Pasfoto STEVO op VoetbalApp

geplaatst op: 16-09-2017

In de Voetbal.nl app en website en in de KNVB wedstrijdzaken app wordt gebruik gemaakt van profielfoto's. Je kunt je eigen profielfoto toevoegen via Mijn gegevens in de Voetbal.nl app.

 Je foto wordt ook gebruikt op je spelerspas.

STEVO wil graag alle leiders van zowel de jeugd- als senioren teams vragen om een profielfoto in STEVO shirt te maken (zie voorbeeld hiernaast). Deze profielfoto zou het beste gemaakt kunnen worden voor een kleedkamerdeur bij STEVO. Dan hebben we mooie identieke foto's van elke speler. De teammanager van je team, of anders jijzelf, kan de teamfoto vervolgens opladen via de voetbal.nl app.
 
Let op! doe dit voor 31 oktober 2017; daarna kan het enkel en alleen met tussenkomst van de KNVB.

Op Voetbal.nl is je foto onderdeel van jouw profielgegevens. Jouw profielgegevens zijn uitsluitend voor jezelf zichtbaar. Verder wordt je foto op verschillende plekken in Voetbal.nl gebruikt, zoals in de teams, wedstrijdverslagen en man of the match. 

Let op: Je foto wordt ook gebruikt op je spelerspas.

  

In de KNVB wedstrijdzaken app is je foto eveneens onderdeel van jouw profielgegevens. In de KNVB wedstrijdzaken app word je foto uitsluitend gebruikt ten behoeve van officiële doeleinden. Je foto wordt op de digitale (KNVB) pas gebruikt en in het digitaal wedstrijdformulier.  In beide gevallen is de foto bedoeld om je te kunnen legitimeren als speler (bij een wedstrijd). Bovendien is je foto beschikbaar in het teambeheer voor de teammanager van jouw team.

 

 

WANNEER KAN EEN FOTO TOEGEVOEGD WORDEN

Vanwege het officiële karakter van de foto is het toevoegen van een foto aan je profiel aan bepaalde voorwaarden verbonden. Als je nog geen foto hebt, dan kun je te allen tijde een foto aan je profiel toevoegen. Als je reeds een foto hebt, dan kun je alleen foto toevoegen in de periode dat de KNVB dit toestaat. Deze periode kan per seizoen verschillen. Op hoofdlijnen kunnen bestaande foto's in de periode van 1 juli t/m 31 oktober gewijzigd worden. Buiten deze periode kunnen wijzigingen van de foto uitsluitend door de KNVB plaatsvinden.

combiglas Hemmer schildersbedrijf Jeugdsponsor Cafe Steggink