Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 24 Maart 2019 - 14:00
 vs 

Bekeravontuur voorbij voor STEVO JO19-1

geplaatst op: 10-05-2018

Het bekeravontuur voor het STEVO JO19-1 elftal is voorbij na de 0-4 nederlaag in het restant van het eerder gestaakte duel tegen de leeftijdsgenoten van tweede divisionist Go Ahead Eagles.
Zoals bekend liep een speler van Go Ahead een zware beenblessure op twee weken geleden aan het begin van de tweede helft en het duel niet verder werd uitgespeeld.
Woensdagavond kwamen beide teams opnieuw in actie op het hoofdveld van de Peuverweide voor 43 minuten voetbal, met als inzet om de finale van de KNVB beker te bereiken. Waar STEVO twee weken geleden Go Ahead het vuur nog na aan de schenen legde, werd het nu overklast door de Deventernaren.
Al na vier minuten kwam het op een 0-1 voorsprong over links, waar een behendige speler van de gasten de achterlijn haalde en zijn voorzet beloond zag worden met een doelpunt.
STEVO had na de achterstand geen antwoord om iets terug te doen. Go Ahead liep eenvoudig uit naar 0-4. Bij deze stand wisselde trainer Alfons Kruiper maar liefst vijf spelers met het oog op het belangrijke duel van komende zaterdag tegen. Vr. Boys waar de mogelijkheid bestaat om de titel in de hoofdklasse in de wacht te slepen.
De invallers bij STEVO gaven tegen Go Ahead Eagles geen doelpunt meer weg en had het zelfs nog twee mogelijkheden via Jard Kuipers, die ongelukkig was in de afronding.
Hoewel het STEVO elftal en het vele publiek na afloop een beetje teleurgesteld waren over het resultaat, mag toch de trots overheersen bij de mannen van trainer Alfons Kruiper dat het tot de halve finale is doorgedrongen van de beker. Een prestatie van formaat.
Sterke tegenstanders werden verslagen en het is geen schande om uitgeschakeld worden door de koploper in de tweede divisie.
Nu toewerken naar zaterdagmiddag is het credo, waar in Vroomshoop misschien wel geschiedenis kan worden geschreven door STEVO JO19-1. Aanvang 15.15 uur.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon