Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 26 Mei 2019 - 14:00
 vs 

BOB Bouw sponsort meisjes STEVO MO17-1 met nieuwe shirts.

geplaatst op: 01-12-2018

Bob Bouw uit Geesteren van ondernemer Ben Oude Booijnk heeft zaterdagmiddag op de Peuverweide het Meisjes MO 17 team voorzien van nieuwe shirts. De sponsor die ook haar dochter in dit meisjes team ziet uitkomen werd door jeugdvoorzitter Mark Haverkort hartelijk bedankt voor de ondersteuning. Een mooi boeket bloemen werd aan Ben Oude Booijnk en echtgenote overhandigd door de STEVO bestuurder. Na de officiele handeling werd het meisjesteam met de sponsor op de foto vereeuwigd. De wedstrijd daarna tegen de meisjes van AVC Heracles uit Almelo werd in de nieuwe shirts met 4-1 winnend afgesloten.
Sinds 2013 realiseert BOB bouw voor diverse opdrachtgevers projecten. Dit doen ze vanuit een eigen bedrijfspand in Geesteren. Samen met moderne houtbewerkingsmachines vormt BOB Bouw het kloppend hart van de onderneming, dat bekend staat in de omgeving vanwege de persoonlijke en correcte manier van werken.
Als bouwbedrijf vindt BOB Bouw het belangrijk dat de klant tot in detail tevreden is over het resultaat. Daarom wordt grote zorg besteed aan het voortraject. Door de tijd te nemen kan het bouwbedrijf in het vervolgtraject efficiënt werken en voorkomen dat onder druk cruciale beslissingen moeten worden genomen. Ook na de oplevering worden eventuele onverhoopte problemen vakkundig opgelost. Deze werkwijze zorgt ervoor dat een goede relatie met de klant wordt opgebouwd. Alle informatie over het bouwbedrijf is te vinden op de website www.bob-bouw.nl/

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon