Selectietrainers komend seizoen (2021-2022) bij STEVO-jeugd.

Selectietrainers komend seizoen (2021-2022) bij STEVO-jeugd.

geplaatst op: 29-03-2021

De TC-jeugd heeft de trainersposities voor de selectieteams JO19-1, JO17-1, JO15-1 en JO13-1 voor komend seizoen ingevuld. We hebben een mooie mix van ervaren en talentvolle trainers die de kans krijgen zich als trainer verder te ontwikkelen. Bijzonder is dat alle trainers afkomstig zijn vanuit de eigen vereniging, een goede en waardevolle ontwikkeling.  
JO19-1 
Peter Voshaar (woont weliswaar in Harbrinkhoek maar is als jaren actief als trainer bij STEVO) blijft ook voor het komend voetbalseizoen (2021-2022) trainer van ons hoogste jeugdteam, JO19-1. Hij wordt hierbij, net als dit seizoen, geassisteerd door Luuk Oude Lansink, onze 1e elftal keeper. Peter is een zeer bekwame en ervaren trainer die met véél enthousiasme, kennis en inzet de jeugd van oefenstof voorziet.  
JO17-1 
JO17-1 wordt het komende seizoen getraind door Niels Kreuwel met als assistent Björn Waaijer. Niels volgt op dit moment de trainersopleiding UEFA C trainer-coach 3 jeugd en voorziet dit seizoen onze JO17-1 ook al van oefenstof. Björn pakt na een afwezigheid van één jaar het trainersvak ook weer op èn gaat daarnaast volgend seizoen ook de trainersopleiding doen. Mooi dat deze twee trainers komend seizoen deze uitdaging aangaan!  
JO15-1 
Ruben Kraaijvanger traint dit seizoen al het JO15-1 elftal èn ook voor komend seizoen blijft hij dat doen. Ruben is een ervaren trainer, een man van de club, die al jaren onze jeugdteams op prima wijze van oefenstof voorziet. Ook hij volgt op dit moment de trainersopleiding UEFA C trainer-coach 3 jeugd.  
JO13-1 
Het JO13-1 elftal wordt komend seizoen getraind door Thomas Kottink. Thomas schuift door vanuit JO11-1. Hij is ook van jongs af aan betrokken bij de club, heeft vele jaren verdienstelijk in het 1e elftal gespeeld onder diverse trainers. Daarbij heeft hij de nodige kennis kunnen opdoen m.b.t. het trainen. Thomas wordt geassisteerd door Joes Masselink, nog zo’n coming-man aan het trainersfront. Joes is ook dit seizoen assistent-trainer bij JO13-1 èn volgt momenteel de opleiding tot pupillentrainer. Volgend seizoen gaat hij via zijn opleiding aan het ROC de trainersopleiding UEFA C trainer-coach 3 jeugd volgen. 
Als jeugdbestuur en TC-jeugd zijn wij uiterst content met het aanstellen van deze trainers en hebben wij alle vertrouwen in een goede samenwerking!
 

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon