Geslaagd feestje jarig STEVO .

geplaatst op: 14-10-2023

Op feestelijke wijze heeft het jarige STEVO, 90 jaar,  vrijdagavond het nieuwe LED scorebord in gebruik genomenen. De twee business leden Gerard Kreuwel en Gerard Haarhuis namens sponsor CombiGlas en Auto Haarhuis verrichten met een druk op de knop van een confettikanon de officiële opening van het prachtige scorebord dat een afmeting heeft van maar liefst vier bij tweeënhalve meter. 
Voorzitter Eddy Droste van STEVO zei voorafgaand aan de opening dat STEVO midden in de samenleving staat en springlevend is.  "Je wilt de leden en ook de supporters een cadeau geven en dat is goed gelukt". 
Doordeweeks zal het scorebord ook veelvuldig gebruikt worden om de aankomende activiteiten te vermelden. Op de sponsoravond in mei bij restaurant De Kruidentuin werd het volledige bedrag opgehoest  door de eerder genoemde sponsoren. En zelfs nog meer door giften van de overige aanwezige sponsors. "Dat we het hele bedrag op deze avond al bijeen zouden schrapen hadden we niet niet kunnen dromen", zei Eddy Droste. "Het toont de verbondenheid van onze sponsoren  met STEVO en we zijn daar trots op".
Een leuke bijkomstigheid was vrijdagavond ook nog dat de voorzitter van STEVO een mooie check van de Rabobank in ontvangst mocht nemen. De actie Rabo clubsupport leverde euro 939,= op. 
Dank aan allen die op STEVO hebben gestemd. 
Na de opening trappelde de STEVO-jeugd van ongeduld om op het hoofdveld te voetballen tegen de eerste selectie. Dat ging de toekomst van STEVO prima af en na het laatste fluitsignaal werd massaal het grote springkussen opgezocht. 
In de kantine en in de tent voor clubgebouw vond een grote reünie plaats van leden, oud leden en spelers die in het verleden voor STEVO uitkwamen. 
Zanger Michael en later Zwarte Jannes wisten de aanwezigen op te zwepen om massaal hun liederen mee te zingen. Het bleef nog lang gezellig en over 10 jaar zal er ongetwijfeld  een nog veel groter gebeuren plaatsvinden wanneer STEVO het 100 jarig bestaan gaat vieren.

Stand 1ste klasse H

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon