Oude bekende RKHVV Huissen komt zondag naar de Peuverweide.

geplaatst op: 06-11-2019

Het is alweer een tijdje geleden dat STEVO's tegenstander van komende zondag RKHVV uit Huissen de Peuverweide aan deed. In het seizoen 2006/2007 gingen beide ploegen voor het laatst de confrontatie aan in Geesteren. Het werd destijds een 1-3 nederlaag voor STEVO. Robert Hegeman maakte de enige treffer voor de thuisploeg. 

Twee eerdere duels op de Peuverweide tegen RKHVV eindigden in 3-3 in het seizoen 2006/2007 en 0-0 In het seizoen 2002/2003. Tijd dus voor een eerste overwinning tegen RKHVV. 

Na de 2-0 overwinning van afgelopen zondag tegen FC Winterswijk heeft STEVO de aansluiting met de ploegen in de middenmoot heroverd. De wil om de wedstrijd te winnen was degelijk aanwezig en moet vertrouwen geven bij spelers en staf om ook tegen RKHVV goed beslagen ten ijs te komen. 

De Huissenaren zijn de enigste ploeg in de eerste klasse die deze competitie nog niet verloren hebben. Drie keer winst en vier gelijke spelen was het resultaat tot nu toe. Het zegt iets over de sterkte van deze tegenstander. STEVO zal zondag op zijn best moeten zijn om RKHVV te verslaan. 

We hopen dan ook weer onze trouwe supporters te mogen begroeten. Scheidsrechter Boekholt zet om 14:00 de wedstrijd in gang.

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon