Volgende wedstrijd STEVO 1
Donderdag 26 Mei 2022 - 14:00
 vs 

Pubquiz STEVO overtreft alle verwachtingen .

geplaatst op: 07-05-2022

"Eindelijk weer een pubquiz", zo zei Bert Wesselink van de organisatie STEVO 7 in zijn welkomstwoord aan de ruim 150 deelnemers, verdeeld over 28 teams, vrijdagavond in de STEVO-kantine. 
Door corona ontbrak de activiteit twee jaar op de kalender. 
En wat was het een mooie pubquiz. Het uiterste van het denkvermogen werd gevraagd van de aanwezigen in de vragenrondes over  muziek, sport, politiek en andere categorieën. Het team Beauty en Brains van Laurens Harmelink en zijn compagnons bleken uiteindelijk over de meeste kennis te beschikken op de voet gevold door het team van Dennis Kokhuis. 
Naast het serieuze gedeelte was er volop gelegenheid om de avond gezellig door te brengen met grappen en grollen. Een hapje en drankje maakten de avond compleet. Zelfs het clublied Rood en Geel werd ingezet door voorzitter Eddy Droste en uit volle borst meegezongen door de deelnemers. 
Het was tegen de klok van twaalf toen de prijzen verdeeld werden. Heel tevreden toonde spreekstalmeester Bert Wesselink zich over de activiteit, die ongetwijfeld  volgend jaar weer wordt gehouden.
Op de foto's het winnende team Beauty and Brains

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon