Arne Slot Voetbaldagen 2021 bij STEVO

Arne Slot Voetbaldagen 2021 bij STEVO

geplaatst op: 17-03-2021

De Arne Slot Voetbaldagen worden dit jaar in maar liefst 3 regio's georganiseerd.Na een meer dan succesvolle eerst editie van de Arne Slot Voetbaldagen 2020 in Bergentheim, kunnen jongens en meisjes in Oost Nederland dit jaar genieten van drie dagen voetbal en fun in de mei- én zomervakantie. De organisatie heeftbesloten om dit jaar de volgende regio's te bezoeken: Zwolle, Twente en Vechtdal.

Wij zijn blij dat de tweede editie van de Arne Slot Voetbaldagen 2021 op sportpark De Peuverweide bij STEVO georganiseerd wordt. Juist in deze tijd is het mooi dat we een extraactiviteiten voor onze jongste doelgroep kunnen aanbieden. Het belang van sporten bewegen en sociale interactie is groot. Door het corona virus zijn deze zaken niet meer vanzelfsprekend. Juist daarom is het mooi en belangrijk dat we dezevoetbal driedaagse voor de jeugd in Geesteren en omstreken mogen organiseren..

 

Op 17 jarige leeftijd maakte Arne zijn debuut voor FC Zwolle, onder toenmaligetrainer Piet Schrijvers. Arne speelde meer dan 450 wedstrijden in het betaaldevoetbal en kwam daarin tot in totaal 100 doelpunten. Volgend seizoen gaat Arne Slot als hoofdtrainer aan de slag bij Feyenoord.

Jongens en meisjes van 6 t/m 13 jaar uit de regio Twente zijn welkom om driedagen te trainen als een prof volgens de trainingsmethodes van Arne Slot. Deorganisatie van de Arne Slot Voetbaldagen ligt in handen van FrontRow, hetbedrijf van broer Jakko Slot. Arne Slot ging, als jong talent bij VV Bergentheim, opzondagmiddag vaak naar Geesteren om topamateurvoetbal in de regio te kijken.Het is daarom extra leuk dat we dit jaar de Twente editie in Geesteren bij RKVVStevo kunnen organiseren.

Naast gevarieerde oefenstof, ervaren trainers en leuke voetbalvormen, zorgt deorganisatie voor een voetbalherinnering voor het leven. Alle deelnemersontvangen een speciaal Arne Slot Voetbaldagen tenue en gedurende drie dagenwordt de lunch, sportdranken en verantwoorde tussendoortjes door de organisatieverzorgd.

De Arne Slot Voetbaldagen voor de regio Twente worden georganiseerd volgensde corona richtlijnen van het RIVM.

Meer informatie en aanmelden kan via de website www.zomervoetbalkamp.nl.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon