STEVO Nieuws

Ticketverkoop STEVO vs FC Twente

27-05-2024

Zaterdag 22 juni speelt STEVO om 18:00 uur op de Peuverweide een vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Twente.

De enige wedstrijd die Twente voorafgaand aan het seizoen tegen een amateurclub speelt.

FC Twente is momenteel “hot”. Door de overwinning tegen PEC Zwolle speelt de club in augustus in de voorronde van de Champions League. Ongeacht de uitslagen is FC Twente komend seizoen hoe dan ook geplaatst voor de groepsfase van de Europa League. Wij verwachten dan ook een grote publieke belangstelling.

Op de Peuverweide kunnen we slechts een paar duizend toeschouwers verwelkomen! Dus wees er snel bij en verzeker jezelf van een mooie plek rond het hoofdveld (Ticketprijs volwassen € 15,= en jeugd tot 16 jaar € 10,=).

Wil je verzekerd zijn van een prachtige plek aan de lange zijde van onze hoofdtribune, koop dan een VIP ticket (inclusief exclusieve STEVO-FC Twente sjaal, buffet, voorbeschouwing, etc.. Zie onderstaand het programma voor op het VIP gedeelte (prijs volwassenen € 100,- en jeugd € 35,-). Let op; voor het VIP arrangement zijn slechts 500 kaarten beschikbaar!

Maak je keuze door op een van onderstaande afbeeldingen te klikken. Je wordt vervolgens doorverwezen naar de ticket-website.

        

 

VIP arrangement Programma

16:00 uur         start VIP arrangement

- P1 VIP gereserveerde auto/fiets parkeerplek en entree (volg de VIP borden)

- Ontvangst door onze gastvrouwen

- Een exclusieve STEVO – FC Twente sjaal (ontvangt u bij de entree)

- 4 dag-consumptiemunten (ontvangt u bij de entree)

16:15 uur         Buffet aangeboden door STEVO op het VIP gedeelte

16:30 uur         Exclusief ‘Warming Up’treden door volkszanger Michael Pigge 

17:00 uur         Voorbeschouwing wedstrijd STEVO – FC Twente

18:00 uur         Aanvang wedstrijd  

- De zit- en staantribune, grenzend aan het VIP gedeelte, zijn exclusief beschikbaar voor alle VIP-ticket houders.

18:45 uur         Tijdens de rust toegang tot het VIP gedeelte

19:00 uur         Wedstrijd 2de helft

19:45 uur         Toegang tot het VIP gedeelte

20:30 uur         Afterparty voor het clubgebouw van STEVO met o.a. optreden van regio’s beste volkszanger Justin Tonnema

Bus naar Buitenpost tegen STEVO

27-05-2024

UPDATE: 
De bus naar VV Buitenpost begint behoorlijk vol te raken. Bij voldoende deelname is het vertrek om 12.30 uur bij de STEVO-kantine. De thuiskomt wordt verwacht rond 19.00 uur. 
WE HOUDEN JULLIE OP DE HOOGTE !

Bij voldoende belangstelling is het plan om zaterdag 1 juni een supportersbus te laten rijden naar de wedstrijd tussen Buitenpost en STEVO. 
Bij interesse graag zo snel mogelijk een reactie naar Bert Wesselink tel. 06-31797491
Kosten volwassenen 10 Euro. 
Jeugd tot 16 jaar 5 Euro. 
Nader info volgt als de bus vol is geboekt.

AVG en STEVO Bundelen Krachten tijdens Kermisweekend

27-05-2024

De activiteitenvereniging Geesteren (AVG) en voetbalvereniging STEVO slaan de handen ineen om het Kermisweekend nog feestelijker en schoner te maken. Tijdens het aankomende Kermisweekend zal STEVO zich inzetten om elke ochtend de kermis op te ruimen. In ruil voor deze waardevolle bijdrage ontvangt STEVO een bedrag van €500,00, afkomstig uit het door de AVG gereserveerde geld, dat is opgehaald tijdens het succesvolle Glashoes-evenement.

Dit jaar zal de veteranengroep van STEVO de opruimwerkzaamheden voor hun rekening nemen. Deze groep, die bekend staat om hun toewijding en harde werk, zal zorgen voor een schoon en opgeruimd kermisterrein, zodat bezoekers dagelijks kunnen genieten van een nette en feestelijke omgeving.

De samenwerking tussen de activiteitenvereniging Geesteren en STEVO benadrukt het belang van gemeenschapszin en wederzijdse ondersteuning. Door elkaar te helpen kan de AVG niet alleen een prachtig evenement als de kermis organiseren, maar ook waardevolle middelen laten terugvloeien naar de gemeenschap (STEVO in deze).

Hoe geweldig zou het zijn als we dit mooie bedrag als vereniging STEVO jaarlijks kunnen ophalen door de schouders er met elkaar onder te zetten? In samenwerking met de AVG maken we dan van elk Kermisweekend een schone en gastvrije plek!

STEVO veilig op laatste speeldag

26-05-2024

STEVO schrijft weer een hoofdstuk toe aan haar imposante geschiedenis van de afgelopen dertig jaar. Niet dat deze keer een kampioenschap werd gevierd, maar wel een ongelooflijke prestatie werd geleverd na de winterstop, waar 27  punten aan het schamele van vijf voor de winterstop werden toegevoegd. De ploeg speelde zich hiermee op de laatste speeldag in Vriezenveen veilig in een rechtstreeks duel tegen naaste concurrent DOS '37. 
Het werd zaterdag voor veel publiek 1-2 voor STEVO en het is daarmee verzekerd van nog een jaar eerste klasse. 
En misschien zit er nog wel meer in het vat, omdat ook nog eens de 2e periodetitel een prooi werd voor de ploeg van trainer Michiel Mensink. 
Voor een plek in de 4e divisie moet het volgende week al aan de bak in en tegen VV Buitenpost uit Friesland. 
De nacompetitie is een toetje waarin STEVO haar uiterste best zal doen, maar het doel waarnaar het streefde, in de eerste klasse blijven, is gerealiseerd. 
STEVO is na de winterstop in een flow gekomen, die tot aan de laatste wedstrijd zaterdag tegen DOS '37 aanhield, een prestatie van formaat.
En ook een verdienste van de technische staf en begeleiding die juist op tijd inzagen dat STEVO terug moest naar het spel waarin het groot is geworden, onverzettelijkheid van de eerste tot de laatste minuut. 
Mooi voetbal hoefde even niet meer en  eensgezind werd met volle overgave de aanval op de veilige 8e plek ingezet en dat met de geweldige steun van de 12e man, de STEVO-supporters. 
Ook in Vriezenveen was de aanhang van STEVO in grote getale aanwezig en de Geesterse jeugd zorgde voorafgaand aan het duel voor een prachtige rood-gele sfeeractie. 
Het duel ging grotendeels gelijk op, maar aan het eind mocht STEVO toch de meeste aanspraak maken op de overwinning. 
DOS kwam nog wel op een 1-0 voorsprong na 18 minuten. 
Een goed opgezette aanval van STEVO over rechts via Joes Masselink en zijn voorzet daaruit werd door Mick Velthuis uitstekend verzilverd en bracht de stand weer in evenwicht.
STEVO zat na de 1-1 weer volop in de wedstrijd en schroomde niet om de aanval te zoeken. 
De keeper van DOS werd even na de goal van STEVO in verlegenheid gebracht bij een aanval van de rood-gelen en trapte de bal op de rand van de zestien meter precies in de voeten van Mike Nijkamp, op zo'n dertig meter van het doel. Mike bedacht zich geen moment en haalde gelijk vol uit. Voordat de keeper van DOS weer in zijn doel stond, lag de bal al in het net. STEVO verkeerde vanzelfsprekend in extase na de 1-2 voorsprong en tot aan de rust werd deze stand vrij eenvoudig vastgehouden. 
In de tweede helft kon DOS niet echt meer een vuist maken om STEVO aan het wankelen te brengen. De elf van trainer Michiel Mensink verdedigden de voorsprong als leeuwen en gaven maar heel weinig weg. 
Ook keeper Bas Beernink stond weer zijn mannetje en Stijn Harmelink regeerde als een vorst achterin. 
Naarmate het eind vorderde en DOS nog twee keer moest scoren om STEVO op de ranglijst te passeren kwam steeds meer  het besef bij alles wat STEVO lief was, dat er deze zaterdag 25 mei 2024 opnieuw een wereldprestatie is geleverd. 
Werken loont is de conclusie. 
Vanzelfsprekend is het mooie resultaat uitgebreid gevierd door de selectie en supporters bij terugkomst in Geesteren.
Komende week moet er weer getraind worden om volgend weekend Buitenpost tegenstand te bieden in de nacompetitie voor een plek in de 4e divisie. 
STEVO en heel Geesteren zien er naar uit. 
Wie weet...

Ook STEVO JO19-2 kampioen.

26-05-2024

STEVO JO19-2 is zaterdag 25 mei ook kampioen geworden. EEN HELE PRESTATIE.
De laatste wedstrijd werd gewonnen met 6-5 van SVZW uit Wierden. Ook hier de gebruikelijke felicitaties van het jeugdbestuur, ouders, vrienden en bekenden.
Coach Joost Bekhuis, assistent Jan Wesselink en leider Arjan Linneman toonden zich erg blij met de prestatie.
Vanzelfsprekend werd het kampioenschap op gepaste wijze gevierd.
Gefeliciteerd allemaal.

STEVO JO17-2 kampioen

26-05-2024

STEVO JO17-2 is afgelopen zaterdagmiddag kampioen geworden. 
De laatste wedstrijd in de  competitie werd met 6-0 gewonnen van AVC Heracles. Jeugdvoorzitter Mark Haverkort was aanwezig om de kampioen toe te spreken, te feliciteren en de medailles om te hangen. 
Ook ouders, vrienden en bekenden drukten de spelers van JO17-2 de hand. Coach Eric Zanderink toonde zich na afloop een blij man met de top prestatie. 
Alle betrokkenen nogmaals gefeliciteerd.

STEVO JO8-1 winnaar van het Twente Heracles Regioplan 08 Toernooi

26-05-2024

Leiders en trainer zijn super trots op hun STEVO JO8-1 team.  De pupillen zijn  winnaar geworden in hun poule van het Regioplan 08 toernooi! 
Na een spannende reeks wedstrijden heeft het team met een geweldige inzet en teamwork de eerste plaats behaald. 
Felicitaties aan alle spelers, coaches en supporters! 
STEVO JO08-1 jullie hebben fantastisch gespeeld op het toernooi en deze overwinning meer dan verdiend. 
Op naar nog meer successen!

Jaarvergadering jeugdafdeling STEVO op zondag zondag 2 juni.

16-05-2024

Jaarvergadering STEVO-jeugd
Hierbij nodigt het jeugdbestuur van V.V. STEVO jou uit voor de jaarvergadering op Zondagmorgen 2 juni a.s. in de STEVO Kantine -  aanvang 10.00 uur.
Wij kijken terug op het afgelopen voetbal jaar.
Tijdens de vergadering  zal de sportprijs ”sportman/vrouw” voor de junioren en pupillen worden uitgereikt en zal het sportteam voor de junioren en pupillen van het seizoen 2023 – 2024 bekend worden gemaakt.
Tijdens de jaarvergadering nemen we afscheid van een enkele STEVO mensen.
Na afloop van de vergadering ontvangen de jeugdspelers de nieuw “voorlopige teamindeling“ voor het seizoen 2024-2025
Wij rekenen op een grote opkomst tijdens de jaarvergadering en zien jullie graag op 2 juni.

Met vriendelijke sportgroet,
Jeugdbestuur V.V. STEVO

STEVO JO8-1 opnieuw kampioen .

22-05-2024

Wat een geweldige prestatie van onze jongens! Na een seizoen vol inzet, teamwork en keihard werken, zijn ze vandaag voor de 3de keer **kampioen** geworden! Wij zijn ontzettend trots op jullie allemaal. Dit succes hebben jullie meer dan verdiend!
Een groot dankjewel aan de trainers, coaches, en supporters en onze sponsor Linneman Bouw en Advies. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest.
Geniet van dit moment, jongens! Dit is pas het begin van vele grote overwinningen die nog komen gaan. Op naar een stralende toekomst! 💪⚽️
#Kampioenen #Trots #Teamwork #Voetbal #OnvergetelijkSeizoen
Stand 1ste klasse H

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon