Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 04 Oktober 2020 - 14:00
 vs 

Derby TVC '28 tegen STEVO zondag voor weinig toeschouwers

geplaatst op: 16-09-2020

Het aantal toeschouwers bij de derby komende zondag tussen TVC '28 en STEVO in Tubbergen is door de coronacrisis slechts 250. Althans dat vermeld de website van TVC, waar te lezen is dat 250 mensen de wedstrijd live op sportpark De Groate Moat mogen volgen. Een grote teleurstelling voor de vele supporters van STEVO, die nu nagelbijtend de verrichtingen van het eerste elftal noodgedwongen via social media zullen moeten volgen.
In januari van het volgend jaar 2021 wordt de derby in Geesteren gespeeld en het is te hopen dat dan de toestand in de wereld rond de coronacrisis weer is genormaliseerd en de Peuverweide ouderwets omzoomd wordt door vele toeschouwers.
Hoe de selectie van STEVO er voor staat zondag tegen TVC is moeilijk te zeggen. Afgaande op de resultaten in de voorbereiding lijkt STEVO een moeilijke middag tegemoet te gaan. Alle vijf oefen- en bekerwedstrijden gingen verloren.
TVC daarentegen liet uitslagen in hun voordeel zien met grote cijfers tegen onder andere MVV '29 uit Harbrinkhoek en EMMS uit Slagharen.
De ploeg uit Tubbergen is positief gestemd voor dit seizoen in de eerste klasse, waarin het de doelstelling heeft om minimaal een periodetitel te pakken, daar waar STEVO voor handhaving gaat.
Voor wat het waard is, dat zijn de uitslagen vaak in de voorbereiding.
STEVO staat bekend om zijn mindere resultaten in de oefenperiode. Hoe anders liep het vaak daarna wanneer het weer echt om de knikkers ging en STEVO in de eerste competitiewedstrijd verbaasde door de volle buit binnen te halen. Aan dat feit moet de selectie van trainer Otto Krabbe zich zondag ook maar vasthouden.
In de laatste derby tegen TVC in Tubbergen moest STEVO verdiend het onderspit delven. Tijd dus om revanche te nemen.
We wensen de selectie en staf van STEVO alle succes toe voor komende zondag, waar het treffen om 14:00 uur aan aanvang neemt.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon