Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 05 December 2021 - 14:00
 vs 

Carambas nieuwe shirtsponsor van STEVO JO09-2 en STEVO JO10-1.

Carambas nieuwe shirtsponsor van STEVO JO09-2 en STEVO JO10-1.

geplaatst op: 13-11-2021

Autobedrijf Carambas uit Oldenzaal van Aram de Jong en Bas Vos is de nieuwe shirtsponsor van STEVO JO09-2 en STEVO JO10-1. Zaterdagmorgen op de Peuverweide werd Aram de Jong door STEVO jeugdvoorzitter Mark Haverkort bedankt voor de sponsering van de beide teams. Na de mooie woorden en een bloemetje voor de sponsor gingen beide teams op de foto. Overigens is Aram de Jong ook al enkele jaren leider van STEVO JO9-2.

Profiel van het autobedrijf:

Carambas, your car company

Aram de Jong en Bas Vos zijn goed in het in- en verkopen van auto’s. Daar komt ook de naam Carambas vandaan! Het is geen toeval dat zowel het woord ‘car’ als de eigen namen zo goed in de merknaam passen. Beide heren hebben jarenlange ervaring in de automotive branche, welke ze van jongs af aan al interesseert. 
Carambas is een groothandel en heeft een groot netwerk voor inkoop. Daarnaast zijn ze een zeer gedreven partner voor verkoop. Carambas is de klant graag van dienst in het gehele verkooptraject. Het ontzorgen zit in hun genen. Carambas wil de autowereld vertrouwder en transparanter maken. Hiervoor laten ze grenzen vervagen en brengen ze kopers en verkopers uit heel Europa bij elkaar. Door goed te luisteren is Carambas altijd in staat om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen.
Zoek je een jonge auto voor een goede prijs op basis van een aantal criteria en die aan jouw eisen moet voldoen dan ben je bij Carambas je aan het juiste adres. Carambas is maar een aantal kilometers verwijderd van de Duitse grens en heeft een internationaal en betrouwbaar aanbod van occasions. Vertel aan Carambas waar je precies naar op zoek bent en zij zullen je wensen overtreffen. Carambas garandeert een eenvoudige afhandeling en een een transparante werkwijze. Wel zo prettig!
Het autobedrijf is gevestigd aan de Kelvinstraat 14 in Oldenzaal of kijk voor meer informatie op de website https://carambas.eu

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon