Volgende wedstrijd STEVO 1
Zaterdag 17 November 2018 - 19:00
 vs 

STEVO Nieuws

STEVO zaterdagavond al in actie tegen NEC Nijmegen

12-11-2018

De eerste selectie van STEVO komt zaterdagavond al in actie. In Nijmegen zijn de amateurs van NEC de tegenstander. De wedstrijd wordt een dag eerder gespeeld, omdat zondagmiddag de profs van de BVO NEC op een steenworp afstand van het sportpark van de amateurs in actie komen tegen de koploper in de Keukenkampioen divisie SPARTA Rotterdam. De amateurs van NEC zijn nog niet in goede doen dit seizoen. Zes punten uit zeven wedstrijden werden vergaard door de ploeg van trainer Anoush Dastgir. Dat zijn er zes minder dan STEVO, dat vorig seizoen in het Gelderse 2-2 gelijk speelde na een 2-0 achterstand.

Abraham verrast jarige trainer Geert Veldhuis

08-11-2018

De jarige trainer Geert Veldhuis werd donderdagavond op de Peuverweide blij verrast met een heuse Abraham. De 50 jarige trainer van STEVO kon de geste wel waarderen en nam gezamenlijk met Abraham plaats in de dugout bij het oefenduel tegen Enter Vooruit. Enkele tactische tips van Abraham werden door Geert Veldhuis in dank aanvaard.

De wedstrijd eindigde in een 3-1 overwinning voor STEVO. Stan Nijhuis maakte voor STEVO de 1-0 met het hoofd uit een corner van Stijn Harmelink. Uit een strafschop maakten de Enternaren vervolgens 1-1 gelijk, tevens de ruststand.

Vrijwilligerscommissie nodigt jullie weer uit!

04-11-2018

Steeds meer verenigingen moeten meer moeite doen, dan wel ondervinden problemen om vrijwilligers te vinden en te motiveren voor verschillende taken. Zo ook onze vereniging STEVO. We staan steeds vaker voor een echte uitdaging om voor alle taken vrijwilligers te vinden.

Binnenkort zal onze vrijwilligerscommissie, onder leiding van Paul Gehring, jullie dan ook weer groepsgewijs uitnodigen om te kijken wat jullie voor onze mooie vereniging kunnen betekenen. Er zijn veel in te vullen taken!

 

Als bestuur willen we een bloeiende vereniging. Met elkaar! Voor elkaar! We moeten als leden binden en verbinden! Dat is de kern. Samen dienen we van STEVO een vereniging te maken. Want dat samen, dat maakt een vereniging een vereniging!  Sociale verbondenheid. 

 

En je krijgt er niet alleen zelf heel veel voor terug! Naast waardering van onze leden krijg je er een hele mooie familie voor terug: ‘De STEVO familie’!

 

Als bestuur hopen we dan ook dat jullie gehoor geven aan de oproep van onze vrijwilligerscommissie. Schuif aan en doe mee!

 

Bestuur STEVO

Geen MIDWINTERPUZZELTOCHTEN meer bij STEVO

31-10-2018

Onlangs heeft de Midwinterpuzzeltocht commissie besloten zichzelf op te heffen en te stoppen met de jarenlange traditie. Jarenlang had deze activiteit een vaste plak op onze activiteitenkalender. 

 

De deelname aan de puzzeltocht liep de laatste jaren bijzonder sterk terug. Het vele werk dat gestoken dient te worden in de organisatie van het evenement ten opzichte van het aantal deelnemers staat niet meer in verhouding.

 

Derhalve heeft de commissie dan ook besloten te stoppen. Als bestuur hebben we de diverse commissie bedankt voor hun inzet de afgelopen jaren. Jammer dat dit eens zo succesvolle evenement niet meer levensvatbaar is gebleken.

 

STEVO bestuur

 

Aftermovie STEVO pupillenparade 2018

18-10-2018

"Wie de jeugd heeft de toekomst"! Meerdere keren wordt deze slagzin, daar waar we verhalen van de prestaties van de voetbalvereniging STEVO door de jaren heen horen, aangehaald. Het is ook deze slogan die al jaren bij de mensen van STEVO, die zich met jeugdspelers bezighouden, altijd hoog in het vaandel heeft gestaan.

 

Het meisjes- en damesvoetbal is één van de snelst groeiende sporten van Nederland en steeds meer meisjes worden lid van een voetbalvereniging. Ook bij STEVO is er plaats voor meiden die willen voetballen. 

 

Jaarlijks laat STEVO zien hoe trots zij op haar jeugd is middels een zogenaamde “Pupillenparade” voorafgaand aan de eerste competitiewedstrijd van haar eerste team. Dit jaar was de opkomst weer groot en hartverwarmend. Met trots presenteren wij hiermee dan ook de aftermovie van dit prachtige evenement.

Licht aan!, daar kun je mee thuiskomen

18-10-2018

Nu de dagen korter worden, is het tijd om de fietsverlichting weer eens na te kijken en in orde te maken. Van uw eigen fiets én van de fiets van uw kind(eren). Goede verlichting en reflectie op de fiets zijn van levensbelang. Alleen wanneer andere verkeersdeelnemers jou kunnen zien, kunnen ze rekening met je houden. Naast fietsverlichting kan ook kleding ervoor zorgen dat je zichtbaar bent als fietser.....

ODE AAN HARRY.

16-10-2018

Column.

Het bezoeken van uitwedstrijden van het vlaggenschip van STEVO heeft vaak iets weg van een vakantie naar een ver tropisch oord. Met name de wedstrijden tegen de wat “stadsere” clubs. Wanneer nadien gevraagd wordt naar de belevenissen wordt vaak geantwoord dat het fantastisch was, maar dat toch maar weer eens duidelijk is geworden dat het nergens beter is dan bij ons. Zo ook afgelopen zondag tegen BVC uit Beek-Ubbergen.

Een accommodatie ver buiten de bebouwde kom van een dorp dat grotendeels uit inwoners bestaat die financieel goed bedeeld zijn maar betrekkelijk weinig op hebben met de plaatselijke club. Geen opzwepend muziekje bij de opkomst van de elftallen, geen omroeper, geen pupil of team van de week en buiten een paar leden van een damesteam geen kantinebezoekers.
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon