Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 12 December 2021 - 14:00
 vs 

Damsté advocaten – notarissen nieuwe shirtsponsor van STEVO JO09-1.

geplaatst op: 13-11-2021

Rob Oude Breuil van Damsté advocaten – notarissen werd zaterdagmorgen op de Peuverweide door STEVO-jeugdvoorzitter Mark Haverkort in het zonnetje gezet voor de shirtsponsoring van het STEVO JO09-1 team. Rob, die zelf leider is  van dit team kreeg een bloemetje uitgereikt en mocht daarbij woorden van dankbaarheid in ontvangst nemen. Hierna ging het team en begeleiding op de foto in de nieuwe shirts.

Profiel van Damsté advocaten - notarissen

Damsté advocaten - notarissen is al meer dan 100 jaar geworteld in de regio Twente. Als een van de grootste kantoren in de regio adviseren ze ondernemers, instellingen, overheden en particulieren en indien nodig procederen ze tot op het hoogste niveau.
Ze doen dit met gedreven professionals. Professionals die landelijk bekend staan om hun hoge kennisniveau, grote betrokkenheid en ondernemerschap. Professionals die altijd het beste voor hun cliënten willen.
Damsté is een full service kantoor. Tot de praktijkgebieden behoren onder andere aanbesteding en mededinging, arbeidsrecht, bestuursrecht, bewindvoering, bouw en vastgoed, cassatie en hoger beroep, erfrecht, familierecht, letselschade, notariaat, ondernemingsrecht en strafrecht.
Bij Damsté denken ze liever in mogelijkheden dan in de beperkingen van hun kunnen. Zo krijgen ze ideeën van de grond, blijven ze cliënten verrassen en weten ze elkaar steeds weer te inspireren en motiveren.
Damsté houd van korte lijnen en hun oplossing is vaak praktisch. Dat maakt het wel zo efficiënt en werkbaar. De drijfveer van Damsté is om de beste oplossing voor de cliënten te vinden. En dat betekent niet altijd de juridische weg, maar soms ook gewoon een slimme en creatieve oplossing.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon