FC Twente in juni naar De Peuverweide

FC Twente in juni naar De Peuverweide

geplaatst op: 07-01-2024

In het weekeinde van 21 tot en met 23 juni komt eredivisieclub FC Twente naar sportpark de Peuverweide in Geesteren, om een oefenwedstrijd te spelen tegen de eerste selectie van STEVO.
Voorzitter Eddy Droste van STEVO maakte dit bekend op de nieuwjaarsreceptie, waar ook een groot aantal jubilarissen werden gehuldigd.
De drukke bijeenkomst in het clubgebouw werd met enthousiasme begroet door Eddy Droste, die na zijn nieuwjaarswens tot de aanwezigen, sprak van een geweldig jaar 2023, waarin STEVO 1 een grootse prestatie leverde met het kampioenschap in de tweede klasse, en dit onder moeilijke omstandigheden.
"Deze titel heeft alles overtroffen en maakt me trots.
De verbondenheid binnen onze vereniging is onze grote kracht. Het STEVO DNA is bijzonder en moeten we blijven koesteren."
De prestatie van STEVO 1 dit seizoen in de eerste klasse zijn wat minder maar Eddy Droste sprak zijn vertrouwen uit dat het in de 2e seizoenshelft goed gaat komen.
Ook werd nog even teruggeblikt op het 90 jarig jubileum in oktober van het vorig jaar, waar STEVO een prachtig LED scorebord rond het hoofdveld presenteerde aan de leden.
Met de opbrengst van de activiteit op de Geesterse kermis en de megasteun van sponsor CombiGlas en Auto Haarhuis kon dit gerealiseerd worden.
Het nieuwe kunstgrasveld en de plannen om dit jaar de huidige verlichting te vervangen door LED verlichting werd met trots gebracht door de STEVO-voorzitter.
"2024 is nog een onbeschreven blad, maar ook dit jaar liggen er genoeg kansen om het boek aan het eind van dit jaar met tevredenheid dicht te slaan". zei Droste.
Voordat de jubilarissen hierna gehuldigd werden zongen de aanwezige leden eerst nog het STEVO lied "rood en geel zijn onze kleuren".
Voor 25 jarig lidmaatschap werden Stef Harmelink, Leon Oosterik, Milco Gehring, Kevin Rekers, Mike Freriksen, Dion Zwiers, Miranda Geerdink, Marnique Wesselink, Elger Brummelhuis, Tom Busscher, Tom Lohuis en Joost Kuipers gehuldigd.
Henk Geerink, Richard Harmelink, Clemens Wigger en Marcel Wildemors kregen voor 50 jaar lid zijn van STEVO de versierselen opgespeld door Eddy Droste.
De traditionele snert aan het eind van de nieuwjaarsreceptie liet eenieder zich goed smaken.

Stand 1ste klasse H

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon