Volgende wedstrijd STEVO 1
Donderdag 26 Mei 2022 - 14:00
 vs 

Henk Droste JO8-JO9 toernooi op zaterdag 25 juni

Henk Droste JO8-JO9 toernooi op zaterdag 25 juni

geplaatst op: 01-04-2022

Na een afwezigheid van twee jaar organiseert de toernooicommissie van de R.K.V.V. STEVO-Jeugd op zaterdag 25 juni voor de vijfentwintigste keer haar jaarlijkse Henk Droste JO8-JO9 toernooi, wat financieel zal worden ondersteund door Slagerij Hemmer uit Geesteren.
De toernooicommissie Nick Harmelink en Joost Kock hebben diverse verenigingen uitgenodigd om met één of meerdere teams aan het toernooi deel te nemen, als afsluiting van dit voetbalseizoen of ter voorbereiding voor komend seizoen.
Ook dit jaar zijn voor deelname aan het toernooi geen kosten verbonden. Voor elk team dat meedoet is een beker beschikbaar.
Verenigingen die besluiten aan het STEVO F-toernooi mee te doen, worden vriendelijk verzocht het antwoordformulier wat ze hebben ontvangen zo volledig mogelijk in te vullen en te retourneren.
De commissie wil graag zo spoedig mogelijk een overzicht van de verenigingen die willen deelnemen aan het toernooi. In verband hiermee is het verzoek om het inschrijfformulier wat ze hebben ontvangen voor 24 april 2022 terug te sturen aan  Nickharm@hotmail.com
Het aantal deelnemende teams is beperkt tot 40, dit om opnieuw een vlekkeloos verloop van het toernooi te garanderen. 
Indien wordt besloten om niet aan het toernooi deel te nemen, dan wordt het op prijs gesteld dat het het inschrijfformulier toch retour wordt gezonden per post, of anders per e-mail aan Nick Harmelink email: Nickharm@hotmail.com
De inschrijving zal voor 3 juni 2022 schriftelijk worden bevestigd.
De toernooicommissie wenst aļle deelnemende verenigingen succes toe en bovenal een gezellige dag.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon