Opnieuw veel goals bij Wijkvoetbaltoernooi in Geesteren

geplaatst op: 07-06-2019

De Peuverweide was donderdagavond opnieuw het decor van het wijkvoetbal in Geesteren. Evenals afgelopen dinsdagavond werd er weer flink op los gescoord.
Slachtoffer van veel goals tegen was nu ook weer Menssinkkamp, dat met 7-1 een draai om de oren kreeg van Nieuwstad/Plan Hutten. Dinsdagavond verloor Mensinkkamp al met 6-1 van Sekboer. Door de twee nederlagen is Mensinkkamp uitgeschakeld voor een halve finaleplaats.
Eskerhoek verloor ook haar tweede wedstrijd. Geesteren Zuid was met 3-1 te sterk en Eskerhoek doet ook niet meer mee voor de prijzen. Vermolen/West Geesteren moest met 3-1 haar meerdere erkennen in Herminkhoek en is ook uitgeschakeld.
Muldershoek/Venweg won opnieuw en versloeg nu 't Kempke met 3-1 en gaat vrijwel zeker door naar de halve finale. Volgende week dinsdagavond wordt opnieuw gevoetbald.
Nieuwstad/Plan Hutten speelt dan tegen Sekboer. 'T Kempke komt uit tegen Veldhoek/Molenhoek. Geesteren Zuid speelt tegen Peuverhoek. Tenslotte komt Herminkhoek uit tegen Dorp Oost/West.
De halve finales en finale zijn daarna op donderdag 13 juni.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon