Frank Snijders versterkt keeperstrainers bij STEVO

Frank Snijders versterkt keeperstrainers bij STEVO

geplaatst op: 06-07-2021

We zijn blij te melden dat Frank Snijders met ingang van het nieuwe seizoen de groep van jeugd-keeperstrainers bij STEVO zal versterken. Frank is jarenlang keeperstrainer geweest bij o.a. de betaald voetbalclubs FC Twente en Go Ahead Eagles, en in de regio bij PH en MVV’29. Uit de gesprekken die we gevoerd hebben, blijkt duidelijk dat Frank een heel deskundig, enthousiast en bijzonder gedreven trainer is. Het trainen van keepers is zoals hijzelf zegt zijn grootste passie!

Frank zal in eerste instantie de jeugdkeepers van JO19 t/m JO15 onder zijn hoede te nemen. Naast het verzorgen van training zal hij STEVO ook assisteren bij het opstellen van een visieplan voor het opleiden van keepers. Dit plan zal in samenwerking met de keeperstrainers van de senioren, Technische Commissie jeugd en Technische Commissie senioren opgesteld worden. 

We zijn er van overtuigd dat dit geheel een goede kwaliteitsimpuls geeft aan het opleidingsniveau van spelers binnen onze vereniging. We wensen Frank veel succes komend seizoen!

Technische Commissie en Jeugdbestuur STEVO

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon