LED's score tijdens de Rabo ClubSupport 2023

LED's score tijdens de Rabo ClubSupport 2023

geplaatst op: 05-09-2023

Wij doen ook dit jaar weer mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? STEVO wil dit jaar de lichtmasten op al haar (trainings)velden verduurzamen en omzetten naar LED verlichting. Naast dat dit goed is voor het milieu is het overgaan naar LED verlichting ook nog eens goed voor de toekomstige portemonnee van onze vereniging. 

Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport. Je kan stemmen vanaf 4 tot 26 september.

Als coöperatieve bank geeft Rabobank elk jaar een deel van de winst terug aan de samenleving. Zo helpen we ruim 30.000 clubs door heel Nederland met het realiseren van doelen als talentontwikkeling, verduurzaming of meer inclusiviteit. “Want als Rabobank geloven dat clubs en verenigingen onze samenleving sterker maken.” 

Aan jou als Rabo-lid nu de vraag: welke club verdient de steun van Rabo ClubSupport?

Laat het weten door je stem uit te brengen op voetbalvereniging RKvv STEVO. De leukste vereniging in jouw regio toch?. Als lid bepaal jij mee hoeveel financiële ondersteuning onze mooie vereniging ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Korte instructie hoe je kunt stemmen

Als Rabo-lid kun je ieder jaar 3 stemmen op jouw drie favoriete clubs uitbrengen. Naast voetbalvereniging STEVO hebben we natuurlijk nog veel meer mooie verenigingen in ons dorp Geesteren.

Stemmen kan dit jaar kan dat van 4 t/m 26 september.

Mocht je nog geen lid zijn van de Rabobank. Onder ‘Lidmaatschap’ lees je wat het inhoudt om lid te zijn én kun je je meteen aanmelden. Lid worden kan gratis en heel eenvoudig via de Rabo App.

We hopen ook dit jaar weer op jouw steun. En misschien wil jouw familie, je buren, vrienden en kennissen ons ook wel een steuntje in de rug wil geven door op de RKvv STEVO te stemmen.

Het stemmen kan via de Rabo app of via de website van de Rabobank van 4 september t/m 26 september 2023.

Klik op de knop 'Stemmen'

Type in het zoekveld ‘RKvv STEVO’

Klik op het loepje rechts

Kies dan voor 'RKvv STEVO' 

Alvast bedankt voor je stem!

Het bestuur van RKvv STEVO

Stand 1ste klasse H

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon