Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 19 November 2017 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuws

Sport verbindt, de toekomst van de sport in Geesteren bepaal jij!

22-10-2017

Op 21 november 2017 organiseert de werkgroep "Sport en Verbinden" van MijnGeesteren2030 een bijzondere avond over sport in Geesteren. Alle sportende inwoners van Geesteren e.o. zijn hierbij uitgenodigd in zaal Kottink. We hebben jullie input en mening nodig!

Tijdens deze avond zal er onder leiding van Moniek Kleinsman (ex topschaatster) en Arjan van der Velde (sportservice Overijssel) gediscussieerd worden over belangrijke thema's:

Periodetitel voor STEVO JO19-1 na 5-1 overwinning.

11-11-2017

STEVO JO19-1 heeft zaterdagmiddag in de thuiswedstrijd tegen Vroomshoopse Boys de eerste periodetitel in de wacht gesleept. Het werd 5-1 voor de mannen van ad interim trainer Peter Voshaar. Omdat naaste concurrent SDC ’12 uit Denekamp gelijk speelde was de titel een feit. De 5-1 uitslag was hoog, maar wel geflatteerd. De Vroomshopers hadden namelijk prima voetballers, alleen STEVO was dodelijk effectief en dan met name baltovenaar Mike Nijkamp, waarvoor de scouts van Heracles deze middag misschien wel op de tribune zaten.

STEVO uit de beker na 5-0 nederlaag tegen Sp. Glanerbrug.

11-11-2017

STEVO is zaterdagavond door Sportlust Glanerbrug verdiend uit het bekertoernooi geknikkerd. Met maar liefst 5-0 kreeg de ploeg van trainer Geert Veldhuis een draai om de oren. Niet geflatteerd ook. Zeker in de eerste helft kreeg STEVO geen been aan de grond tegen de koploper in de vierde klasse. De KNVB doet er misschien goed aan om Sportlust aan het einde van dit seizoen twee klassen hoger in te delen, want als de ploeg bij elkaar blijft is deze in de komende jaren niet te stoppen in haar opmars. In de eerste klasse zou Sportlust dit seizoen zeker geen gek figuur slaan.

STEVO ondervond dat aan den lijve in voornamelijk de eerste helft waarin het bij rust al met 3-0 achter stond. Vanaf de aftrap waren de bedoelingen van Glanerbrug duidelijk. In een hoog tempo en met goed positiespel STEVO niet in de wedstrijd te laten komen. Dat lukte optimaal.

Sinterklaas komt naar STEVO voor de F-jeugd

07-11-2017

Hallo F-jeugdleden

Sinterklaas komt weer in Nederland, en hij heeft al een brief gestuurd dat hij ook graag weer naar STEVO komt. Hij en zijn Pieten zijn van plan om op woensdag 29 november a.s. een bezoek te brengen:

                                Om 19.00 uur in de kantine voor F League, JO-8 en JO-9

De Sint zal ongetwijfeld weer uit zijn groete boek vertellen wat hem zoal opgevallen is in het afgelopen jaar. En waarschijnlijk zullen ook nog wel een aantal spelers of leiders naar voren worden gehaald, om complimenten uit te delen of toch een paar kleine waarschuwingen te geven. En natuurlijk brengt hij een verrassing voor je mee!

Dringend assistentie nodig voor keeperstraining jeugd.

07-11-2017

De jeugdafdeling van STEVO heeft dringend behoefte aan assistentie voor het verzorgen van de trainingen aan onze jeugdkeepers op de woensdagavond van 18.15 – 19.15 uur.
De trainingen worden verzorgd door Harry Steggink en Dennis Kokhuis. De groep jeugdkeepers (jongens en meisjes!) is echter zo groot geworden (ca 15 keepers) dat het noodzakelijk is z.s.m. een 2-tal assistent-trainers in te zetten.
Een trainersdiploma of ervaring met het geven van keeperstraining is NIET nodig! Harry en Dennis bereiden de trainingen voor èn hebben de leiding.

Nieuwe shirts voor STEVO JO15-1 van HS Lifestyle.

04-11-2017

Het STEVO JO15-1 elftal van trainer Niek Huis in ’t Veld is zaterdagmorgen door Lifestyle HS uit Geesteren van eigenaar Henry Stokkelaar verrast met nieuwe shirts. De sponsor van STEVO die zich bezig houdt met het importeren van opvallende aparte tafels waaronder kloostertafels en zeer exclusieve tafels van botenhout was zaterdagmiddag op sportpark de Peuverweide aanwezig om samen met de spelers in de nieuwe shirts en begeleiding op de foto te gaan.

STEVO jeugdvoorzitter Erik Kottink en bestuurslid Mirjam Harmelink waren aanwezig om Henry Stokkelaar te danken voor de ondersteuning van de STEVO jeugd. Een mooi boeket bloemen werd de sponsor hierbij overhandigd.

STEVO Activiteiten 2017-2018

24-10-2017

Tijdens de bestuursvergadering van maandag 23 oktober zijn een aantal commissies aangeschoven die jaarlijks verschillende activiteiten voor de leden van onze vereniging organiseren. In een constructieve bijeenkomst is een soort van seizoensplanning qua activiteiten opgesteld (zie onderstaand).

Het doel van elke activiteit is het versterken van de binding met ........

Belangrijke datums aktiviteiten STEVO-jeugd

23-10-2017

De komende maanden staan er diverse activiteiten voor onze STEVO-jeugd leden op de rol. Onderstaand een overzicht van die activiteiten.

Woensdag  29 November,  Sinterklaas feest voor de F-league en de JO-9, JO-8  Stevo kantine.

Donderdag 28 December,  Gemeentelijk  JO15  zaaltoernooi  aanvang 17.00 uur- 21.00 uur  Verdegaalhal te Tubbergen

Donderdag 28 December,  Gemeentelijk  JO17  zaaltoernooi  aanvang 17.00 uur – 21.00 uur  Sporthal De Ransuil te Geesteren

Donderdag 28 December,  Gemeentelijk  JO19  zaaltoernooi  aanvang 17.00 uur – 21.00 uur  Sporthal De Danne Albergen

Pasfoto STEVO op VoetbalApp

16-09-2017

STEVO wil graag alle leiders van zowel de jeugd- als senioren teams vragen om een profielfoto in STEVO shirt te maken (zie voorbeeld hiernaast). Deze profielfoto zou het beste gemaakt kunnen worden voor een kleedkamerdeur bij STEVO. Dan hebben we mooie identieke foto's van elke speler. De teammanager van je team, of anders jijzelf, kan de teamfoto vervolgens opladen via de voetbal.nl app.
combiglas Hemmer schildersbedrijf Jeugdsponsor Cafe Steggink