Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 27 September 2020 - 14:00
 vs 

Luuk Oude Lansink 2020/2021 terug bij STEVO

geplaatst op: 20-02-2020

Het komende seizoen komen we op en rond de Peuverweide in Geesteren weer een “oude” bekende tegen. Luuk oude Lansink maakt namelijk na dit seizoen de overstap van Excelsior’31 naar zijn oude nest STEVO.

Luuk is opgegroeid in Geesteren en woont momenteel in Tubbergen. Nadat hij in de jeugd bij STEVO opviel als talent, maakte hij al snel de overstap naar de Voetbalacademie van FC Twente. Daar verdedigde hij in de onder 13 en onder 15 het doel. Na zijn periode bij FC Twente keerde Luuk terug naar zijn oude liefde STEVO, waar hij successen boekte in de onder 17 en onder 19.

Al op 17-jarige leeftijd maakte Luuk zijn debuut in het eerste van STEVO. Volgend seizoen zal hij  worden herenigd met zijn leeftijdsgenoten die inmiddels ook langzaam een vaste plek binnen STEVO’s eerste team gaan opeisen. Excelsior’31 was overigens graag met Luuk oude Lansink doorgegaan. Echter Luuk kiest nu bewust voor STEVO om speelminuten te gaan maken in een eerste elftal.

Het bestuur en de Technische Commissie van STEVO zijn bijzonder content dat Luuk na dit seizoen weer bij STEVO gaat spelen!

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon