Kom / Blijf jij bij STEVO voetballen seizoen 2023/3024?

Kom / Blijf jij bij STEVO voetballen seizoen 2023/3024?

geplaatst op: 08-04-2023

Namens de Technische Commissie en Jeugdbestuur van STEVO graag even aandacht voor het volgende.

We zijn inmiddels gestart met de eerste voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Hierbij gaan we zorgvuldig te werk om goede elftal indelingen te maken. Vanzelfsprekend hopen we dat iedereen lid blijft van onze mooie vereniging. En… we verwelkomen natuurlijk ook graag nieuwe jeugdleden! Sport is leuk, en voetbal brengt je veel plezier! Wat is er nu leuker om samen met je vrienden of leeftijdsgenoten een balletje te trappen, recreatief of prestatief. 

Aanmelden

Woon je in Geesteren wil je graag voetballen bij een gezellige club, meld je dan aan voor 1 mei. Je kunt lid worden door het inschrijfformulier in te vullen op de STEVO website: https://www.stevo.nl/aanmeldingsformulier. Wil je een keer meetrainen om zien hoe het gaat, en of je het leuk vindt? Dat kan natuurlijk ook. Stuur dan een e-mail met je contactgegevens naar jeugdbestuur@stevo.nl. Wij zorgen ervoor dat je dan een paar keer met je leeftijdsgenoten kunt trainen. 

Afmelden

Wie aan het einde van het seizoen toch wenst te stoppen met voetballen, dient zijn/haar lidmaatschap voor 15 april 2023 op te zeggen. Opzeggen dient altijd te geschieden via een brief / e-mail bij de ledenadministratie van de STEVO jeugd: Nico Wermelink. E-mailadres: n.wermelink@hccnet.nl. Bij te laat afmelden zal de contributie voor het komende seizoen wel geïnd worden, omdat STEVO ook aan haar financiële verplichtingen moet voldoen bij de KNVB. 

 

Groeten,

Technische Commissie en Jeugdbestuur RKVV STEVO

 

Stand 1ste klasse H

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon