Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 26 Mei 2019 - 14:00
 vs 

Eskerhoek en Geesteren Zuid halen uit op wijkvoetbaltoernooi.

geplaatst op: 07-06-2018

Donderdagavond werd op de Peuverweide een vervolg geven aan het wijkvoetbaltoernooi in Geesteren. Eskerhoek en Geesteren Zuid deden van zich spreken deze avond. Eskerhoek liet Vermolen/West Geesteren alle hoeken van het veld zien en zette een overtuigende 4-0 overwinning oop het scorebord. Ook Geesteren Zuid haalde uit tegen Herminkhoek. Het werd 5-1 voor Geesteren Zuid. Beide teams maken een grote kans op een finaleplaats.Nieuwstad/Plan Hutten speelde Muldershoek/Venweg naar een 2-0 nederlaag.

De mooiste wedstrijd van de avond was misschien wel Sekboer tegen Mensinkkamp. Na een 2-0 voorsprong voor Mensinkkamp kwam Sekboer verrassend nog voor rust tot 2-2. Mensinkkamp had ondanks het warme weer nog de kracht om een tandje bij te schakelen en kwam toch weer op een 3-2 voorsprong. Vlak voor tijd versierde Sekboer een penalty en die werd feilloos benut, waardoor beide partijen met een 3-3 gelijkspel genoegen moesten nemen.

De wedstrijden stonden deze avond onder Leiding van Bart Stamsnieder en Huub Kreuwel, die weinig moeite hadden om de confrontaties in goede banen te leiden.

Volgende week dinsdag worden de laatste poulerondes gespeeld, waarna donderdag 14 juni de finalewedstrijden worden afgewerkt. Na afloop is de prijsuitreiking in de STEVO-kantine.

 

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon