Volgende wedstrijd STEVO 1
Zaterdag 10 December 2022 - 17:15
 vs 

Michiel Mensink trainer/coach STEVO seizoen 2023/2024

Michiel Mensink trainer/coach STEVO seizoen 2023/2024

geplaatst op: 22-11-2022

Met ingang van het nieuwe seizoen zal Michiel Mensink verantwoordelijk worden voor het vlaggenschip van STEVO. Michiel is 45 jaar en woonachtig in Ambt-Delden. Hij heeft voorheen teams als Reunie, vv Twenthe en  Avanti Wilskracht getraind en voorziet  momenteel TVC’28 uit Tubbergen van oefenstof.  

De technische commissie en het bestuur zijn blij dat STEVO Michiel Mensink kon binnenhalen: ''Michiel staat bij ons bekend als een sterke trainer met goede en veelzijdige oefenstof passend bij de huidige tijd. Daarnaast is hij iemand die past binnen de cultuur van STEVO en een trainer waarvan wij denken dat hij onze jonge talentvolle groep verder kan ontwikkelen naar een hoger niveau”, aldus Gerben Busscher en Frank Wesselink van de technische commissie van STEVO.

Michiel Mensink ziet zijn hoofdtrainerschap bij STEVO als een mooie kans. “STEVO is een vereniging naar mijn hart. Ik heb geweldige ervaringen met de vereniging opgedaan tijdens derby’s in Geesteren tegen TVC’28. Schitterende accommodatie, een geweldige sfeer, betrokken supporters en spelers die met trots het rood-gele shirt van STEVO dragen. Daar wil ik graag deel van uitmaken! Als uitdaging zie ik om het jonge elftal te helpen in haar ontwikkeling en van STEVO een toekomstige stabiele eerste klasser te maken”, aldus Mensink.

Stand 2de klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon