Richard de Boer trainer STEVO 2 seizoen 21/22 .

geplaatst op: 23-02-2021

Vanaf het seizoen 2021/2022 zal Richard de Boer de coaching en trainingen verzorgen bij STEVO 2, dat momenteel uitkomt in de reserve hoofdklasse. Maandagavond 22 februari 2021 zijn de Boer en STEVO een vooreerst eenjarige verbintenis overeengekomen. 
Richard de Boer kennen we als voormalig FC Twente-speler en als een van de drijvende krachten bij Sportclub Enschede in de jaren negentig, toen nog uitkomend samen met STEVO op het allerhoogste amateurniveau in Nederland. 
Als trainer en opleider heeft de Boer inmiddels ook een mooi rijtje verenigingen op zijn palmares staan. Zo was hij trainer bij o.a. Sportclub Enschede, Tubantia 1, KOSC 1, Avanti Wilskracht en nu Rigtersbleek 
STEVO is blij en trots er in te zijn geslaagd om voor haar tweede team een trainer van dit kaliber aan zich heeft weten te binden. Bestuur en TC zijn ervan overtuigd dat Richard zowel qua mens en als trainer bij STEVO past en de jeugdige talentvolle groep nog beter kan maken. Waar natuurlijk plezier in voetballen en het bouwen van een hecht team ook centraal zullen komen te staan. 
TC en Bestuur STEVO

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon