Jeugdseizoen 2020-2021 zit er bijna op......

Jeugdseizoen 2020-2021 zit er bijna op......

geplaatst op: 20-05-2021

Beste jeugdleden, kaderleden, trainers, leiders en ouders van STEVO-jeugdleden,

 Het voetbalseizoen zit er bijna op, volgende week vinden de laatste trainingen van seizoen 2020-2021 plaats. Het voelt vreemd om het seizoen op deze wijze af te sluiten. Evenals vorig jaar kunnen we vanwege het Corona-virus geen jaarvergadering organiseren. Ik wil via dit bericht kort terugblikken op het afgelopen seizoen en jullie een aantal zaken meedelen.

Het seizoen ging in september veelbelovend van start. Er zijn een paar wedstrijden met publiek gevoetbald, wat was dat leuk om te zien. Het enthousiasme bij de ouders en andere toeschouwers werkt aanstekelijk voor de voetballers. Na een paar weken moest er zonder publiek gevoetbald worden, en nog even later werd alles qua wedstrijden stilgelegd. Helaas…

Gelukkig hebben we wel het hele jaar de mogelijkheid gehad om te trainen. Ik wil hierbij ook mijn dank uitspreken aan alle trainers die elke week voor de groep staan en spelers enthousiast houden, training verzorgen, onderlinge oefenwedstrijden regelen en kleine mix-toernooien organiseren. Vanuit de activiteitencommissie hadden we nog een aantal leuke activiteiten gepland die helaas niet door konden gaan. We zullen deze activiteiten met veel plezier volgend seizoen organiseren. 

Ik heb zojuist al mijn dank uitgesproken aan de trainers. Maar vanzelfsprekend geldt dat ook voor de overige kaderleden. Allen hartelijk dank voor jullie inzet en ondersteuning afgelopen jaar. We hebben ook dit jaar weer een groot aantal jeugdvoetballers die over gaan naar de seniorenafdeling. Alvast heel veel plezier en succes gewenst! 

 Er waren nog een aantal zaken gepland, die zoals gezegd helaas niet door kunnen gaan. Hieronder is te lezen hoe we dit gaan aanpakken:

  • Jaarvergadering: Vanwege het Corona-virus is er dit jaar helaas ook geen jaarvergadering. We hebben er als bestuur voor gekozen om ook dit jaar geen Fairplay Cups uit te delen voor de sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar. Er zijn simpelweg te weinig wedstrijden geweest.
  • Seizoensafsluiting en feestavond kader: We hebben een seizoensafsluiting voor de gehele STEVO-jeugd gepland op vrijdagavond 11 juni (JO15 t/m JO19) en zaterdag 12 juni (F-league t/m JO13). Dit belooft een gezellig avond en dag te worden, met leuke activiteiten, een hapje, drankje, muziek en fun! We laten jullie snel meer weten over het programma en de geplande activiteiten.
    Kaderleden die stoppen met hun activiteiten werden normalerwijze tijdens de jaarvergadering of afsluitende feestavond in het zonnetje gezet. We zullen hier aandacht aan schenken tijdens de aftrapbijeenkomst voor het kader voor het nieuwe seizoen, dit zal waarschijnlijk in september plaatsvinden.
  • Indeling nieuwe teams: De technische commissie is momenteel bezig met de indeling van de nieuwe teams en het bijbehorende kader. In de laatste week van mei zal de voorlopige indeling van de nieuwe teams te vinden zijn op de website van STEVO. Het is elk jaar weer een hele puzzel om de teams goed in te delen, maar er heeft goed overleg plaatsgevonden tussen de TC, kader en bestuur. Vanaf de eerste week van juni is er nog gelegenheid om 3 weken te trainen met de nieuwe teams, dit zal via de trainers gecommuniceerd worden. Een aantal selectieteams bevat nog (te) veel spelers, na de trainingen in juni zullen de selectietrainers hun keuzes maken en zullen de definitieve teams bekend zijn. We houden bij de trainingen zoveel mogelijk het bestaande trainingsschema aan. 

Het voetbalseizoen 2020-2021 zit erop, we gaan dit nog feestelijk afsluiten op 11 en 12 juni aanstaande. We hebben bij STEVO een fantastische jeugdafdeling, daar kunnen we trots op zijn. Ik denk dat de vele trainingsuren niet voor niks geweest zijn, laat de nieuwe competitie maar beginnen!

Met sportieve groet,

Mark Haverkort, Voorzitter jeugdbestuur STEVO

 

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon