AutoLohuis nieuwe shirtsponsor van zaterdagelftal STEVO 2.

geplaatst op: 10-11-2019

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Den Ham 6 nam Luc Lohuis, keeper van het STEVO zaterdagelftal en zoon van eigenaar Theo Lohuis van het autobedrijf een bloemetje in ontvangst van STEVO voorzitter Eddy Droste. Dit als dank voor de sponsoring van nieuwe wedstrijdshirts door AutoLohuis.
“Voetbal wordt meer en meer maatwerk, vandaar dat STEVO senioren de mogelijkheid heeft geboden om op zaterdag de voetbalschoenen onder te binden en hun wedstrijd op deze dag te spelen. De komst van een shirtsponsor is daarbij zeer welkom", aldus Droste.
De belangstelling voor het zaterdagvoetbal bij STEVO is aanzienlijk gezien het feit dat nu al twintig spelers deel uit maken van dit elftal.
De uitreiking van de nieuwe shirts legde het team geen windeieren want Den Ham 6 werd na negentig minuten met 1-0 verslagen.
STEVO is maar wat blij met de sponsor en hoopt deze nog jaren aan zich te kunnen binden.

Aktiviteiten AutoLohuis
Bij de slogan 'Waar een ander stopt, gaan wij verder' zult u wellicht denken, ja ja, dat zal! Veel bedrijven hebben mooie slogans maar maken ze vaak niet waar. Dat ze verder gaan waar anderen stoppen is echter het basisbeginsel van AutoLohuis. Daar mag u het bedrijf aan houden, zo wordt op de website verteld! AutoLohuis gaat verder in onderhoud, verder in service, verder in het zoeken naar de juiste auto voor de klant!
AutoLohuis gaat letterlijk de grens over! Het autobedrijf is constant onderweg om de beste auto te vinden voor al hun klanten. Deze worden met name gezocht in het buurland Duitsland, het autoland bij uitstek. AutoLohuis kent daar als geen ander de weg naar betrouwbare occasions. Voor een goed advies kan AutoLohuis ook worden ingeschakeld en worden de wensen besproken. Uiteraard stopt het gesprek hier niet en gaat AutoLohuis verder totdat ze een passende occasion voor de klant gevonden hebben ....

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon