Volgende wedstrijd STEVO 1
Zaterdag 01 September 2018 - 17:00
 vs 

STEVO Nieuws

Infogids STEVO jeugd 2018/2019 en voorwoord Mark Haverkort

03-08-2018

De nieuwe infogids voor de STEVO-jeugdafdeling is weer actueel bijgewerkt. Klik op deze link om deze in te zien. De nieuwe jeugdvoorzitter Mark Haverkort bij het spits af met een voorwoord op het komende seizoen.

Beste STEVO jeugdleden, kaderleden en ouders,

Een nieuw voetbaljaar…. een nieuwe voorzitter….
Een tijdje terug geleden werd ik benaderd door STEVO-voorzitter Eddy Droste. Hij vertelde dat Erik
Kottink voornemens was om te stoppen als voorzitter van het jeugdbestuur en dat er een opvolger gezocht werd. Eddy vroeg me of ik voorzitter wilde worden, en daar hoefde ik niet zo lang over na te denken. Voorzitter worden van de jeugdafdeling van de club waar je al jarenlang bij betrokken bent, en een goed gevoel bij hebt, daar zeg je al snel "ja" tegen.

Beker-indeling jeugdteams STEVO

31-07-2018

De KNVB heeft ook de indeling van het het bekertoernooi voor de jeugdteams bekend gemaakt.

 

Klik hiervoor op deze link Beker-indeling

 

Wedstrijdschema poulefase Beker

 

01 september 2018 Ronde 1 poulefase

08 september 2018 Ronde 2 poulefase

15 september 2018 Ronde 3 poulefase

Speelschema STEVO 1 voor KNVB beker

28-07-2018

De KNVB heeft het speelprogramma van het bekertoernooi bekend gemaakt. STEVO 1 heeft aantrekkelijke tegenstanders geloot. Op zaterdag 1 september wordt de eerste wedstrijd gespeeld tegen het Vriezenveense DOS '37. Aanvang 17.00 uur in Vriezenveen. Zaterdag 8 september speelt de selectie van trainer Geert Veldhuis en zijn nieuwe assistent Alfons Kruiper thuis tegen het eerste elftal van Vroomshoopse Boys. Aanvang 17.00 uur. Voor de derde en laatste wedstrijd in de poule gaat STEVO op zondag 16 september naar Almelo om het daar op te nemen tegen VV Luctor et Emergo. De Aanvang is s'middag om 14.00 uur.  

 

STEVO 1 neemt afscheid van gewaardeerde krachten

23-07-2018
Het eerste elftal van STEVO kwam zondagmiddag in het clubgebouw bijeen om officieel afscheid te nemen van vier selectiespelers en van assistent-trainer Ben Veldhuis. Silas Prijs terug naar Kloosterhaar, Rik Kokhuis, Mark Voshaar en Wilco Broekhuis zijn gestopt bij STEVO 1 en Ben Veldhuis kiest een andere weg in het voetbal en wordt in het nieuwe seizoen opgevolgd door Alfons Kruiper.

STEVO Voorzitter Eddy Droste was aanwezig om de genoemde vijf toe te spreken en te bedanken voor de grote bijdrage die zij hebben geleverd aan de prestaties bij het eerste elftal. “Afscheid nemen doet eigenlijk zeer. Jullie nemen afscheid van een familie, de familie STEVO.

Indeling seniorenteams bekend

22-07-2018

De indeling van de seniorenteams voor komend seizoen is rond en staat als link onderaan op deze pagina. Aangezien er ongeveer 20 jeugdspelers overgegaan zijn naar de senioren, zag het er even naar uit dat we komend seizoen met een extra team zouden kunnen deelnemen aan de competitie. Aangezien echter ook een zelfde aantal leden om verschillende redenen afhaakte, blijven het er evenals vorig seizoen negen, wat nog steeds een respectabel aantal is voor een dorpsvereniging.
Speciaal woord van dank aan de TC senioren die er in geslaagd is zonder grote problemen de indeling tot stand te brengen. Door goede gesprekken vooraf met leden en leiders van alle elftallen bleek het mogelijk het gros van de wensen in te willigen.

Voorlopige indeling STEVO jeugdteams bekendgemaakt

14-07-2018

De Technische Commissie bij de STEVO jeugd en het jeugdbestuur hebben de voorlopige teamindeling vastgesteld. Let wel, het betreft hier, als gezegd, een voorlopige indeling en er kunnen door omstandigheden nog wijzigingen optreden.

Klik op de links hieronder om de indeling te raadplegen. 

Mark Haverkort nieuwe jeugdvoorzitter STEVO.

30-06-2018

Mark Haverkort is de nieuwe jeugdvoorzitter van STEVO. Zaterdagmiddag op de jaarvergadering van de jeugdafdeling, op het sportcomplex van de Peuverweide,  droeg Erik Kottink,  de tot dan huidige voorzitter,  het stokje over aan de nieuwe preses Mark Haverkort. “Na 6 jaar neem ik voldaan afscheid en in de persoon van Mark Haverkort heeft het bestuur een waardige opvolger weten te vinden”.  Erik Kottink zei verder, dat hij samen met de overige jeugdbestuursleden, de technische commissie en meer dan 100 vrijwilligers fantastische jaren heeft beleefd, met als hoogtepunt de promotie van JO19-1 naar de vierde divisie.  Erik voelde zeer vereerd dat hij het voorzitterschap bij de jeugd heeft mogen doen. Mark Haverkort op zijn beurt was blij met de nieuwe functie bij STEVO. Onlangs nog gestopt met activiteiten bij de club, maar daarna door algemeen voorzitter Eddy Droste benaderd met de vraag om jeugdvoorzitter te worden.

Kaderleden genieten van gezellige avond

23-06-2018

Als dank voor opnieuw een prachtig jaar hebben de kaderleden vrijdagavond genoten van een gezellige avond, aangeboden door het STEVO-bestuur. Ruim 70 leiders, trainers en vrijwilligers van de junioren en senioren afdeling kwamen naar de STEVO kantine om de avond met elkaar door te brengen. Eerst nog had de organisatie, Albert Olde Rikkert, Miranda Geerdink, Stef Paus, Alfons ten Velde en Bjorn Veldhuis een fietstocht met enkele opdrachten uitgestippeld. Ballen op afstand in een speciekuip gooien en vragen beantwoorden tijdens een tussenstop bij de familie Paus behoorden tot de bezigheden bij deze fietstocht.

Voor een natje en droogje was onderweg gezorgd en deze keer ook nog in de kantine het raden van een mysterie guest, Clemens Wigger. Het zorgde al met al voor prima vermaak.
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon