Volgende wedstrijd STEVO 1
Zaterdag 22 September 2018 - 10:00
 vs 

STEVO Nieuws

STEVO met 1-0 onderuit in de beker tegen VV Luctor.

16-09-2018

In Almelo moest STEVO met 1-0 de meerdere erkennen tegen Luctor et Emergo. Het was de laatste bekerwedstrijd voor STEVO in de poule van drie. Eerder speelde STEVO 1-1 tegen DOS ’37 en verloor het met 3-4 van Vroomshoopse Boys. Voor STEVO zit het beker toernooi er op door de onderlinge resultaten. Tegen Luctor kwam de ploeg van trainer Geert Veldhuis gehavend in het veld. Keeper Roy Kreuwel en aanvaller Roy Wigger ontbraken op het appel door omstandigheden en Ingmar Reinerink was geblesseerd aan de knie.

In de eerste helft was er weinig opwindends te vermelden of het moet de gemiste penalty van Niels Wigger zijn geweest.

Nuttige bijeenkomst STEVO-jeugdkader

13-09-2018

Het jeugdkader onder de nieuwe voorzitter Mark Haverkort kwam woensdagavond in het clubgebouw bijeen om, met het oog op de nieuwe competitie, van gedachten te wisselen, mededelingen aan te horen en de laatste puntjes op de i te zetten, zodat met een frisse start aan het voetbalseizoen kan worden begonnen. Mark heette de leiders en trainers welkom en zei verder dat hem de eerste maanden als jeugdvoorzitter positief verrast hebben. Dat er in de zomerstop ontzettend veel werk verzet wordt door het jeugdbestuur, kon hij nu als direct betrokkene alleen maar beamen.  De  jeugdvoorzitter zei ook dat Yvette Peterman vanuit de activiteiten commissie wordt toegevoegd aan het jeugdbestuur. Zelf zal Mark naar het hoofdbestuur toe, waarin hij ook zitting neemt, de jeugdzaken communiceren.

Grande Pupillen Parade STEVO

08-09-2018

 

FYON stoomt STEVO 1 klaar voor de competitiestart

09-09-2018

Afgelopen dinsdag is FYON gestart om onze eerste selectie conditioneel en qua kracht klaar te stomen voor de start van de competitie op 23 september a.s.. Nadat de gehele selectie was gemeten qua BMI, gewicht en fitheid, werden de eerste krachttrainingen verzorgt door de deskundige medewerkers van FYON.

Naast snelheid is kracht een belangrijk onderdeel van voetbal. Om duels te winnen heb je de kracht nodig om je tegenstander van de bal te houden, of om juist de bal te bemachtigen. Om sterker te worden werkt de eerste selectie van STEVO dit seizoen nauw samen met hoofdjeugdsponsor FYON.

Door de juiste training met de juiste weerstand tracht FYON, samen met de oefenmeesters van STEVO, dat de spelers van STEVO een krachtig lichaam ontwikkelen, met een specifieke voetbalconditie. Dit zal tevens moeten gaan leiden tot minder blessures Zie onderstaand de beelden van de eerste succesvolle sessie.

FYON nieuwe hoofdjeugdsponsor STEVO

09-09-2018

Fyon hoofdjeugdsponsor STEVO

STEVO is bijzonder verguld met FYON (Fysiotherapie Oost Nederland) als nieuwe hoofdjeugdsponsor bij de vereniging. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 7 september tekenden voorzitter Eddy Droste van STEVO en Remon van de Straat van FYON het nieuwe sponsorcontract.

Fyon is naast sponsor van onze vereniging een samenwerkingspartner van STEVO,  
Vanaf seizoen 2018/2019 zullen zij de hele zorg binnen STEVO op zich nemen. Tevens gaat FYON het fysieke gedeelte oppakken tijdens trainingen van onder andere STEVO 1.

Fyon Sterk in Beweging

FYON staat voor Fysiotherapie Oost Nederland. Wij mogen ons de trotse hoofdsponsor noemen van de jeugdafdeling van deze prachtige club! 

Ondanks een goede sportmedische begeleiding is het onoverkomelijk dat er soms een speler uitvalt met een (zware) blessure. Fyon heeft een uitstekende fysiotherapeutische begeleiding, dit volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Voor sporters met een blessure biedt Fyon voorrang voor een fysiotherapeutische onderzoek binnen 24 uur. Fyon heeft de beschikking over moderne echo-diagnostiek waarmee een (spier)blessure nauwkeurig bepaald kan worden. Daarnaast heeft Fyon goede contacten met de huisartsen, sportartsen en orthopeden in de omgeving. 

Belangrijk voor de trainers van STEVO is het om te weten waar een geblesseerde speler terecht kan, zodat hij natuurlijk zo snel mogelijk weer kan aanhaken.
Fyon is samenwerkingspartner van STEVO, dat wil zeggen, Fyon regelt de zorg binnen STEVO.
Namens Fyon Geesteren zijn Tom Rekers en Justin Beernink het aanspreek punt.


Iedere maandag avond is er een speciaal inloopspreekuur (1800-1900 u aan de Lutkeberg)  ingericht om de STEVO leden zo snel mogelijk weer het veld op te krijgen in het prachtige authentieke rood gele tenue. 

Daarnaast  heeft Fyon alle fysiotherapie specialisaties in huis, zodat u altijd door de juiste persoon geholpen kunt worden. Uw klacht en uw hulpvraag staan centraal, want u wilt immers zo snel mogelijk van uw klachten af!

Er zal altijd worden gestreefd binnen 1 werkdag de eerste behandeling te plannen. Wanneer u een voorkeur heeft voor een bepaalde specialisatie of behandelaar, kunt u dit bij de aanmelding aangeven.

 

Voor meer informatie kijk op www.fyon.nlof bel naar 0546-632717. 

 

Fyon Geesteren

Lutkeberg 24

7678 AJ Geesteren

Paul Gehring lid van verdienste op jaarvergadering STEVO.

08-09-2018

Paul Gehring is op de algemene jaarvergadering van STEVO door het hoofdbestuur benoemd tot lid van verdienste.  “Clubheld” zei voorzitter Eddy Droste. “Verdiensten voor STEVO en Geesteren en je hebt het ook nog doorgegeven aan jouw kinderen . In de organisatie van het Wesselink Buunk voetvolleytoernooi, in de vrijwilligerscommissie, aanjager bij de veteranen, scheidsrechter op de zaterdag en zondag en sponsor van de club. Een vrijwilliger als jij zijn er niet veel”, aldus de voorzitter. De versierselen behorende bij de benoeming werden Paul opgespeld na de lofzang aan zijn adres.

Nieuwe betaalpas voor vrijwilligers

06-09-2018

Vanaf september 2018 gaat het voor kaderleden mogelijk worden om hun eigen verbruik anders af te rekenen: met de STEVO betaalpas. Ieder kaderlid krijgt een eigen unieke betaalpas. 

Deze nieuwe manier van afrekenen komt voort vanuit de wens om het eigen verbruik beter te kunnen registreren en regisseren. Tevens hopen we met deze nieuwe manier ook een lastenverlichting te kunnen creëren voor ons kantinepersoneel als ook uiteindelijk de penningmeester.

De komende weken worden de passen, zo veel mogelijk, centraal uitgegeven. Voor de jeugdkaderleden betekent dit in ieder geval dat ze tijdens de eerste kaderbijeenkomst op woensdag 12 september worden verstrekt. Het is dus noodzakelijk dat minimaal één kaderlid per team op deze bijeenkomst aanwezig is om de passen in ontvangst te nemen. De overige kaderleden ontvangen hun pas uiterlijk voor aanvang van de competitie.

Zonder pas is het niet meer mogelijk om consumpties op kosten van de vereniging te nuttigen. Al het eigen verbruik van alle leiders, trainers, bestuurs- en commissieleden etc. dient met de betaalpas te worden afgerekend. Een instructie hiervoor volgt met de uitgifte van de pas. 

We hopen dat we op deze manier het eigen verbruik beter kunnen registeren en het voor iedereen wat makkelijker kunnen maken. En uiteindelijk dat dit een opmaat kan worden naar uitbreiding van het passensysteem voor overige leden, toeschouwers, sponsoren en andere belangstellenden.

Namens het hoofdbestuur,

Leon Kroeze
Penningmeester

 

 

Kantinediensten komend seizoen bij STEVO

28-08-2018

Vanaf 1 september zijn er geen kantinediensten meer met vrijwilligers bij STEVO, maar per elftal. Elk senioreneftal, inclusief de veteranen, draaien een maand op de maandag, dinsdag en woensdagavond kantinedienst.

Het ingedeelde elftal is dan de hele maand verantwoordelijk voor de kantinedienst.
STEVO 7 begint in de maand september, daarna volgen STEVO 8, 9, veteranen, 1, 2, 3, 4, 5 en 6.
De begintijd is om 18:00 uur.
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon