STEVO Nieuws

STEVO Come Back Days

19-06-2021

De STEVO Come Back Days 

STEVO! We kunnen niet zonder. Zoals het weekend bij de werkweek hoort, zo hoort voetballen en STEVO bij het leven. We mogen weer! De beperkingen als gevolg van de coronamaatregelen gaan langzamerhand weer terug naar ‘normaal’! En gelukkig maar! We zijn er echt weer aan toe!

En daarom heeft STEVO met een aantal enthousiaste vrijwilligers de ‘STEVO Come Back Days’ georganiseerd. Tijdens deze dagen willen wij als STEVO stilstaan bij de onvoorwaardelijke steun die wij van leden, sponsoren, supporters en de inwoners van Geesteren e.o. hebben mogen ervaren tijdens de afgelopen Corona tijd. Wij willen als STEVO graag iets terugdoen en ook het nieuwe ‘normale’ seizoen spetterend starten met tal van mooie activiteiten.

Het programma ziet er als onderstaand uit:

Vrijdag 27 augustus 2021      Algemene Leden Vergadering met afterparty

Tijdens de ALV zal het bestuur een korte verantwoording vragen over de afgelopen 2 seizoenen. Kom met je hele team naar deze aftrap van het seizoen. Voor elk team staat, naast muziek, een kratje en overheerlijke snacks klaar!

Zaterdag 28 augustus 2021   Crazy Activiteiten jeugd en senioren

De zaterdag zit vol met activiteiten voor zowel onze jeugd, de senioren en oud leden. Het belooft een onvergetelijke dag te worden, die we na afloop van de activiteiten in de vooravond gaan afsluiten met een regionaal bekend zangertje of zangeresje. Zie de banner voor meer informatie over de activiteit voor de jeugd en de senioren.

Jeugd start vanaf 10:00 uur haar met haar programma.

De senioren (vooraf inschrijven verplicht) vanaf 15:00 uur.

Let op! Het is zaak dat de senioren zich spoedigst opgeven als team (van minimaal 5 personen; dit ivm onder andere de catering en dergelijke; geef je een team op voor 31 juni 2021 dan ontvang je als team een ‘vroegboek-cadeautje’ van 10 gratis munten). Overigens is de deelname aan de activiteiten gratis! Geef je dus snel op met je team. Dit kun je doen door het inschrijfformulier in te vullen, of door een mail te sturen met daarin je teamnaam en teamleden aan comebackdays@stevo.nl.

 

kleding en materiaal STEVO-jeugd inleveren op zaterdag 10 juli

18-06-2021

Nu het voetbalseizoen 2020-2021 ten einde loopt, is het weer tijd om de kleding en materiaal in te leveren zodat alles nagekeken kan worden. Daar er op dit moment nog door veel teams wordt deelgenomen aan de regiocup hebben wij de inleverdatum gepland op:
 
Zaterdag 10 juli  -  Locatie: STEVO-kantine
 
Zorg ervoor dat de kledingtas compleet ingeleverd wordt.
 
Ingeleverd dient te worden:
 
*Voetbalshirts (volgens lijst in de team tas)
*keeperstenue (shirt- kousen-korte en lange keepersbroek)keepershandschoenen.
*aanvoerdersband -watertas en bidons.
*Trainingspakken - inloopshirts en tassen per team. 
*Hesjes - pionnen - ballen en de sleutels van de ballenkooien.
 
Mocht je stoppen als trainer/leider na dit seizoen dan graag de geleendeSTEVO kleding retour zoals Coach-trainers jassen (winter en zomer) en trainerskleding (winter en zomer) De kleding kan zaterdag tussen10.00 uur en 11.00 uur worden ingeleverd.
Blijf je ook komend seizoen leider/leidster/trainer dan hoeft de kleding niet te worden ingeleverd.
Lever alles schoon en netjes in, mocht er iets kapot zijn herstel dit zelf. Alles is ook netjes en schoon uitgedeeld.
De kleding zal eind augustus weer worden uitgedeeld. Hou de website en media kanalen van STEVO in de gaten voor mededelingen hieromtrent.
Natuurlijk houden we ons aan de RIVM-maatregelen. Ziek of verkouden? Blijf dan thuis.

Het tijdschema is met zorg opgesteld, respecteer deze inlevertijden.

Met vriendelijke groet,
VV STEVO-jeugd afdeling - kleding en materiaal commissie.
 
Inleveren teamkleding en materialen STEVO-jeugdteams: 
zaterdag 10 JULI    
    10:00    JO8-1 – JO8-2 - JO8-3 - F-League
    10:30    JO9-1 – JO10-1 – JO10-2 
    10:45    JO11-1 – JO11-2 – JO12-1
    11.00    JO13-1 – JO13-2 
    11:15    JO15-1 – JO15-2 – JO15-3 
    11:30    JO17-1 - JO17-2
    11:45    JO19-1 - JO19-2
 

Geslaagde activiteit voor STEVO JO15, JO17 en JO19

12-06-2021

De oudsten bij de STEVO-jeugd afdeling, de JO15, JO17 en JO19 elftallen hebben vrijdagavond op de Peuverweide het seizoen afgesloten met een spellencircuit en daarna nog even een gezellig samenzijn, waar genoten werd van een drankje en wat lekkers van de barbecue. 
Ondanks het feit dat het Corona virus bijna het hele seizoen roet in het eten gooide en er bijna niet gespeeld werd, was het jeugdbestuur van mening om haar jeugdelftallen, nu de corona-regels wat versoepeld zijn, iets te bieden en dat slaagde zeer.  
Jeugdvoorzitter Mark Haverkort toonde zich blij met de grote opkomst en deelde de leeftijdsgroepen groepen bij deze activiteit gemengd in. 
Keeper van het eerste elftal Luuk Oude Lansink stond op doel om zoveel mogelijk penalties te stoppen. 
Hidde Rikhof bij de JO15, Milan Steggink bij de JO17 en Luc Meinders bij de JO19 wisten de goalie het meeste te passeren. Een attentie voor hun prestatie werd hen nadien uitgereikt. 
Ook de winnende groep van het spellencircuit kreeg een prijsje. 
Martin Döbber was de mystery guest op deze avond en dat werd door één groep geraden. 
Mark Haverkort bedankte nadien de organisatie, leiders en nog met nadruk werd Yvette Peterman geroemd voor haar vele werk bij deze activiteit. Zaterdagmiddag worden de kleinsten bij de STEVO-jeugd vermaakt. 
Op de foto de winnaars en de mystery guest Martin Döbber.

Na 5 juni versoepeling COVID maatregelen

03-06-2021

Vanaf 5 juni mag er weer meer op onze sportaccommodatie de Peuverweide. Onderdeel van stap 3 van het openingsplan is dat er weer getraind mag worden, dat de douches beschikbaar zijn en ook de terrassen en de kantine weer gedeeltelijk open kunnen. 

STEVO en de nieuwe regels

Het bestuur van STEVO heeft besloten zich te confirmeren aan de door de overheid opgestelde regels in deze (zie verderop). Voor de senioren van onze vereniging betekend dit dat er weer getraind mag worden. Op de donderdagavond kan volgens het bekende schema (zie https://www.stevo.nl/fileupload/Veld-enKleedkamerindeling20-22.pdf) getraind worden en gebruikt worden gemaakt van de kleedlokalen en douches. Ook op de zondagen kan hiervan gebruik gemaakt worden. Echter wil je trainen met je team; vraag even een tijdsblok aan bij onze secretaris Bert Maathuis (secretaris@stevo.nl). 

Voor wat betreft de kantine en het terras heeft het bestuur besloten dat deze door de week gesloten blijven. Openingstijden kantine en terras (zie voor regels verderop de door de overheid genomen voorwaarden):

Maandag t/m Vrijdag             gesloten

Zaterdag                                 geopend tot 1 uur na de laatste wedstrijd

Zondag                                   geopend tot 14:00 uur

 

Overheid Stap 3 openingsplan

Het kabinet wil de 3e stap in het openingsplan op 5 juni gaan zetten. Dit houdt in dat het kabinet een aantal maatregelen wil gaan versoepelen of aanpassen. Lees hier voor welke maatregelen er iets gaat wijzigen

Stap 3

Het kabinet vindt het verantwoord op de 3e stap van het openingsplan een paar dagen eerder te zetten. Per zaterdag 5 juni gaan de meeste publiek toegankelijke locaties in ons land onder voorwaarden open. Met toegangsbewijzen kan er voor sommige activiteiten meer, zoals meer bezoekers. 

Binnen meer mogelijk, groepen groter

Per stap kijkt het kabinet naar wat verantwoord is. En naar wat voor de samenleving belangrijk is. Daarom kan er in stap 3 meer binnen. Zo mogen de meeste publiek toegankelijke locaties binnen weer open. En is er weer meer mogelijk voor sport en kunst- en cultuur. En de groepen waarin dit mag worden weer iets groter. Op het plaatje hieronder kunt u zien welke versoepelingen en aanpassingen er in stap 3 mogelijk zijn. 

Belangrijk blijft dat we drukte vermijden en ons allemaal aan de basisregels houden, ook als we al gevaccineerd zijn: handen wassen, afstand houden en thuisblijven en testen bij klachten. We werken thuis als dit kan. En we laten ons vaccineren, zodra we kunnen. Dan kan er snel steeds meer.

 

STEVO zoekt dames die willen voetballen

30-05-2021

Het meisjes en vrouwenvoetbal staat volop in de belangstelling. Binnenkort is ons Nederlands vrouwenelftal te bewonderen op de Olympische Spelen in Japan. STEVO wil het vrouwenvoetbal ook nieuw leven in blazen en vraagt dames vanaf 16 jaar, die ook de voetbalschoenen willen aantrekken om zich aan te melden. Er wordt één keer door de week getraind en in het weekeinde in competitieverband gespeeld.  Het voornemen is vanaf het seizoen 2021/2022. 
Interesse of vragen,  neem contact op met  lisaroosendaal@hotmail.com. Aanmelden kan ook of via de website van www.stevo.nl  .  

Alvast veel plezier op de Peuverweide.

Voorlopige elftal indeling STEVO jeugd

26-05-2021

Onder aan deze pagina vind je de link van de nieuwe voorlopige elftal indeling van de jeugd van STEVO voor het seizoen 2021-2022. De afgelopen tijd is de Technische Commissie van de STEVO-jeugd erg druk geweest om alles rond te maken. Het is elk jaar weer een behoorlijke puzzel, maar er is een goede indeling gemaakt. Bij de indeling wordt met veel factoren rekening gehouden: selectie, leeftijd, sociale contacten, spelersaantallen in bovenliggende of onderliggende teams, etc.. We zijn blij dat een groot aantal kaderleden actief blijft, en dat er een aantal nieuwe trainers bereid zijn gevonden de trainingen te verzorgen voor de jeugd. Bij een aantal teams worden nog leiders of trainers gezocht, daar zijn we nog mee bezig. Ook verwelkomen we veel nieuwe jeugdleden. We wensen iedereen een enorm leuk en sportief seizoen toe!

Onder voorbehoud

Let op, de indeling is altijd onder voorbehoud. Er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden. Dit zal ten alle tijden gecommuniceerd worden met de betrokkenen. Er zijn een aantal selectieteams waar nog veel spelers op de lijst staan. Voor eind juni zal bekend worden gemaakt welke spelers naar een ander team doorschuiven.

Totstandkoming indeling

De indeling is gemaakt in overleg met de trainers en leiders van de elftallen en het jeugdbestuur. De Technische Commissie is eindverantwoordelijk en maakt dus de definitieve indeling. 

Trainingstijden

Er wordt nog gewerkt aan het nieuwe schema met de trainingstijden, veld- en kleedkamer indelingen. Zodra dit klaar is, wordt dat via de website bekendgemaakt.

Vanaf de eerste week van juni is het mogelijk om alvast te trainen met de nieuwe teams. Hiervoor zal het bestaande schema  voor de veldindelingen gehandhaafd worden. Jullie krijgen van de trainers bericht of daar gebruik van wordt gemaakt. De laatste trainingsdag is donderdag 24 juni.

Technische Commissie STEVO-jeugd

F-League https://www.stevo.nl/fileupload/VoorlopigeindelingF-leaguesezoen2021-2022.pdf

JO8 https://www.stevo.nl/fileupload/VoorlopigeindelingJO8sezoen2021-2022.pdf

JO9 https://www.stevo.nl/fileupload/VoorlopigeindelingJO9sezoen2021-2022.pdf

JO10 https://www.stevo.nl/fileupload/VoorlopigeindelingJO10sezoen2021-2022.pdf

JO11 https://www.stevo.nl/fileupload/VoorlopigeindelingJO11sezoen2021-2022.pdf

JO13 https://www.stevo.nl/fileupload/VoorlopigeindelingJO13sezoen2021-2022V2.pdf

JO15 https://www.stevo.nl/fileupload/VoorlopigeindelingJO15sezoen2021-2022.pdf

JO17 https://www.stevo.nl/fileupload/VoorlopigeindelingJO17sezoen2021-2022.pdf

JO19 https://www.stevo.nl/fileupload/VoorlopigeindelingJO19sezoen2021-2022.pdf

 

STEVO's Grandioze Seizoensafsluiting Jeugd

26-05-2021

Beste STEVO jeugdleden, 

Het seizoen zit er bijna op. Helaas hebben we weinig wedstrijden kunnen spelen. Des te meer reden om het seizoen feestelijk af te sluiten. En dat gaan we doen!

We hebben nagedacht over een feestelijk programma, met vertier voor jong en oud. En muziek, een hapje en een drankje. We nodigen jullie graag uit voor een feestelijke afsluiting:  STEVO's Grandioze Seizoensafsluiting Jeugd!

We organiseren dit op vrijdagavond 11 juni, van 18.30 uur tot ±21.30 uur voor JO15, JO17 en JO19. 
Voor de F-League en JO8 t/m JO13 is dit op zaterdag 12 juni, van 9.30 tot ±12.30 uur. 
Uiteraard zal alles plaatsvinden volgens de geldende corona-regels. 

Mis dit feestelijke event niet en meld je voor 31 mei aan bij je trainer of leider! Tot dan. 

Jeugdbestuur STEVO

Jeugdseizoen 2020-2021 zit er bijna op......

20-05-2021

Beste jeugdleden, kaderleden, trainers, leiders en ouders van STEVO-jeugdleden,

 Het voetbalseizoen zit er bijna op, volgende week vinden de laatste trainingen van seizoen 2020-2021 plaats. Het voelt vreemd om het seizoen op deze wijze af te sluiten. Evenals vorig jaar kunnen we vanwege het Corona-virus geen jaarvergadering organiseren. Ik wil via dit bericht kort terugblikken op het afgelopen seizoen en jullie een aantal zaken meedelen.

Het seizoen ging in september veelbelovend van start. Er zijn een paar wedstrijden met publiek gevoetbald, wat was dat leuk om te zien. Het enthousiasme bij de ouders en andere toeschouwers werkt aanstekelijk voor de voetballers. Na een paar weken moest er zonder publiek gevoetbald worden, en nog even later werd alles qua wedstrijden stilgelegd. Helaas…

Gelukkig hebben we wel het hele jaar de mogelijkheid gehad om te trainen. Ik wil hierbij ook mijn dank uitspreken aan alle trainers die elke week voor de groep staan en spelers enthousiast houden, training verzorgen, onderlinge oefenwedstrijden regelen en kleine mix-toernooien organiseren. Vanuit de activiteitencommissie hadden we nog een aantal leuke activiteiten gepland die helaas niet door konden gaan. We zullen deze activiteiten met veel plezier volgend seizoen organiseren. 

Ik heb zojuist al mijn dank uitgesproken aan de trainers. Maar vanzelfsprekend geldt dat ook voor de overige kaderleden. Allen hartelijk dank voor jullie inzet en ondersteuning afgelopen jaar. We hebben ook dit jaar weer een groot aantal jeugdvoetballers die over gaan naar de seniorenafdeling. Alvast heel veel plezier en succes gewenst! 

 Er waren nog een aantal zaken gepland, die zoals gezegd helaas niet door kunnen gaan. Hieronder is te lezen hoe we dit gaan aanpakken:

  • Jaarvergadering: Vanwege het Corona-virus is er dit jaar helaas ook geen jaarvergadering. We hebben er als bestuur voor gekozen om ook dit jaar geen Fairplay Cups uit te delen voor de sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar. Er zijn simpelweg te weinig wedstrijden geweest.
  • Seizoensafsluiting en feestavond kader: We hebben een seizoensafsluiting voor de gehele STEVO-jeugd gepland op vrijdagavond 11 juni (JO15 t/m JO19) en zaterdag 12 juni (F-league t/m JO13). Dit belooft een gezellig avond en dag te worden, met leuke activiteiten, een hapje, drankje, muziek en fun! We laten jullie snel meer weten over het programma en de geplande activiteiten.
    Kaderleden die stoppen met hun activiteiten werden normalerwijze tijdens de jaarvergadering of afsluitende feestavond in het zonnetje gezet. We zullen hier aandacht aan schenken tijdens de aftrapbijeenkomst voor het kader voor het nieuwe seizoen, dit zal waarschijnlijk in september plaatsvinden.
  • Indeling nieuwe teams: De technische commissie is momenteel bezig met de indeling van de nieuwe teams en het bijbehorende kader. In de laatste week van mei zal de voorlopige indeling van de nieuwe teams te vinden zijn op de website van STEVO. Het is elk jaar weer een hele puzzel om de teams goed in te delen, maar er heeft goed overleg plaatsgevonden tussen de TC, kader en bestuur. Vanaf de eerste week van juni is er nog gelegenheid om 3 weken te trainen met de nieuwe teams, dit zal via de trainers gecommuniceerd worden. Een aantal selectieteams bevat nog (te) veel spelers, na de trainingen in juni zullen de selectietrainers hun keuzes maken en zullen de definitieve teams bekend zijn. We houden bij de trainingen zoveel mogelijk het bestaande trainingsschema aan. 

Het voetbalseizoen 2020-2021 zit erop, we gaan dit nog feestelijk afsluiten op 11 en 12 juni aanstaande. We hebben bij STEVO een fantastische jeugdafdeling, daar kunnen we trots op zijn. Ik denk dat de vele trainingsuren niet voor niks geweest zijn, laat de nieuwe competitie maar beginnen!

Met sportieve groet,

Mark Haverkort, Voorzitter jeugdbestuur STEVO

Corona update vanaf woensdag 19 mei 2021

17-05-2021

Beste leden, 

het kabinet heeft de pauze knop, voor de aangekondigde stap 2 qua beperkende maatregelingen inzake corona, niet ingedrukt. Dat betekent voor voetbal een versoepeling van de maatregelingen. De versoepelingen zijn nog steeds verre van ‘normaal’….. Hoe dan ook verschijnt er steeds meer licht aan het einde van de corona-tunnel waar we mee te maken hebben.

Ook mogen sportkantines aansluiten bij de regels die gelden voor horeca terrassen (van 06:00 tot 20:00 uur). Als bestuur, in goed overleg met de kantinebeheerders, hebben wij echter besloten om het terras op ons sportcomplex vooreerst gesloten te houden. De nu nog gestelde voorwaarden zijn door ons nagenoeg niet realiseerbaar en handhaafbaar.

De mogelijkheden op een rijtje (bron rijksoverheid.nl)

Meer mogelijk voor sporten buiten volwassenen

Volwassenen boven de 27 jaar mogen buiten overal in groepsverband sporten.  Er gelden wel voorwaarden:

- Sporten mag alleen op 1,5 meter afstand van anderen.

- Buiten in groepsverband sporten mag met maximaal 30 personen. Momenteel mag dit met maximaal 4 personen.

- Kleedkamers en douches  zijn gesloten op sportlocaties.

- Wedstrijden en publiek zijn niet toegestaan.

 

Sporten buiten voor jongvolwassenen

Ook jongvolwassen van 18 tot en met 26 jaar mogen buiten overal in groepsverband sporten. Voor jongvolwassen gelden de volgende voorwaarden:

Zij hoeven geen 1,5 meter afstand te houden van elkaar.

Zij mogen wedstrijden spelen. Maar alleen met teams van de eigen sportclub.

 

Sporten voor jongeren tot 18 jaar

Conform de eerdere maatregelen; in deze ronde geen wijzigingen.

Voor een volledige update inzake versoepelingen voor voetbalverenigingen verwijzen wij naar: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal Daar staan alle actuele regels voor wat wel en wat nog niet kan. Hopen maar dat binnen afzienbare tijd alles weer kan!

STEVO bestuur

Selectietrainers komend seizoen (2021-2022) bij STEVO-jeugd.

29-03-2021

De TC-jeugd heeft de trainersposities voor de selectieteams JO19-1, JO17-1, JO15-1 en JO13-1 voor komend seizoen ingevuld. We hebben een mooie mix van ervaren en talentvolle trainers die de kans krijgen zich als trainer verder te ontwikkelen. Bijzonder is dat alle trainers afkomstig zijn vanuit de eigen vereniging, een goede en waardevolle ontwikkeling.  

JO19-1 
Peter Voshaar (woont weliswaar in Harbrinkhoek maar is als jaren actief als trainer bij STEVO) blijft ook voor het komend voetbalseizoen (2021-2022) trainer van ons hoogste jeugdteam, JO19-1. Hij wordt hierbij, net als dit seizoen, geassisteerd door Luuk Oude Lansink, onze 1e elftal keeper. Peter is een zeer bekwame en ervaren trainer die met véél enthousiasme, kennis en inzet de jeugd van oefenstof voorziet.  

JO17-1 
De JO17-1 wordt het komende seizoen getraind door Niels Kreuwel met als assistent Björn Waaijer. Niels volgt op dit moment de trainersopleiding UEFA C trainer-coach 3 jeugd en voorziet dit seizoen onze JO17-1 ook al van oefenstof. Björn pakt na een afwezigheid van één jaar het trainersvak ook weer op èn gaat daarnaast volgend seizoen ook de trainersopleiding doen. Mooi dat deze twee trainers komend seizoen deze uitdaging aangaan!

JO15-1 
Ruben Kraaijvanger traint dit seizoen al het JO15-1 elftal èn ook voor komend seizoen blijft hij dat doen. Ruben is een ervaren trainer, een man van de club, die al jaren onze jeugdteams op prima wijze van oefenstof voorziet. Ook hij volgt op dit moment de trainersopleiding UEFA C trainer-coach 3 jeugd.  

JO13-1 
Het JO13-1 elftal wordt komend seizoen getraind door Thomas Kottink. Thomas schuift door vanuit JO11-1. Hij is ook van jongs af aan betrokken bij de club, heeft vele jaren verdienstelijk in het 1e elftal gespeeld onder diverse trainers. Daarbij heeft hij de nodige kennis kunnen opdoen m.b.t. het trainen. Thomas wordt geassisteerd door Joes Masselink, nog zo’n coming-man aan het trainersfront. Joes is ook dit seizoen assistent-trainer bij JO13-1 èn volgt momenteel de opleiding tot pupillentrainer. Volgend seizoen gaat hij via zijn opleiding aan het ROC de trainersopleiding UEFA C trainer-coach 3 jeugd volgen. 

Als jeugdbestuur en TC-jeugd zijn wij uiterst content met het aanstellen van deze trainers en hebben wij alle vertrouwen in een goede samenwerking!
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon