Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 26 Mei 2019 - 14:00
 vs 

STEVO Oktoberfest 17 November bij Zaal Kottink

geplaatst op: 30-09-2018

Zaterdag 17 November organiseert de kantinecommissie bij STEVO het traditionele Oktoberfest. Alweer de derde editie, deze keer niet op de Peuverweide , maar bij Zaal Kottink in Geesteren. Gezien de belangstelling in voorgaande jaren, mag verwacht worden dat ook deze aflevering een doorslaand succes gaat worden.

Wil je met je team of kameraden- vriendinnengroep een tafel tot max. 10 personen reserveren geef dit dan zsm door aan de heren van de organisatie via de mail kantinecommissie@stevo.nl . Dit kan tot 31 oktober. De naam van het team en het aantal personen svp doorgeven op de aanmelding. De kosten voor reservering van een eigen tafel zijn 20 Euro per groep. Kaarten voor het oktoberfest a 5 Euro zijn te bestellen bij zaal Kottink of op 17 november af te rekenen aan de deur. Leden van de voetbal, volleybal, handbal en overige sportverenigingen in Geesteren worden van harte uitgenodigd, evenals alle overige belangstellenden, die het vieren van een Oktoberfest een waar festijn vinden.

Vrouwen in dirndl en heren in Lederhose spreekt voor zich op deze avond, die je beslist niet mag missen. Tot zaterdagavond 17 November  Vanaf 19.00 uur is zaal Kottink geopend.   

De commissie,

Mail:  kantinecommissie@stevo.nl
App:  Coen Heerdink      / 06 1093 6023
App:  Ruben Wesselink   / 06 4307 3410

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon