!
Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar in de STEVO-kantine.

Geslaagde afsluiting van het seizoen bij de STEVO-jeugd

08-06-2019

Het was een gezellige bedoeling vrijdagavond op de Peuverweide waar de STEVO jeugdafdeling haar seizoensafsluiting hield. Het weer leek roet in het eten te gooien, maar het werd op tijd droog en met volle overgave werd door de kleinsten bij STEVO een toernooitje gespeeld tegen de ouders.  De iets oudere jeugd speelde voetvolley op het hoofdveld waar zaterdag het grote Wesselink-Buunk voetvolleytoernooi plaatsvind. Nu won het team van FC Porto in de finale van FC Bayern. Teun Kreuwel, Thomas Hilberink, Hidde Rikhof en Ivo Oude Voshaar mochten de grote beker in ontvangst nemen van jeugdvoorzitter Mark Haverkort.

Henk Droste JO-08 en JO-09 Toernooi op zaterdag 15 juni 2019

04-12-2018

Toernooiboekje klik hier

De toernooicommissie van R.K.V.V. STEVO Jeugd organiseert op zaterdag 15 juni 2019
voor de drieëntwintigste keer het jaarlijkse Henk Droste JO8-JO9 toernooi. Ook deze keer wordt het toernooi financieel ondersteund door Slagerij Hemmer.
Verenigingen uit de buurt zijn inmiddels uitgenodigd met één of meerdere teams aan het toernooi deel te nemen. Voor de deelnemende clubs zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit. Elk team dat meedoet krijgt na afloop een beker uitgereikt.
Verenigingen die een uitnodiging hebben ontvangen worden verzocht het bijgevoegde antwoordformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Inleveren tenues en materiaal jeugd zaterdag 29 juni.

27-05-2019

Beste STEVO Leiders /trainers,
Het seizoen loopt ten einde, daarom doen  wij een oproep aan alle leiders en trainers van onze jeugdteams om op onderstaande  datum en tijd  de kleding- trainingspakken - inloopshirts - tassen  en materiaal-ballen-hesjes ( gewassen) watertassen en sleutels van de kooien in te leveren bij onze kleding en materiaal commissie, in ons clubgebouw.

Wilt u de teamtassen goed inventariseren zodat alle  shirts en keeperstenues  schoon  ingeleverd  worden.

Rob Rekers opnieuw winnaar eredivisie-poule bij STEVO

02-06-2019

Rob Rekers heeft voor het tweede opeenvolgende jaar de eredivisie-poule bij STEVO gewonnen. Hoe hij het doet weet niemand, maar dat hij het doet daarvoor alle respect. Lange tijd werd de ranglijst aangevoerd door Eddy met zoon Cas Droste, maar de sterke eindsprint van Rob Rekers werd onze voorzitter van STEVO uiteindelijk te machtig. Een tweede plaats is trouwens ook een prima prestatie. Derde werd Edy Leus.  De vierde plaats wordt gedeeld door Gerben Busscher en Kevin Rekers. De gelukkigen kunnen de prijs in ontvangst nemen na de bekeruitreiking van de winnaar van het wijkvoetbaltoernooi op donderdag 13 juni in de STEVO-kantine. 

Sportlui gehuldigd op jaarvergadering STEVO-jeugd

02-06-2019

Het was volle bak zondagmorgen op de jaarvergadering van de STEVO-jeugdafdeling, waar traditioneel de bekendmaking van de sportlui over het afgelopen seizoen door voorzitter Mark Haverkort, het hoogtepunt is. Tijn Rikhof bij de pupillen, Mike Voorhuis bij de junioren, Amy Klaas bij de meisjes en de sportteams STEVO JO13-2 en STEVO JO19-2 waren de uitverkorenen.
De jeugdvoorzitter van STEVO was blij met de grote opkomst en stond allereerst stil bij de leden die de STEVO jeugd in het verleden ontvallen zijn Milo Ikink en Martijn Leus. Ook bij Johan Minkjan, onlangs overleden, werd een moment van stilte in acht genomen.

STEVO zoekt dringend nieuwe leden voor de meidenteams.

27-05-2019

De meidenteams bij STEVO kunnen aanwas gebruiken. In het nieuwe seizoen wil STEVO met minimaal twee meidenteams uit komen in de competitie. Op dit moment zijn er te weinig meiden voor twee teams.  Lijkt het je wat om bij STEVO te komen voetballen wacht dan niet met aanmelden, maar neem gelijk actie en meld  je  aan onder deze link https://www.stevo.nl/aanmeldingsformulier
Meiden en vrouwen brengen spelplezier, harmonie en nieuwe dynamiek op de velden. Ze maken het verenigingsleven rijker en spannender en geven het voetbal een nieuwe stimulans. Ze zijn de grootste groeifactor van het voetbal en zorgen voor aanwas bij de clubs.
Vrouwenvoetbal staat voor alle positieve waarden: voor elkaar, voor het spel en voor de toekomst. Waarden waar we zo naar verlangen in het voetbal. Vrouwenvoetbal is bij uitstek 'voetbal om van te houden’.

Voetbal wordt maatwerk bij STEVO

17-05-2019

Als STEVO bestuur willen we ervoor zorgen dat iedereen die wil voetballen bij onze vereniging dat kan doen. Dit betekent dat aanbod en randvoorwaarden altijd zo goed mogelijk aan moeten sluiten op de wensen en behoefte van de (toekomstige) voetballer en onze leden. Voetballen anno nu vraagt om meer flexibiliteit en maatwerk. Daar zetten wij als STEVO dan ook steeds meer op in.

Momenteel heeft STEVO al een aantal verschillende trainingsgroepen die op verschillende tijden en dagen genieten van de mooie voetbalsport. Zij spelen niet in competitieverband, maar blijven fit en actief door samen gezellig, fanatiek en sportief te trainen.

Tevens is het bestuur voornemens om vanaf het seizoen 2019/2020 moeders- annex damesvoetbal trainingte organiseren, waarbij het de bedoeling is om eens per 4 weken (onder begeleiding van een gediplomeerd voetbaltrainer) vrouwen en moeders kennis te laten maken met voetballen. Speciaal voor hen zullen dan mooie oefen- en voetbalvormen worden bedacht en zullen zij vervolgens uit eigen ervaring kunnen meepraten over de voetbalescapades van hun buurjongen- of meisje, zoon of dochterlief.

Verder zijn we onlangs gevraagd door een aantal groepen of zij bij STEVO een team konden gaan vormen onder de STEVO-vlag. Het betreffen een 35+-team(dat in 7 vs 7 in toernooiverband zal gaan spelen op de vrijdagavonden), een damesteam (ook 7 vs 7) en een recreatief zaterdagteam (STEVO 10). Ofwel vanaf het seizoen 2019/2020 gaat STEVO een aantal nieuwe voetbalvormen faciliteren.

 
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon