Inleveren consumptiepassen senioren en commissies.

Inleveren consumptiepassen senioren en commissies.

geplaatst op: 17-06-2020

 

Aan het begin van het seizoen hebben ook de seniorenteams en commissies een aantal consumptiepassen (betaalpassen) gekregen om het eigen verbruik mee af te rekenen, op het moment je "in functie" was voor Stevo. Nu het seizoen ten einde is, willen we deze passen graag weer terug. Van iedereen. Zoals reeds elders op deze website vermeld, wordt dit inleveren bij de jeugd (samen met de materialen, kleding en sleutels) centraal geregeld. Raadpleeg het schema op de website, om te zien hoe laat jij voor jouw jeugdteam de zaken kunt inleveren.

Voor de senioren en commissieleden hebben we niet zo'n inlevermoment. Toch willen we ook van die groep graag de consumptiepassen weer terug. Het verzoek is om de passen per team of commissie te laten verzamelen door één persoon. Stem dit onderling met elkaar af, per team of commissie. Vervolgens kunnen de passen aanstaande zaterdag 20 juni ingeleverd worden in de kantine, tussen 9.00 uur en 13.30 uur, bij één van de leden van het jeugdbestuur of de kleding- en materiaalcommissie. In verband met de corona maatregelen het dringende verzoek om zoveel mogelijk alleen te komen! Vandaar dat we vragen de passen eerst zelf te verzamelen. Kom zo veel mogelijk alleen naar de kantine, houd afstand en houd rekening met je mede kaderleden die op dat moment daar aanwezig zijn. Ben je ziek of verkouden, kom dan niet en stuur iemand anders. We vinden deze afspraken erg belangrijk, om het voor een ieder zo veilig mogelijk te houden.

Ben je (of iemand anders uit jouw team of commissie) niet in de gelegenheid om aanstaande zaterdag de passen in te leveren? Gooi ze dan door de brievenbus bij penningmeester Leon Kroeze, aan De Hof 13. Of bij Mirjam Harmelink van het jeugdbestuur aan de Zurinkstraat 33. We vragen je om dit uiterlijk voor 30 juni aanstaande te doen.

Alvast bedankt voor een ieders medewerking.

Jeugdbestuur en bestuur R.K.V.V. Stevo 
 

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon