STEVO Nieuws

Inleveren STEVO kleding- materiaal - sleutels en consumptiepassen.

02-06-2020

Nu het seizoen vroegtijdig is beëindigd door het coronavirus vragen wij de leiders en trainers om de kleding en materialen alvast te verzamelen en deze in te leveren op

Zaterdag 20 juni   -  Locatie: STEVO kantine

 In deze uitzonderlijke periode zal dit anders dan anders zijn. Natuurlijk houden we ons aan de RIVM-maatregelen. Let op! Kom alleen, per team slechts 1 persoon. Ziek of verkouden? stuur dan iemand anders. Het tijdschema is met zorg opgesteld, respecteer deze inlevertijden..............

Ingeleverd dient te worden:

Betaalpassen welke aan het begin van het seizoen per team zijn uitgedeeld, lever deze ook per team weer in.

Voetbalshirts(volgens lijst in de team tas)

keeperstenue (shirt- kousen-korte en lange keepersbroek) aanvoerdersband -watertas en bidons.

Trainingspakken - inloopshirts en tassen per team.

Hesjes - pionnen - ballen en de sleutels van de ballenkooien.

Mocht je stoppen na dit seizoen dan graag de geleende Stevo kleding retour zoals Coach-trainers jassen (winter en zomer) en trainerskleding (winter en zomer)

Blijf je ook komend seizoen leider/leidster/trainer dan hoeft de kleding niet te worden ingeleverd. ( betaalpas wel inleveren)

Lever alles schoon en netjes in, mocht er iets kapot zijn herstel dit zelf.Alles is ook netjes en schoon uitgedeeld.

Kom volgens onderstaande tijdschema en zorg dat alles compleet is zaterdag 20 juni.

De kleding zal eind augustus weer worden uitgedeeld. Hou de website en media kanalen van Stevo in de gaten voor mededelingen hieromtrent.

Zonder corona-coördinator niet op kunstgras!

25-05-2020

Het is nog steeds niet toegestaan om zonder toezicht van een STEVO corona-coördinator lekker even een balletje met elkaar te trappen. Zowel niet voor de aller jongsten, als ook niet voor jongeren en ouderen boven de 18 jaar. STEVO is voor wat dat betreft afhankelijk van de regels die de RIVM en de veiligheidsregio Twente samen met o.a. de gemeente Tubbergen hiervoor opstellen.

De regels van het RIVM zijn helder, te weten;

Mag ik als volwassene (vanaf 19 jaar) buiten sporten?

Buiten sporten, buiten bewegen of gewoon buiten zijn toegestaan. Dat kan alleen zijn, in teamverband of met meer mensen samen. Daarbij geldt wel op 1,5 meter afstand van elkaar, geen contact tijdens het sporten, geen wedstrijden, geen toeschouwers en thuis douchen. Wordt het op bepaalde locaties te druk, dan kan er worden opgetreden.

Op welke manier mogen kinderen en jongeren tot en met 18 jaar buiten sporten?

Kinderen en jongeren tot en met 18 jaar mogen alleen georganiseerd buiten sporten. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven daarbij geen 1,5 meter afstand te houden. Wedstrijden, toeschouwers en gezamenlijke kleedkamers en douches zijn niet toegestaan.

 

STEVO dient echter de regels die opgesteld zijn door de veiligheidsregio Twente te volgen. Hierin staat aangegeven dat de beheerder van het sportcomplex (STEVO dus in deze) moet toezien dat sporten op het kunstgrasveld enkel gebeurt onder toezicht van een STEVO corona-coördinator.

Ons kunstgrasveld is weliswaar, als voorheen afgesproken met de gemeente Tubbergen, open gesteld voor de gemeenschap Geesteren. Echter als STEVO kunnen wij niet 24 uur per dag een corona-coördinator aanstellen. Ofwel; buiten de geplande in schema vervatte trainingen (zie onze website) is ons complex gesloten.

Wel zullen wij als STEVO een vuist proberen te maken bij de veiligheidsregio Twente om het landelijke beleid in deze te gaan volgen (zie regels RIVM). Dagelijks krijgen we namelijk vragen of het toegestaan is om lekker even met elkaar een balletje te trappen op het kunstgrasveld van STEVO. Helaas niet dus. Wij kunnen jongeren en ouderen, die graag even willen pingelen met de bal, enkel verwijzen naar de trapveldjes en weilanden in en om ons dorp.

Bestuur RKvv STEVO

Laatste trainingen 2020 op zaterdag 30 mei

25-05-2020

Aan elk seizoen komt een einde, ook al voelt het voor velen dat het seizoen 2019/2020 nooit echt beëindigd is. Bij STEVO stoppen wij met trainen vanaf zaterdag 30 mei 2020. Daarna is er een zogenaamde zomerstop ingelast! Een zomerstop waar we samen met onze familie en/of vrienden kunnen genieten van onze welverdiende vakanties. Een periode waardoor je straks weer honger krijgt naar de bal!

Over de herstart van de trainingen, de teamindelingen en de eerste voorlopige (oefen)wedstrijdschema's volgen t.z.t. via deze website. 

Alvast een fijne vakantie!

Bestuur RKvv STEVO

Informatiebrief jeugdvoorzitter STEVO

25-05-2020

Beste jeugdleden, kaderleden, trainers, leiders en ouders van STEVO-jeugdleden,

Het voetbalseizoen zit erop, aanstaande zaterdag vinden de laatste trainingen plaats. Het voelt vreemd om het seizoen op deze wijze af te sluiten. We hadden dit graag via de jaarvergadering gedaan, maar helaas kan dat niet vanwege het Corona-virus. Ik wil via deze brief kort terugblikken op het afgelopen seizoen en jullie een aantal zaken meedelen.

Ondanks het stilleggen van de competitie en activiteiten na de winterstop hebben we een mooi jaar gehad. Door goed en snel te schakelen is er gelukkig nog de mogelijkheid geweest om een aantal weken te trainen in Corona-tijd. Voor en tijdens de winterstop waren er weer veel leuke activiteiten, denk hierbij aan het zaalvoetbal, bezoek van Sinterklaas aan onze vereniging, de Casino-avond, etc. Daarnaast stonden er nog een aantal leuke activiteiten in de planning, die zullen we met veel plezier volgend seizoen organiseren. Normaal gesproken is er tijdens de jaarvergadering ook altijd even een moment van aandacht voor de overleden leden, dat wil ik nu ook zeker niet vergeten. Al deze zaken geven aan dat STEVO meer is dan alleen voetbal, het is een club waar iedereen zich thuis voelt. We hebben ook een paar mooie successen behaald, de volgende teams zijn voor de winterstop kampioen geworden: JO13-1, JO17-1, JO17-2 en JO19-1. En ik ben er vast van overtuigd dat we na de winterstop ook een aantal mooie successen hadden behaald. Vanzelfsprekend zijn de kampioenen allemaal passend gehuldigd.

In dit schrijven wil ik zeker ook even aandacht schenken aan alle kaderleden van STEVO. Het zijn deze mensen die de jeugd wekelijks het voetbalplezier geven. Ontzettend bedankt daarvoor, en we hopen dat jullie nog lang bij de club betrokken blijven. De spelers die vanuit de jeugd overgaan naar de senioren wens ik alvast heel veel plezier en succes toe.

Er waren nog een aantal zaken gepland, die zoals gezegd helaas niet door kunnen gaan. Hieronder is te lezen hoe we dit gaan aanpakken:

  • Jaarvergadering: Vanwege het Corona-virus is er dit jaar helaas geen jaarvergadering. We hebben er als bestuur ook voor gekozen om dit jaar geen Fairplay Cups uit te delen voor de sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar. Het seizoen is daar te kort voor geweest.
  • Seizoensafsluiting en feestavond kader: Helaas…. Deze 2 activiteiten kunnen vanwege het Corona-virus ook niet doorgaan. Kaderleden die stoppen met hun activiteiten werden normalerwijze tijdens de jaarvergadering of afsluitende feestavond in het zonnetje gezet. We zullen hier aandacht aan schenken tijdens de aftrapbijeenkomst voor het kader voor het nieuwe seizoen, dit zal waarschijnlijk in september plaatsvinden.
  • Indeling nieuwe teams: De technische commissie is momenteel bezig met de indeling van de nieuwe teams en het bijbehorende kader. Op zondag 7 juni zal de indeling van de nieuwe teams te vinden zijn op de website van STEVO. Het is elk jaar weer een hele puzzel om de teams goed in te delen, maar ik ben ervan overtuigd dat dit op goede en correcte wijze gebeurt. Na 7 juni is er nog gelegenheid om 2 weken te trainen met de nieuwe elftallen, dit zal via de trainers gecommuniceerd worden. We houden hierbij zoveel mogelijk het bestaande trainingsschema (in Corona tijd) aan.
  • Meidenvoetbal: Het aantal meiden dat komend seizoen lid is, is op dit moment te minimaal om een competitieteam te vormen. We vragen jullie dan ook om mee te denken. Ken je iemand die graag in een leuk meidenteam een balletje wil trappen? Dan horen we het graag!

Het voetbalseizoen 2019-2020 zit erop. Gaan we dit jaar snel vergeten? Dat denk ik niet. We hebben met heel STEVO getoond dat we een echte en een hechte vereniging zijn. Los van de behaalde successen voor de winterstop was het met de diverse activiteiten wederom een mooi jaar. Ik kijk dan ook met veel enthousiasme uit naar komend seizoen!

 

Met sportieve groet,

 

Mark Haverkort

Voorzitter jeugdbestuur STEVO

STEVO voetbal & handbal op 1 complex

12-05-2020

Update 10; STEVO JO19-1 gaat zaterdag 23-5 van 14:00 tot 15:00 uur trainen (zie aangepast schema via de link verderop)

Update 09; STEVO Handbal dames 3 gaat vrijdagavond van 18:00-19:15 uur trainen (zie aangepast schema via de link verderop)

Update 08; STEVO 8 gaat vrijdagavond van 19:30-21:00 uur trainen (zie aangepast schema via de link verderop)

Update 07; STEVO 10 (zaterdag) gaat dinsdag en donderdag trainen van 21:15 tot 22:00 uur. Handbal dames 1 trainen ook op zondagmorgen (zie aangepast schema via de link verderop)

Update 06; STEVO Handbal dames 1 trainen op vrijdagavond en STEVO 2 voetbal op zondagmorgen (zie aangepast schema via de link verderop)

De verenigingen RKvv STEVO en handbalvereniging STEVO gaan ivm COVID-19 gebruik maken van 1 complex; De Peuverweide. Inmiddels mogen alle leeftijdscategorieën weer sporten. STEVO stelt haar complex voor beide verenigingen graag ter beschikking.

Voor de jeugdteams van beide verenigingen is al een trainingsschema bekend. Ook STEVO 1 (voetbal) heeft inmiddels al een tijdsblok gereserveerd om de trainingen weer te hervatten. Iedereen die met zijn of haar groep weer wil gaan trainen op het STEVO complex dient vooraf een tijdsblok te reserveren. Onderstaand het huidige schema met de nog vrij te reserveren mogelijkheden. Stuur snel je @mailverzoek voor een vrij tijdsblok aan edroste@drostebejah.com. Wij behandelen aanvragen op moment van binnenkomst. Wees er dus snel bij!

Zie voor vrije tijdsblokken de navolgende link: Schema COVID-19 bezetting complex RKvv STEVO

4 en 5 mei geen trainingen

02-05-2020

Traditioneel herdenkt Nederland op 4 mei om 20.00 uur met de Dodenherdenking de Nederlandse oorlogsslachtoffers. Bij STEVO zullen op deze dag geen trainingsactiviteiten plaatsvinden om alle leden de kans te geven stil te staan bij de Dodenherdenking. Ook zal ons complex op Bevrijdingsdag 5 mei de hele dag gesloten blijven

Alle activiteiten S19/20 vervallen

26-04-2020

Volledigheidshalve delen wij mee dat ivm het huidige COVID virus en de door het RIVM gestelde regelgeving alle geplande activiteiten voor dit jaar tot 1 september zijn komen te vervallen.

Voor STEVO betreffen dit:

- Wijkvoetbaltoernooi 2020

- Wesselink Buunk voetvolleytoernooi 2020 (#1)

- Henk Droste toernooi 2020

#1 De organisatie van het Wesselink Buunk voetvolleytoernooi heeft voor 2021 alvast een nieuwe datum gepland. Noteer zaterdag 12 juni 2021 alvast in je agenda!

Hervatting trainingen jeugd….. nog even geduld aub

25-04-2020

De Geesterense jeugd zit momenteel te stuiteren op de bank in afwachting wanneer ze weer kunnen sporten en wanneer we bij STEVO de trainingen weer kunnen hervatten. We vragen echter nog even geduld!

Momenteel zijn we achter de schermen druk doende met de voetbalraad en sportraad om samen met de gemeente Tubbergen protocollen op te stellen om de sportcomplexen weer vrij te geven voor trainingen. Helaas is het niet gelukt voor het weekend hierover al een eenduidig besluit te krijgen. Dinsdag 28 april a.s. is er een overleg met de gemeente Tubbergen. Zodra we duidelijkheid hebben zullen wij een ieder informeren via onze website en de overige gebruikelijke kanalen wanneer en onder welke voorwaarden we de trainingen bij STEVO kunnen hervatten.

Ofwel; nog even geduld aub!

Bestuur en Jeugdbestuur STEVO
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon