Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 24 Maart 2019 - 14:00
 vs 

Henk Droste F-toernooi op zaterdag 2 juni

geplaatst op: 11-01-2018

De toernooicommissie van de STEVO-Jeugd, Nick Harmelink en Joost Kock,  organiseert zaterdag 2 juni 2018 voor de tweeëntwintigste keer haar jaarlijkse Henk Droste JO8-JO9 toernooi. Het toernooi wordt opnieuw financieel ondersteund door Slagerij Hemmer te Geesteren.

Verenigingen uit de buurt hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen om met één of meerdere teams aan het toernooi deel te nemen. Er zijn voor de deelnemende verenigingen geen kosten aan verbonden. Voor elk team is er na afloop een beker beschikbaar.
De Toernooicommissie verzoekt de verenigingen die uitgenodigd zijn vriendelijk om het bijgevoegde antwoordformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Nick Harmelink en Joost Kock willen graag op korte termijn een overzicht welke verenigingen deel nemen. Het inschrijfformulier moet voor 1 maart 2018 geretourneerd zijn.

Het aantal deelnemende teams is beperkt tot 40 om opnieuw een vlekkeloos verloop van het toernooi mogelijk te maken.

Indien verenigingen besluiten om niet aan het toernooi deel te nemen, stelt de organisatie het toch op prijs om het inschrijfformulier terug te zenden per post of met email en dit hierop aan te geven.

De inschrijving zal voor 1 april 2018 schriftelijk worden bevestigd.

Met vriendelijke sportgroet,

Namens de toernooicommissie vv STEVO
Nick Harmelink & Joost Kock
p/a Zurinkstraat 33
7678 AB  Geesteren
Tel: 0546 – 631154 (na 18.00 uur)
E-mail: Nickharm@hotmail.com

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon