Jeugd ontvangt certificaat techniektraining STEVO

Jeugd ontvangt certificaat techniektraining STEVO

geplaatst op: 20-11-2022

Techniektraining STEVO. Terug van weg geweest en daar is de TC-jeugd van STEVO best trots op.

De afgelopen 8 weken heeft er weer techniektraining plaats gevonden op de velden van STEVO. 

Maar liefst 25 spelertjes uit de O11-, O10, en O9-teams hebben deelgenomen aan de trainingen op vrijdagmiddag van 17:00 – 18:00 uur. Tijdens deze techniektrainingen staat de ontwikkeling van de basistechniek centraal. Bal aanname, kappen, draaien en elke week natuurlijk een truc van de week. Aan de hand van leuke spelvormen is er fanatiek getraind maar ook gelachen. De spelertjes hebben zich hierdoor met veel plezier kunnen ontwikkelen.

Naast de ontwikkeling van de spelertjes hebben ook vier beginnende trainers, onder leiding van Niels Kreuwel, kennis gemaakt met het trainersvak. De TC-jeugd van STEVO wil Niels Kreuwel en ook zijn assistenten Tijn Rikhof, Tygo Hamer, Tijn Perik en Pim Kroeze bedanken voor hun enthousiaste en inspirerende aanpak. Het mag duidelijk zijn dat deze trainingen een duidelijk verschil brengen. STEVO zal daarom ook vanaf maart 2023 een nieuwe sessie van 8 trainingen starten.

Op de foto ziet u de groep spelers die de techniektrainingen succesvol hebben afgerond. De jongens zijn na de laatste training beloond met een certificaat.

Stand 1ste klasse H

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon