Pubquiz een waar festijn bij STEVO.

geplaatst op: 06-04-2019

De pubquiz vrijdagavond in de STEVO kantine was een waar festijn. Zo'n 140 deelnemers, 25 teams, werd het hemd van het lijf gevraagd door de organisatie Bert Wesselink, Frank Wesselink, Niels Masselink, Frank Oude Lansink en Ruben Kraaijvanger. In een rap tempo kwamen de vragen over sport, muziek, film en algemeen voorbij. Een hele opgave voor de teams om fluisterend met elkaar het goede antwoord te vinden.
Spreekstalmeester en leider van de pubquiz Bert Wesselink zorgde af en toe voor veel hilaritrit , maar was ook streng. Wie de regels overtrad moest een liedje zingen. Thomas Steggink, even naar het toilet, en Robert Hegeman, telefoon niet uit, waren de pineut. De zaal zong uit volle borst mee en zo bleef het toch gezellig.
Aan het eind werden de prijzen verdeeld en bleek het team van Dennis Kokhuis over de meeste kennis te bezitten. Een hele prestatie, maar zeer verdiend bij zoveel toch moelijke vragen.
Vice voorzitter van STEVO Charel Nijhuis was onder de indruk bij de samenvatting van de avond en deelde een groot compliment uit aan de organisatie. Terecht zo mag gezegd worden. Deze activiteit bij STEVO mag ook volgend jaar zeker een vervolg krijgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon