Abraham verrast jarige trainer Geert Veldhuis

geplaatst op: 08-11-2018

De jarige trainer Geert Veldhuis werd donderdagavond op de Peuverweide blij verrast met een heuse Abraham. De 50 jarige trainer van STEVO kon de geste wel waarderen en nam gezamenlijk met Abraham plaats in de dugout bij het oefenduel tegen Enter Vooruit. Enkele tactische tips van Abraham werden door Geert Veldhuis in dank aanvaard.

De wedstrijd eindigde in een 3-1 overwinning voor STEVO. Stan Nijhuis maakte voor STEVO de 1-0 met het hoofd uit een corner van Stijn Harmelink. Uit een strafschop maakten de Enternaren vervolgens 1-1 gelijk, tevens de ruststand. Hans Brunninkhuis profiteerde in de 2e helft van een foutieve uittrap van de keeper van Enter en Vooruit en diezelfde keeper ging ook nog eens in de fout bij een corner van Stijn Harmelink. Steenhard sloeg hij de bal in eigen doel waardoor STEVO na 90 minuten met een 3-1 overwinning van het veld stapte. Overigens speelde STEVO in het laatste half uur met maar liefst zes man uit het tweede elftal, die Enter Vooruit flink onder druk zetten.