Pubquiz STEVO  niet meer weg te denken

geplaatst op: 04-05-2024

De traditionele pubquiz bij STEVO is niet meer weg te denken bij de jaarlijkse activiteiten van de club. In maart wanneer de organisatie de datum aankondigd stromen de namen van belangstellenden binnen in de mailbox bij de commissie. 
Ook vrijdagavond was het weer volle bak in de STEVO-kantine. Ruim 150 deelnemers, verdeeld over 27 teams,  braken zich het hoofd  over de vragen van quizmaster Bert Wesselink, die de touwtjes strak in handen had. Hoewel meedoen belangrijker is dan winnen hanteerde Bert  de spelregels strak. Even weglopen voor een sanitaire stop tijdens een vragenronde of een snelle blik op de telefoon werd bestraft met een boete en een liedje zingen voor de volle kantine. Natuurlijk hilariteit alom hierbij en liedjes als "Sinterklaas kapoentje" en "de Engelbewaarder" passeerden de revue. Het verhoogde nog meer de saamhorigheid en gezelligheid op deze avond.
Vragen van allerlei aard kregen de deelnemers voor de kiezen en antwoorden werden vanzelfsprekend gefluisterd binnen de teams. Uiteindelijk was het team van Laurens Harmelink, luisterend naar de naam  "Beauty and brains" de verdiende winnaar. De voorspelling vooraf over de eindplek van dit team bleek de juiste te zijn. Laurens, zonder de anderen tekort te willen doen in dit team, is een  lopende encyclopedie en heel  breed georiënteerd op allerlei vlakken. 
Bij de prijsuitreiking roemde Bert Wesselink het succesvolle team. De after-party waarbij de muziek een tandje hoger werd geschakeld viel evenzeer in de smaak. Een kleine polonaise en luid meezingen op de klanken maakten de avond onvergetelijk. 
De organisatie Frank Wesselink, Bert Wesselink, Frank Oude Lansink ,Niels Masselink, Ruben Wesselink  en Ruben Kraaivanger mogen terugzien op een  zeer geslaagde activiteit. Ongetwijfeld zetten ze de pubquiz volgend jaar weer op de kalender. 
Op de foto de winnaars Beauty and brains

Stand 1ste klasse H

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon