Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 27 November 2022 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuws

Jeugd ontvangt certificaat techniektraining STEVO

20-11-2022

Techniektraining STEVO. Terug van weg geweest en daar is de TC-jeugd van STEVO best trots op.

De afgelopen 8 weken heeft er weer techniektraining plaats gevonden op de velden van STEVO. 

Maar liefst 25 spelertjes uit de O11-, O10, en O9-teams hebben deelgenomen aan de trainingen op vrijdagmiddag van 17:00 – 18:00 uur. Tijdens deze techniektrainingen staat de ontwikkeling van de basistechniek centraal. Bal aanname, kappen, draaien en elke week natuurlijk een truc van de week. Aan de hand van leuke spelvormen is er fanatiek getraind maar ook gelachen. De spelertjes hebben zich hierdoor met veel plezier kunnen ontwikkelen.

Naast de ontwikkeling van de spelertjes hebben ook vier beginnende trainers, onder leiding van Niels Kreuwel, kennis gemaakt met het trainersvak. De TC-jeugd van STEVO wil Niels Kreuwel en ook zijn assistenten Tijn Rikhof, Tygo Hamer, Tijn Perik en Pim Kroeze bedanken voor hun enthousiaste en inspirerende aanpak. Het mag duidelijk zijn dat deze trainingen een duidelijk verschil brengen. STEVO zal daarom ook vanaf maart 2023 een nieuwe sessie van 8 trainingen starten.

Op de foto ziet u de groep spelers die de techniektrainingen succesvol hebben afgerond. De jongens zijn na de laatste training beloond met een certificaat.

Algemene Leden Vergadering STEVO

20-11-2022

Gisteravond heeft het bestuur van Stevo zoals gebruikelijk verantwoording afgelegd over het afgelopen seizoen.

In een goed gevulde kantine werd allereerst kort stil gestaan bij onze overleden leden. Onze erevoorzitter Herman Huis in ’t Veld die in mei na een slopende ziekte is overleden en ontzettend veel voor zowel Stevo als heel Geesteren heeft betekend. En Stef Busscher, de grensrechter van Stevo 8, die afgelopen september is verongelukt.

Vervolgens een kort openingswoordje van de voorzitter. Mooi dat alles na de Corona epidemie “back to normal” is, maar oppassen dat we niet een individualistische maatschappij krijgen waarin het belang van het grote geheel ondersneeuwt en het team en de vereniging de dupe zijn.

Nadat secretaris Bert Maathuis het afgelopen seizoen in woorden samenvatte, was het de beurt aan Roy Damhuis om de vergadering door de financiele cijfers te leiden. Met name doordat de kantine weer het hele seizoen geopend was, was daar een aanzienlijke omzetstijging te zien. Maar daartegenover stonden uiteraard toegenomen kosten voor onder andere energie en spelmaterialen. Toch bleef er uiteindelijk onder de streep een mooi positief resultaat over. En ook over het lopende seizoen is het de verwachting dat we positief draaien. In ieder geval voldoende om namens het bestuur alle aanwezigen een “rondje van de club” aan te bieden.

Na de pauze eerst een bestuurswissel. Charel Nijhuis draagt als bestuurslid technische zaken na 9 seizoenen het stokje over aan Erik Sonder, die vele seizoenen het shirt van Stevo 1 en 2 heeft gedragen en dus volgens de voorzitter weet hoe het er in de kleedkamer aan toe gaat.

Charel werd uitgebreid bedankt voor zijn bewezen diensten en nam de aanwezigen in zijn afscheidswoordje nog even mee langs alle trainers en bestuursleden waarmee hij te maken heeft gehad en prees tenslotte de sfeer binnen de club en de bereidwilligheid van de leden om te helpen met allerlei activiteiten.

Hoogtepunt van de ALV is ieder jaar de uitreiking van de Anton Voorhuisbokaal voor de topscorer van de senioren. Dit seizoen viel de eer te beurt aan Mike Gringhuis van ons zaterdagteam. Met zijn 49 treffers had Mike een groot aandeel in het kampioenschap van afgelopen seizoen. En met dit aantal schoot hij en passant Leon oude Wesselink uit de boeken die het record met 44 treffers in handen had.

Tot slot nam de voorzitter de aanwezigen nog mee in de ontwikkelingen rond de vereniging. Allereerst natuurlijk het feit dat Stevo in 2023 haar 90 jarig bestaan viert. Daaromheen zullen de nodige activiteiten georganiseerd worden. Noteert u alvast het weekend van 16-18 juni in uw agenda. En wie jarig is, trakteert! Het is onze wens om voor aanvang van volgend seizoen de toplaag van ons kunstgrasveld te vervangen en tevens het hoofdveld te renoveren. 

De realisatie van een nieuwe multifunctionele accommodatie ligt op schema. Momenteel is men druk bezig om bij de gemeente en provincie de handen op elkaar te krijgen voor de plannen. En dat lijkt te gaan lukken. Intentie is om een ander gedurende rond 2024-2025 te realiseren.

En na een 2e rondje van de club, werd de vergadering gesloten.

Algemene Leden Vergadering vrijdag 19 november 2022

17-11-2022

REMINDER

JAARVERGADERING

Geachte sportvriend(in),

Hierbij nodigt het bestuur van de “RKvv STEVO” u graag uit tot het bijwonen van de jaarvergadering op Vrijdag 18 november 2022 om 20.00 uur in de Stevo kantine.

Tevens nodigt het bestuur u graag uit om op zaterdag 12 november om 19:00 uur in onze parochiekerk de Heilige Mis bij te wonen die wordt opgedragen aan alle levende en overleden leden van onze vereniging.

De agenda voor de jaarvergadering ziet er als volgt uit:

1. Opening

2. Vaststelling notulen van de jaarvergadering d.d. Vrijdag 27 augustus 2021

3. Jaarverslag secretaris Bert Maathuis over het seizoen 2021-2022

4. Jaarverslag penningmeester Roy Damhuis

- Financieel verslag seizoen 2021-2022

- Verslag kascommissie

- Begroting seizoen 2022-2023

PAUZE

5. Bestuurswisselingen: Aftredend en niet herkiesbaar is Charel Nijhuis. Het bestuur draagt Erik Sonder voor als zijn vervanger.

Tegenkandidaten voor bovengenoemd bestuurslid kunnen tot een uur voor aanvang van de vergadering schriftelijk worden voorgedragen, ondersteund door 10 handtekeningen van stemgerechtigde leden.

6. Uitreiking “Anton Voorhuiscup” aan de topscorer bij de senioren.

7. Nieuws, mededelingen en Rondvraag

8. Sluiting

9. Proosten op een nieuw seizoen

Wij verzoeken u beleefd om bij deze vergadering aanwezig te zijn. Mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, dan wordt u verzocht zich af te melden bij de secretaris.

Namens het bestuur van de RKvv STEVO,

Bert Maathuis (b.maathuis@wagenborg.com)

Secretaris

Stevo wint derby bij Reutum

14-11-2022

Na meer dan 40 jaar stond ie weer op het programma in competitieverband: Reutum-Stevo. En het werd een mooie middag op een zonovergoten sportpark De Kottenbrei. In ieder geval voor de supporters van Stevo die in grote getale met de fiets of auto naar Reutum waren getogen. Uiteindelijk trok Stevo met 2-3 aan het langste eind. Toevalligerwijs exact dezelfde uitslag als 40 jaar geleden. En als een soort van ode aan één van de doelpuntenmakers van destijds – Alex oude Wesselink – werden alle Stevo treffers kopgoals.

Zoals meestal met een derby, was het ook vanmiddag meer strijd dan goed voetbal. Stevo dacht al in de 5e minuut op voorsprong te komen. Thijs Beernink werd weggestuurd op rechts en rondde koelbloedig af. Helaas had de assistent scheidsrechter van Reutum als enige op het hele sportpark buitenspel geconstateerd. En aangezien de scheidsrechter hierin mee ging, werd de treffer geannuleerd. Het was daarna Reutum dat na een kwartier op voorsprong kwam. Een vrije trap vanaf links werd hoog voorgegegen en door Mark Morskieft over Luuk binnengekopt. Reutum liet vervolgens zien waarom het deze competitie een moeilijk te kloppen ploeg is. Inzakken, er snel uitkomen en Stevo met veel inzet en strijd het voetballen onmogelijk maken. En met slim verkregen vrije trappen aan de zijkanten het nodige gevaar stichten voor het Stevo doel. De voorsprong was op dat moment niet onverdiend.

Stevo kwam nauwelijks tot uitgespeelde kansen. Beste kansen na een half uur voor Daan Kottink die een schot van een meter of 30 rakelings naast zag vliegen en even later een lob van Joes Masselink over de uitgekomen keeper die net naast ging. Het was dan ook niet verbazingwekkend dat de gelijkmaker van Stevo uit een spelhervatting kwam. Op slag van rust werd een corner in eerste instantie nog teken de lat gekopt, maar Thijs Beernink was er als de kippen bij om in de rebound alsnog raak te knikken.

Na rust een beter Stevo. Er werd meer afgedwongen, met name via de zijkanten en daaruit voortvloeiende corners werd het nodige gevaar gesticht voor het Reutum doel. En wederom uit een spelhervatting kwam Stevo een kwartier voor tijd op oorsprong. De ingevallen Daniel Wigger legde uit een vrije trap de bal panklaar op het hoofd van – wederom – Thijs Beernink: 1-2. En nadat even later Bram Tibbe – die Thijs Beernink had vervangen – uit een voorzet van Mauro Plegt de 1-3 achter de doelman van Reutum kopte, leek het wel beslist. Reutum slaagde er echter toch in nog een keer de rug te rechten en het was Wout Mensink die profiteerde van onzekerheid bij Stevo achterin en de 2-3 aantekende. Verder liet Stevo het echter niet komen en nam daarmee de 3 punten mee in de tas naar Geesteren.

Met de 3 punten komt Stevo op een totaal van 13. Evenveel als koplopers BWO en Bon Boys waarbij aangetekend dat Bon Boys nog een wedstrijd tegoed heeft. Volgende week speelt Stevo thuis tegen Vorden. Vervolgens uit tegen Lemelerveld en thuis tegen Witkampers. Op zondag 11 december staat dan de volgende afspraak in de gemeente Tubbergen gepland: De Tukkers – Stevo. Dat is dan ook tevens de laatste wedstrijd voor de winterstop.

Foto impressie Reutum - Stevo (met dank aan vv Reutum) nieuws - VV Reutum

 

Otto Krabbe gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging

10-11-2022

Hedenavond, donderdag 10 november 2022, heeft STEVO’s huidige trainer Otto Krabbe aangegeven na dit seizoen op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

 

Otto Krabbe heeft te kennen gegeven het seizoen, samen met de spelers en technische staf, vol enthousiasme en energie positief af te sluiten. STEVO staat momenteel 3 punten los van de koploper in de zondag 2de klasse.

Stevo 8 in het nieuw

08-11-2022

Eind vorig seizoen kwam een groep jongens bij het Stevo bestuur met de vraag of het mogelijk was een nieuw zondag seniorenteam op te richten. Op een enkeling na, waren dit allemaal jongens die op dat moment geen lid waren van Stevo. Uiteraard werd dit initiatief van harte ondersteund en dit seizoen is het team onder de naam Stevo 8 ingedeeld in de reserve 7e klasse. 

Het debuutseizoen verloopt vooralsnog buitengewoon verdienstelijk. Inmiddels staat het team met 12 punten uit 6 wedstrijden op de 2eplaats achter het ongenaakbare Vasse 3. En ook voor wat betreft de 3e helft heeft het elftal inmiddels al een zekere reputatie opgebouwd.

De PR en commerciele zaken zijn bij deze jongens ook prima op orde. Het team wordt elke wedstrijd ondersteund door een grote schare trouwe supporters, zowel uit als thuis en op de zondagavond wordt vaste prik een uitgebreid wedstrijdverslag gedeeld via de social media kanalen. 

Binnen de kortste keren is men er in  geslaagd 2 shirtsponsoren en een tassensponsor te strikken en zondagmorgen was er een officieel fotomoment gepland. Er was vooraf wat nervositeit of iedereen op tijd zou zijn (naar horen zeggen klotst de inhoud van de boetepot inmiddels tegen de plinten op), maar nadat de koppen geteld waren om kwart over 10 konden de bloemen overhandigd worden en de foto’s gemaakt.

Shirtsponsoren zijn allereerst Slagerij Lansink uit Vasse, inmiddels al enige tijd het eigendom van Emiel Hendriks. Slagerij Lansink is een volledig ambachtelijke slagerij in de Plus Supermarkt Droste in Vasse. Het ambacht staat er hoog aangeschreven. Bijna alle producten worden er nog zelf gemaakt.

De tweede shirtsponsor is Invinci Installaties van Mark Boerman. Invinci presenteert zich als een bedrijf dat u kan adviseren van begin tot realisatie van verschillende onderdelen binnen de installatietechniek.

Als tassensponsor werd Installatiebedrijf Meinders geschikt. Meinders is al decennialang een trouwe Stevo sponsor. Meinders heeft alles in huis om aan elke mogelijke installatievraag te voldoen. Voor zowel particulieren als opdrachtgevers in de utiliteitsbouw en industrie is Meinders een betrouwbare partner.

Namens het bestuur van Stevo reikte secretaris Bert Maathuis voorafgaand aan de wedstrijd tegen DRC 2 een bloemetje uit aan de sponsoren om hen te bedanken voor de ondersteuning. En uiteraard volgde daarna de gezamenlijke teamfoto.

De wedstrijd leverde een 3-0 overwinning op. En het bleef nog lang onrustig in de kantine…….

Foto

STEVO WK-pool

06-11-2022

Sportvrienden,

 

het WK in Qatar staat voor de deur. Worden we dan eindelijk verlost van het grote trauma en worden we dan eindelijk eens een keer wereldkampioen? Als je daar je geld op in wilt zetten doe dan mee met de Stevo wk pool!

 

Doe mee en geef je op voor 19 november a.s. door een mail te sturen naar: stevopool@hotmail.com. Jullie ontvangen dan van ons een deelnameformulier via de mail terug, die ingevuld retour moet naar stevopool@hotmail.com.

 

Kosten bedragen 5 euro per persoon. Graag overmaken naar bankrekeningnummer NL06RABO0115702032 onder vermelding van je voor- en achternaam.

 

Veel succes allen!

 

 

Nieuwe trainingsjacks voor STEVO JO17-1

08-10-2022

De JO17-1 van STEVO is vandaag in het nieuw gestoken, ze hebben nieuwe trainingsjacks ontvangen. Dit is aangeboden door Hamer Schoenen - Casual. Met deze nieuwe kleding komt het team goed voor de dag. “De jongens zijn heel blij met deze mooie outfit!”, aldus Niels Kreuwel, trainer van JO17-1. 
Paul Hamer werd door jeugdvoorzitter Mark Haverkort bedankt voor dit prachtige gebaar. Na de mooie woorden en het overhandigen van een bos bloemen ging het team samen met sponsor Hamer op de foto. 

Hamer Schoenen - Casual is een eigentijdse winkel met hippe en trendy merkschoenen. Daarnaast is er mooie kleding van diverse merken te vinden, en accessoires zoals armbanden, horloges, tassen en sjaals. De winkel is te vinden aan de Dorpsstraat in Geesteren.

Oefenprogramma STEVO Jeugd Oktober 2022

08-10-2022

De wedstrijdsecretarissen hebben voor de maand Oktober 2022 weer een aantal mooie oefenwedstrijden georganiseerd voor onze STEVO-jeugd.
Stand 2de klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon