Volgende wedstrijd STEVO 1
Woensdag 23 Mei 2018 - 18:30
 vs 

STEVO Nieuws

Wesselink-Buunk wederom sponsor van het voetvolleytoernooi bij STEVO.

18-05-2018

Zaterdag 9 juni vindt op de Peuverweide alweer het zesde voetvolleytoernooi plaats. Voor het tweede jaar vernoemd naar de sponsor Wesselink-Buunk Service Onderhoud en Installatie uit Enschede.

We stellen u de sponsor graag nog een keer voor.

Gerard Wesselink en Nico Buunk zijn eigenaar van een jong bedrijf dat in 2013 begonnen is met zes monteurs. ‘We werkten toen met acht man in totaal’, herhinnert Gerard Wesselink zich nog. Inmiddels heeft Wesselink-Buunk 75 mensen in dienst!’, zegt Nico Buunk.

Wesselink-Buunk is vooral een installerend onderhoudsbedrijf. Voornamelijk voor woningbouwverenigingen of verenigingen van eigenaren en dan in de hele regio. Daarnaast is het bedrijf actief in het gehele land met projectmatige werkzaamheden.

Team van de week STEVO JO8-1.

18-05-2018

(Door Bert Wesselink) - Komende zondag is het de beurt aan de JO8-1 om als team van de week met de spelers van STEVO 1 het veld op te gaan. Het team bestaat uit 8 enthousiaste spelertjes. Het zijn Noud Stroot, Sven Nijhuis, Teun Kottink, Daan Wesselink, Loek Paus, Rowan oude Wesselink, Mats Nijhuis en Jesse Greftenhuis die elke maandag en woensdag altijd op de trainingen zijn die worden verzorgd door enkele ouders. Het is een team dat van achteruit probeert te voetballen en dat gaat ze goed af: de najaarscompetitie werd zonder puntverlies

STEVO thuis tegen het sterke Rohda Raalte

15-05-2018

Eerste Pinksterdag is voor velen een dag om er alleen of met de familie gezellig op uit te trekken. Nog niet voor de eerste selectie van STEVO, dat thuis op de Peuverweide het sterke Rohda Raalte naar een nederlaag moet spelen. Mocht dat lukken dan is het op de Peuverweide nadien ook zeker goed vertoeven.
Een wedstrijd ook waar zondag iets op het spel staat. Voor STEVO lijfsbehoud in de eerste klasse en voor Rohda is winst nodig om in de nacompetitie, voor promotie naar de hoofdklasse, een tussenronde te ontlopen. Rohda heeft namelijk al een periodetitel op zak en wil

STEVO met tien man langs Rigtersbleek.

13-05-2018

De hoofdmacht van STEVO boekte zondagmiddag in Enschede een belangrijke 0-1 overwinning op Rigtersbleek. Met tien man in de tweede helft hield het goed stand tegen de elf van Rigtersbleek. Maarten Gelhever werd vlak voor rust met twee keer geel van het veld gestuurd. STEVO stond toen al op 0-1 voor door een doelpunt van Rik Kokhuis, die uit een corner de bal steenhard vanaf de zestien met in de verre hoek schoot.

Trainer Geert Veldhuis zette in de tweede helft Roy Wigger erbij in de verdediging en dat legde STEVO geen windeieren. Roy wist de behendige aanvaller van Rigtersbleek op rechts goed in toom te houden door telkens de voorzet eruit te halen.

STEVO JO19-1 met 1-0 onderuit bij Vr. Boys JO19-1

12-05-2018

Het STEVO JO19-1 elftal heeft zaterdag nog niet de titel kunnen opeisen in de hoofdklasse. Zelf ging het met 1-0 onderuit bij Vroomshoopse Boys en concurrent FC Zuthen won met 3-0 bij SDC ’12. De afstand met Zutphen is 2 punten met nog twee wedstrijden te gaan.
Er is nog geen man overboord want als STEVO de twee resterende wedstrijden tegen Tubanters en MVV ‘29 weet te winen, dan mag alsnog de vlag in top. Dat wordt nog een hele opgave, maar geen onoverkomelijke.

Belangrijke data STEVO jeugdleden en kader

30-04-2018

Belangrijke data STEVO jeugd:

Het voetbalseizoen loopt op zijn einde. Voor de jeugdleden van STEVO en ook het kader zijn volgende data nog van belang.

Bekeravontuur voorbij voor STEVO JO19-1

10-05-2018

Het bekeravontuur voor het STEVO JO19-1 elftal is voorbij na de 0-4 nederlaag in het restant van het eerder gestaakte duel tegen de leeftijdsgenoten van tweede divisionist Go Ahead Eagles.
Zoals bekend liep een speler van Go Ahead een zware beenblessure op twee weken geleden aan het begin van de tweede helft en het duel niet verder werd uitgespeeld.
Woensdagavond kwamen beide teams opnieuw in actie op het hoofdveld van de Peuverweide voor 43 minuten voetbal, met als inzet om de finale van de KNVB beker te bereiken. Waar STEVO twee weken geleden Go Ahead het vuur nog na aan de schenen legde, werd het nu overklast door de Deventernaren.
Al na vier minuten kwam het op een 0-1 voorsprong over links, waar een behendige speler van de gasten de achterlijn haalde en zijn voorzet beloond zag worden met een doelpunt.

Wijkvoetbal in Geesteren binnenkort van start.

08-05-2018

Het wijkvoetbal van 2018 zal ook dit jaar weer doorgang vinden. De opzet is gelijk aan die van vorig jaar. Per avond vinden er vier wedstrijden plaats (2 wedstrijden op het hoofdveld en 2 wedstrijden op het kunstgrasveld). De duur van de wedstrijden is ongewijzigd, namelijk 2 x 22,5 minuut. De finalewedstrijden duren 2 x 20 minuten.

Er wordt gestreden met 12 teams en dat op de volgende data:
 - dinsdag 5 juni
 - donderdag 7 juni
 - dinsdag 12 juni
 - donderdag 14 juni (Finalewedstrijden + Prijsuitreiking)
combiglas Hemmer schildersbedrijf Jeugdsponsor Cafe Steggink