Volgende wedstrijd STEVO 1
Zondag 04 Oktober 2020 - 14:00
 vs 

STEVO A-selectie neemt voorzorgsmaatregelen

geplaatst op: 10-09-2020

Op dit moment is geen enkele speler of begeleider van de STEVO A-selectie besmet met COVID-19. Echter nadat wij door de GGD werden geïnformeerd dat de dienstdoende scheidsrechter afgelopen zaterdag (STEVO vs Quick’20) deze week positief getest heeft op COVID-19, nemen wij onze voorzorgsmaatregelen.

Voorop staat dat wij het bijzonder vervelend vinden voor de scheidsrechter in kwestie. Inmiddels hebben wij hem vanuit STEVO een spoedig herstel gewenst. Verder hebben we de spelers en begeleiders van de STEVO A-selectie ingelicht en hen gevraagd bij klachten zich te laten testen, conform de GGD en het RIVM voorschriften.

Opdat we maximaal willen waken dat COVID-19 zich binnen de A-selectie, dan wel binnen onze vereniging en daarbuiten verspreidt gaat worden via de STEVO A-selectie, hebben we besloten de training van enkel de A-selectie donderdagavond af te gelasten. De overige teams kunnen gewoon gebruik maken van ons complex voor trainingen, wedstrijden en tevens is de kantine gewoon geopend. Tevens is er momenteel contact met de KNVB over het niet door laten gaan van de bekerwedstrijd van zaterdag a.s. vs SVZW.

Bestuur RKvv STEVO

 

 

Stand 1ste klasse E

 
Combiglas Woertman natuursteen Jeugdsponsor Fyon