Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 28 Januari 2018 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuws

STEVO JO11-1 kampioen in de eerste klasse.

13-01-2018

HET STEVO JO11-1 team is vrijdagavond in de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie kampioen geworden in de eerste klasse. Voorwaar een geweldige prestatie. In een spannende wedstrijd werd DETO JO11-1 uit Vriezenveen met 4-2 verslagen. Onder grote publieke belangstelling werd de wedstrijd afgewerkt op het kunstgrasveld van de Peuverweide. Het aantrekkelijke duel was geen kat in het bakkie voor STEVO. De nummer vier op de ranglijst DETO bleek over een heel behoorlijk team te beschikken met technisch talentvolle spelers. STEVO met ook veel spelers die er wat van kunnen, moest veel geven in deze wedstrijd en kwam op een 1-0 voorsprong.

Mark Rouwenhorst wint darttoernooi bij STEVO.

13-01-2018

In een sfeervolle ambiance, de STEVO-kantine, is Mark Rouwenhorst vrijdagavond de grote winnaar geworden van het traditionele darttoernooi. Mark versloeg in de finale Ben Steggink, die al in de poulefase was uitgeschakeld, maar samen met STEVO voorzitter Eddy Droste een lucky loser plaats toebedeeld kreeg in de vervolgronde. Dat legde Ben geen windeieren en met zijn uitspraak “hoe meer ik drink, hoe beter ik wordt” stoomde hij door naar de echte finale, waarin Mark Rouwenhorst toch wel een maatje te groot was. Al voor de derde keer liet de “Chileen”, zoals hij in de volksmond bij STEVO ook wel genoemd wordt, zich tot dartkoning kronen. Een voortreffelijk prestatie, die waarschijnlijk nog lang in de historische boeken zal blijven staan bij STEVO.

STEVO leden naar FC Twente tegen Sparta op 18 februari

11-01-2018

Op zondag 18 februari willen we met zoveel mogelijk STEVO-leden richting de Grolsch veste voor de wedstrijd FC Twente – Sparta Rotterdam

FC Twente heeft speciaal voor alle leden van STEVO één vak in De Grolsch Veste gereserveerd. Voor slechts €15,- (exclusief vervoer) beleef jij met je teamgenoten op zondag 18 februari om 14.30 uur de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam in het stadion!

STEVO ONTVANGT:
- Per 10 verkochte kaarten een Derbystar bal (t.w.v. €24,99)
- Per aanmelding € 2,- voor in de clubkas

Arnold Bruggink gastspreker op Crowdavond STEVO

07-01-2018

Voormalig Geesternaar, STEVO-jeugdlid en nu Fox Sports analyticus Arnold Bruggink komt op vrijdag 26 januari naar de Peuverweide als gastspreker op de jaarlijkse Crowdavond. Arnold was als voetballer een middenvelder die in zijn beginjaren als prof te boek stond als een groot talent. De aanvallend ingestelde speler begon zijn profloopbaan bij FC Twente, waar hij naar enkele goede seizoenen de overstap maakte naar PSV.
Bruggink werd op jonge leeftijd door FC Twente overgenomen van STEVO. In 1994 debuteerde hij in het eerste elftal, toenmalig trainer Rob Baan liet de jongeling al op zestienjarige leeftijd aan het grote werk ruiken. De maanden na zijn debuut mocht Bruggink vaker opdraven, waardoor hij in zijn eerste profseizoen tot negen duels kwam en daarin viermaal scoorde.

Henk Droste F-toernooi op zaterdag 2 juni

11-01-2018

De toernooicommissie van de STEVO-Jeugd organiseert zaterdag 2 juni 2018 voor de tweeëntwintigste keer haar jaarlijkse Henk Droste JO8-JO9 toernooi. Het toernooi wordt opnieuw
financieel ondersteund door Slagerij Hemmer te Geesteren.

Verenigingen uit de buurt hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen om met één of meerdere teams aan het toernooi deel te nemen. Er zijn voor de deelnemende verenigingen geen kosten aan verbonden. Voor elk team is er na afloop een beker beschikbaar.
De Toernooicommissie verzoekt de verenigingen die uitgenodigd zijn vriendelijk om het bijgevoegde antwoordformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Indeling kantinedienst 2018 1e halfjaar

11-01-2018

De kantinecommissie heeft het schema bekend gemaakt voor het eerste halfjaar 2018. Klik op deze link om het te raadplegen.

In het seizoen 2017-2018 is het clubhuis prachtig gerenoveerd. We zijn er trots op onze leden en onze bezoekers een goede behuizing te mogen begroeten.

De kantinecommissie houdt zich bezig met advisering omtrent de inrichting. De kantinecommissie maakt regelmatig een werkschema, dat toegestuurd wordt aan de vrijwilligers.

De werkzaamheden die moeten worden verricht staan in een draaiboek, dat aanwezig is in de kantine. Volg de spelregels goed, dan kunnen er geen misverstanden ontstaan. De kantinecommissie maakt jaarlijks een schema aan voor de kantinediensten.

Harry Steggink benoemd tot lid van verdienste op nieuwjaarsreceptie

07-01-2018

Harry Steggink is op de nieuwjaarsreceptie van STEVO,  zondagmorgen in de STEVO kantine,  door voorzitter Eddy Droste benoemd als lid van verdienste van de club. Harry die, zoals bekend, onlangs stopte met de activiteiten van zijn cafe aan de Dorpsstraat werd in een lange speech van Eddy Droste geprezen en bedankt voor alles wat hij in vele jaren voor de hele vereniging STEVO betekend heeft en dat was niet gering. De versierselen bij de benoeming werden Harry in het bijzijn van zijn Ivonne door de voorzitter opgespeld. Ook waren er vele jubilarissen op de receptie bij STEVO. Jan Kokhuis was maar liefst 70 jaar lid.
Allen kregen de waardering van voorzitter Eddy Droste die zij verdienden. Andre Broekhuis werd blij verrast met een cheque van 500 Euro. Hij was de grote winnaar van de STEVO Crowdactie.

13 Januari Gemeentelijk kunstgrastoernooi JO13-1

07-01-2018

VV Reutum organiseert zaterdag 13 januari het gemeentelijk kunstgrastoernooi voor JO13-1 teams. De locaties waar dit toernooi gespeeld wordt zijn bij VV Langeveen, STEVO, VCF Fleringen en TVC '28. De aanvang is morgens 09:00 uur. Voor het complete programma klik op deze link.

Bij aankomst dienen de teams zich te melden bij het wedstrijdsecretariaat. v.v. Reutum is niet aansprakelijk voor schade of zoekgeraakte spullen. VV Reutum verzoekt alle deelnemende teams hier zelf rekening mee te houden. Laat geen waardevolle spullen onbeheerd achter. Deelname geschiedt op eigen risico. Leiders dienen toezicht te houden in de kleedkamers.

Concept indeling STEVO-jeugd voorjaar 2018

27-12-2017

De KNVB heeft de indeling van de STEVO-jeugdelftallen voorjaar 2018 bekend gemaakt. Omdat er nog geen sprake is van een definitieve indeling, kan aan deze indeling geen wedstrijdprogramma worden gekoppeld. Klik op deze link om de indeling te raadplegen.
Er is zoveel mogelijk geprobeerd om aan alle wensen te voldoen maar helaas is dat niet in alle gevallen gelukt. Ook is zoveel mogelijk rekening gehouden met de standen van het najaar.

Beoordelen
De medewerk(st)ers van de afdeling competitie veldvoetbal beoordelen de op- en/of aanmerkingen en stellen op grond hiervan een definitieve competitie-indeling vast. Op- en/of aanmerkingen die na 5 januari worden gemeld, worden niet meer in behandeling genomen.
De definitieve indeling en de nummering volgt uiterlijk 26 januari 2018.
combiglas Hemmer schildersbedrijf Jeugdsponsor Cafe Steggink