Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 27 Oktober 2019 - 14:00
 vs 

STEVO Nieuws

STEVO doet zichzelf tekort tegen SC Bemmel

20-10-2019

STEVO moest zondagmiddag in een regenachtig Bemmel een 4-1 nederlaag slikken tegen de plaatselijke sportclub met dezelfde naam. Gezien het spelbeeld viel de uitslag te hoog uit voor SC Bemmel. STEVO was het overgrote deel gelijkwaardig aan de Gelderlanders en alleen in het kansen benutten was Bemmel uiterst effectief ten opzichte van STEVO.
Te wanhopen hoeft STEVO nog niet, maar de technische staf zal toch wat moeten verzinnen om de productiviteit te verhogen bij de voorwaartsen. Waar Bemmel maar enkele kansen tot scoren nodig heeft, daar liet STEVO vele goede mogelijkheden onbenut.

STEVO JO19-1 kegelt TVC JO19-1 uit het bekertoernooi

19-10-2019

 

Op sportpark De Groate Moat in Tubbergen zorgde STEVO JO19-1 zaterdagmiddag voor een sensatie door derde divisionist TVC JO19-1 uit het KNVB bekertoernooi te kegelen.

Met een 1-2 nederlaag werden de Tubbergenaren in mineur achtergelaten. Voor naar schatting zo'n driehonderd toeschouwers maakten de hoogste jeugdelftallen van STEVO en TVC '28 er een aantrekkelijke duel van.

TVC liet technisch het betere voetbal zien, maar STEVO was telkens levensgevaarlijk op de counter en daar hadden de Tubbergenaren het heel moeilijk mee. STEVO liet uit deze counters nog al wat honderd procent kansen liggen. Aan de andere kant stond Bas Beernink bij STEVO als een vorst te keepen bij de aanvallen van TVC. Alles wat op zijn doel kwam, kwam in zijn handen. Gerust mag gezegd worden dat Bas Beernink een wereldpartij keepte en met de week laat dit talent zien wat hij in zijn mars heeft.

 

Zet je licht aan

16-10-2019

Zet je licht op de fiets aan wanneer je in de wintermaanden 's avonds naar de Peuverweide komt of deze weer verlaat. De wijkagent heeft inmiddels een herinnering bij de ingang van ons complex aangebracht. Te vaak zien we nog leden met fiets zonder licht. Voor je eigen veiligheid.

Bestuur STEVO op zoek naar structurele inkomsten.

11-10-2019

Het algemeen bestuur van STEVO heeft tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering, vrijdagavond in het clubgebouw, aan de vergadering gevraagd om mee te denken hoe de vereniging in de komende jaren structureel meer geld kan genereren. De Crowdactie in 2014 in het leven geroepen voor de donateursactie laat ieder jaar een aanzienlijke mindere opbrengst zien en het is noodzakelijk dat dit gat wat hierdoor ontstaat wordt opgevuld. Van de kant van de leden kwamen diverse voorstellen waarmee het bestuur aan de slag zal gaan. “Willen we een actie laten doen slagen, dan moeten we dat met alle leden oppakken. We moeten de leden bewegen om iets te doen hoe moeilijk dat ook is. Vanavond kunnen we meningen delen en kan een beslissing breed gedragen worden. We moeten samen ervoor zorgen om deze mooie club te behouden”,  aldus STEVO voorzitter Eddy Droste aan het begin van de vergadering.

Oktoberfest STEVO met zangeres Annabel Anderson.

05-10-2019

De organisatie van het het STEVO oktoberfest, zaterdag 16 November in zaal Kottink, heeft een topzangeres uit Duitsland weten te contracteren namelijk Annabel Anderson. Misschien in Nederland minder bekend, maar in Duitsland door haar zangkwaliteiten zeer geliefd bij een breed publiek. De schlager zangeres zal ongetwijfeld de bezoekers van het Oktoberfest weten te boeien met haar repertoire. Inmiddels loopt de run op kaartjes voor het Oktoberfest storm en na één dag zijn al 39 tafels gereserveerd bij de organisatie. Kaarten kosten in de voorverkoop 5 Euro en zijn te koop bij zaal Kottink of in de STEVO kantine.

Uitgifte STEVO betaalpassen seizoen 2019/2020

23-08-2019

Net als vorig jaar, kan ook aankomend seizoen het eigen verbruik uitsluitend nog worden afgerekend met de Stevo betaalpas. Ieder kaderlid ontvangt voor aanvang van de nieuwe competitie een eigen unieke pas. 

Aan het eind van vorig seizoen hebben alle jeugdkaderleden hun betaalpas van vorig jaar in moeten leveren. Seniorenleiders en -trainers en overige kaderleden, welke ook komend seizoen hun functie uitoefenen bij Stevo, kunnen hun bestaande pas houden. Deze is ook komend seizoen weer geldig. 

De komende periode zullen we de ingeleverde passen van de jeugdkaderleden controleren en gereed maken voor her uitgifte. Deze uitgifte van de betaalpas bij de jeugdafdeling vindt tegelijk plaats met de eerste kaderbijeenkomst op maandag 2 september aanstaande. Het is dus noodzakelijk dat minimaal één kaderlid per team op deze bijeenkomst aanwezig is om de passen in ontvangst te nemen. 

Wellicht ten overvloede: zonder pas is het niet meer mogelijk om consumpties op kosten van de vereniging te nuttigen. Al het eigen verbruik van alle leiders, trainers, bestuurs- en commissieleden etc. dient met de betaalpas te worden afgerekend. Een instructie hiervoor zal wederom tegelijk met de uitgifte van pas worden verstrekt.

Indien er na de jeugdkaderbijeenkomst op 2 september nog vragen of opmerkingen zijn kan contact worden opgenomen met penningmeester Leon Kroeze of jeugdbestuurslid Mirjam Harmelink.

Namens het hoofdbestuur,

Leon Kroeze
Penningmeester

STEVO 2 zoekt nog een leider voor seizoen 2019-2020

26-07-2019

STEVO 2 komt het komende seizoen uit in de reserve hoofdklasse. Voor dit talentvolle team zoeken wij nog een leider voor het aankomed seizoen. Lijkt jou dat interessant, leuk en uitdagend….., neem dan contact op met TC-lid Gerben Busscher (0622054634) of Charel Nijhuis (0612028011).

STEVO 2 is een elftal bestaande uit jongens van de club die de potentie en ambitie hebben om te groeien en uiteindelijk willen aanhaken bij STEVO 1. Bij zo’n elftal is het belangrijk dat er voldoende sturing is. Denk jij dat jij wat kunt toevoegen aan ons tweede team en onze trainer Metin. Wil jij enkele taken op je nemen? Dan horen we graag van je.

Wat vragen wij van je:

-  stimulering van de teamgeest

- net als het team passie en inzet

- representatieve ontvangst van tegenstanders en scheidsrechters

- correct invullen van de digitale wedstrijdformulieren

- periodiek overleg met trainer/tc

- een luisterend oor

Als eerder aangegeven…… Lijkt jou dat interessant, leuk en uitdagend….., neem dan contact op met TC-lid Gerben Busscher (0622054634) of Charel Nijhuis (0612028011).
Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon